Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30
arkadaşlar resim nasıl yükleniyordu

Tebrikler canım mesaj yazdığın yerde dosya yükle yazıyor oraya tıkla devamı gelir zaten :)

Tebrikler canım
Teşekkürler tatlım

Olsun canım regl döneminde oluyor demek ki böyle haftaya bol eksiler bekliyoruz senden :))

çok özür 7. takım deyip açıp hiç bakmadan yazmışım, alıntıdan farkettim, hepinize iyi kilo vermeler.

Önemli değil canım ya ha 4. Takım ha 7. Takım ne fark eder hepimizin hedefi aynı ne kadar rakipte olsak yeter ki eksilerde olalım sana da boll eksiler

Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30
Canim en altta cevaola butonunun yaninda dosya yukle var ordan yukluceksinn :)
Tebrikler canım mesaj yazdığın yerde dosya yükle yazıyor oraya tıkla devamı gelir zaten :)

Teşekkürler tatlım

Olsun canım regl döneminde oluyor demek ki böyle haftaya bol eksiler bekliyoruz senden :))
insallah

Günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 64.4
Mesaj sayısı; -30
Gelecek hafta hedef;64.0

olsun korumakta önemli zaten kilon az yavaş gitmesi normal canım

Eki Görüntüle 1972588 Herkese günaydın
Geçen hafta : 66.9 kg
Bu hafta : 65.4 kg
Giden: 1,5 kg
Yüzde : 2,242
Gelecek hafta için hedef : 64.7

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

ayy süperrr yaaa darısı bana da haftaya inşallah.

Geçen hafta: 73,1
Bu hafta: 72,6
Fark: 0,5
Yüzde: 0,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 30+

Eki Görüntüle 1972608

tebrikler canım.

inan inan tebrikler

Ay Allah seni napmadın gece gece

Aay 150ye tamamladım jj yi. 200 yapıp yatıcam. Sevdim ben bu chia yı pek acıktırmadı
Yüzüme bakımını yaptım saçlarımı kuruttum. Kapanış yapıcam şimdi

jj hiç yapamıyorum yahu nefes nefese kalıyorum bugün 100 tane yapsam iyidir
Ohhh misss kilo verdikçe kendimizi daha çok seviyoruz ve bakım yapmak istiyoruz değil mii
Chia tohumunun faydası oluyor mu yahu o kadar tv haberlerinde çıkıyordu hiç denemedim doğrusu :))

Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30

arkadaşlar anlatmış. sevgili bende senden en az -1 bekliyordum ama olsun devam bırakmak yok.

Canım aşağıda cevapla bölümünün yanında dosya yükle seçeneği var ordan. Tebrikler daha çok bekliyordum aslında bu hafta senden.

kızlar ben de acayip bir gaz var ve 1 haftadır çıkmıyorum wc ye ondan mı acaba bu kadar az verdim

üşütmüşsündür, wc ye çıkamamak başlı başına problem. öncelikle ayağını sıcak tut, ve zıpla bol bol bir de yoğurtun içine zencefil zerdeçal tarçın koyup ye, ve aç karnına türk kahvesi iç yanında 8-10 tane zeytinle. ya da kuru kayısı ye

Bu arada sormayi unuttum.senin yasin kactii canimm sevgili8284

canım ilk sayfada herkesin yaş boy kilo hedef tablosu var

kızlar ben de acayip bir gaz var ve 1 haftadır çıkmıyorum wc ye ondan mı acaba bu kadar az verdim

Olabilir tabii sabah aç karnına kayısı çayı iç canım ben her gün 2 fincan içiyorum ve anında lavaboya koşuyorum yani ben faydasını görüyorum ya da sabah aç krnına kuru kayısı tüket bol su .

evet ya kayısı ben de baya etkili ama pek sevmiyorum yaaa ama mecbur deniycem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…