Tiroit problemin mi var senindeçok umutlanmıştım ben de kurtuluyorum yağlardan diye
çok özür 7. takım deyip açıp hiç bakmadan yazmışım, alıntıdan farkettim, hepinize iyi kilo vermeler.Günaydın ben seni ilk defa gördüm burdaacaba yanlış gruba mı yazdın yoksa sana hiç denk gelmedim mi burda Kafam da deli sorular
Ay bende saf saf ne güzel yazıyorum.Yinede tebrik ederim :))çok özür 7. takım deyip açıp hiç bakmadan yazmışım, alıntıdan farkettim, hepinize iyi kilo vermeler.
Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30
arkadaşlar resim nasıl yükleniyordu
Teşekkürler tatlımTebrikler canım
Olsun canım regl döneminde oluyor demek ki böyle haftaya bol eksiler bekliyoruz senden :))
çok özür 7. takım deyip açıp hiç bakmadan yazmışım, alıntıdan farkettim, hepinize iyi kilo vermeler.
Canim en altta cevaola butonunun yaninda dosya yukle var ordan yukluceksinn :)Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30
insallahTebrikler canım mesaj yazdığın yerde dosya yükle yazıyor oraya tıkla devamı gelir zaten :)
Teşekkürler tatlım
Olsun canım regl döneminde oluyor demek ki böyle haftaya bol eksiler bekliyoruz senden :))
Günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 64.4
Mesaj sayısı; -30
Gelecek hafta hedef;64.0
Eki Görüntüle 1972588 Herkese günaydın
Geçen hafta : 66.9 kg
Bu hafta : 65.4 kg
Giden: 1,5 kg
Yüzde : 2,242
Gelecek hafta için hedef : 64.7
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Geçen hafta: 73,1
Bu hafta: 72,6
Fark: 0,5
Yüzde: 0,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Eki Görüntüle 1972608
Kızlar sabah gözlerime inanamadım, en az 10 kez çıkıp indim tartıya. Hiç beklemiyordum geçen hafta fazla spor yaptım onun ballı kaymağını yedim heralde.
Ama yinede yanlış olma ihtimalide aklımın bi köşesinde yarın yeniden tartılacağım
Geçen hafta : 60,200
Bu Hafta : 59,700
Fark :0,500
Yüzde : 0,831
Eki Görüntüle 1972609
Ay Allah seni napmadın gece gece
Aay 150ye tamamladım jj yi. 200 yapıp yatıcam. Sevdim ben bu chia yı pek acıktırmadı
Yüzüme bakımını yaptım saçlarımı kuruttum.Kapanış yapıcam şimdi
Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30
Canım aşağıda cevapla bölümünün yanında dosya yükle seçeneği var ordan. Tebrikler daha çok bekliyordum aslında bu hafta senden.
Durumlarr bu mu
kızlar ben de acayip bir gaz var ve 1 haftadır çıkmıyorum wc ye ondan mı acaba bu kadar az verdim
Bu arada sormayi unuttum.senin yasin kactii canimmsevgili8284
kızlar ben de acayip bir gaz var ve 1 haftadır çıkmıyorum wc ye ondan mı acaba bu kadar az verdim
evet ya kayısı ben de baya etkili ama pek sevmiyorum yaaa ama mecbur deniycem artıkOlabilir tabii sabah aç karnına kayısı çayı iç canım ben her gün 2 fincan içiyorum ve anında lavaboya koşuyorum yani ben faydasını görüyorum ya da sabah aç krnına kuru kayısı tüket bol su .
Günaydın hayırlı cumalarOlabilir tabii sabah aç karnına kayısı çayı iç canım ben her gün 2 fincan içiyorum ve anında lavaboya koşuyorum yani ben faydasını görüyorum ya da sabah aç krnına kuru kayısı tüket bol su .
Ay bende saf saf ne güzel yazıyorum.Yinede tebrik ederim :))
Önemli değil canım ya ha 4. Takım ha 7. Takım ne fark eder hepimizin hedefi aynı ne kadar rakipte olsak yeter ki eksilerde olalım sana da boll eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?