- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Günaydın hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 1972624 malum regl haftamdı düşüş beklemiyordum bile. inşaALLAH haftaya daha iyi olacak.
Geçen hafta: 75,7
Bu hafta: 75,4
Fark: -300 gr
Yüzde: % 0,39
Gelecek hafta için hedef kilo: 74,8
Haftalık mesaj sayısı: + 30
evet ya kayısı ben de baya etkili ama pek sevmiyorum yaaa ama mecbur deniycem artık
32 canımBu arada sormayi unuttum.senin yasin kactii canimmsevgili8284
Bir hocamız hep şunu söylerdi insan nefsine ne güzel gelirse o hep zararlı derdimalesef hiç sevmediğimiz şeyler yararlı ve çok sevdiğimiz bayıla bayıla yediğimiz şeyler de bir o kadar zararlı oluyor hayat ne garip yahuu
malesef hiç sevmediğimiz şeyler yararlı ve çok sevdiğimiz bayıla bayıla yediğimiz şeyler de bir o kadar zararlı oluyor hayat ne garip yahuu
deneyeyim canımben çok seviyorum gün kurusunun arasına ceviz ve kaymak koy ye var ya, halt etmiş öbür tatlılar. ben karatay yaptığım dönemde kahvaltıya resmen aşıktım...aslında karatay çok güzel doymadan kalkmıyorsun ve porsiyon hesabı yok sadece irade lazım iki öğün arası en az 5-6 saat dayanabilmelisin.
ben hala gün kurusunun arasında ceviz koyar yerim kahvaltımda, kızım bile bayılıyor. harika bir tat tavsiye ediyorum.
Teşekkrederim iyim sen nslsnGünaydın canımm nasılsın
TebriklerEki Görüntüle 1972624 malum regl haftamdı düşüş beklemiyordum bile. inşaALLAH haftaya daha iyi olacak.
Geçen hafta: 75,7
Bu hafta: 75,4
Fark: -300 gr
Yüzde: % 0,39
Gelecek hafta için hedef kilo: 74,8
Haftalık mesaj sayısı: + 30
Maşallah canım güzel menü acaba diyetisyenin verdiği liste mi bu? Yanlış hatırlamıyorsam diyetisyen eşliğinde zayıflıyordun değil mi ?
Kızlar sabah gözlerime inanamadım, en az 10 kez çıkıp indim tartıya. Hiç beklemiyordum geçen hafta fazla spor yaptım onun ballı kaymağını yedim heralde.
Ama yinede yanlış olma ihtimalide aklımın bi köşesinde yarın yeniden tartılacağım
Geçen hafta : 60,200
Bu Hafta : 59,700
Fark :0,500
Yüzde : 0,831
Eki Görüntüle 1972609
EVET ama olsun kurutsun yeterki gitsin şunlarr , yulaf denemedim o yüzden şuan bunu sevdimÖnce alıntılar sonra tartı sonra menü
wayyy gençliğimin kükürt sabunu lise yıllarında kullanmıştım kurutuyor yalnız bilgin olsun
benim de 62
canım silme 2 yk günlük kullanım miktarı daha fazla yeme chia yı. tadı yok aynen tok tuttuğuna dair söylentiler var test ettim ama onaylamıyorumyulaf daha tok tutucu
ahh canımm diyiverseydin hatırlatırdım sana ben...
tombik döneri sevsinler. gobit döner değil dimi o başka birşey galiba. 3 saat yürüyüşü ne ara yaptın maşallah.
hadi bismillah ilk menün dimi güzel afiyet olsun.
şimdi anlaşıldı kardeş kıskançlığı çok normal pedagog desteği de çok mantıklı ben de kreşin psikologuyla görüşeceğim eşimle de konuştum belki yanlış yaptığımız birşey ler var düzeltmeliyiz zaten kızımı da tanıyor dersine giriyor. etkili olur diye düşünüyorum.
ohhh oh maşallaahhKızlar sabah gözlerime inanamadım, en az 10 kez çıkıp indim tartıya. Hiç beklemiyordum geçen hafta fazla spor yaptım onun ballı kaymağını yedim heralde.
Ama yinede yanlış olma ihtimalide aklımın bi köşesinde yarın yeniden tartılacağım
Geçen hafta : 60,200
Bu Hafta : 59,700
Fark :0,500
Yüzde : 0,831
Eki Görüntüle 1972609
teşekkürler takibem, haftaya kapışmak üzereeHafta daha dikkat et canım
İstikrarına bayılıyorum gerçektenTebrikler
Rakibem tebrik ederim :))
Tebrikler canım
artı olmaktan iyidir, bu hafta daha motive başlarsın canım, pek gruba gelmiyorsun heralde, fırsat buldukça gelmeye çalış, motivasyonu yüksek tut
valla bünyeye göre değişir ama ben sevdim tok tuttu benijj hiç yapamıyorum yahu nefes nefese kalıyorum bugün 100 tane yapsam iyidir
Ohhh misss kilo verdikçe kendimizi daha çok seviyoruz ve bakım yapmak istiyoruz değil mii
Chia tohumunun faydası oluyor mu yahu o kadar tv haberlerinde çıkıyordu hiç denemedim doğrusu :))
GEÇMİŞ OLSUN CANIMGünaydın canlar..
Hayırlı cumalar..
Akşam biraz başım ağrıyordu bakamadım hiç..
Şimdi de geçmedi de idare ediyorum
Yok yurşu değil canımcanım insAllah aci biberler tursu deildir yoksa bol bol ödem yapar
Gecmis olsun komser kaptanim: )Günaydın canlar..
Hayırlı cumalar..
Akşam biraz başım ağrıyordu bakamadım hiç..
Şimdi de geçmedi de idare ediyorum
Kpss derdi .fotografimin guncelligi dolmuş ve basvuru bugun 23.59a kadar surmesine ragmen ben saat 17yi gecirdigim icin bu yarisi giremeden kaybettim cok istemistim bu sene girmeyi . Sorumsuzlugumdan dem vuruyolar once yapsaymisim falan ama daha once sisteme girdigimde fotografim gayette duruyordu ne bileyim ben böyle olacaginiyani kafam zaten anne oldum olali asiri dalgin yani hersey bulanık gibii .moralim asiri bozuk
Bugunku menum
Kahvalti
2dilim ekmek
Kk peynir
2 ceri domates
2yaprak marul
Cay
1haslanmis yumurta
Ogle(disaridaydim)
Tombik doner
Ayran
Aksam
6kasik pirasa yemegi kiymali
3yk yogurt
1dilim ekmek
Spor
3saat yuruyus
Su
2lt
Iyi aksamlar
Sabah
.1 yumurta
.4 ceri domates
.1 salatalik
.5 dal roka
.2 ceviz
.1 kupa çay
.2 hurma
ARA... Bitki cayi
ÖĞLE
.Tarhana
.yesil salata
.barbunya
1 dilim ekmek
ARA Kivi.antep fistik
AKŞAM
.tarhana
.6 kaşik bakla
.yesil salata
2.5 lt su
Spor 175 ip atlama
Menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı : 1haş. Yumurta 2kk peynir 4 zeytin 1dilim kepek ekmek
Ara 3 mini galeta
Öğlen: 1kase sebzeli tabuk çorbası
1 porsiyon karnabahar
3 çiğ köfte
Salata yarım kase yoğurt
Akşam 1tatlı kaşığı chia tohumu, 3kaşık yoğurt, 1kabak
Su 2,5 lt
2 km yürüyüş 100 jj
BUGÜNKİ MENÚM
SABAH
1fincan yeşil çay ,1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekemekten beyaz peynirli domatesli yesil biberli sandvç
ARA
1Fincan türk kahvesi
ÖĞLE
1 Kase çorba ,1 alabalk fırında,yeşillkli salata limonlu zeytinyağlı
AKSAM
4 Kaşık ıspanak 1kase çorba
1kase yoğurt
2.5 lt su 1 saat sabah yürüyüş 3 fincan maydanoz suyu
Bugünki menüm
Sabah
1 haş yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
Salatalıj domates
Ara
1 avuç leblebi
Öğlen
1/2 tabak taze fasülye
Fırında köfte 2 tane
Ara
1/2 muz
1/2 elma
Akşam
2 kepçe çorba
1 tabak taze fasülye
1 saat dışarda yürüdüm
30 dakika kadar mezdeke falan karışık dans türleri oynadım
Su 1,5 lt oldu
İyi akşamlar kızçeler Menümü paylaşıyorumm
Sabah
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
2 mini galeta
Ara
2 salatalık
Akşam
1 kase çorba
Büyük bir tabak sossuz yeşillik salata
30 mekik 4.000 adım 1 litre su (allahım suyu arttırmam için bana yardım et,amin.)
Sayi olarak nasil ayarlicaz kaptanimm :)
İyi akşamlar kızlar kaç gündür gelemedim kızım ancak normale dönüyor aşı sonrası..çocuk sanki huy değiştirdi gece 1 den önce uyumaz oldu iki gece araba ile gezdirdik öyle uyutabildik.. çok zor bir haftaydı yani benim için burayı da aksattım diyeti de bu arada tabii..
en son hangi menümü yazdım onu bile hatırlamıyorum yarın inşallah fırsat bulursam eksik menüleri tamamlarım kaptanım olur mu?Dahlia_
kaptancım hep yapamadığım zıplama hareketleri seçiyorsun yahu :)
aaa o nasıl bir ilaç öyle canım? allah korumuş resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?