Günaydın canlar..
Hayırlı cumalar..
Akşam biraz başım ağrıyordu bakamadım hiç..
Şimdi de geçmedi de idare ediyorum
BEN SÜT DELİSİYİM CANIM YA BU ZAMANA KADAR HERHANGİ BİŞEY OLDUĞUNU HİSSETMEDİM. ŞU BAHARAT OLAYINA BİRAZ DİKKAT EDİYİM BAKIYIM BELKİDE ONDANDA OLABİLİR. ÇİĞ KÖFTENİN 1 PORSİYONU 226 KALORİYMİŞ. BEN 3 TANECİK YEDİM BİLEMEDİM Kİ ŞİMDİ.Ne desem bilemedim canım
Kötü olmuş ama her şey de bir derler ya böylesi daha iyi olacak belki..
Öğlen olmamış ama sporla dengelemişsin, bayağı yürümüşsün..
Afiyet olsun canım..
Sporun az ama :)
Çiğ köfte kalorili bir şey mi ?
Hiç bir bilgim yok da :))
Ama senin baharatlı şeyler yememen gerek, ben azıcık yesem yediğim anda sivilce çıkacağını hissediyorum
Bir süre dikkat et canım..
Bana süt zararlıydı, 1 sene belki daha fazla içmedim korkudan, nasıl sivilce yapıyordu anlatamam..
Yeni yeni içmeye başladım çok şükür eskisi gibi olmuyorum artık..
Güzel olmuş ablacım :)
Afiyet olsun canım ama suyun az :)
Kız, havayla mı doyuyorsun sen?
Çok az yemek de iyi değil canım, bir yerden sonra vücut yediklerini depolamaya başlıyor..
O yüzden dikkat et..
Tamam canım, ben de aynı durumdayım, tartıya çıkmaya korkuyorum
Başım çatlıyordu gelemedim akşam
Her zıplama 1 sayılıyor canım :)
Canım benim Allah kolaylık versin..
Tamam canım, önemli değil bir de onları düşünme şimdi..
Bak geçen gün mekikti ama sen yoktun :)
Bilinen sivilce ilacı işte canım.. Gerçekten Allah korudu, bıraktıktan sonra da uzun süre atlatmaya çalıştım..
Sut bende cok severim.kiloyla icerim o dereceBEN SÜT DELİSİYİM CANIM YA BU ZAMANA KADAR HERHANGİ BİŞEY OLDUĞUNU HİSSETMEDİM. ŞU BAHARAT OLAYINA BİRAZ DİKKAT EDİYİM BAKIYIM BELKİDE ONDANDA OLABİLİR. ÇİĞ KÖFTENİN 1 PORSİYONU 226 KALORİYMİŞ. BEN 3 TANECİK YEDİM BİLEMEDİM Kİ ŞİMDİ.
Demekki bizim bağışıklık oturmuşSut bende cok severim.kiloyla icerim o dereceama sivilce olayi bende de yapmadi hic
Ne desem bilemedim canım
Kötü olmuş ama her şey de bir derler ya böylesi daha iyi olacak belki..
Öğlen olmamış ama sporla dengelemişsin, bayağı yürümüşsün..
Afiyet olsun canım..
Sporun az ama :)
Çiğ köfte kalorili bir şey mi ?
Hiç bir bilgim yok da :))
Ama senin baharatlı şeyler yememen gerek, ben azıcık yesem yediğim anda sivilce çıkacağını hissediyorum
Bir süre dikkat et canım..
Bana süt zararlıydı, 1 sene belki daha fazla içmedim korkudan, nasıl sivilce yapıyordu anlatamam..
Yeni yeni içmeye başladım çok şükür eskisi gibi olmuyorum artık..
Güzel olmuş ablacım :)
Afiyet olsun canım ama suyun az :)
Kız, havayla mı doyuyorsun sen?
Çok az yemek de iyi değil canım, bir yerden sonra vücut yediklerini depolamaya başlıyor..
O yüzden dikkat et..
Tamam canım, ben de aynı durumdayım, tartıya çıkmaya korkuyorum
Başım çatlıyordu gelemedim akşam
Her zıplama 1 sayılıyor canım :)
Canım benim Allah kolaylık versin..
Tamam canım, önemli değil bir de onları düşünme şimdi..
Bak geçen gün mekikti ama sen yoktun :)
Bilinen sivilce ilacı işte canım.. Gerçekten Allah korudu, bıraktıktan sonra da uzun süre atlatmaya çalıştım..
BEN SÜT DELİSİYİM CANIM YA BU ZAMANA KADAR HERHANGİ BİŞEY OLDUĞUNU HİSSETMEDİM. ŞU BAHARAT OLAYINA BİRAZ DİKKAT EDİYİM BAKIYIM BELKİDE ONDANDA OLABİLİR. ÇİĞ KÖFTENİN 1 PORSİYONU 226 KALORİYMİŞ. BEN 3 TANECİK YEDİM BİLEMEDİM Kİ ŞİMDİ.
Günaydın canlar..
Hayırlı cumalar..
hehe söylemesi bile insana iyi hissettiriyor gerçekten de :)Insallah ne zaman kendime tam anlamıyla zaman ayirabildim ozaman iyi hissedicem ve olucam
afiyet olsun menü de spor da güzel :)Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir
Çeyrek tostun yarısı ( yağsız)
Domates salatalık
Ara 2 kayısı 3 ceviz
2 fincan yeşil çay
Ara 1 avuç bayaz leblebi
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
3 sarma 1 biber dolması ( kıymalı )
1 kase mercimek çorbası
Bolca salata
3 lt su , bola şekersiz çay
4 mil Leslie 20 yarım mekik
biraz dengesiz olmuş sanki öğünlerin canım?İyi geceler kızlar
Dün menüm
Sabah
Menemen
Peynir
Çay
2 dilim ekmek
Öğlen
Bulgur 5 kaşık
Haşlama et
Acı biber
Akşam
Yok
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Bugün menüm
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Çay
1 dilim ekmek
Öğlen
1/2 pilav tavuk
Ayran
Acı biber
Akşam
Yok
Su 2 litre
Spor 2 saat yürüyüş
amin canım çok zor hem de :)Allah yardımcınız olsun zor is çocuklarla uğraşmak
teşekkür ederim canım :)güzel olmuş canım
tebrik ederim süpersin darısı başıma inşallah :)Eki Görüntüle 1972588 Herkese günaydın
Geçen hafta : 66.9 kg
Bu hafta : 65.4 kg
Giden: 1,5 kg
Yüzde : 2,242
Gelecek hafta için hedef : 64.7
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
afiyet olsun canım hayırlı cumalarGünaydın hatunlar , hayırlı bol bereketli Cumanız olsun inşallah
Sabaheynir, zeytin, 1,5 dilim ekmek
Ara:1 Elma
Öğlen : yarım kepçe çorba, 2 köfte, salata,yarım dilim ekmek
Ara: küçük muz
Akşam: yarım kase sulu köfte, salata, yoğurt, yarım dilim ekmek
su:1,5 lt
Spor olarak 2 saat kadar yürüyüş, alacaklarım vardı dışardaydım, sonrada çocuklara banyo yaptırdım. Gece 12 oldu ,ben pert tabi spora zaman kalmadı.
hayırlı cumalar canımGünaydın kızlarHayırlı cumalar. Umarım bu hafta bolll eksi görürüz liste de .
off tombik dönerrrr :) tam da bana yakışır bir yemek ben tombik o tombik süper ikili :)Gobitii bilmiyorum ama bu tombikk sey bazlama gibi bisiinin arasinda .bazlama da yaklasik bir el buyuklugunde icinde de doner var istegobit nasill onuda ben.merak ettim hemen bakiyorumm
süpersin canım tebrikler :)Kızlar sabah gözlerime inanamadım, en az 10 kez çıkıp indim tartıya. Hiç beklemiyordum geçen hafta fazla spor yaptım onun ballı kaymağını yedim heralde.
Ama yinede yanlış olma ihtimalide aklımın bi köşesinde yarın yeniden tartılacağım
Geçen hafta : 60,200
Bu Hafta : 59,700
Fark :0,500
Yüzde : 0,831
Eki Görüntüle 1972609
evet canım gerçekten de çok değişiyor huyları ben ona uyum sağlayana kadar o tekrar huy değiştiriyor :))aferin ben de bu sabah jj
yaptım...kızım geçmiş karşımaa, yawrum izliyor beni diyordur deli annem sabah sabah zıplıyorrr
gün içinde tuvalette devam etmeyi düşünüyorum
oy canım maşallah ben o kadar çekemiyorum rekorum 50 tek seferde
afiyet olsun canımm...sabah yürüyüşlerini aç karnına mı yapıyorsun uyguladığın bir yöntem var mı ?
ohh ohh yandan güzel spor olmuş.
canım suyun içine taze nane yaprağı bir dilim limon koyup içmeyi denesene böyle ferah ferah belki içesin gelir.
ya şundan olabilir ben de de oluyor tek tük. sebep te şimdi spordan sonra terliyoruz malum, hemen duş alamıyorum öğle arası yaptığım için gözenekler tıkanıyor ve ter sivilce yapıyor. sürekli oturmakta havasız bırakıyor, ama genetik ya da hormonlarla ilgili birşeyde olabilir.
sabah aklıma geldin papillon nerde diye. canım ilk zamanlar her ay dönümünde huyları değişir, biraz büyüyünce her yaş döneminde değişir, hastalık sonrası bile değişen durumlar var hepimiz yaşıyoruz malum aşının da etkisi olmuştur.
işyeri entrikaları
tebrikler canım :)Günaydın herkese
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 98,5
bu hafta 98,2
fark -300
% 0,30
arkadaşlar resim nasıl yükleniyordu
heheheh darısı başımıza :)Durumlarr bu mu
tebrikler canım regle rağmen eksi süper :)Eki Görüntüle 1972624 malum regl haftamdı düşüş beklemiyordum bile. inşaALLAH haftaya daha iyi olacak.
Geçen hafta: 75,7
Bu hafta: 75,4
Fark: -300 gr
Yüzde: % 0,39
Gelecek hafta için hedef kilo: 74,8
Haftalık mesaj sayısı: + 30
tebrik ederim canım ben de yükleyemedim bu hafta neden böyle oldu anlamadımGeçen hafta 79.900
Bu hafta 79.0
Fark 900
Yüzde 1.264
Gelecek hafta78.5
Mesaj sayisi-30
Foto yüklyemiyorum herhafta yaplıyodu ne oldu anlamadm
afiyet olsun canım :)menü paylaşmayı unuttum
23 mart menüsü
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 1 yumurta, 2 kk süzme peynir, 10 çiğ badem, 3 gün kurusu, yeşillik
ara: 5 fındık, 2 gün kurusu
öğlen; ayran, salata, 4 yk lor peyniri
ara: eti form çörek otlu bisküvisi, çay
akşam; zencefilli zerdeçallı yoğurt, 2 köfte. pek yiyesim yoktu.
böyle hafif geçti öğlen diyetisyen kontrolüm var umarım yağdan vermişimdir
su 3 lt
spor; yapmadım dinlendim.
geçmiş olsun kaptan nasıl oldun?Günaydın canlar..
Hayırlı cumalar..
Ben senden daha tombikafiyet olsun menü de spor da güzel :)
biraz dengesiz olmuş sanki öğünlerin canım?
amin canım çok zor hem de :)
teşekkür ederim canım :)
tebrik ederim süpersin darısı başıma inşallah :)
afiyet olsun canım hayırlı cumalar
hayırlı cumalar canım
off tombik dönerrrr :) tam da bana yakışır bir yemek ben tombik o tombik süper ikili :)
süpersin canım tebrikler :)
evet canım gerçekten de çok değişiyor huyları ben ona uyum sağlayana kadar o tekrar huy değiştiriyor :))
tebrikler canım :)
heheheh darısı başımıza :)
tebrikler canım regle rağmen eksi süper :)
tebrik ederim canım ben de yükleyemedim bu hafta neden böyle oldu anlamadım
afiyet olsun canım :)
geçmiş olsun kaptan nasıl oldun?
Kızlar kusura bakmayin.. İki üç gündür bir telaşlı geçiriyorum zamanı .. O kadar yoğun geçirdim ki günleri gelemedimmesajlar çok birikmiş gece okuyum dedim yoksa gündüz dahada birikiyor okumanın mümkünatı yok.. Bide sitede bi sorun var ekranda video açılma gibi bir ekran geliyor siteyi yavaşlatıyor sizde de var mi o sorun
neyse şimdiden Hayırlı cumalar sabah görüşürz :)
Günaydın
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 64.4
Mesaj sayısı; -30
Gelecek hafta hedef;64.0
Eki Görüntüle 1972588 Herkese günaydın
Geçen hafta : 66.9 kg
Bu hafta : 65.4 kg
Giden: 1,5 kg
Yüzde : 2,242
Gelecek hafta için hedef : 64.7
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Geçen hafta: 73,1
Bu hafta: 72,6
Fark: 0,5
Yüzde: 0,68
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Eki Görüntüle 1972608
Kızlar sabah gözlerime inanamadım, en az 10 kez çıkıp indim tartıya. Hiç beklemiyordum geçen hafta fazla spor yaptım onun ballı kaymağını yedim heralde.
Ama yinede yanlış olma ihtimalide aklımın bi köşesinde yarın yeniden tartılacağım
Geçen hafta : 60,200
Bu Hafta : 59,700
Fark :0,500
Yüzde : 0,831
Eki Görüntüle 1972609
Durumlarr bu mu
kızlar ben de acayip bir gaz var ve 1 haftadır çıkmıyorum wc ye ondan mı acaba bu kadar az verdim
Eki Görüntüle 1972624 malum regl haftamdı düşüş beklemiyordum bile. inşaALLAH haftaya daha iyi olacak.
Geçen hafta: 75,7
Bu hafta: 75,4
Fark: -300 gr
Yüzde: % 0,39
Gelecek hafta için hedef kilo: 74,8
Haftalık mesaj sayısı: + 30
Geçen hafta 79.900
Bu hafta 79.0
Fark 900
Yüzde 1.264
Gelecek hafta78.5
Mesaj sayisi-30
Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Dahlia_ fatıma canım ben izne ayrılmak istiyorum yapamıyorum bu ara takımıda etkilemek istemiyorum artık kilom çakıldı kaldı
Gecen hafta 63.500
Bu hafta 63.500
Mesaj +30
Geçen hafta 79.900
Bu hafta 79.0
Fark 900
Yüzde 1.264
Gelecek hafta78.5
Mesaj sayisi-30
Geçen hafta:61,00
Bu hafta:60,600
Fark:-400
Yüzde:%0,65
Gelecek hafta için hedef kilo:59,9
Haftalık mesaj sayısı:+30
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
BEN SÜT DELİSİYİM CANIM YA BU ZAMANA KADAR HERHANGİ BİŞEY OLDUĞUNU HİSSETMEDİM. ŞU BAHARAT OLAYINA BİRAZ DİKKAT EDİYİM BAKIYIM BELKİDE ONDANDA OLABİLİR. ÇİĞ KÖFTENİN 1 PORSİYONU 226 KALORİYMİŞ. BEN 3 TANECİK YEDİM BİLEMEDİM Kİ ŞİMDİ.
Canım tebrikler, 1,5 kg yağdan gitmesi süper. Bide ben şu vucud endeksimi ölçtürecek biyer bulsam :))kızlar kontrolden geliyorum sonuca inanamadım benim tartıyla hemen hemen aynı. diyetisyen de 75,2 çıktım onunkinde yani. ama en önemlisi 1,7 kg yağdan vermişim 1 haftada....valla tebrik ede ede bir hal oldu yani ben de bu kadarını beklemiyordum.
akşam ara da verdiği 2 porsiyon meyveyi yemediğimi ya da 1 tane yediğimi söyledim. fazla oluyor geç yiyorum acıkmıyorum dedim. öyle olunca benim yöntemim doğru çıktı sabah la öğlen arasına verdi 1 porsiyonu. ben de öyle yapıyordum zatenregl bitince eminim tartıda 75 in altına inecektir dedi, regl olmasına rağmen sonuç çok iyi dedi. moralim yerine geldi çok iyi oldu.
kızlar kontrolden geliyorum sonuca inanamadım benim tartıyla hemen hemen aynı. diyetisyen de 75,2 çıktım onunkinde yani. ama en önemlisi 1,7 kg yağdan vermişim 1 haftada....valla tebrik ede ede bir hal oldu yani ben de bu kadarını beklemiyordum.
akşam ara da verdiği 2 porsiyon meyveyi yemediğimi ya da 1 tane yediğimi söyledim. fazla oluyor geç yiyorum acıkmıyorum dedim. öyle olunca benim yöntemim doğru çıktı sabah la öğlen arasına verdi 1 porsiyonu. ben de öyle yapıyordum zatenregl bitince eminim tartıda 75 in altına inecektir dedi, regl olmasına rağmen sonuç çok iyi dedi. moralim yerine geldi çok iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?