Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar bu haftayı hastanelerde geçirdim ondan giremedim fazla. Benim babam şeker hastalığı nedeniyle vefaat etti. Bacağı kesilmişti. Aynısı büyük amcamda da oldu. Şimdi de küçük amcamın şekerden dolayı ayağı kesilecek Bende bu hafta şekerde 110 u gördüm. Dr kilona göre normal dedi ama yinede çok endişeliyim. Çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Geçen hafta sadece öğlen 1 gözleme kaçırdım o da mecbur kaldım. sabah+ öğlen öğünü olarak saydım. inşallah bu sefer başarcam. İlaca dün akşam başladım bakalım insülin direncim kırılır inşallah. Şu anda 23,5

Cok korkmustumm fatimeciimm ama neyseki 100 gr :)

ben zaten yani şekle girmemden anlıyorum yağdan vermesem zaten sıkı durmam sporun da etkisi var ama

Bu hafta 102,1
Geçen hafta 101,1
Mesaj sayısı 16
Haftaya hedef 99,5

İnsülin direncim çıktı bu nedenle kilo vermekte zorlanıyormuşum. İlaç başladım dr. bu ay çok rahat kilo vereceğimi söyledi.

canım çok üzüldüm ahh şu şeker maalesef tüm organlarımızı mahvediyor. benim amcam ve halamda da çıktı iğne ipliğe döndüler herkese farklı bir etki ediyor. genetik olduğundan ben de korkarım çok şükür birşey yok.

inşaAllah ilaçlar fayda gösterir ve kilolarını verirsin. bir liste verdi mi peki uygulaman için ya da yönlendirdi mi?

Aç geziyorum diyorum inanmıyosunuz

Canım çok geçmiş olsun, sağlıklı beslenip düzenli spor yaparak normalleştirirsin. Moralini yüksen tutmaya çalış.

denedim neler denedim canım bi türlü içemiyorum

tabıkı ınsan vucudundan cok ıyı anlıyorum zaten onemlı olan tartı dııl bence vucudumuz nasıl gozukuyor bu da onemlı olurum 60 kılo ama vucudum guzel gozukur demek bana yakısan budur yanı.
spor olarak ne yapıyorsun.

tamam tamam anladımm

Süpersin canımm maşallahhh
başın sağolsun ve çok geçmiş olsun canım benim. lanet bi hastalıktır bilirim benimde anneannem vefat etmişti o lanet şey yüzünden. dikkat et kendine canım

Selaaaaammmm gençlik

Geçen hafta: 73,3
Bu hafta:72,4
Fark: 900 gr.
Yüzde: % 1,23
Gelecek hafta için hedef kilo: 71
Haftalık mesaj sayısı: 14

@AKovser hiç bişey yemiyorum çok yavaş kilo veriyorum napıcam beeennn su ve spora yüklenmem lazım gaz istiyorum

Eklentiler

• TARTI.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 28
haklısın canım, mesela benden kilolular benden zayıf duruyo. benim etim yumuşak pamuk gibi. hele basenlerim, oturduğumda mayalanmış hamur gibi yayılıyo resmen. sıkı değil, kollarımda öyle. sıkılaşamadığım içinde kilo versemde bi tek yüzümden belli oluyo pazartesi günü fotoğraf çekip yükliyim hatta, sizde görürsünüz

hahahaha yumuşak et,mayalanmış hamur eşittir ben

canım bende tam tersı kemıklerım kalındır kılomu cıok gostermem boyumdan dolayıda ama tek sorun sımıt gıbı karnım yanlarım. bende cok yüzumden verıyorum her goren ne kadar kılo verdın der. ben gecen resım cekdım ınsallah ıstedgm hedefe gelırsem oncesı sonrası yapıcam. Spor yapmak senı sıkılastırır once hedef kılona gel tabıkı smdıde yap ama o zman daha artı yaparsın daha ıyı olursun merk etme.

hahahaha yumuşak et,mayalanmış hamur eşittir ben
kız gülme üzülsene delii

biraz önce burdan bi ablayla konuşuyoruz. kadın doğum yapmış basenleri benden ince sadece göbeği var. kocaman bana diyoki bunu sana veriyim, içine çekiyo belli oluyomu falan diyo. döndü sen içine çekmeden dümdüz dimi dedi evet dedim bende simit falan yok, koskocaman bir toto var Allah bağışlasın

Sporla sıkılaşacağız işte canım,zaman, öyle şıp diye olsun gibi bi mucize bekleme yani:)) jj yapıyon mu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…