- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
eczanelerde olabilir yağ ölçen, bir de artık devlet hastanelerine de o cihazlar alınıyorCanım tebrikler, 1,5 kg yağdan gitmesi süper. Bide ben şu vucud endeksimi ölçtürecek biyer bulsam :))
Cok korkmustumm fatimeciimm ama neyseki 100 gr :)Allah kolaylık versin canım..
Üzülme canım, bu hafta verirsin inşaAllah :)
Tebrikler ablacım, süpersin :)
O kadar sporun faydası
Tebrikler canım :)
O kadar da artı çıkıcam dedin :))
Tebrik ederim canım..
Regl haftası 100 gram çok iyi, 2 kiloya kadar artı çıkabilirsin çünkü..
Eh işte aşağı yukarı
Verdiğine sevin bence canım, 1 hafta çok uzun, artı bile çıkabilirdin..
Tebrikler canım :)
Ablacım tebrik ederim :)
Resim niye yüklenmiyor ?
Hayırlı cumalar canım..
Nasıl istersen, bu hafta izne ayırıyorum o zaman seni..
ay masallah ne guzel sonuclar dıyetsyenın guyzellıgı yagadan mı verdın bunları gormek gercekden guzel cunku bazen yagdan verıp kıloda gozukmeyebılıyor bz bunu anlamıyoruz vermedık dıe uzuluyoruz. tekrar tebrıkler..
Bu hafta 102,1
Geçen hafta 101,1
Mesaj sayısı 16
Haftaya hedef 99,5
İnsülin direncim çıktı bu nedenle kilo vermekte zorlanıyormuşum. İlaç başladım dr. bu ay çok rahat kilo vereceğimi söyledi.
Arkadaşlar bu haftayı hastanelerde geçirdim ondan giremedim fazla. Benim babam şeker hastalığı nedeniyle vefaat etti. Bacağı kesilmişti. Aynısı büyük amcamda da oldu. Şimdi de küçük amcamın şekerden dolayı ayağı kesilecekBende bu hafta şekerde 110 u gördüm. Dr kilona göre normal dedi ama yinede çok endişeliyim. Çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Geçen hafta sadece öğlen 1 gözleme kaçırdım o da mecbur kaldım. sabah+ öğlen öğünü olarak saydım. inşallah bu sefer başarcam. İlaca dün akşam başladım bakalım insülin direncim kırılır inşallah. Şu anda 23,5
Ne desem bilemedim canım
Kötü olmuş ama her şey de bir derler ya böylesi daha iyi olacak belki..
Öğlen olmamış ama sporla dengelemişsin, bayağı yürümüşsün..
Afiyet olsun canım..
Sporun az ama :)
Çiğ köfte kalorili bir şey mi ?
Hiç bir bilgim yok da :))
Ama senin baharatlı şeyler yememen gerek, ben azıcık yesem yediğim anda sivilce çıkacağını hissediyorum
Bir süre dikkat et canım..
Bana süt zararlıydı, 1 sene belki daha fazla içmedim korkudan, nasıl sivilce yapıyordu anlatamam..
Yeni yeni içmeye başladım çok şükür eskisi gibi olmuyorum artık..
Güzel olmuş ablacım :)
Afiyet olsun canım ama suyun az :)
Kız, havayla mı doyuyorsun sen?
Çok az yemek de iyi değil canım, bir yerden sonra vücut yediklerini depolamaya başlıyor..
O yüzden dikkat et..
Tamam canım, ben de aynı durumdayım, tartıya çıkmaya korkuyorum
Başım çatlıyordu gelemedim akşam
Her zıplama 1 sayılıyor canım :)
Canım benim Allah kolaylık versin..
Tamam canım, önemli değil bir de onları düşünme şimdi..
Bak geçen gün mekikti ama sen yoktun :)
Bilinen sivilce ilacı işte canım.. Gerçekten Allah korudu, bıraktıktan sonra da uzun süre atlatmaya çalıştım..
Canım çok geçmiş olsun, sağlıklı beslenip düzenli spor yaparak normalleştirirsin. Moralini yüksen tutmaya çalış.Arkadaşlar bu haftayı hastanelerde geçirdim ondan giremedim fazla. Benim babam şeker hastalığı nedeniyle vefaat etti. Bacağı kesilmişti. Aynısı büyük amcamda da oldu. Şimdi de küçük amcamın şekerden dolayı ayağı kesilecekBende bu hafta şekerde 110 u gördüm. Dr kilona göre normal dedi ama yinede çok endişeliyim. Çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Geçen hafta sadece öğlen 1 gözleme kaçırdım o da mecbur kaldım. sabah+ öğlen öğünü olarak saydım. inşallah bu sefer başarcam. İlaca dün akşam başladım bakalım insülin direncim kırılır inşallah. Şu anda 23,5
aferin ben de bu sabah jj yaptım...kızım geçmiş karşımaa, yawrum izliyor beni diyordur deli annem sabah sabah zıplıyorrr
gün içinde tuvalette devam etmeyi düşünüyorum
oy canım maşallah ben o kadar çekemiyorum rekorum 50 tek seferde
afiyet olsun canımm...sabah yürüyüşlerini aç karnına mı yapıyorsun uyguladığın bir yöntem var mı ?
ohh ohh yandan güzel spor olmuş.
canım suyun içine taze nane yaprağı bir dilim limon koyup içmeyi denesene böyle ferah ferah belki içesin gelir.
ya şundan olabilir ben de de oluyor tek tük. sebep te şimdi spordan sonra terliyoruz malum, hemen duş alamıyorum öğle arası yaptığım için gözenekler tıkanıyor ve ter sivilce yapıyor. sürekli oturmakta havasız bırakıyor, ama genetik ya da hormonlarla ilgili birşeyde olabilir.
sabah aklıma geldin papillon nerde diye. canım ilk zamanlar her ay dönümünde huyları değişir, biraz büyüyünce her yaş döneminde değişir, hastalık sonrası bile değişen durumlar var hepimiz yaşıyoruz malum aşının da etkisi olmuştur.
işyeri entrikaları
Bu hafta listeni daha sıkı takip edeceğim bakalım :)))Benim en çok göbek bölgesinde var orayı halletmem lazımeczanelerde olabilir yağ ölçen, bir de artık devlet hastanelerine de o cihazlar alınıyor
ben zaten yani şekle girmemden anlıyorum yağdan vermesem zaten sıkı durmam sporun da etkisi var ama
canım çok üzüldümahh şu şeker maalesef tüm organlarımızı mahvediyor. benim amcam ve halamda da çıktı iğne ipliğe döndüler herkese farklı bir etki ediyor. genetik olduğundan ben de korkarım çok şükür birşey yok.
inşaAllah ilaçlar fayda gösterir ve kilolarını verirsin. bir liste verdi mi peki uygulaman için ya da yönlendirdi mi?
güzel olmuş canım su hariç zaten ssende farkındasın canım baya az
tamam tamam anladımmtebrikler aseeel güzel gitmiş pıtır pıtır dökülsünler inşaAllah
tebrikler yağmurcum... şincik canım 1 adet etsiz çiğ köfte (30 gr) 54 kcal 1 adet etli çiğ köfte (30gr) 65 kcal sonunu sen hesap et
Süpersin canımm maşallahhhkızlar kontrolden geliyorum sonuca inanamadım benim tartıyla hemen hemen aynı. diyetisyen de 75,2 çıktım onunkinde yani. ama en önemlisi 1,7 kg yağdan vermişim 1 haftada....valla tebrik ede ede bir hal oldu yani ben de bu kadarını beklemiyordum.
akşam ara da verdiği 2 porsiyon meyveyi yemediğimi ya da 1 tane yediğimi söyledim. fazla oluyor geç yiyorum acıkmıyorum dedim. öyle olunca benim yöntemim doğru çıktı sabah la öğlen arasına verdi 1 porsiyonu. ben de öyle yapıyordum zatenregl bitince eminim tartıda 75 in altına inecektir dedi, regl olmasına rağmen sonuç çok iyi dedi. moralim yerine geldi çok iyi oldu.
başın sağolsun ve çok geçmiş olsun canım benim. lanet bi hastalıktır bilirim benimde anneannem vefat etmişti o lanet şey yüzünden. dikkat et kendine canımArkadaşlar bu haftayı hastanelerde geçirdim ondan giremedim fazla. Benim babam şeker hastalığı nedeniyle vefaat etti. Bacağı kesilmişti. Aynısı büyük amcamda da oldu. Şimdi de küçük amcamın şekerden dolayı ayağı kesilecekBende bu hafta şekerde 110 u gördüm. Dr kilona göre normal dedi ama yinede çok endişeliyim. Çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Geçen hafta sadece öğlen 1 gözleme kaçırdım o da mecbur kaldım. sabah+ öğlen öğünü olarak saydım. inşallah bu sefer başarcam. İlaca dün akşam başladım bakalım insülin direncim kırılır inşallah. Şu anda 23,5
haklısın canım, mesela benden kilolular benden zayıf duruyo. benim etim yumuşak pamuk gibi. hele basenlerim, oturduğumda mayalanmış hamur gibi yayılıyo resmen. sıkı değil, kollarımda öyle. sıkılaşamadığım içinde kilo versemde bi tek yüzümden belli oluyotabıkı ınsan vucudundan cok ıyı anlıyorum zaten onemlı olan tartı dııl bence vucudumuz nasıl gozukuyor bu da onemlı olurum 60 kılo ama vucudum guzel gozukur demek bana yakısan budur yanı.
spor olarak ne yapıyorsun.
haklısın canım, mesela benden kilolular benden zayıf duruyo. benim etim yumuşak pamuk gibi. hele basenlerim, oturduğumda mayalanmış hamur gibi yayılıyo resmen. sıkı değil, kollarımda öyle. sıkılaşamadığım içinde kilo versemde bi tek yüzümden belli oluyopazartesi günü fotoğraf çekip yükliyim hatta, sizde görürsünüz
haklısın canım, mesela benden kilolular benden zayıf duruyo. benim etim yumuşak pamuk gibi. hele basenlerim, oturduğumda mayalanmış hamur gibi yayılıyo resmen. sıkı değil, kollarımda öyle. sıkılaşamadığım içinde kilo versemde bi tek yüzümden belli oluyopazartesi günü fotoğraf çekip yükliyim hatta, sizde görürsünüz
kız gülme üzülsene deliihahahaha yumuşak et,mayalanmış hamur eşittir ben
biraz önce burdan bi ablayla konuşuyoruz. kadın doğum yapmış basenleri benden ince sadece göbeği var. kocamancanım bende tam tersı kemıklerım kalındır kılomu cıok gostermem boyumdan dolayıda ama tek sorun sımıt gıbı karnım yanlarım. bende cok yüzumden verıyorum her goren ne kadar kılo verdın der. ben gecen resım cekdım ınsallah ıstedgm hedefe gelırsem oncesı sonrası yapıcam. Spor yapmak senı sıkılastırır once hedef kılona gel tabıkı smdıde yap ama o zman daha artı yaparsın daha ıyı olursun merk etme.
Sporla sıkılaşacağız işte canım,zaman, öyle şıp diye olsun gibi bi mucize bekleme yani:)) jj yapıyon mu :))haklısın canım, mesela benden kilolular benden zayıf duruyo. benim etim yumuşak pamuk gibi. hele basenlerim, oturduğumda mayalanmış hamur gibi yayılıyo resmen. sıkı değil, kollarımda öyle. sıkılaşamadığım içinde kilo versemde bi tek yüzümden belli oluyopazartesi günü fotoğraf çekip yükliyim hatta, sizde görürsünüz
buraya yazıp @AKovser i etiketleye bilirsin canımKilo bildirimini nereye yapıcam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?