kız gülme üzülsene delii
biraz önce burdan bi ablayla konuşuyoruz. kadın doğum yapmış basenleri benden ince sadece göbeği var. kocamanbana diyoki bunu sana veriyim, içine çekiyo belli oluyomu falan diyo. döndü sen içine çekmeden dümdüz dimi dedi evet dedim bende simit falan yok, koskocaman bir toto var Allah bağışlasın
Sporla sıkılaşacağız işte canım,zaman, öyle şıp diye olsun gibi bi mucize bekleme yani:)) jj yapıyon mu :))
yaptım yaptım, 200 yaptım, şuan yapamıyorum yer mekan zaman yok bugün cuma, elemanlar isyandaSporla sıkılaşacağız işte canım,zaman, öyle şıp diye olsun gibi bi mucize bekleme yani:)) jj yapıyon mu :))
kız gülme üzülsene delii
biraz önce burdan bi ablayla konuşuyoruz. kadın doğum yapmış basenleri benden ince sadece göbeği var. kocamanbana diyoki bunu sana veriyim, içine çekiyo belli oluyomu falan diyo. döndü sen içine çekmeden dümdüz dimi dedi evet dedim bende simit falan yok, koskocaman bir toto var Allah bağışlasın
evet canım 200 tane yaptımda şuan daha fazla yapamıyorum yer zaman mekan yok. cuma zaten onun yoğunluğu var bakmayın burda olduğuma sürekli ekran kapatmak ve yazdıklarımı yazmak zorunda kalıyorumSporla sıkılaşacağız işte canım,zaman, öyle şıp diye olsun gibi bi mucize bekleme yani:)) jj yapıyon mu :))
ben bi ara mekik çekiyodum baya düzgün sanırım ondan. bi de ben doğum yapmadım tabiki , o ayrıı.Bu toto nasıl ericek ya bende doğum yaptım öyle çok çok feci bi göbeğim yok yine var dümdüz değil ama totom kadar rahatsız etmiyor beni spor olarak neler yapıyosun
maşallah sanakızlar kontrolden geliyorum sonuca inanamadım benim tartıyla hemen hemen aynı. diyetisyen de 75,2 çıktım onunkinde yani. ama en önemlisi 1,7 kg yağdan vermişim 1 haftada....valla tebrik ede ede bir hal oldu yani ben de bu kadarını beklemiyordum.
akşam ara da verdiği 2 porsiyon meyveyi yemediğimi ya da 1 tane yediğimi söyledim. fazla oluyor geç yiyorum acıkmıyorum dedim. öyle olunca benim yöntemim doğru çıktı sabah la öğlen arasına verdi 1 porsiyonu. ben de öyle yapıyordum zatenregl bitince eminim tartıda 75 in altına inecektir dedi, regl olmasına rağmen sonuç çok iyi dedi. moralim yerine geldi çok iyi oldu.
canım bi ara denedim sonra ablamlar geldi vs bıraktım yine başlamam lazım. bana etek yakışmıyo nefret ediyorum o yüzden. canım incelten korseler var ya onlardan denesenecanım ama o totoyada etek falan yakısıyor aynen karın ıcerı cekılmıyor ama karını gecdm bende yan var nasıl cekım o cok kötü o totoyu sıkılastırmak ıcın squat falan denesene
Bu hafta listeni daha sıkı takip edeceğim bakalım :)))Benim en çok göbek bölgesinde var orayı halletmem lazım
tabıkı ınsan vucudundan cok ıyı anlıyorum zaten onemlı olan tartı dııl bence vucudumuz nasıl gozukuyor bu da onemlı olurum 60 kılo ama vucudum guzel gozukur demek bana yakısan budur yanı.
spor olarak ne yapıyorsun.
Selaaaaammmm gençlik
Geçen hafta: 73,3
Bu hafta:72,4
Fark: 900 gr.
Yüzde: % 1,23
Gelecek hafta için hedef kilo: 71
Haftalık mesaj sayısı: 14
@AKovser hiç bişey yemiyorum çok yavaş kilo veriyorum napıcam beeennn su ve spora yüklenmem lazım gaz istiyorum
tebrikler canım...ama hiç birşey yemeyerek nasıl olacak. o zaman mevcut olan depoların kullanılmaya başlanacak bilemedim
canım bende tam tersı kemıklerım kalındır kılomu cıok gostermem boyumdan dolayıda ama tek sorun sımıt gıbı karnım yanlarım. bende cok yüzumden verıyorum her goren ne kadar kılo verdın der. ben gecen resım cekdım ınsallah ıstedgm hedefe gelırsem oncesı sonrası yapıcam. Spor yapmak senı sıkılastırır once hedef kılona gel tabıkı smdıde yap ama o zman daha artı yaparsın daha ıyı olursun merk etme.
kız gülme üzülsene delii
Geçmiş olsun cnmArkadaşlar bu haftayı hastanelerde geçirdim ondan giremedim fazla. Benim babam şeker hastalığı nedeniyle vefaat etti. Bacağı kesilmişti. Aynısı büyük amcamda da oldu. Şimdi de küçük amcamın şekerden dolayı ayağı kesilecekBende bu hafta şekerde 110 u gördüm. Dr kilona göre normal dedi ama yinede çok endişeliyim. Çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Geçen hafta sadece öğlen 1 gözleme kaçırdım o da mecbur kaldım. sabah+ öğlen öğünü olarak saydım. inşallah bu sefer başarcam. İlaca dün akşam başladım bakalım insülin direncim kırılır inşallah. Şu anda 23,5
geçmiş olsunBu hafta 102,1
Geçen hafta 101,1
Mesaj sayısı 16
Haftaya hedef 99,5
İnsülin direncim çıktı bu nedenle kilo vermekte zorlanıyormuşum. İlaç başladım dr. bu ay çok rahat kilo vereceğimi söyledi.
kızlar ben kaçıyorum anneme gideceğim görüşürüz
Aynen canım saolasınAllah kolaylık versin canım..
Üzülme canım, bu hafta verirsin inşaAllah :)
Tebrikler ablacım, süpersin :)
O kadar sporun faydası
Tebrikler canım :)
O kadar da artı çıkıcam dedin :))
Tebrik ederim canım..
Regl haftası 100 gram çok iyi, 2 kiloya kadar artı çıkabilirsin çünkü..
Eh işte aşağı yukarı
Verdiğine sevin bence canım, 1 hafta çok uzun, artı bile çıkabilirdin..
Tebrikler canım :)
Ablacım tebrik ederim :)
Resim niye yüklenmiyor ?
Hayırlı cumalar canım..
Nasıl istersen, bu hafta izne ayırıyorum o zaman seni..
evet canım 200 tane yaptımda şuan daha fazla yapamıyorum yer zaman mekan yok. cuma zaten onun yoğunluğu var bakmayın burda olduğuma sürekli ekran kapatmak ve yazdıklarımı yazmak zorunda kalıyorum
hatta şuan bulamadım etek yakışıyo demişti birimiz bende durmuyo etek güzel, totom büyük diz kapağımın üstüne biriken etlerden dolayı nefret ediyorum
canım bi ara denedim sonra ablamlar geldi vs bıraktım yine başlamam lazım. bana etek yakışmıyo nefret ediyorum o yüzden. canım incelten korseler var ya onlardan denesene
benim listeler iyidir yaa browni bile yiyorum ama bu hafta yemedim doğruya doğru.
kesinlikle ben kendimi aynada öyle görmüyorum...yürüyüş + burdaki hareketler paylaşılan ve bazen dans bazen zumba evde ama kendi çapımda.
benimde öyle kilomu belli etmem, ilk zayıfladıktan sonra bir daha yüzüm kilo almadı yüzüme bakan zayıf diyor altı gören başkabende yapacağım inş önce-sonra
Peki teşrkkürlerburaya yazıp @ i etiketleye bilirsin canım
Peki teşrkkürlerburaya yazıp @ i etiketleye bilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?