Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ama o totoyada etek falan yakısıyor aynen karın ıcerı cekılmıyor ama karını gecdm bende yan var nasıl cekım o cok kötü o totoyu sıkılastırmak ıcın squat falan denesene

Sporla sıkılaşacağız işte canım,zaman, öyle şıp diye olsun gibi bi mucize bekleme yani:)) jj yapıyon mu :))
yaptım yaptım, 200 yaptım, şuan yapamıyorum yer mekan zaman yok bugün cuma, elemanlar isyanda
dün yaptım dişlerim sallandı resmen, yere değdiğimde kaç ton basıyosam artık

Bu toto nasıl ericek ya bende doğum yaptım öyle çok çok feci bi göbeğim yok yine var dümdüz değil ama totom kadar rahatsız etmiyor beni spor olarak neler yapıyosun

Sporla sıkılaşacağız işte canım,zaman, öyle şıp diye olsun gibi bi mucize bekleme yani:)) jj yapıyon mu :))
evet canım 200 tane yaptımda şuan daha fazla yapamıyorum yer zaman mekan yok. cuma zaten onun yoğunluğu var bakmayın burda olduğuma sürekli ekran kapatmak ve yazdıklarımı yazmak zorunda kalıyorum

hatta şuan bulamadım etek yakışıyo demişti birimiz bende durmuyo etek güzel, totom büyük diz kapağımın üstüne biriken etlerden dolayı nefret ediyorum

Bu toto nasıl ericek ya bende doğum yaptım öyle çok çok feci bi göbeğim yok yine var dümdüz değil ama totom kadar rahatsız etmiyor beni spor olarak neler yapıyosun
ben bi ara mekik çekiyodum baya düzgün sanırım ondan. bi de ben doğum yapmadım tabiki , o ayrıı. ufakken şundan çok yaptım 12 14 yaşları arası belki de o da faydalı oldu bilemiyorum ki

maşallah sana

canım ama o totoyada etek falan yakısıyor aynen karın ıcerı cekılmıyor ama karını gecdm bende yan var nasıl cekım o cok kötü o totoyu sıkılastırmak ıcın squat falan denesene
canım bi ara denedim sonra ablamlar geldi vs bıraktım yine başlamam lazım. bana etek yakışmıyo nefret ediyorum o yüzden. canım incelten korseler var ya onlardan denesene

Bu hafta listeni daha sıkı takip edeceğim bakalım :)))Benim en çok göbek bölgesinde var orayı halletmem lazım

benim listeler iyidir yaa browni bile yiyorum ama bu hafta yemedim doğruya doğru.

kesinlikle ben kendimi aynada öyle görmüyorum...yürüyüş + burdaki hareketler paylaşılan ve bazen dans bazen zumba evde ama kendi çapımda.

benimde öyle kilomu belli etmem, ilk zayıfladıktan sonra bir daha yüzüm kilo almadı yüzüme bakan zayıf diyor altı gören başka bende yapacağım inş önce-sonra

Geçmiş olsun cnm

kızlar bugünki menüm
sabah fırsatım olmadı kahvaltıya
ara da yok
öğlen 13:00 de
1 kase sebze çorbası
4 yk kaşığı etli türlü
1 kase kadar yarma salatası

ara: 15:00 1 adet muz

akşam misafirim var inşallah dozu kaçırmam

spor: yürüyüş 30 dk
su: 2 lt

bu arada ben telefondan foruma giremiyorum neden acaba

Aynen canım saolasın

ben dedım canım hane bole belın ınce olcak toton yerınde olcak ya o zman yakısıyor zayflaynca sennde vucut seklın bence guzel olacak.
canım bi ara denedim sonra ablamlar geldi vs bıraktım yine başlamam lazım. bana etek yakışmıyo nefret ediyorum o yüzden. canım incelten korseler var ya onlardan denesene

ya ole seylere ınanmıyorum ben bıde ben bı ara cok korse gıydım canım hergun gıyerdm snra dedm napıorum attım korseyı verıceksem sporla vermem lazm anca.

suan bende kendımı öle gormuyorum ama ınsallah gorcez bak sende kılonu gostermıyorsun benım gıbı buda bzm ıcın ıdare eder ama hedefımıze ulascaz ınsallah.
ınsallah kendımle dun ıyı alay ettım bırı gobegı acık resm paylasmıs ünlülerden kendımle oncesı sonrası yaptım bakalım ne zaman gercegı olucak
sporlarında iyi yuruyus en ıyısı keske hep yapabılsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…