Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canım tabiki de zayıflamak en iyisi. yada spor yaparken streç film sar beline. o şekilde düzelir belki

anladım canım tabiki de zayıflamak en iyisi. yada spor yaparken streç film sar beline. o şekilde düzelir belki

ınsallah canım onu duymusdum terletıomus dıe ama ne bılım tembelım galıba :):)

bende sıtenın spor salonuna gıdıyorum bıgun zumba bıgun plates var vaktım olursa oncesı 10 dk yuruyus yapıorum ama bılemedım canım spor zaten sıkılastırır bu gercek

GEÇMİŞ OLSUN CANIM

Sağol canım :)

Gecmis olsun komser kaptanim: )

Sağol Klorlum benim :)

GECMIS OLSUN CANIM. YEMEK YIYIP BI AGRI KESICI ALSAN DOKUNMUYORSA

Regl zamanım olmasa alırdım ama etkiliyor, zaten zar zor düzene giriyor..

Yine de baharata dikkat et canım..

cıgkofte bulgur pılavı yerıne gecıyor ekmek yemessen 2 3 adet yıyebılırsın derdı benım dıyetsyenım :)

canım ekmek yemedıysen 2 adet verıyor dıyetsyenler bulgur pılavı guıbı.

Anladım canım, çok sağol :)

Çok geçmiş olsun canım benimm

Sağol canım :)

Neden böyle oldu kii ?? Yine artı değil en azından..

Merhaba kızlar ben geldim

Merhaba canım hoşgeldin :)

Arkadaşlar merhaba bu hafta çok kötü geçti kilom 101.1 çıktı birazdan detayı atcam adminlerim sakın bana kızmayın Nedenlerim var cunki fazla giremedim ama bundan sonra daha dikkat edecegim

Hoşgeldin canım..
Sıkma canını, sorun değil..

Anlıyorum canım, inşaAllah haftaya güzel sonuç alırsın..

Çok sağol canım, daha iyiyim..

Gözün aydın canım, çok sevindim :)

bende sıtenın spor salonuna gıdıyorum bıgun zumba bıgun plates var vaktım olursa oncesı 10 dk yuruyus yapıorum ama bılemedım canım spor zaten sıkılastırır bu gercek
Ya canım sıkılaşmak sporla biliyorum da, ocak başı ölçülerimi almıştım düzenli sporda yapmaya çalışıyorum, geçen yine ölçüm yaptım heryerimde incelme olmuş ama bacaklar yarım cm bile incelmemiş. Bacaklara ağırlık vereceğim bakalım, umarım gider.

Senin yüzünden adim klorlu oldu bak M Mitsuomi

kızlar şimdi takvim gazetesinde diyet için yarım sayfa bi yazı var onu okudum. beğendiğim kısmı size aynen yazıcam

haftada 1 gün ara öğün yerine 1 kase sütlü tatlı/ 3-4 kare bitter çikolata veya 2 top dondurma yiyebilirsiniz diyo

tebrikler canım :)

• Meraba kizlar 200 mesaji okudumda geldim:)
Cok gecmis olsun cnim üzüldüm ya:/
Sey dicektim sana dun gece pizzamla bilikte yarismada 1.lige kosuyorumda onu haber vercektim
Siskinlik var ondan olabilir canim yine yukleneyim yesilcaya :)
Senin yüzünden adim klorlu oldu bak M Mitsuomi
Hahahhaha Kalır diye okuyorum bende senin nickini icimdendevami gelmiyo malesef

Merhaba canlar
Bugün tartilamadim sabah kosa koşa izmire gittik. Yarin tartilip bildiririm artik
Bugünün menüsü
Sabah 2 dilim börek
Öğle muz ve ayran
Aksam 2 kase mercimek corbasi 1 kasik bezelye yemegi, 1 tane lahana sarmasi
Ara 1 yesil elma
Su 2 litre
Spor 7000 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…