Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar şimdiden iyi hafta sonlarıı. ben ablama gidicem iş çıkışı yarın yeğenimin doğum günüsü. ama yeterince kısıcam kendimi korkmayınız. temizliğe yardım edicem onlarda akşam gelemeyebilirim yarında . hoşçakalııın

Bu hafta 102,1
Geçen hafta 101,1
Mesaj sayısı 16
Haftaya hedef 99,5

İnsülin direncim çıktı bu nedenle kilo vermekte zorlanıyormuşum. İlaç başladım dr. bu ay çok rahat kilo vereceğimi söyledi.

Olsun canım, gidecekler inşaAllah hiç merak etme :)
Yeter ki sen bırakma..

Allah rahmet eylesin..
Çok çok geçmiş olsun canım.. Bak kilo vermek için daha önemli nedenlerin var artık..
Asla pes etme..

Tamam canım, tebrikler :)

Tebrikler, sen 900-e az mı diyorsunn ??
Gayet normal aslında ama daha fazlasını istersen dediğin gibi suya ve spora yüklenmen lazım..
Yapaydın bugün bir 1000 jumping jacks

su jj ne ben bılmıyorum hangı hareket oluyor

Bu canım.. jj yani jumping jacks :).

Geçen hafta :63.2
Bu hafta : 63.0
Fark : 200 gr
Yüzde: %0.31

Dahlia_ abla acilen evden çıkmam gerekti foto çekemedim kusura bakma lütfen

Tamam canım benim :)

Akşama dikkatt :)

Kilom 72.800 olmuş yani aynı hatta almışım galiba ama ben aranıza yeni katıldım Dahlia_

Canım, daha çok aktif ol, hergün menünü paylaş.. Bakalım nasıl besleniyorsun..
Biliyorum haber vermiştin bir kaç gün gelemeyeceğini ama bundan sonra sık sık uğra..
Konuşalım, istediğin herşeyi sor.. Yarışmalara katıl :)

İnşaAllah faydası olur canım..

Senin yüzünden adim klorlu oldu bak M Mitsuomi

geçmiş olsun canım

Çok sağol canım..

Çok sağol canım..

Gördüm gördümm, dündü sanırım oy vermeye geldim baktım 1.sinn
Akşam gelseydim söyleyecektim..

Merhaba..
Allah kavuştursun canım benim..
Menü pek olmamış ama bugünlük de böyle olsun, yarın toparlanırsın..

Amin kuzum insallah gozlerim dolu dolu Yiyemedim yedigimde acaip acaip oldu muhtemelen bi iki hafta yine boyle sacma sapan menüler olacak ama keksiz boreksiz karbonhidratsiz bu ara baya baya aldim karbonhidrat.

Bu sefer olacak sanırım canimoy icin zaten tesekkur edicem ama şimdide diyeyim sagol canim benim

Anladım canım o zman dedıgın gbı bacaga yuklen bazı yerler zor gudıyor benımde gobek mesela daha yavas gıder cunku oturmus bı kılo var orda y
canım benım dıyetsyende bana hafta da bır verırdı aütkü tatlı ne zman kılo veremedım kestı Sütlü tatlı en hafıfı ona gore aranı dengelıcen mesela sutlu tatlı yedm meyve yemıceksıj süt icmiceksın bana lahmacun verırdı 1,5 sey derdı ekmek hakkn bıde et hakkını böle kullanıp ana ögün yapabılırsın.
cok tesekkur ederım spora gtmedıgım zamanlar bende yapım bunu
iyi hafta sonları canım. Yıgenıne de mutlu yıllar

Merhaba kızlar tekrarsan
Bugunku menum
Kalkinca 1tk corekotu yağı
1bardak su

Kahvalti
2dilim tt ekmegi
Kk peynir
Haslanmis yumurta
1yk salca cok az tuzlu
1yk zeytinyagi
Cay şekersiz
3çatal (ucuyla) findik ezmesi

Ara
Turk kahvesi

Ogle
6yk karnabahar yemegi
3yi yogurt

Ara
Turk kahvesi

Aksam uzeri
1kase kisir aksam yemegi niyetine

2 fincan yesilcay
Su 2ltye tamamlamaya çalışıyorum
Sporda jj yapiyorum simdilik 100 oldu hawar arkadasimiz nasil yaptin okadar jjyii
Bide bisey sorcam yaa ziplarken surekli bi bicimde parmak ucunda mi yapiyosunuz yani ben oyle yapiyorum ve rahatsiz oluyorum yanlis mi ziplama seklim acaba
Yani ziplayip tekrar zemine bastiginizda tam mi basiyosunuz yoksa parmak ucu zip mii olay

Amin kuzum insallah gozlerim dolu dolu Yiyemedim yedigimde acaip acaip oldu muhtemelen bi iki hafta yine boyle sacma sapan menüler olacak ama keksiz boreksiz karbonhidratsiz bu ara baya baya aldim karbonhidrat.

Canım, üzme kendini..
Toparlanmaya çalış, zararı sadece kendine olur..

Bu sefer olacak sanırım canimoy icin zaten tesekkur edicem ama şimdide diyeyim sagol canim benim

Rica ederim canım benim Takipteyim :)

Afiyet olsun canım..
Ben de ayaklarımı tam basmıyorum, yani daha önce hiç de dikkat etmedim buna, doğrusu nasıl bilmiyorum
Ama tam basmak zor olur diye düşünüyorum, belki de doğrusu öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…