- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
Bu hafta 102,1
Geçen hafta 101,1
Mesaj sayısı 16
Haftaya hedef 99,5
İnsülin direncim çıktı bu nedenle kilo vermekte zorlanıyormuşum. İlaç başladım dr. bu ay çok rahat kilo vereceğimi söyledi.
Arkadaşlar bu haftayı hastanelerde geçirdim ondan giremedim fazla. Benim babam şeker hastalığı nedeniyle vefaat etti. Bacağı kesilmişti. Aynısı büyük amcamda da oldu. Şimdi de küçük amcamın şekerden dolayı ayağı kesilecekBende bu hafta şekerde 110 u gördüm. Dr kilona göre normal dedi ama yinede çok endişeliyim. Çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Geçen hafta sadece öğlen 1 gözleme kaçırdım o da mecbur kaldım. sabah+ öğlen öğünü olarak saydım. inşallah bu sefer başarcam. İlaca dün akşam başladım bakalım insülin direncim kırılır inşallah. Şu anda 23,5
Geçen hafta:83,2
Bu hafta:82,1
Fark:1,1
Yüzde:% 1,322
Gelecek hafta için hedef kilo: 81,5
Haftalık mesaj sayısı: 20
Eki Görüntüle 1972724
Dahlia_ canım evde değilim farklı tartıyla bildirim yapmak zorunda kaldım. Kilo farkı olabilir iki baskül arasında. Haftaya evimdeki baskülde daha belli olur.
Selaaaaammmm gençlik
Geçen hafta: 73,3
Bu hafta:72,4
Fark: 900 gr.
Yüzde: % 1,23
Gelecek hafta için hedef kilo: 71
Haftalık mesaj sayısı: 14
Dahlia_ hiç bişey yemiyorum çok yavaş kilo veriyorum napıcam beeennn su ve spora yüklenmem lazım gaz istiyorum
su jj ne ben bılmıyorum hangı hareket oluyor
Geçen hafta :63.2
Bu hafta : 63.0
Fark : 200 gr
Yüzde: %0.31
Dahlia_ abla acilen evden çıkmam gerekti foto çekemedim kusura bakma lütfen
kızlar bugünki menüm
sabah fırsatım olmadı kahvaltıya
ara da yok
öğlen 13:00 de
1 kase sebze çorbası
4 yk kaşığı etli türlü
1 kase kadar yarma salatası
ara: 15:00 1 adet muz
akşam misafirim var inşallah dozu kaçırmam
spor: yürüyüş 30 dk
su: 2 lt
bu arada ben telefondan foruma giremiyorum neden acaba
Kilom 72.800 olmuş yani aynı hatta almışım galiba ama ben aranıza yeni katıldımDahlia_
Kızlar arkadaşım spora gidiyor, rica etmiştim basen inceltici egzersiz, sağolsun hocasına danışmış, ayrıntılar ekte :)) Bakalım interval cardiyoyla küçülecekmi basenler:)) Ölçüleri aldım umarım 2 hafta sonra paylaşırım incelmiş şekilde
Eki Görüntüle 1972758
Eki Görüntüle 1972757
geçmiş olsun canım
Kızlar ben şuana kadar 700 jumping yaptım
jj mi akşam söylemeye gelirim, 200 tane yapmıştım ama 500de yapsam hawar beni sollamış
kızlar şimdiden iyi hafta sonlarıı. ben ablama gidicem iş çıkışı yarın yeğenimin doğum günüsü. ama yeterince kısıcam kendimi korkmayınız. temizliğe yardım edicem onlarda akşam gelemeyebilirim yarında . hoşçakalııın
Cok gecmis olsun cnim üzüldüm ya:/
- Meraba kizlar 200 mesaji okudumda geldim:)
Sey dicektim sana dun gece pizzamla bilikte yarismada 1.lige kosuyorumda onu haber vercektim
Siskinlik var ondan olabilir canim yine yukleneyim yesilcaya :)
HahahhahaKalır diye okuyorum bende senin nickini icimden devami gelmiyo malesef
Merhaba canlar
Bugün tartilamadim sabah kosa koşa izmire gittik. Yarin tartilip bildiririm artik
Bugünün menüsü
Sabah 2 dilim börek
Öğle muz ve ayran
Aksam 2 kase mercimek corbasi 1 kasik bezelye yemegi, 1 tane lahana sarmasi
Ara 1 yesil elma
Su 2 litre
Spor 7000 adım
Amin kuzum insallah
Çok sağol canım..
Gördüm gördümm, dündü sanırım oy vermeye geldim baktım 1.sinn
Akşam gelseydim söyleyecektim..
Merhaba..
Allah kavuştursun canım benim..
Menü pek olmamış ama bugünlük de böyle olsun, yarın toparlanırsın..
Çok sağol canım..
Gördüm gördümm, dündü sanırım oy vermeye geldim baktım 1.sinn
Akşam gelseydim söyleyecektim..
Merhaba..
Allah kavuştursun canım benim..
Menü pek olmamış ama bugünlük de böyle olsun, yarın toparlanırsın..
Anladım canım o zman dedıgın gbı bacaga yuklen bazı yerler zor gudıyor benımde gobek mesela daha yavas gıder cunku oturmus bı kılo var orda yYa canım sıkılaşmak sporla biliyorum da, ocak başı ölçülerimi almıştım düzenli sporda yapmaya çalışıyorum, geçen yine ölçüm yaptım heryerimde incelme olmuş ama bacaklar yarım cm bile incelmemiş. Bacaklara ağırlık vereceğim bakalım, umarım gider.
canım benım dıyetsyende bana hafta da bır verırdı aütkü tatlı ne zman kılo veremedım kestı Sütlü tatlı en hafıfı ona gore aranı dengelıcen mesela sutlu tatlı yedm meyve yemıceksıj süt icmiceksın bana lahmacun verırdı 1,5 sey derdı ekmek hakkn bıde et hakkını böle kullanıp ana ögün yapabılırsın.kızlar şimdi takvim gazetesinde diyet için yarım sayfa bi yazı var onu okudum. beğendiğim kısmı size aynen yazıcam
haftada 1 gün ara öğün yerine 1 kase sütlü tatlı/ 3-4 kare bitter çikolata veya 2 top dondurma yiyebilirsiniz diyo
cok tesekkur ederım spora gtmedıgım zamanlar bende yapım bunuOlsun canım, gidecekler inşaAllah hiç merak etme :)
Yeter ki sen bırakma..
Allah rahmet eylesin..
Çok çok geçmiş olsun canım.. Bak kilo vermek için daha önemli nedenlerin var artık..
Asla pes etme..
Tamam canım, tebrikler :)
Tebrikler, sen 900-e az mı diyorsunn ??
Gayet normal aslında ama daha fazlasını istersen dediğin gibi suya ve spora yüklenmen lazım..
Yapaydın bugün bir 1000 jumping jacks
Bu canım.. jj yani jumping jacks :).
Tamam canım benim :)
Akşama dikkatt :)
Canım, daha çok aktif ol, hergün menünü paylaş.. Bakalım nasıl besleniyorsun..
Biliyorum haber vermiştin bir kaç gün gelemeyeceğini ama bundan sonra sık sık uğra..
Konuşalım, istediğin herşeyi sor.. Yarışmalara katıl :)
İnşaAllah faydası olur canım..
Çok sağol canım..
iyi hafta sonları canım. Yıgenıne de mutlu yıllarkızlar şimdiden iyi hafta sonlarıı. ben ablama gidicem iş çıkışı yarın yeğenimin doğum günüsü. ama yeterince kısıcam kendimi korkmayınız. temizliğe yardım edicem onlarda akşam gelemeyebilirim yarında . hoşçakalııın
Bende oy verdim kuzumBu sefer olacak sanırım canimoy icin zaten tesekkur edicem ama şimdide diyeyim sagol canim benim
Kızlarrrrrrrrrr takım listenizi taşımamışsınız dahasıkıntı varsa yardımcı olmaya çalışayım vakit daraldı
Amin kuzum insallahgozlerim dolu dolu Yiyemedim yedigimde acaip acaip oldu muhtemelen bi iki hafta yine boyle sacma sapan menüler olacak ama keksiz boreksiz karbonhidratsiz bu ara baya baya aldim karbonhidrat.
Bu sefer olacak sanırım canimoy icin zaten tesekkur edicem ama şimdide diyeyim sagol canim benim
Merhaba kızlar tekrarsan
Bugunku menum
Kalkinca 1tk corekotu yağı
1bardak su
Kahvalti
2dilim tt ekmegi
Kk peynir
Haslanmis yumurta
1yk salca cok az tuzlu
1yk zeytinyagi
Cay şekersiz
3çatal (ucuyla) findik ezmesi
Ara
Turk kahvesi
Ogle
6yk karnabahar yemegi
3yi yogurt
Ara
Turk kahvesi
Aksam uzeri
1kase kisir aksam yemegi niyetine
2 fincan yesilcay
Su 2ltye tamamlamaya çalışıyorum
Sporda jj yapiyorum simdilik 100 oldu hawar arkadasimiz nasil yaptin okadar jjyii
Bide bisey sorcam yaa ziplarken surekli bi bicimde parmak ucunda mi yapiyosunuz yani ben oyle yapiyorum ve rahatsiz oluyorum yanlis mi ziplama seklim acaba
Yani ziplayip tekrar zemine bastiginizda tam mi basiyosunuz yoksa parmak ucu zip mii olay
Gordum ablacim simdi ellerin dert gormesinBende oy verdim kuzum
Canım, üzme kendini..
Toparlanmaya çalış, zararı sadece kendine olur..
Rica ederim canım benimTakipteyim :)
Afiyet olsun canım..
Ben de ayaklarımı tam basmıyorum, yani daha önce hiç de dikkat etmedim buna, doğrusu nasıl bilmiyorum
Ama tam basmak zor olur diye düşünüyorum, belki de doğrusu öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?