Rica ederim gordumm hemen şapıyım dedm :) pizzayida cok seveerimm haniiColorayzn canim dedigim gibi oy verenlere zaten tesekkur edicem ama simdide soyluyorum cok tesekkur ederim
Bilmiyorumm bende yaa :)Canım, üzme kendini..
Toparlanmaya çalış, zararı sadece kendine olur..
Rica ederim canım benimTakipteyim :)
Afiyet olsun canım..
Ben de ayaklarımı tam basmıyorum, yani daha önce hiç de dikkat etmedim buna, doğrusu nasıl bilmiyorum
Ama tam basmak zor olur diye düşünüyorum, belki de doğrusu öyledir..
Aynen walla bende cok severimRica ederim gordumm hemen şapıyım dedm :) pizzayida cok seveerimm hanii
Bugün yediklerim sabah simit peynir domates yoğurt öğlen pilav ve fasulye karışık 1tabakta akşam çorba 20 dk yürüdüm 2 ltre su
menüm
1. öğün
2 haş yum peynir zeytin sütlükahve
1 küçük muz
2. öğün
balık
boll salata
10 kuru erin
su 2,5 lt tamamlarım
spor 30+45 dk yürüyüş 100 twist
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
öğle yemeği
1 kase salata
1 kase çorba
akşam
1,5 tabak suluköfte
1 parça tavuk
2lt su
spot yok
Canim cok sevindimCanlarrrr, hiç aklıma gelmezdi listemiz pek iyi değildi çünkü ama 3. olduk, dereceye girdik yaniiii
İsteyen listelere linkten bakabilir...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-136
Demekki motivasyonu dusuk olan bir tek biz degilmisiz kaptaniimm :) hep bahar havasindann hepp :)Canlarrrr, hiç aklıma gelmezdi listemiz pek iyi değildi çünkü ama 3. olduk, dereceye girdik yaniiii
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-136
ayyyy nasıl yaptın yaa Tebrikler helal olsunKızlar ben şuana kadar 700 jumping yaptım
Canlarrrr, hiç aklıma gelmezdi listemiz pek iyi değildi çünkü ama 3. olduk, dereceye girdik yaniiii
Canim cok sevindimben sabit kalsam da kilo veren herkesi tebrik ediyorum kizlar
Alt alta nasıl yazılıyo arkadaşlar alt alta yazıyorum yine aynı oluyo bişey anlamadım
Demekki motivasyonu dusuk olan bir tek biz degilmisiz kaptaniimm :) hep bahar havasindann hepp :)
Jj 200 oldu bu arada.daha cikmaz bendenn kaptanim 100unu cezama say
ayyyy nasıl yaptın yaa Tebrikler helal olsun
Ayy hadi kaptanım gözün aydın sevindim darısı 1.lige bu haFTA iyice yüklenelim de 1.olalım
şimdi eve girdim pert durumdayımDahlia_ 165 jj yaptim
Amaa litfeeennnBen de sevindim valla :) 4 sabit vardı sanırım listede hiç beklemiyordum..
Telefondan giriyorsun sanırım, hiç telden yazmadım yazanlar yardımcı olur..
Öyle görünüyor canım, pek iyi değil bu hafta..
aaaa olur mu hiç öyle şeyy yazamam cezayı ayrıca yap
Sağol canım, notamız silindi galiba, bu dönem takım olarak başarılı olmalıyızzz
canimm mor halka icindeki tus bi alta almana yardimci olur eger telefonundan giriyorsanAlt alta nasıl yazılıyo arkadaşlar alt alta yazıyorum yine aynı oluyo bişey anlamadım
Bu kadar nasil yapabildinnn
Canım ellişer ellişer yaptım 200 sabah yapmıştım geri kalanını iş çıkışı yemekten önce yaptım ama bacaklarım fenaBu kadar nasil yapabildinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?