- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
Misafirlikler zaten diyet düşmanıı
Misafirlikte yememek de olmuyo cnm ki hiç tanımıyorsunuz birbirinizi nacizane tavsiyem gündüz hafif beslenmen bir de akşam tabağına az koyarsın yavaş yavaş yersineşimi bekledim bekledim geç geldi o da oğluş uyudu kalkıp yürüyeyim dedim pat uyandı geri,bende sabah telafisi olsun dedim aç acına yürüyüşe koyuldumsporsuz kesinlikle olmuyor resmen fırsat yaratmaya çalışıyorum cebelleşiyorum bu aşam da misafirliğe gidicez ilk kez tanışıcam eşimin arkadaşının ailesi nasıl bişey yemeden atlatırım sabah beri onu düşünüyorum
Ben çok defa aldım cnm dışarı çok çıkamadığım için netten alışveriş yaparım ama güvenilir bildiğim markalar olması önemli onlar haricinde aldıklarımı hiç beğenmedim ya kalıpları dar oldu ya rengi farklı oldu bilindik markalarda kart bilgisini verince sorun olmazkızlar ya netten elbise sipariş verdiniz mi hiç ben beğendim bir tanede kapıda ödeme yok kart bilgisi istiyor güvenemedim.hiç yapmadığım için şimdiye kadar elbiseye bayıldım.sitenin adını yazabiliyormuyum burda acaba
Kolay gelsin cnm kaç çocuk var evdeAhhh evett misafirlikteyim dün gece geldim yatılı,sabah 1 ev poğaçası yedim allah affetsinbugün pek yazamıcam kızlar eltimdeyim çoluk çocuk kaynıyor valla
Spor şahane cnm nasıl yaptın o kadar maşallah sanaCuma günü menüm
Sabah
1 yumurta, peynir zeytin
Domates
Öğlen
2 biber dolma
4 yaprak sarma
1 kase yoğurt
Ara 5-6 üzüm
Akşam
2 biber dolma
Ara 2 ısırık börek
4 çatal yaşpasta
Yeşilmercimek salatası salınım 2 kaşık
Çerez
3 tl su , bolca şekersizçay
850 ji 10.100 adım
Akşamkiler olmadı farkındayım
Arkadaşın ikizlerinin Doğum günüydü
Bayağıdırlar görüşememiştik o yüzdengeç saate kadar kaldık cuma diyedir yedim
trendyol da canım elbise aldın mı hiç o sitedenBen çok defa aldım cnm dışarı çok çıkamadığım için netten alışveriş yaparım ama güvenilir bildiğim markalar olması önemli onlar haricinde aldıklarımı hiç beğenmedim ya kalıpları dar oldu ya rengi farklı oldu bilindik markalarda kart bilgisini verince sorun olmaz
Trendyoldan ben aldım canım olmassa iade bıle edıyorsun hıc sıkıntı yok yanı o sıteler ıyı ben alıp alıp gonderiyordumm onlarda kartıma iade yapıyortrendyol da canım elbise aldın mı hiç o siteden
Ondan almadım cnm ama güvenilir bi site diye biliyorum yine de arastirma yap istersen netten memnuniyet olan olmayan yorumları okuyabilirsin karar vermeden öncetrendyol da canım elbise aldın mı hiç o siteden
Trendyoldan ben aldım canım olmassa iade bıle edıyorsun hıc sıkıntı yok yanı o sıteler ıyı ben alıp alıp gonderiyordumm onlarda kartıma iade yapıyor
Allah a emanet olun bacılar büyük oğlumla biraz ders çalışacağızBugün menüm
Kahvaltı; 1haslanmis yumurta, beyaz peynir, kasar peynir, salatalık domates maydanoz 1dilim ekmek çay
Ara elma
Öğlen; sebzeli mercimek çorbası, salata
Ara kuru yemiş kahve
Akşama da karnabahar yemeği ve yoğurt yicem
Su 2litre spor 30dk yürüyüş 80 squat 5dk plank
Aa neden
eşimi bekledim bekledim geç geldi o da oğluş uyudu kalkıp yürüyeyim dedim pat uyandı geri,bende sabah telafisi olsun dedim aç acına yürüyüşe koyuldumsporsuz kesinlikle olmuyor resmen fırsat yaratmaya çalışıyorum cebelleşiyorum bu aşam da misafirliğe gidicez ilk kez tanışıcam eşimin arkadaşının ailesi nasıl bişey yemeden atlatırım sabah beri onu düşünüyorum
Ahhh evett misafirlikteyim dün gece geldim yatılı,sabah 1 ev poğaçası yedim allah affetsinbugün pek yazamıcam kızlar eltimdeyim çoluk çocuk kaynıyor valla
Dünkü menum
Sabah
Karnabahar kızartması
2 dilim ekmek
Kk peynir
Öğle
2 dilim ekmek
1 küçük kase rus salatası (mayonezsiz)
aksam
1 kase yoğurt
4 5 kaşık dana kavurma
4 kaşık patates yemeği
Su 2lt
Egzersiz 4000 adim
Kızlar dünkü menüm
Kahvaltı; 1yumurta omleti, beyaz peynir, 5zeytin, 1dilim ekmek, maydanoz, domates, 20gr kadar kavurma, yeşil çay
Ara;kuruyemiş 15 tane
Öğlen; et haşlama sebzeli, salata
Ara ;elma
Akşam; 2dilim pizza.
Su 10bardak
Spor 80 jj 80 squat 20dk yürüyüş
Jj yapmak çok zordu bana göre ancak bu kadar yapabildim
Bugün menüm
Kahvaltı; 1haslanmis yumurta, beyaz peynir, kasar peynir, salatalık domates maydanoz 1dilim ekmek çay
Ara elma
Öğlen; sebzeli mercimek çorbası, salata
Ara kuru yemiş kahve
Akşama da karnabahar yemeği ve yoğurt yicem
Su 2litre spor 30dk yürüyüş 80 squat 5dk plank
Allah a emanet olun bacılar büyük oğlumla biraz ders çalışacağız
Merhaba takimda yer var mi acaba ?
Merhaba..
Yok canım maalesef..
zaten 40 beden kalmış hatta daha iyi olur şimdi onun içine gireyim diye daha da şevklenirim.şu an 42 44 arası giyiyorum.eşim beni bekle akşam ben bakayım dedi elbiseyi de çok beğendim tek beden 3 tane kalmış.karttan olunca insan ister istemez tereddütte kalıyor.aldığın ürünler resimdeki gibimi peki renklerin canlılığı falanTrendyoldan ben aldım canım olmassa iade bıle edıyorsun hıc sıkıntı yok yanı o sıteler ıyı ben alıp alıp gonderiyordumm onlarda kartıma iade yapıyor
bu sefer profilime yorum yapmadin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?