Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menum
Sabah
Karnabahar kızartması
2 dilim ekmek
Kk peynir

Öğle
2 dilim ekmek
1 küçük kase rus salatası (mayonezsiz)

aksam
1 kase yoğurt
4 5 kaşık dana kavurma
4 kaşık patates yemeği

Su 2lt
Egzersiz 4000 adim

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-25-13-03-09.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 19
kızlar ya netten elbise sipariş verdiniz mi hiç ben beğendim bir tanede kapıda ödeme yok kart bilgisi istiyor güvenemedim.hiç yapmadığım için şimdiye kadar elbiseye bayıldım.sitenin adını yazabiliyormuyum burda acaba

Misafirlikte yememek de olmuyo cnm ki hiç tanımıyorsunuz birbirinizi nacizane tavsiyem gündüz hafif beslenmen bir de akşam tabağına az koyarsın yavaş yavaş yersin

Ben çok defa aldım cnm dışarı çok çıkamadığım için netten alışveriş yaparım ama güvenilir bildiğim markalar olması önemli onlar haricinde aldıklarımı hiç beğenmedim ya kalıpları dar oldu ya rengi farklı oldu bilindik markalarda kart bilgisini verince sorun olmaz

Spor şahane cnm nasıl yaptın o kadar maşallah sana

trendyol da canım elbise aldın mı hiç o siteden

Kızlar dünkü menüm
Kahvaltı; 1yumurta omleti, beyaz peynir, 5zeytin, 1dilim ekmek, maydanoz, domates, 20gr kadar kavurma, yeşil çay
Ara;kuruyemiş 15 tane
Öğlen; et haşlama sebzeli, salata
Ara ;elma
Akşam; 2dilim pizza.
Su 10bardak
Spor 80 jj 80 squat 20dk yürüyüş
Jj yapmak çok zordu bana göre ancak bu kadar yapabildim

Bugün menüm
Kahvaltı; 1haslanmis yumurta, beyaz peynir, kasar peynir, salatalık domates maydanoz 1dilim ekmek çay
Ara elma
Öğlen; sebzeli mercimek çorbası, salata
Ara kuru yemiş kahve
Akşama da karnabahar yemeği ve yoğurt yicem
Su 2litre spor 30dk yürüyüş 80 squat 5dk plank

Allah a emanet olun bacılar büyük oğlumla biraz ders çalışacağız

Tam bilmiyorum canım..
Üyelik iptali istemiş..

İyi yapmışsın canım..
Akşam da bakacaksın artık yiyebileceğin şeyler varsa gönül rahatlığıyla yersin..
Olmadı azar azar ye ayıp olmasın, hem ilk kez gidiyorsun.. Seni tanımıyorlar, yememen yanlış anlaşılır..

Ahhh evett misafirlikteyim dün gece geldim yatılı,sabah 1 ev poğaçası yedim allah affetsin bugün pek yazamıcam kızlar eltimdeyim çoluk çocuk kaynıyor valla

Poğacaya ceza gelir
Kolay gelsin bu arada çocuklarla

Afiyet olsun canım..
Kalori saymak da işe yaramıyor galiba, çok az kilo veriyorsun..
Belki vücuduna göre son kiloların o yüzden gitmiyor..

Hiç bir şey çekmese de canım şu pizzayı çekiyor işte Durduk yere aklıma girer hep..
Ama pizza cezalı

Afiyet olsun, bugünkü menü güzel :)

Allah a emanet olun bacılar büyük oğlumla biraz ders çalışacağız

Kolay gelsin canım :)

Trendyoldan ben aldım canım olmassa iade bıle edıyorsun hıc sıkıntı yok yanı o sıteler ıyı ben alıp alıp gonderiyordumm onlarda kartıma iade yapıyor
zaten 40 beden kalmış hatta daha iyi olur şimdi onun içine gireyim diye daha da şevklenirim.şu an 42 44 arası giyiyorum.eşim beni bekle akşam ben bakayım dedi elbiseyi de çok beğendim tek beden 3 tane kalmış.karttan olunca insan ister istemez tereddütte kalıyor.aldığın ürünler resimdeki gibimi peki renklerin canlılığı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…