Pekiyii komiseriiimm
şu an elbiselere bakıyorum fatimem içim gidiyor harikalar birini alıcam akşam eşim gelsin kart onda.incecik girebilmeyi istiyorum o elbiselereAynen canım :)
Vayyy hedef büyükk
Ama birşey değil ya maşaAllah azimlisin, 10 kilocuk var 69 görmeye :)
menüm
1. öğün
2 haş yum yeşilbiber zeytin sütlü kahve
2. öğün
tavuk haşlama 300 gr kadar
salata
2 kepçe yoğurt
1 muz işaret parmağım kadar dı
su 2,5 tamamlicam
spor 30 dk yürüyüş,100 twist
şu an elbiselere bakıyorum fatimem içim gidiyor harikalar birini alıcam akşam eşim gelsin kart onda.incecik girebilmeyi istiyorum o elbiselere
bugün acıkmıştım 10 dk önce yedim ama genelde 6 da yeme işini bitirmeye çalışıyorum.10 kilocuk dedin a o gözüme öyle büyüyor ki anlatamamAfiyet olsun canım :)
Sen 2. öğünü saat kaçta yiyorsun ?
Siskinlik mi ? Sisim halaaNasılsın canım ? Bu gün daha iyi misin ?
şu an 42 44 giyiyorum kalıba göre ben 40 sipariş vericem.38 olmaya çokkk yol katedmek lazım.o yüzden 40 ideal geliyor banaİnşaAllah canım benim..
Şimdiki bedeninden küçük mü alacaksın ?
bugün acıkmıştım 10 dk önce yedim ama genelde 6 da yeme işini bitirmeye çalışıyorum.10 kilocuk dedin a o gözüme öyle büyüyor ki anlatamam
Siskinlik mi ? Sisim halaa
şu an 42 44 giyiyorum kalıba göre ben 40 sipariş vericem.38 olmaya çokkk yol katedmek lazım.o yüzden 40 ideal geliyor bana
pek acıkmıyorum akşamları gülüm.yok böyle beslenmek büyümüyor gözümde bundan sonra beslenme şeklim bu benim sadece arada kendimi mutlu etmek için ufak kaçamaklar yaparım ideal kiloda.gözümde büyüyen vermem gereken kilolar 55 e çokkk var daha elbiseleri görünce bide yaz geliyor insanın içi gidiyorÇok erken bu günlere göre.. Biz 8 gibi yiyoruz ama ben yatana kadar acıkıyorum çoğu zaman
Büyütme hiç, yeter ki kendini sıkma.. Ama sen zaten sürekli böyle beslenmek istemiyor muydun ? Diyet fikri bunaltıyor insanı, o yüzden sağlıklı olana alışmak en iyisi..
Moral olarak sordum canım :)
Maydanoz suyu mu içsen 2-3 gün ?
Günde 2 bardak içersen tamamdır, 1 günle pek faydası olmuyor, hatta 3 gün iç derim..
Anladım canım..
Haklısın şu an için 40 en iyisi..
40-a alışmadan 38 olursun inşaAllah
pek acıkmıyorum akşamları gülüm.yok böyle beslenmek büyümüyor gözümde bundan sonra beslenme şeklim bu benim sadece arada kendimi mutlu etmek için ufak kaçamaklar yaparım ideal kiloda.gözümde büyüyen vermem gereken kilolar 55 e çokkk var daha elbiseleri görünce bide yaz geliyor insanın içi gidiyor
ağzından bal damlıyor fatimem yaa
inşallah fatimemHaklısın canım, insan incecik olup her istediğini giymek istiyor..
Yaz gelince daha da istek artıyor tabi..
Hiç büyütme gözünde, miniğin büyürken sen de inceleceksin, sonra mevsimlerin tadını birlikte çıkarırsınız
inşallah fatimemsende durumlar ne kaçsın sen şuan
Morall cok iyii ve araniza katildigim gunden beri daha iyi hissediyorum: ) sen nasilsiiinn komiseriiimm akovseriimm :)Çok erken bu günlere göre.. Biz 8 gibi yiyoruz ama ben yatana kadar acıkıyorum çoğu zaman
Büyütme hiç, yeter ki kendini sıkma.. Ama sen zaten sürekli böyle beslenmek istemiyor muydun ? Diyet fikri bunaltıyor insanı, o yüzden sağlıklı olana alışmak en iyisi..
Günde 2 bardak içersen tamamdır, 1 günle pek faydası olmuyor, hatta 3 gün iç derim..
boyun kaç fatimem senin? kız senin kiloyla ne sıkıntın var57 :)
Başladığım yerdeyim canım :)
Bu hafta reglden 57.8 çıktım ama haftaya gidecek inşaAllah..
ayrıca maydanozun kendisinii yiyiorumm olmaz mııı =) bayılırııımm kokusuna lezzetine =)Çok erken bu günlere göre.. Biz 8 gibi yiyoruz ama ben yatana kadar acıkıyorum çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?