Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün acıkmıştım 10 dk önce yedim ama genelde 6 da yeme işini bitirmeye çalışıyorum.10 kilocuk dedin a o gözüme öyle büyüyor ki anlatamam

Çok erken bu günlere göre.. Biz 8 gibi yiyoruz ama ben yatana kadar acıkıyorum çoğu zaman
Büyütme hiç, yeter ki kendini sıkma.. Ama sen zaten sürekli böyle beslenmek istemiyor muydun ? Diyet fikri bunaltıyor insanı, o yüzden sağlıklı olana alışmak en iyisi..

Siskinlik mi ? Sisim halaa

Moral olarak sordum canım :)
Maydanoz suyu mu içsen 2-3 gün ?
Günde 2 bardak içersen tamamdır, 1 günle pek faydası olmuyor, hatta 3 gün iç derim..

pek acıkmıyorum akşamları gülüm.yok böyle beslenmek büyümüyor gözümde bundan sonra beslenme şeklim bu benim sadece arada kendimi mutlu etmek için ufak kaçamaklar yaparım ideal kiloda.gözümde büyüyen vermem gereken kilolar 55 e çokkk var daha elbiseleri görünce bide yaz geliyor insanın içi gidiyor

Haklısın canım, insan incecik olup her istediğini giymek istiyor..
Yaz gelince daha da istek artıyor tabi..
Hiç büyütme gözünde, miniğin büyürken sen de inceleceksin, sonra mevsimlerin tadını birlikte çıkarırsınız

ağzından bal damlıyor fatimem yaa

inşallah fatimemsende durumlar ne kaçsın sen şuan

Morall cok iyii ve araniza katildigim gunden beri daha iyi hissediyorum: ) sen nasilsiiinn komiseriiimm akovseriimm :)

ayrıca maydanozun kendisinii yiyiorumm olmaz mııı =) bayılırııımm kokusuna lezzetine =)

Selam arkadaşlarrr nasılsınız nasıl geçiyor haftasonunuz ? dün öğlenden bu yana birikmiş tüm mesajları okuyupta geldim sonradan fark ettim alıntı yapmamışım tekrar eski mesajlara döneceğim alıntılar için.

Bugün çok feci karnım ağrıyor regl oldum dün . Hap aldım fayda etmiyor papatya çayı içtim zorla ama midem kaldırmıyo kokusuna bile tahammülüm yok. Kızlar regl sancısına ne iyi gelir Allah aşkına bir şey diyin yoksa ölücem ağrıdan.

Bugün ki menüm
Sabah 1 dilim peynir 1 haşl. Yumurta
Ara papatya çayı
Öğlen 2 kepçe şehriye çorbası 1 dilim ekmek
Akşam yok

Bir şey yiyemiyorum kızlar spor yok su yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…