Off o göbek zaten varya....bende de göbek sıkıntı.inşallah bende 55 i görürüm bir gün. Elbiseyi 40 beden siparis ettim ne zaman gelir acaba.
Tam teferruatli bakamadım kuzucum durmadi.şimdi o 40 bedene girecem diye parcalarim kendimi çok güzel elbiseler var ya bu aldığım baya süre götürür diye aldım 55 e düşünce tüm yeni alışveriş yapıcam.Allah tan bişey çıkmazsa tabi bana niyet de gelmiyor ya o ayrıValla göbeğim gitse belki hiç kilo vermeye çalışmam, diğerleri o kadar rahatsız etmiyor..
Teslim süresi yazmamışlar mı canm ?
Tam teferruatli bakamadım kuzucum durmadi.şimdi o 40 bedene girecem diye parcalarim kendimi çok güzel elbiseler var ya bu aldığım baya süre götürür diye aldım 55 e düşünce tüm yeni alışveriş yapıcam.Allah tan bişey çıkmazsa tabi bana niyet de gelmiyor ya o ayrı
Evet suan bende almak istemiyordum yine küçük beden aldım şuan olmaz zaten bence 1 ay sonra falan olabilir ancak tam tarzimdi da aldım. Kilo insanın kendine güvenini yerle bir ediyor.bazen kendimi zayiflamis hayal ediyorum en önemlisi oğluma kilolu bir anne olmak istemiyorum.İnşaAllah canım ya..
İnsanın kilolu haliyle birşey alası da gelmiyor
Ben de uzun zamandır almıyorum..
İyi aksamlar nslsznz kzlar önce menülerimi bi yazıym sonra gerileri okuyum:)Çok yoruldum bugün kızımın doğum günü alışverişi vardı
bugün ku menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
Kahvalti; 1yumurta, 1/2 çavdar ekmek,1 yk lor, 3 gün kurusu, 10 çiğ badem, 1 çk ucuyla nutella
ara yok
öğle; arkadaslarla buluşup yemek yedik. tavuk ızgara, salata, 4 yk pilav ve maden suyu
alışverişe devam kızımla pastacimiza gittik. ekler aldık. 3 tane yerim anne dedi.2 tane yiyebildi. Anne lütfen sen de bunu ye diyor Ayy dedim iyi yiyeyim zaten yürüyoruz yakariz dimi diyorum 1 minik ekler çok uzun zaman sonra tatlı yedim ama sanki lor peyniri yiyormuscasina sağlıklı beslendigimi hissettim :)
ara; eve geldim hemen kahve yaptım Türk kahvesi ve 3 hurma
akşam; 1 çb kefir, Havuçlu lahana salatasi; 1 yk lor özelikle hafif olsun istedim
çayımi içtim 2 Biskrem yedim
su 2,5 lt Spor yok
DÜNKÜ MENÜMİyi aksamlar nslsznz kzlar önce menülerimi bi yazıym sonra gerileri okuyum:)
Afiyet olsun menün güzel olmuşmenüm
1. öğün
2 haş yum yeşilbiber zeytin sütlü kahve
2. öğün
tavuk haşlama 300 gr kadar
salata
2 kepçe yoğurt
1 muz işaret parmağım kadar dı
su 2,5 tamamlicam
spor 30 dk yürüyüş,100 twist
Afiyet olsun bu cörekotu yağı nsl faydı mı?Merhaba kızlar tekrarsan
Bugunku menum
Kalkinca 1tk corekotu yağı
1bardak su
Kahvalti
2dilim tt ekmegi
Kk peynir
Haslanmis yumurta
1yk salca cok az tuzlu
1yk zeytinyagi
Cay şekersiz
3çatal (ucuyla) findik ezmesi
Ara
Turk kahvesi
Ogle
6yk karnabahar yemegi
3yi yogurt
Ara
Turk kahvesi
Aksam uzeri
1kase kisir aksam yemegi niyetine
2 fincan yesilcay
Su 2ltye tamamlamaya çalışıyorum
Sporda jj yapiyorum simdilik 100 oldu hawar arkadasimiz nasil yaptin okadar jjyii
Bide bisey sorcam yaa ziplarken surekli bi bicimde parmak ucunda mi yapiyosunuz yani ben oyle yapiyorum ve rahatsiz oluyorum yanlis mi ziplama seklim acaba
Yani ziplayip tekrar zemine bastiginizda tam mi basiyosunuz yoksa parmak ucu zip mii olay
Faydalı mı :) yanlış yazdım az önceAfiyet olsun bu cörekotu yağı nsl faydı mı?
Valla canim ben bosaltim sistemim icin almistim kullandim gercektende faydasini gordum hamilelikte ve sonrasında ciddi derecede kabzlik priblemim oldu agliyodum wcye girince o derece bunu kullanmaya başladım çok sukur şimdi oyle bi.sıkıntım yokAfiyet olsun bu cörekotu yağı nsl faydı mı?
Çok sevindim bu hafta ki 3.lüğümüze ve hawar arkadaşmzn birnciliģine kilolarmz giderde yavaş yavaşta olsa derecelerde gelir inşallah:)tebrikler kızlar :)
Valla canim ben bosaltim sistemim icin almistim kullandim gercektende faydasini gordum hamilelikte ve sonrasında ciddi derecede kabzlik priblemim oldu agliyodum wcye girince o derece bunu kullanmaya başladım çok sukur şimdi oyle bi.sıkıntım yok
Herkese iyi geceler, Tatliş uykular zzz
haftasonu diye sakın kaçamak yapmayın hatunlarr yoksa kaptanımız haftasonu dinlemez keser cezanızı :)))
Ehh kendini cignemekten iyii ama :) soguk sıkım olarak alicaksin alirken en sagliklisi o hemen 1 tatli kasigi agzina alip yuttuktan sonra ardindan.su ictin mi bisey anlamiyosunTadı nasıl canım ?
En esas mesele içilebiliyor mu ?
Gerçi pek yağlarla aram yoktur, zeytinyağını bile sevmem, kabızlık için kaşıkla içilmesi gerek diye okudum sanırım 1 defa içebildim
Bu faydalıysa denerim belki..
Ehh kendini cignemekten iyii ama :) soguk sıkım olarak alicaksin alirken en sagliklisi o hemen 1 tatli kasigi agzina alip yuttuktan sonra ardindan.su ictin mi bisey anlamiyosun
Yutarsin yutarsin burnunu sık luplat gitsinAyyy bütün mesele o yutmak işte
Ya bende 65 kgnin altindayken fizigim yine iyi yani 38 beden oluyo ama 65in üstune cikinca tipim bozuluyor resmen:/ gecen ekim ayinda kuzenimin düğünüydu bende bi 69 kg varimİnşaAllah canım ya..
İnsanın kilolu haliyle birşey alası da gelmiyor
Ben de uzun zamandır almıyorum..
Teşekkür ederim canımhawar tebrikler abla :)
Çok sağol canımın darısı başınahawar canım 1. Olmuşsun tebrik ederim seni inan ben 1. Olmuşumgibi sevindim. :)))
İnşallah tatlımm hemen başla sende spora :)) sıkılaşmamız lazım havalar ısınmaya başladı yaz kapıda incecik olup arkamdan konuşanları şaşkına çevirmek için sabırsızlanıyorum
Afiyet olsun canı su spor ve menü güzel.
Vallahi rakibem gözümü korkutmadı değilhaftanın birincisi artı menüleri ve sporu da çok iyi. Beni iyi gaza getirecek bu hafta bakalımmm Hırslandım bugün yarın ağrılarım geçerse iki günün acısını çıkartacağım spora ağırlık versem devamı gelir :))) Aramızdan ayrılan arkadaş kendi isteğiyle mi hesabını kapatmış acaba?
Kız gel sende yanıma beraber uzanalım sıcak su torbamızı ve bitki çayımızı alır tv başında survivor izleriz. Sana da çok geçmiş olsun bebeğim arkadaşın dediği gibi kendimi sıcak tuttum hatta terlettim ağrım hafifledi sana da tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?