Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Off o göbek zaten varya....bende de göbek sıkıntı.inşallah bende 55 i görürüm bir gün. Elbiseyi 40 beden siparis ettim ne zaman gelir acaba.

Valla göbeğim gitse belki hiç kilo vermeye çalışmam, diğerleri o kadar rahatsız etmiyor..
Teslim süresi yazmamışlar mı canm ?

Valla göbeğim gitse belki hiç kilo vermeye çalışmam, diğerleri o kadar rahatsız etmiyor..
Teslim süresi yazmamışlar mı canm ?
Tam teferruatli bakamadım kuzucum durmadi.şimdi o 40 bedene girecem diye parcalarim kendimi çok güzel elbiseler var ya bu aldığım baya süre götürür diye aldım 55 e düşünce tüm yeni alışveriş yapıcam.Allah tan bişey çıkmazsa tabi bana niyet de gelmiyor ya o ayrı

İnşaAllah canım ya..
İnsanın kilolu haliyle birşey alası da gelmiyor
Ben de uzun zamandır almıyorum..

İnşaAllah canım ya..
Evet suan bende almak istemiyordum yine küçük beden aldım şuan olmaz zaten bence 1 ay sonra falan olabilir ancak tam tarzimdi da aldım. Kilo insanın kendine güvenini yerle bir ediyor.bazen kendimi zayiflamis hayal ediyorum en önemlisi oğluma kilolu bir anne olmak istemiyorum.

İyi aksamlar nslsznz kzlar önce menülerimi bi yazıym sonra gerileri okuyum:)

İyi aksamlar nslsznz kzlar önce menülerimi bi yazıym sonra gerileri okuyum:)
DÜNKÜ MENÜM
SABAH
1Fincan acık cay,4kasıktan fazla menemen
2dilim kepek ekmek
ÖĞLE
1kase faslye corbası,1tabak yesillkli salata
ARA
2Kivi
AKSAM
1kase yoğurt icerise galete doğrnmş
2lt su ictim 1fincan mate cayı ve 1fncn yeşl cay 1saatten biraz az yüryüş

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
1Fincan yesil cay,1haslanmş yumurta,5zeytin,beyaz peynir ,salatalk,marul 2dilm kepek ekmek
ARA
1fincan Türk kahvesi,2kayısı
ARA
2kivi,1soda ,2grisini
AKSAM
4Kaşık kereviz ,3kasık makarna sossuz
1Kase yoğurt limonlu pul biberlu
2.5su içtim 1 saat yürüyş 2fincan karışk bitki cayı

Afiyet olsun bu cörekotu yağı nsl faydı mı?

Afiyet olsun bu cörekotu yağı nsl faydı mı?
Valla canim ben bosaltim sistemim icin almistim kullandim gercektende faydasini gordum hamilelikte ve sonrasında ciddi derecede kabzlik priblemim oldu agliyodum wcye girince o derece bunu kullanmaya başladım çok sukur şimdi oyle bi.sıkıntım yok

Tadı nasıl canım ?
En esas mesele içilebiliyor mu ?
Gerçi pek yağlarla aram yoktur, zeytinyağını bile sevmem, kabızlık için kaşıkla içilmesi gerek diye okudum sanırım 1 defa içebildim
Bu faydalıysa denerim belki..

Ehh kendini cignemekten iyii ama :) soguk sıkım olarak alicaksin alirken en sagliklisi o hemen 1 tatli kasigi agzina alip yuttuktan sonra ardindan.su ictin mi bisey anlamiyosun

İnşaAllah canım ya..
Ya bende 65 kgnin altindayken fizigim yine iyi yani 38 beden oluyo ama 65in üstune cikinca tipim bozuluyor resmen:/ gecen ekim ayinda kuzenimin düğünüydu bende bi 69 kg varim hevessizce elbise ariyorum kendime e abiye yani.. hersey iyi hosda bi gobek var dusman basina neyse dugune 2 hafta kala sıki bi diyete basladim acliktan ölüyorum falan sonra bi abiye buldum kendime diyetimin tam yarisinda boyle siyah onü tasli kuyruklu, kuyrugu tasli falan cok sık bi abiye aldim giydim bide altina 10 cmlik topuklu..super oldu ablamlar falan cok yakisti dedi yani göbek mobek hicbisi kalmadi elbise nasil kamufle ettiyse e yani beni bilirsin akovserim hal boyleyken vazgectim diyetten ye babam ye dugunun son haftasi yemenin dibine vurdum ama dugunde cok şükür tipim falan düzgünduçokta zayif gorunuyodum
Hala aklima gelir gulerim kendime

Merhaba kızlar uğraşamadım bu gün yoğunluktan
Teşekkür ederim canım

hawar canım 1. Olmuşsun tebrik ederim seni inan ben 1. Olmuşumgibi sevindim. :)))
Çok sağol canımın darısı başına

Sevgili rakibem bence biraz önce spora başla
Regl döneminde spor yapınca 2 katı kalori yakıyormuşuz

Bide ben de bir kaç güne regl olacağım yani bu hafta ben çok verebileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…