Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dahlia_ fatimecim canım listeleri gördüm ellerin dert görmesin nasıl hazırladın o kadar listeyi vallahi ellerine sağlık canım
Ayrıca takım içi eşleşmeler çok güzel olmuş. 6. Takım da hawar ve bir arkadaşımız daha var eşleştiğim. ama onun profiline tıklayınca üye pasiftir diyor anlayamadım bir baksana canım

canım bana sıcak iyi geliyor ozellikle ayaklarımı ve belimi sıcak tutmak .sıcak su torbasını doldurup iki bacagının arasına koyup uzanablirsin üzerine de bişey ört .nacizane tavsiyem bu =)

canım bana sıcak iyi geliyor ozellikle ayaklarımı ve belimi sıcak tutmak .sıcak su torbasını doldurup iki bacagının arasına koyup uzanablirsin üzerine de bişey ört .nacizane tavsiyem bu =)

Bende azönce sıcak su torbasını doldurdum uzandım canım çok sağol tavsiyen için inşaAllah hemen geçer.
Sen nasıl oldun canım ?

Bende azönce sıcak su torbasını doldurdum uzandım canım çok sağol tavsiyen için inşaAllah hemen geçer.
Sen nasıl oldun canım ?
ben regl dönemine girdim ama gelen giden henüz yok öncesi oluyo bende şişkinlik başlayınca balon gibi puuff sönüyorum =) beklemedeyimm o sebepten =)

ben regl dönemine girdim ama gelen giden henüz yok öncesi oluyo bende şişkinlik başlayınca balon gibi puuff sönüyorum =) beklemedeyimm o sebepten =)

Ahh bende dedim allahtan tartıldıktan sonra olmuşum haftaya kadar biter benim reglim öyle çok uzun sürmüyor. Ama göbekte şişkinlik olmuş bende hissediyorum yani. Yarına toparlansam yavaştan spora başlayayım iki gündür boşladım eksiklik hissediyorum.

ayy spor benimde koşu bandım arızalı eşimin yaptırmasını 4 gözle bekliyorum sonra gitsin kilolar gelsinnn ödüllerr

bugün yediklerim
sabah
kumru çay
öğlen
salata bulgur yanında yoğurt
akşam
çorba patates salatası 2 tane dolma
2 litre su
30 dakika kadar yürüyüş aralarda meyve

Morall cok iyii ve araniza katildigim gunden beri daha iyi hissediyorum: ) sen nasilsiiinn komiseriiimm akovseriimm :)

Çok şükür çok sevindim canım :)
Yeni yeni kendime geliyorum, regl oldum, sabahtan ağrım yok hatta sevindim ne güzel yok diye..
Öğlen nasıl başladıysa en sonunda ağlıyordum artık Uzun zamandır böyle ağrı çekmemiştim..

boyun kaç fatimem senin? kız senin kiloyla ne sıkıntın varçok iyisin

1.55 canım :)
Boy yok o yüzden bu kiloyla göbek var, basen var var da varr yanii

ayrıca maydanozun kendisinii yiyiorumm olmaz mııı =) bayılırııımm kokusuna lezzetine =)

Ödem için suyu daha etkili canım, kendisi de faydalı olur tabi ama suyu adıyla söylüyorlar ödem atıcı diye..

Aleykum selam canım..
Aynı durumdayız, yer aç geleyim beraber uzanırız
Uzun süre ağrı çektim, ilaç da aldım yok arkadaş geçmem dedi, kalorifere yapıştım oturdum, sıcak iyi geliyor bana da..

Sağol canım benim :)
Canım, o arkadaş bu gün ayrıldı, ben listeyi hazırladıktan sonra..
İkiniz rakipsiniz yani :) Rakibin çok iyi benden söylemesi

kız zaten 57 sin ne var.yerimde olsan napıcaktın1,60 boy 79 kilo

kız zaten 57 sin ne var.yerimde olsan napıcaktın1,60 boy 79 kilo

Kız ben gelinlik giycem, bu boyla 79 kilo olsaydım hiçbirşey yemez havayla doyardım düğüne kadar
Sana 55 ideal olur gerçekten.. Hatta süper olursun.. Bana biraz fazla oluyor mesela, 5 cm-i küçümseme

Kardeşimle elbise alacağız, bugün sordum ne zaman alalım diye, diyor bir kilo verelim neremize alalım şimdi elbiseyi
Bana göbek elbise giymeye fırsat vermiyor ki
En son kendimi elbise içinde beğendiğimde 52-53 kiloydum, şimdi de öyle olmalıyım hiç değilse..

Sende kendini sicak tut sicak su torbasiyla kaynas hemen benim agrim oyle hafifliyor :) ozellikle ayak ve belini sicak tut

ayy spor benimde koşu bandım arızalı eşimin yaptırmasını 4 gözle bekliyorum sonra gitsin kilolar gelsinnn ödüllerr

İnşallah tatlımm hemen başla sende spora :)) sıkılaşmamız lazım havalar ısınmaya başladı yaz kapıda incecik olup arkamdan konuşanları şaşkına çevirmek için sabırsızlanıyorum

bugün yediklerim
sabah
kumru çay
öğlen
salata bulgur yanında yoğurt
akşam
çorba patates salatası 2 tane dolma
2 litre su
30 dakika kadar yürüyüş aralarda meyve

Afiyet olsun canı su spor ve menü güzel.

Vallahi rakibem gözümü korkutmadı değil haftanın birincisi artı menüleri ve sporu da çok iyi. Beni iyi gaza getirecek bu hafta bakalımmm Hırslandım bugün yarın ağrılarım geçerse iki günün acısını çıkartacağım spora ağırlık versem devamı gelir :))) Aramızdan ayrılan arkadaş kendi isteğiyle mi hesabını kapatmış acaba?

Kız gel sende yanıma beraber uzanalım sıcak su torbamızı ve bitki çayımızı alır tv başında survivor izleriz. Sana da çok geçmiş olsun bebeğim arkadaşın dediği gibi kendimi sıcak tuttum hatta terlettim ağrım hafifledi sana da tavsiye ederim canım

Ya kızlar size bir şey sorayım aklıma gelmişken şuan da aynısı yaşıyorum
Benim ayağımın baş parmağının yanındaki parmak durduk yere uyuşuyor sadece ikinci parmak ama. Diğer parmaklarda bir şey yok her iki ayağımda da oluyor . Dikkat ettim de her gün biraz uyuşuyor sonra ben hareket ettiriyorum oynuyorum o parmakla sonra geçiyor acaba neden böyle oluyor ?

Off o göbek zaten varya....bende de göbek sıkıntı.inşallah bende 55 i görürüm bir gün. Elbiseyi 40 beden siparis ettim ne zaman gelir acaba.

Çok yoruldum bugün kızımın doğum günü alışverişi vardı

bugün ku menüm

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

Kahvalti; 1yumurta, 1/2 çavdar ekmek,1 yk lor, 3 gün kurusu, 10 çiğ badem, 1 çk ucuyla nutella

ara yok
öğle; arkadaslarla buluşup yemek yedik. tavuk ızgara, salata, 4 yk pilav ve maden suyu

alışverişe devam kızımla pastacimiza gittik. ekler aldık. 3 tane yerim anne dedi.2 tane yiyebildi. Anne lütfen sen de bunu ye diyor Ayy dedim iyi yiyeyim zaten yürüyoruz yakariz dimi diyorum 1 minik ekler çok uzun zaman sonra tatlı yedim ama sanki lor peyniri yiyormuscasina sağlıklı beslendigimi hissettim :)

ara; eve geldim hemen kahve yaptım Türk kahvesi ve 3 hurma

akşam; 1 çb kefir, Havuçlu lahana salatasi; 1 yk lor özelikle hafif olsun istedim

çayımi içtim 2 Biskrem yedim

su 2,5 lt Spor yok

Sende kendini sicak tut sicak su torbasiyla kaynas hemen benim agrim oyle hafifliyor :) ozellikle ayak ve belini sicak tut

Sağol canım..
Kardeşimin yatağı kalorifer yanında, attım kendimi yatağa orda pişene kadar oturdum

Evet canım, bana yazmıştı, kendi isteği ile kapattı hesabı..

Sağol canım sana da geçmiş olsun.. Kendimi bugün yeterince sıcakta bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…