- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
canım bana sıcak iyi geliyor ozellikle ayaklarımı ve belimi sıcak tutmak .sıcak su torbasını doldurup iki bacagının arasına koyup uzanablirsin üzerine de bişey ört .nacizane tavsiyem bu =)Selam arkadaşlarrr nasılsınız nasıl geçiyor haftasonunuz ? dün öğlenden bu yana birikmiş tüm mesajları okuyupta geldim sonradan fark ettim alıntı yapmamışım tekrar eski mesajlara döneceğim alıntılar için.
Bugün çok feci karnım ağrıyor regl oldum dün . Hap aldım fayda etmiyor papatya çayı içtim zorla ama midem kaldırmıyo kokusuna bile tahammülüm yok.Kızlar regl sancısına ne iyi gelir Allah aşkına bir şey diyin yoksa ölücem ağrıdan.
Bugün ki menüm
Sabah 1 dilim peynir 1 haşl. Yumurta
Ara papatya çayı
Öğlen 2 kepçe şehriye çorbası 1 dilim ekmek
Akşam yok
Bir şey yiyemiyorum kızlar spor yok su yok .
canım bana sıcak iyi geliyor ozellikle ayaklarımı ve belimi sıcak tutmak .sıcak su torbasını doldurup iki bacagının arasına koyup uzanablirsin üzerine de bişey ört .nacizane tavsiyem bu =)
ben regl dönemine girdim ama gelen giden henüz yok öncesi oluyo bende şişkinlik başlayınca balon gibi puuff sönüyorum =) beklemedeyimm o sebepten =)Bende azönce sıcak su torbasını doldurdum uzandım canım çok sağol tavsiyen için inşaAllah hemen geçer.
Sen nasıl oldun canım ?
ben regl dönemine girdim ama gelen giden henüz yok öncesi oluyo bende şişkinlik başlayınca balon gibi puuff sönüyorum =) beklemedeyimm o sebepten =)
ayy sporAhh bende dedim allahtan tartıldıktan sonra olmuşum haftaya kadar biter benim reglim öyle çok uzun sürmüyor. Ama göbekte şişkinlik olmuş bende hissediyorum yani. Yarına toparlansam yavaştan spora başlayayım iki gündür boşladım eksiklik hissediyorum.
Morall cok iyii ve araniza katildigim gunden beri daha iyi hissediyorum: ) sen nasilsiiinn komiseriiimm akovseriimm :)
boyun kaç fatimem senin? kız senin kiloyla ne sıkıntın varçok iyisin
ayrıca maydanozun kendisinii yiyiorumm olmaz mııı =) bayılırııımm kokusuna lezzetine =)
Selam arkadaşlarrr nasılsınız nasıl geçiyor haftasonunuz ? dün öğlenden bu yana birikmiş tüm mesajları okuyupta geldim sonradan fark ettim alıntı yapmamışım tekrar eski mesajlara döneceğim alıntılar için.
Bugün çok feci karnım ağrıyor regl oldum dün . Hap aldım fayda etmiyor papatya çayı içtim zorla ama midem kaldırmıyo kokusuna bile tahammülüm yok.Kızlar regl sancısına ne iyi gelir Allah aşkına bir şey diyin yoksa ölücem ağrıdan.
Bugün ki menüm
Sabah 1 dilim peynir 1 haşl. Yumurta
Ara papatya çayı
Öğlen 2 kepçe şehriye çorbası 1 dilim ekmek
Akşam yok
Bir şey yiyemiyorum kızlar spor yok su yok .
Dahlia_ fatimecim canım listeleri gördüm ellerin dert görmesin nasıl hazırladın o kadar listeyi vallahi ellerine sağlık canım
Ayrıca takım içi eşleşmeler çok güzel olmuş.6. Takım da hawar ve bir arkadaşımız daha var eşleştiğim. ama onun profiline tıklayınca üye pasiftir diyor anlayamadım bir baksana canım
bugün yediklerim
sabah
kumru çay
öğlen
salata bulgur yanında yoğurt
akşam
çorba patates salatası 2 tane dolma
2 litre su
30 dakika kadar yürüyüş aralarda meyve
Çok şükür çok sevindim canım :)
Yeni yeni kendime geliyorum, regl oldum, sabahtan ağrım yok hatta sevindim ne güzel yok diye..
Öğlen nasıl başladıysa en sonunda ağlıyordum artıkUzun zamandır böyle ağrı çekmemiştim..
1.55 canım :)
Boy yok o yüzden bu kiloyla göbek var, basen var var da varr yanii
Ödem için suyu daha etkili canım, kendisi de faydalı olur tabi ama suyu adıyla söylüyorlar ödem atıcı diye..
Aleykum selam canım..
Aynı durumdayız, yer aç geleyim beraber uzanırız
Uzun süre ağrı çektim, ilaç da aldım yok arkadaş geçmem dedi, kalorifere yapıştım oturdum, sıcak iyi geliyor bana da..
Sağol canım benim :)
Canım, o arkadaş bu gün ayrıldı, ben listeyi hazırladıktan sonra..
İkiniz rakipsiniz yani :) Rakibin çok iyi benden söylemesi
kız zaten 57 sin ne var.yerimde olsan napıcaktın 1,60 boy 79 kilo
Sende kendini sicak tut sicak su torbasiyla kaynas hemen benim agrim oyle hafifliyor :) ozellikle ayak ve belini sicak tutÇok şükür çok sevindim canım :)
Yeni yeni kendime geliyorum, regl oldum, sabahtan ağrım yok hatta sevindim ne güzel yok diye..
Öğlen nasıl başladıysa en sonunda ağlıyordum artıkUzun zamandır böyle ağrı çekmemiştim..
Ödem için suyu daha etkili canım, kendisi de faydalı olur tabi ama suyu adıyla söylüyorlar ödem atıcı diye..
Aleykum selam canım..
Uzun süre ağrı çektim, ilaç da aldım yok arkadaş geçmem dedi, kalorifere yapıştım oturdum, sıcak iyi geliyor bana da..
ayy sporbenimde koşu bandım arızalı eşimin yaptırmasını 4 gözle bekliyorum sonra gitsin kilolar gelsinnn ödüllerr
bugün yediklerim
sabah
kumru çay
öğlen
salata bulgur yanında yoğurt
akşam
çorba patates salatası 2 tane dolma
2 litre su
30 dakika kadar yürüyüş aralarda meyve
Çok şükür çok sevindim canım :)
Aleykum selam canım..
Off o göbek zaten varya....bende de göbek sıkıntı.inşallah bende 55 i görürüm bir gün. Elbiseyi 40 beden siparis ettim ne zaman gelir acaba.Kız ben gelinlik giycem, bu boyla 79 kilo olsaydım hiçbirşey yemez havayla doyardım düğüne kadar
Sana 55 ideal olur gerçekten.. Hatta süper olursun.. Bana biraz fazla oluyor mesela, 5 cm-i küçümseme
Kardeşimle elbise alacağız, bugün sordum ne zaman alalım diye, diyor bir kilo verelim neremize alalım şimdi elbiseyi
Bana göbek elbise giymeye fırsat vermiyor ki
En son kendimi elbise içinde beğendiğimde 52-53 kiloydum, şimdi de öyle olmalıyım hiç değilse..
Sende kendini sicak tut sicak su torbasiyla kaynas hemen benim agrim oyle hafifliyor :) ozellikle ayak ve belini sicak tut
İnşallah tatlımm hemen başla sende spora :)) sıkılaşmamız lazım havalar ısınmaya başladı yaz kapıda incecik olup arkamdan konuşanları şaşkına çevirmek için sabırsızlanıyorum
Afiyet olsun canı su spor ve menü güzel.
Vallahi rakibem gözümü korkutmadı değilhaftanın birincisi artı menüleri ve sporu da çok iyi. Beni iyi gaza getirecek bu hafta bakalımmm Hırslandım bugün yarın ağrılarım geçerse iki günün acısını çıkartacağım spora ağırlık versem devamı gelir :))) Aramızdan ayrılan arkadaş kendi isteğiyle mi hesabını kapatmış acaba?
Kız gel sende yanıma beraber uzanalım sıcak su torbamızı ve bitki çayımızı alır tv başında survivor izleriz. Sana da çok geçmiş olsun bebeğim arkadaşın dediği gibi kendimi sıcak tuttum hatta terlettim ağrım hafifledi sana da tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?