- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
hahahaha allah iyiliğini versin yaa, bugün doymak bilmiyorum 10 taneye yakın salatalık yedim
bu akşam sıkı bi spor yapcam allahın izniyle, iş çıkışı kuaföre falan gidicem yürüyüş olcak hem bakalım bu hafta verimli olabilirim umarımmm
selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım
Bugünki menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 dilim peynir
1 salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak zencefil limon çayı
Öğlen
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 bardak kayısı çayı
Ara
Sütlü şekerli kahve, şekersiz hiç içemedim. Amcamın zoruyla 1/2 kandil simidine benzeyen simit yedim mlsf cezama razıyım gaptanımmm :///
Akşam
Sucuklu yumurta
Az bir şey ıspanak
2 dilim peynir
Su 2 litre yatana kadar daha fazla olur
Spor: sabah 3 mil yani 45 dakika leslie yaptım akşama tekrar yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarım. 150 ia / 100 ym / 100 basen hareketi /Dahlia_ 150 tane de bel hareketi yaptım bugünki yarışmamız olanından
Canım zaten öğünlerin çok hafif fazla bir şey de yemiyorsun aç bırakma kendini acıktığında ye bir şeyler. Yeter ki spor yap :)
Menün güzel canım bide sporunu maşallaahhhh layığı ile yapmışsın süper
Boll ter atmalar kuzum yağları yakta gelŞimdi bugün benim için yemek olayı bitti hemen spora geçiyorumm bittikten sonra menümü ve sporumu bildircemmm inşallah
tamam fatimem günlük bir kota koyalım birlikte yapalım bende özellikle bel için egzersize yüklenicem kardio yu biraz ertelicem
selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım
Bugünki menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 dilim peynir
1 salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak zencefil limon çayı
Öğlen
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 bardak kayısı çayı
Ara
Sütlü şekerli kahve, şekersiz hiç içemedim. Amcamın zoruyla 1/2 kandil simidine benzeyen simit yedim mlsf cezama razıyım gaptanımmm :///
Akşam
Sucuklu yumurta
Az bir şey ıspanak
2 dilim peynir
Su 2 litre yatana kadar daha fazla olur
Spor: sabah 3 mil yani 45 dakika leslie yaptım akşama tekrar yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarım. 150 ia / 100 ym / 100 basen hareketi /Dahlia_ 150 tane de bel hareketi yaptım bugünki yarışmamız olanından
Unutmadan ölçüleride yazayım
Dahlia_
Göğüs 92
Bel 97
Göbek 100
Kalça 107
Basen 108
Sağ bacak 66
Sol bacak 66
Sabah ölçümü aldıktan sonra eski ölçülerime baktım baya salmışım kendimi belim 78'den 97 olmuş kalça 97'den 107 baya fark var eski ölçülerimle . Diyorum kendime
Bugün yediklerim
Sabah
Yarım simit
yumurta haşlanmış ama
Hurmalı yoğurt
3 tane hurma doğradım
Öğlen
Salata yedim
Meyveleri kaynatıp suyunu içtim
Meyce olarak 1 elma 1 küçük portakal
1limon ve 15 tabe kadar vişne
Ama içindeki meycelerden çok az yedim
200 mekik 40 dk yürüdüm ve 100 ip atlama akşam salata ve yanında çok az karnıyarık yiyicem 2.5 litre su bukadar ha bide çok küçük bi muz yedim ama normal bi muzun çeyreği gibi bişey
Tamam sen belirle sayıyı mesela yarın kaç tane yapalım yalnız benim minnagi unutma çok da söyleme sayiyiKardio benim için imkansız gibi zaten, alerji yüzünden yapamıyorum..
Ancak böyle egzersizler yapmaya çalışıyorum..
Canım, bence sayı belirleyelim ve hergün artıralım..
Zaten kolay, yani istersen 1000 defa bile yapılır günde
Belirlenen sayı da 3-5 olmasın, kendimi zorlayalım derim
Aleykum selam canım..
İstediğin ceza olsunn
İnşaAllah hepsi azalacakkkk
Selam kizlar
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 yumurta, 1 kk süzme peynir, yeşillik, 3 gün kurusu, 10 çiğ badem
ara; adaçayı 3 hurma
öğlen: 6 yk tavuklu kereviz, rokali semizotu salatası, 1 ayran
ara; çay 3 limon lifli bisküvi
aksam; 2 kepçe kabak çorbası, 1 çb kefir, 1 kase salata( 1 yk lor ilave edilmis)
hemen ara yaptım 2 gündür wc çıkamadım diye 3 gün kurusu yedim su içtim ve işe yaradı
spor ; 1 saat yuruyus , 50 squat ( ceza), 120 tane bel hareketi daha da yapacaktim ama
öğlen yürüyüşten gelince terli durdum 2 dk hala hapsuruyorum yaaa çabuk etkileniyorum başım ağrıyor uzandı o yüzden
sabah da ölçü alacağım yazarım iyi geceler
Tamam sen belirle sayıyı mesela yarın kaç tane yapalım yalnız benim minnagi unutma çok da söyleme sayiyi
Gülüm ne açı yemiş. Doymustur benceCanım, senin menünü düzeltmen gerek..
Menünde yemek yok..
Aç geziyorsun neredeyse..
Az yiyerek de kilo verilmiyor..
500 yapalimmiCanım ben o yüzden sana bıraktım, ne kadar yapabilirsin düşün bir..
Benim diyet gumledi aglamak istiyorum
Gülüm ne açı yemiş. Doymustur bence
Anladım gülüm yemiş doymustur sadece düzensiz yemiş meyveyi Sabah üzeri yemek daha iyi olurAy canım kafa kalmadı ki..
Menüyü okudum ama yorumu salataya kadarına yaptım..
Mesaj geldi aklım orda kaldı
Bugün yediklerim
Sabah
Yarım simit
yumurta haşlanmış ama
Hurmalı yoğurt
3 tane hurma doğradım
Öğlen
Salata yedim
Meyveleri kaynatıp suyunu içtim
Meyce olarak 1 elma 1 küçük portakal
1limon ve 15 tabe kadar vişne
Ama içindeki meycelerden çok az yedim
200 mekik 40 dk yürüdüm ve 100 ip atlama akşam salata ve yanında çok az karnıyarık yiyicem 2.5 litre su bukadar ha bide çok küçük bi muz yedim ama normal bi muzun çeyreği gibi bişey
Olur canım yapalım..500 yapalimmi
Anladım gülüm yemiş doymustur sadece düzensiz yemiş meyveyi Sabah üzeri yemek daha iyi olur
tebrik ederimm canmm insallah istedigin hedefe ulasırsın :)mesela ben de 8 kg verdim ve inceldim bariz belli, h. sonu uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm. abla dedi, ayağa kalkınca farkettim sen zayıflamışssın dedi. sağol canım dedim. işte toplamda 3 kişi dedi dahaay bir de biri var başka bir bölümde kimse işte her neyse, oda arkadaşım diyor ki .... gördün mü zayıflamış yoo görmedim dedim. nerden göreyim. enteresan yani, gerçi başkalarının söylemesine ihtiyacım yok, ben 4 ay önce zayıflayınca giyerim diye aldığım 42 beden kot pantolonumu giydim daha ne olsun
komserimle anlastık ben sekersiz içemiyorum kahveyigayet güzel olmuş :)
su çok az olmuş canım
doğru düzgün bisey yememissin canım
Ellerine sağlık canım
pek olmamis canım
Güzel olmus . Ama az yemissin canım doydun mu
menü güzel olmus canım miktarı az olmuş
didi olmasa daha iyiymis canım :)
Güzel olmus canım
canım form bile olsa mısır patlağı yeme bence :) tabi şekerli kahve
cok güzel olmuş
güzel olmuş canım
güzel olmuş abla ama hep farkediyorum sen gün içinde çok kuruyemiş tuketiyorsun
yok canim kaynanamlar taşınıyor baya uğraştık 4 5 gündür
güzel olmuş canım
günaydın canım :)
günaydın canim geçmiş olsun
iyi olmamış canim ama AKovser sana ceza konusunda yardimci olur merak etme bilirsin cezayı çok sever
gunaydin tebrikler abla :)
güzel olmuş :)
Tebrikler :)
güzel olmuş canim suyu yazmamissin
günaydın canım :)
maleseff ve hala gelen giden yokregli falan mi olacak din canim bu kadar fazla arti cikti
günaydın canim
tebrikler :)
regliyi beklemek biz kadınları öldürüyor valla
bende kendimden pay biçerek konustumOnlar senin kaçamaklarının cezası canım, ne zaman istersen yapabilirsin :)
Cuma, cumartesi olan menülerin için yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam, dünkü menülere daha bakamadım..
Ben de gününde oldu diye seviniyorum
Aylardır gecikiyor, tek tek normal olur, geçen ay soğan kürü yaptım 3 gün erken oldu, bu ay da aynı güne denk geldi diye sevinmiştim, şubatı unutmuşum
Ben annemi, halamı düşünerek öyle dedim canım :)
İkisi de kilolu 2-3 kilo verseler hemen farkediliyor..
Gittim geldim :)
Adım cezacı kaptana çıkacak sayenizde
ben bir sonraki turda vericem ölcülerimi olmaz mı yani siz bildirim yaptıgınızda?İyi akşamlar canlar..
Ölçülerini yazmak isteyen yarın mutlaka yazsın..
Aynı Anda ölçmüş olalım, 15 gün sonra tekrar ölçeceğiz..
bugun günüm vardı canım arkadasta.ne güzel mis gibi atlattım orda salata vardı patates salatası bi onu yedim.eve geldim evdede esimin ananesinin mevlüdü vardı hadi misafirlerle oturdum artık sıkıntı olmasın ayıp olmasın diye yemek yeme saatimi geçirdim .bide sabah kahvaltı yapmamıstım belkide bugun etkisi var kahvaltılık gevrekle geciştirdim vaktim olmadıgı için.sonra bana bi kriz geldi bitanecik yiyim derken yaklasık 12tane yapram sarma yedimNeden peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?