Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım zaten öğünlerin çok hafif fazla bir şey de yemiyorsun aç bırakma kendini acıktığında ye bir şeyler. Yeter ki spor yap :)

Menün güzel canım bide sporunu maşallaahhhh layığı ile yapmışsın süper

Menün güzel canım bide sporunu maşallaahhhh layığı ile yapmışsın süper

Teşekkürler canım bugün tartıda artıyı görünce hırslandım spora ağırlık vermek istiyorum artık :))

Şimdi bugün benim için yemek olayı bitti hemen spora geçiyorumm bittikten sonra menümü ve sporumu bildircemmm inşallah
Boll ter atmalar kuzum yağları yakta gel

tamam fatimem günlük bir kota koyalım birlikte yapalım bende özellikle bel için egzersize yüklenicem kardio yu biraz ertelicem

Kardio benim için imkansız gibi zaten, alerji yüzünden yapamıyorum..
Ancak böyle egzersizler yapmaya çalışıyorum..
Canım, bence sayı belirleyelim ve hergün artıralım..
Zaten kolay, yani istersen 1000 defa bile yapılır günde
Belirlenen sayı da 3-5 olmasın, kendimi zorlayalım derim

Aleykum selam canım..
İstediğin ceza olsunn

İnşaAllah hepsi azalacakkkk

Selam kizlar

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvalti; 1 yumurta, 1 kk süzme peynir, yeşillik, 3 gün kurusu, 10 çiğ badem

ara; adaçayı 3 hurma

öğlen: 6 yk tavuklu kereviz, rokali semizotu salatası, 1 ayran

ara; çay 3 limon lifli bisküvi

aksam; 2 kepçe kabak çorbası, 1 çb kefir, 1 kase salata( 1 yk lor ilave edilmis)

hemen ara yaptım 2 gündür wc çıkamadım diye 3 gün kurusu yedim su içtim ve işe yaradı

spor ; 1 saat yuruyus , 50 squat ( ceza), 120 tane bel hareketi daha da yapacaktim ama

öğlen yürüyüşten gelince terli durdum 2 dk hala hapsuruyorum yaaa çabuk etkileniyorum başım ağrıyor uzandı o yüzden

sabah da ölçü alacağım yazarım iyi geceler

Canım, senin menünü düzeltmen gerek..
Menünde yemek yok..
Aç geziyorsun neredeyse..
Az yiyerek de kilo verilmiyor..

Tamam sen belirle sayıyı mesela yarın kaç tane yapalım yalnız benim minnagi unutma çok da söyleme sayiyi

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..
İyi geceler..

Canım önceki yorumumu görmezden gel :)

tebrik ederimm canmm insallah istedigin hedefe ulasırsın :)

komserimle anlastık ben sekersiz içemiyorum kahveyi bugun bi denedim olmuyo yani yok agzım burus burus oluyo mısır patladıgını da pakette 10tane varya 2 tane yediydim dün tok tutsun diye okadarıda cok kalorili degil diye biliyorum yanlısmı biliyorum acaba ?
regli falan mi olacak din canim bu kadar fazla arti cikti

günaydın canim

tebrikler :)

regliyi beklemek biz kadınları öldürüyor valla
maleseff ve hala gelen giden yok
bende kendimden pay biçerek konustum
İyi akşamlar canlar..
Ölçülerini yazmak isteyen yarın mutlaka yazsın..
Aynı Anda ölçmüş olalım, 15 gün sonra tekrar ölçeceğiz..
ben bir sonraki turda vericem ölcülerimi olmaz mı yani siz bildirim yaptıgınızda?
bugun günüm vardı canım arkadasta.ne güzel mis gibi atlattım orda salata vardı patates salatası bi onu yedim.eve geldim evdede esimin ananesinin mevlüdü vardı hadi misafirlerle oturdum artık sıkıntı olmasın ayıp olmasın diye yemek yeme saatimi geçirdim .bide sabah kahvaltı yapmamıstım belkide bugun etkisi var kahvaltılık gevrekle geciştirdim vaktim olmadıgı için.sonra bana bi kriz geldi bitanecik yiyim derken yaklasık 12tane yapram sarma yedim bide kabaklı pırasalı pide yedim kapalı. yerken anlayamadım yani olur ya böyle hapur güpürr suan kendimi cok kötü hissediyorum normalde ilkinden geçemezdim onun ben ama iktane birden iradem halaa zayıff atlatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…