Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sende yuzden verıyordun dmı bende ole hemen yanakalr gıdıyor suratmda uzuyor ama napalım olsun öle de guzelız ben kıloluydum 67 falandım smdıkı gıbı ama dugunde ıyıdım ya cok olmasada. senın dugun ne zman

yüzünüz inceliyor ne güzel benim suratım topaç gibi maşallah zayıflasam da incelmiyor

yüzünüz inceliyor ne güzel benim suratım topaç gibi maşallah zayıflasam da incelmiyor

Pek de iyi bir şey değil canım..
Yüz biraz dolgun olduğunda daha güzel oluyor..
Benim de yüzden gider hep hiç de sevmiyorum o görüntüyü
Ama sen de çok kilo versen mutlaka gider, ince vücutta kilolu halin yüzü kalmaz zaten..

çok çok veririm kız inşallah, dua et bana

hepsı sırayla cnm bende 73 dum ılk basladıgımda 58 lerı gormedm 62 de kalmısdm snra dugun sonrası 67 cıkdım ve dedm aslı cosmadan sen baslaman lazım ınsallah gorurrum dıyorum benmde hayal
kilo vermek hem sabır hemde irade meselesi.zamanla şimdi hayal bile edemediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah

TEMMUZ 29DA CANIMM
ben kilo alırsam direk yanaklarımdan, verirsemde yanaklarımdan. hep yüzden oluyo

ay peki pantolonumun cırtlamasına ne dersiniz kızlar ? ufak bebişimiz var patronumuzun 14 aylık. onla ilgilenirken yere eğildim. tam iki bacağımın ortasından, sağ taraftaki 3cm kadar yırtıldı. şuan yerimden kalkamıyorum allahtan ofis çok kalabalık bi yer değil ve iğne iplik var yanımda birazdan inzivaya çekilip dikicem

çok çok veririm kız inşallah, dua et bana

Verirsin tabi canım, zaten havayla doyuyorsunn

bugünde varya bir hantalım sormayın kızlar.havalardanmıdır nedir bilmiyorum normalde çok hareketliyimdir ama elim kolum kalkmıyor

Kalk spor yap kendine gelirsin :)
Hiç değilse esneme hareketleri yap, çok iyi geliyor..
Dün ben öyleydim sporla kendime geldim

Kız sen o kadar dar pantolonu niye giyiyorsunn
Dar giyinmek değil de böyle şeyler olur diye korkuyorum hep

hay Allah , demek ki bu bir uyarı sana o 2 kg gidecek yağmur

demek yapısı öle bazılarının ole oluyor ama bence yakısana yaksıyor.
kilo vermek hem sabır hemde irade meselesi.zamanla şimdi hayal bile edemediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah

insallah tekrar almamak dılegıyle
TEMMUZ 29DA CANIMM

ben kilo alırsam direk yanaklarımdan, verirsemde yanaklarımdan. hep yüzden oluyo

bısey kalmamıs canım ne guzel tatlı telaslar.. hayrlısı olsun smdıden

hadı ya nasıl oldu o cok mu dardıda yana pantolonun kuması ınceyse ıyı yannda var benm olsa yanımda evde bıle yok :)

afiyet olsun canım :)
oo 5 mil süpersin ne ter atmışsındır kıskandım :) ne zamandır öyle uzun süre spor yapamıyorum minnoş bırakmıyor inşallah ben de yaparım yeniden :)
Özge sağolsun, ben de sayesinde tanıştım bununla..
Devamlı yapılırsa bel incecik olur :)
aa tabii ya beden eğitimi öğretmeni bilir bunları :) sağolsun biz de faydalanıyoruz :)
Aminn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah her zaman duamdadir.
amin canım :)
öyle gerçekten de akşam az yemek çok iyi hissettiriyor ben de bazen sadece bir çorba içiyorum hiç bir şey yemeden yapamam gece benim minnoş kalkıyor çünkü emziriyorum düşer bayılırım herhalde :)
teşekkürler canım :)

Napıyorsunuz canlar ?
Ben yeşilçayımı içtim, sporumu yaptım da geldim
Birazdan yine yeşilçay içicem..

Yarışma egzersizini yapan var mıı ?

ben başladım yapmaya. birazdan mesaim bitecek, kalanları da evde yaparım. cezamı yaptım zaten öğlen yürüyüşten gelir gelmez.

akşam yemeğine kadar su içiyorum sadece. ara öğünümü yaptım.

Napıyorsunuz canlar ?
Ben yeşilçayımı içtim, sporumu yaptım da geldim
Birazdan yine yeşilçay içicem..

Yarışma egzersizini yapan var mıı ?
ben fırsat buldukça yapıyorum fatimem gerçekten yan taraflar için çok güzel yaa bunu haftada bir yapalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…