50 leri hayal bile edemiyorum şuan
Ben sözümde nişanımda iyiydim ya, hatta 58e insem düğünde bile öyle çok kötü olmam yani. zaten çok çok 55 olmak istiyorum ki yüzüm acaip uzamış çirkin durmuştum ozamanlar. o yüzden şuan 2 kilo versem 58e incem. sonra da Allah büyük
sende yuzden verıyordun dmı bende ole hemen yanakalr gıdıyor suratmda uzuyor ama napalım olsun öle de guzelız ben kıloluydum 67 falandım smdıkı gıbı ama dugunde ıyıdım ya cok olmasada. senın dugun ne zman
yüzünüz inceliyor ne güzel benim suratım topaç gibi maşallah zayıflasam da incelmiyor
Pek de iyi bir şey değil canım..
Yüz biraz dolgun olduğunda daha güzel oluyor..
Benim de yüzden gider hep hiç de sevmiyorum o görüntüyü
Ama sen de çok kilo versen mutlaka gider, ince vücutta kilolu halin yüzü kalmaz zaten..
kilo vermek hem sabır hemde irade meselesi.zamanla şimdi hayal bile edemediğimiz kilolara kavuşuruz inşallahhepsı sırayla cnm bende 73 dum ılk basladıgımda 58 lerı gormedm 62 de kalmısdm snra dugun sonrası 67 cıkdım ve dedm aslı cosmadan sen baslaman lazım ınsallah gorurrum dıyorum benmde hayal
bugünde varya bir hantalım sormayın kızlar.havalardanmıdır nedir bilmiyorum normalde çok hareketliyimdir ama elim kolum kalkmıyor
TEMMUZ 29DA CANIMMsende yuzden verıyordun dmı bende ole hemen yanakalr gıdıyor suratmda uzuyor ama napalım olsun öle de guzelız ben kıloluydum 67 falandım smdıkı gıbı ama dugunde ıyıdım ya cok olmasada. senın dugun ne zman
ben kilo alırsam direk yanaklarımdan, verirsemde yanaklarımdan. hep yüzden oluyoyüzünüz inceliyor ne güzel benim suratım topaç gibi maşallah zayıflasam da incelmiyor
aynen bende valla bugünde bi sıcak bi soğuk değişik olduk bizde, mutfağa gitmeye üşeniyorum ofiste
çok çok veririm kız inşallah, dua et bana
bugünde varya bir hantalım sormayın kızlar.havalardanmıdır nedir bilmiyorum normalde çok hareketliyimdir ama elim kolum kalkmıyor
ay peki pantolonumun cırtlamasına ne dersiniz kızlar ? ufak bebişimiz var patronumuzun 14 aylık. onla ilgilenirken yere eğildim. tam iki bacağımın ortasından, sağ taraftaki 3cm kadar yırtıldı. şuan yerimden kalkamıyorumallahtan ofis çok kalabalık bi yer değil ve iğne iplik var yanımda birazdan inzivaya çekilip dikicem
ay peki pantolonumun cırtlamasına ne dersiniz kızlar ? ufak bebişimiz var patronumuzun 14 aylık. onla ilgilenirken yere eğildim. tam iki bacağımın ortasından, sağ taraftaki 3cm kadar yırtıldı. şuan yerimden kalkamıyorumallahtan ofis çok kalabalık bi yer değil ve iğne iplik var yanımda birazdan inzivaya çekilip dikicem
yüzünüz inceliyor ne güzel benim suratım topaç gibi maşallah zayıflasam da incelmiyor
kilo vermek hem sabır hemde irade meselesi.zamanla şimdi hayal bile edemediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah
TEMMUZ 29DA CANIMM
ben kilo alırsam direk yanaklarımdan, verirsemde yanaklarımdan. hep yüzden oluyo
afiyet olsun canım :)Bugün menüm
Kahvaltı ;kahve, 1tatlı kasığı fındık ezmesi, beyaz peynir
Ara 28gr karışık kuruyemiş
Öğlen; tavuk sote,çoban salata
Ara; didi
Akşam; 1kase şehriye çorbası, 1kase yoğurt
Ara;elma
Su 10bardak
Spor;80 squat 100 dk
oo 5 mil süpersin ne ter atmışsındır kıskandım :) ne zamandır öyle uzun süre spor yapamıyorum minnoş bırakmıyor inşallah ben de yaparım yeniden :)Sabah
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytin domates
1,5 dilim çavdar
Ara 3 kayısı 4 ceviz
Akşam
1 büyük tabak zeytin yağlı pırasa
1 kase tarhana çorbası
Ara 1,5 avuç fıstık ve üzüm karışımı
3 lt su bolca şekersiz çay
2 fincan yeşil çay
5 mil Leslie
Akşam fıstık fazla kaçınca 5 mil yaptım
aa tabii ya beden eğitimi öğretmeni bilir bunları :) sağolsun biz de faydalanıyoruz :)Özge sağolsun, ben de sayesinde tanıştım bununla..
Devamlı yapılırsa bel incecik olur :)
amin canım :)Aminn inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah her zaman duamdadir.
öyle gerçekten de akşam az yemek çok iyi hissettiriyor ben de bazen sadece bir çorba içiyorum hiç bir şey yemeden yapamam gece benim minnoş kalkıyor çünkü emziriyorum düşer bayılırım herhalde :)Teşekkürler canım akşam biraz yoğurt yedim öyle yattım öğlen yemeğimi geç yiyince akşamı geç saate bırakmamak için yemedim.
Vallahi sizin işiniz zor anacımm hafta içi çalış haftasonu çocukla mı uğraşacaksın evin işinimi yapıcan ha birde spor var maşallah sen hepsini bir güne sığdırmışsın
Afiyet olsun canım menü su ve sporun çok güzel :)
Teşekkür ederim canım gece aç yatmak bana daha iyi geliyor karnım guruldamazsa zayıflayamadığımı düşünüyorumbugün akşamı erken yerim dükkanı da erken kapatırım artık.
Ohhh misss 5 mil leslie harika canım fıstığı çoktan eritmişsindir :))) menün harika :)))
Çok güzel menü hele balıkSlim in 6 ne oluyor canım ?
Günaydın canım yüzme çok etkili bir spor keşke yediklerine dikkat etseydin çok güzel giderdi kilocuklar . Bu hafta daha dikkatli ol tamam mı canım:)))
Geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine nane limon çayı iç ve meyve yemeye çalış vitaminsiz kalma :))
Kaçamaklardan dolayı artı çıkmışsın canım bugün spor yap ki yediklerin yağa dönüşmesin. Her gün 200 jj jack güzel fikir bugün bir hareketimiz daha var onu da ekle listeye :))
Bende birazdan tartıya çıkacağım artı çıkmaktan korkuyorum
teşekkürler canım :)gayet güzel olmuş :)
su çok az olmuş canım
doğru düzgün bisey yememissin canım
Ellerine sağlık canım
pek olmamis canım
Güzel olmus . Ama az yemissin canım doydun mu
menü güzel olmus canım miktarı az olmuş
didi olmasa daha iyiymis canım :)
Güzel olmus canım
canım form bile olsa mısır patlağı yeme bence :) tabi şekerli kahve
cok güzel olmuş
güzel olmuş canım
güzel olmuş abla ama hep farkediyorum sen gün içinde çok kuruyemiş tuketiyorsun
yok canim kaynanamlar taşınıyor baya uğraştık 4 5 gündür
güzel olmuş canım
günaydın canım :)
günaydın canim geçmiş olsun
iyi olmamış canim ama AKovser sana ceza konusunda yardimci olur merak etme bilirsin cezayı çok sever
gunaydin tebrikler abla :)
güzel olmuş :)
Tebrikler :)
güzel olmuş canim suyu yazmamissin
günaydın canım :)
inşallah :)kilo vermek hem sabır hemde irade meselesi.zamanla şimdi hayal bile edemediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah
Napıyorsunuz canlar ?
Ben yeşilçayımı içtim, sporumu yaptım da geldim
Birazdan yine yeşilçay içicem..
Yarışma egzersizini yapan var mıı ?
ben fırsat buldukça yapıyorum fatimem gerçekten yan taraflar için çok güzel yaa bunu haftada bir yapalım mı?Napıyorsunuz canlar ?
Ben yeşilçayımı içtim, sporumu yaptım da geldim
Birazdan yine yeşilçay içicem..
Yarışma egzersizini yapan var mıı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?