Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

her gün yapsak çok fark eder bence. hem de rahat bir hareket squat jj den sonra hafif kaldı
hareketi yaparken yan tarafların yandığını hissettim resmen.bencede çok faydalı 15 gün sonra ölçümde fark eder bu hareketten sonra ama düzenli yapmak gerek

Bugün yediklerim
Sabah
Yarım simit
yumurta haşlanmış ama
Hurmalı yoğurt
3 tane hurma doğradım
Öğlen
Salata yedim
Meyveleri kaynatıp suyunu içtim
Meyce olarak 1 elma 1 küçük portakal
1limon ve 15 tabe kadar vişne
Ama içindeki meycelerden çok az yedim
200 mekik 40 dk yürüdüm ve 100 ip atlama akşam salata ve yanında çok az karnıyarık yiyicem 2.5 litre su bukadar ha bide çok küçük bi muz yedim ama normal bi muzun çeyreği gibi bişey

hahahaha allah iyiliğini versin yaa, bugün doymak bilmiyorum 10 taneye yakın salatalık yedim
bu akşam sıkı bi spor yapcam allahın izniyle, iş çıkışı kuaföre falan gidicem yürüyüş olcak hem bakalım bu hafta verimli olabilirim umarımmm

Selamlar canlar nasilsiniz?
Dahlia_ kaptanim sagligin keyfin yerinde mi? Dugun hazirliklari nasil gidiyor?
hawar ablam sen nasilsin?
@Saadetim33 gulum ne var ne yok?Isler gucler yolunda mi?
asya_01 Asyam kilolar gidiyor mu guzelim, oglusun nasil?

Ben ve cocuklarda iyiyiz sukur, yuvarlanip gidiyoruz.Yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldiniz takimimiza.Hepinizi opuyorum

Dahlia_

slm canım ben kpss ye hazırlanıyorum o yüzden sizinle fazla iletişim kuramıyorum 2 ay kaldı sınava evde çocuklar müsaade etmiyor zamanım da olmuyor bu nedenle ben sadece günlük menüleri mi paylaşsam ve cuma kilo bildiriminde bulunsam sorun olur mu acaba grubu takip edince derse çalışamıyorum
sizlerden de kopmak istemiyorum

kız okadar dar değil eskimiş
hay Allah , demek ki bu bir uyarı sana o 2 kg gidecek yağmur
kg gidicek ama bu okadar dar değildi ya 1 senelik pantolon sürekli giymekten aşınmış

Aleykum selam.. Hoşgeldin Özgem
Senin kalbin ne güzel..
Bu gün seni andım sonra da yazayım dedim işim çıktı..
Mesajını görünce nasıl sevindim anlatamam
Çok özledim senii
Çok şükür iyiyim canım, spor yapıyorum artık hem de seni anarak
Allaha şükür yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz.. 5 ayımız var daha..

ben başladım yapmaya. birazdan mesaim bitecek, kalanları da evde yaparım. cezamı yaptım zaten öğlen yürüyüşten gelir gelmez.

akşam yemeğine kadar su içiyorum sadece. ara öğünümü yaptım.

Kolay gelsinn..
Güzel bir sayı yazarsın o zaman akşam

ben fırsat buldukça yapıyorum fatimem gerçekten yan taraflar için çok güzel yaa bunu haftada bir yapalım mı?

Yarışma olarak haftada bir yapabiliriz canım, ama günlük mutlaka yapmaya çalış derim.. Düzenli yapıldığında faydası olacağı kesin.. Ben de dün başladım, bırakmayı düşünmüyorum, o bel 60 cm olacak

iyiyim canım sen nasılsın? afiyet olsun ben de mstik çayımı içiyorum. :) ben yapıyorum çok sevdim bu hareketi

Çok şükür iyiyim ben de :)
Sana da afiyet olsun canım..

NAPIM BENDE CALISIYORUM EGZERSIZ INSALLAH EVE GIDINCE YAPCAM.

Kolay gelsin canım :)

Çok şükür salatalığın kalorisi az
Az yiyorsun genel olarak, artırabilirsin aslında..
Sporla desteklenmedikce boşuna aç kalıyorsun gibi, azar azar gidiyor sıkılıyorsun bir süre sonra..

Aleykum selam..
Tamam canım, olur tabi ki, de..
Yine de ara sıra uğramaya çalış :)
Kolay gelsin..

kız okadar dar değil eskimiş

kg gidicek ama bu okadar dar değildi ya 1 senelik pantolon sürekli giymekten aşınmış

Ben de dar sandım

Menün güzel sevgili rakibim :) listede ikimizi eşleştirmişler
Afiyet olsun..

özgemmmmnerelerdesin napıyorsun?biz iyiyiz şükür gülüm sen nasılsın

tamam fatimem günlük bir kota koyalım birlikte yapalım bende özellikle bel için egzersize yüklenicem kardio yu biraz ertelicem

selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım

Bugünki menümü paylaşayım hemen

Kahvaltı
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 dilim peynir
1 salatalık
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak zencefil limon çayı

Öğlen
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 bardak kayısı çayı

Ara
Sütlü şekerli kahve, şekersiz hiç içemedim. Amcamın zoruyla 1/2 kandil simidine benzeyen simit yedim mlsf cezama razıyım gaptanımmm :///

Akşam
Sucuklu yumurta
Az bir şey ıspanak
2 dilim peynir

Su 2 litre yatana kadar daha fazla olur
Spor: sabah 3 mil yani 45 dakika leslie yaptım akşama tekrar yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarım. 150 ia / 100 ym / 100 basen hareketi / Dahlia_ 150 tane de bel hareketi yaptım bugünki yarışmamız olanından

Afiyet olsun canım :))) meyve şöleni yapmışsın bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…