Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım 22-ye kadar..

Dikkat et canım kendine..

Dikkat et canım kendine..
Sağol kuzumm
Ben de gelinlik kısmına bakıyorum elbiselerin
Kollarıma, belime takıldım, incelmeleri lazımmmm
Ay benimde kollarım kalın ya, kız senin nasıl göbeğin var şok oldum. Kilon az, boyunda benden çok çok farklı değil Allah Allah

Buda size gelsin kızlar,ama napıyoruz?gözümüzü doyuruyoruz
Dahlia_ yagmuraydin
Kız Allah seni napmasın ağzımın resmen suyu aktı. Bizde de suyla unu kavurup kaçamak yapıyolar ama biz kırım tatarıyız o yüzden acaba dedim memleketlim mi çıkıcaksın

Abartılacak kadar değil ama var maalesef, mekiğe başlicam regli atlatınca..

Göz hakkınızı helal ediniz artık bende yemedim valla,bizimki çok lezzetli oluyor üzerine pekmez döküyoruz ama ben bugün dökmedim iyice abartmış olmamak için eminim sizinki de harika oluyodur bebeğim
Benimde kollarım çok kalın yaaaa napsak kollar için program yapıp onu mu her gün çalışsak bilemedim ki kızlar Dahlia_ yagmuraydin

Sabahtan yapsan kaç olurdu kim bilir
Valla vaktim olsa yapardim da iste kalktim cocuk uyanmadan kendime.vakit ayirayim falan derken kiz uyandi onu doyur hazirlan.cik ordan gel yukari cik misafirlerle laklak et aksami ettm ee eve inincede kizin uykusunu tutuuramadik.bugun onu uyuttum.zor zahmet :)

Ben 2 gündür birşeyler yapıyor canım..
Bugün bir video buldum onu yaptım, sizinle de paylaşırım birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…