daha fazla yemedim. yaa ama hepside mübarek karbonhidratgillerden
spor kaça kadardı o hareketler 22 mi? yapamadımki canım sabahtan beri sokaktayımm eve girincede dinlenme moduna aldım kendimi .gündede arkadaslarında cocukları var ileri geri dırdır kafam sisti misafirler ayrı evimmm huzurrluu :) saat 22ye kadar mıı onu de sen banaa
emredin komserimmm :)Bozma moraliniiiii..
Yarın daha çok spor yap telafi et
kıyamam ben sanaa :/Bişey diyim mi şuan 21:36 ben onu 24 okumuşum. Sen anla halimi
rica ederizz =)Sağolun canlar..
Ay işten geldim bir uzandım uyumuşum. Nişanlım kaldırdı merak etmiş cevap vermeyince. Menüm
Uyanınca 500ml su
Kahvaltı 1ufak simit (evde yumurta yoktu gece geç uyumuştum mecbur böyle aldım)
1 çay
Ara: yeşil çay demledim onu içtim
Öğlen: 4tk bulgur pilavı 1kase yayla çorbası (pirinçlerini ayırdım olabildiğince) salata + 1kase yoğurt
Akşam: 1tane ton balığı yedim sadece +1avuç beyaz leblebi
Boğazım şişmiş iyice 2 saat uyudum ama yutkunurken zorlanıyorum. Spor şuan yapamıcam kaptanım her yerim kırılıyo resmen birazdan thylot içip tekrar uzanıcam
Su:2 ltyi geçti, standart yürüyüşüm 15dk hızlı yürüdüm yokuş yukarı
Kızlar var ya elbise bakmak insanı inanılmaz motive ediyor tavsiye ediyorum
beni etmiyooKızlar var ya elbise bakmak insanı inanılmaz motive ediyor tavsiye ediyorum
Kız siz nerelesiniz
Senin ne kadar kaldı Fatimem düğüneBen de gelinlik kısmına bakıyorum elbiselerin
Kollarıma, belime takıldım, incelmeleri lazımmmm
Saka yapıyorsun...kendini hayal et.durumum olsa cogunu siparis verirdim küçük beden hemde 38 le 40 arası alırdım ama esim sıkışık elim kolum bağlı kiyamiyorum onabeni etmiyoo
Senin ne kadar kaldı Fatimem düğüne
Sağol kuzummDikkat et canım kendine..
Ay benimde kollarım kalın ya, kız senin nasıl göbeğin var şok oldum. Kilon az, boyunda benden çok çok farklı değil Allah AllahBen de gelinlik kısmına bakıyorum elbiselerin
Kollarıma, belime takıldım, incelmeleri lazımmmm
Üsküplüyüz canım makedonyaevden hamur işi eksik olmuyor ne zor şartlarda diyet yapıyorum bir bilsen aahhh ahh hatta bugünün bonusu da baklavaydı annemle ananem yememiş içmemiş baklava açmış tabiki asla yemedim
Kız Allah seni napmasın ağzımın resmen suyu aktı. Bizde de suyla unu kavurup kaçamak yapıyolar ama biz kırım tatarıyız o yüzden acaba dedim memleketlim mi çıkıcaksın
Sağol kuzumm
Ay benimde kollarım kalın ya, kız senin nasıl göbeğin var şok oldum. Kilon az, boyunda benden çok çok farklı değil Allah Allah
Kız Allah seni napmasın ağzımın resmen suyu aktı. Bizde de suyla unu kavurup kaçamak yapıyolar ama biz kırım tatarıyız o yüzden acaba dedim memleketlim mi çıkıcaksın
Sağol kuzumm
Ay benimde kollarım kalın ya, kız senin nasıl göbeğin var şok oldum. Kilon az, boyunda benden çok çok farklı değil Allah Allah
Valla vaktim olsa yapardim da iste kalktim cocuk uyanmadan kendime.vakit ayirayim falan derken kiz uyandi onu doyur hazirlan.cik ordan gel yukari cik misafirlerle laklak et aksami ettm ee eve inincede kizin uykusunu tutuuramadik.bugun onu uyuttum.zor zahmet :)Sabahtan yapsan kaç olurdu kim bilir
Göz hakkınızı helal ediniz artık bende yemedim valla,bizimki çok lezzetli oluyor üzerine pekmez döküyoruz ama ben bugün dökmedim iyice abartmış olmamak için eminim sizinki de harika oluyodur bebeğim
Benimde kollarım çok kalın yaaaa napsak kollar için program yapıp onu mu her gün çalışsak bilemedim ki kızlarDahlia_ yagmuraydin
Valla vaktim olsa yapardim da iste kalktim cocuk uyanmadan kendime.vakit ayirayim falan derken kiz uyandi onu doyur hazirlan.cik ordan gel yukari cik misafirlerle laklak et aksami ettm ee eve inincede kizin uykusunu tutuuramadik.bugun onu uyuttum.zor zahmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?