geceden denemen gerekiyo sanırım gece yatarken koyucaksın sabaha kadar yumusuyo bayagı o o cok işe yarıyo diyolar bende denedm ama bir yada iki kez yiyebilmşimdirsabah ılık suya koydum yarım saat beklettim yedim.
sen yanlış bir yere bakmışsın bence gülüm karatayda 2 öğün var bak netten araştır bir sağlam kaynaktan daha açıklamalı olur.sabah yumurta peynir yoğurt süt ve kuru meyvvede yiyebilirsinsuper. kullanici adi Asya mi?
taglesem bana da listeyi anlatir mi?
Ben hiç anlamıyorum aslında Karataydan :)
1 hafta falan sonra başlamayı düşünüyorum ama, büyük ihtimal ben de Asyadan yardım alıcam
Olmadı bakarım o ne yiyorsa ben de aynısını yerim
hay allah en iyisiben bundan snra gram olarak yazıyım yedigim ekmegi
seninkide mantıklı bnde fırndan alıyorum ondann bilmiorumm tabii =)benim yediğim ya 1 dilim etimek ya da uno nun 1 dilim çavdar ekmeği o da belli gramı kalorisi diğerlerini bilmiyommmm
yok mide ameliyatı degil dinledim ben onu renkli sayfalar programına katılmıstı orda anlattı.dedigin gibi iki ögün sabah kahvaltı namına pek bişey yok zaten gün içinde iş yeri kosustrmacası aksam da hafif seyler yiyerek vermişkızlar seda akgül varya o da mide ameliyatı falan diyorlardı kadın telefonla bağlandı tv ye hayır diyor ameliyat olmadım 2 öğün beslendim ve spor yaptım diyor kadın cillobistan oldu resmen
BEN CİDDİYDİMbizim ki niyet canım bakalım sağolasın ben latife yaptım zaten
sen yanlış bir yere bakmışsın bence gülüm karatayda 2 öğün var bak netten araştır bir sağlam kaynaktan daha açıklamalı olur.sabah yumurta peynir yoğurt süt ve kuru meyvvede yiyebilirsin
2. öğünde yine protein ağırlıklı ve hiçbirşekilde paketli katkılı bişey ağzına sürmüyorsun ekmek makarna falan yok yani
şuan elimde ikili ekmek yok ama beybisi
söyle anlatıyım.tekli ekmek daha kücük gramajda oluyo ya boyutuda kücük ee dilimleri de kücül.ikili ekmek dedigim sey heryerde olan bildigimiz karafırın ekmegi onunda hamuru iki ekmek hamurundan oluyo ve dilimleri de tekliye nazaran hafifce daha büyük oluyo .biri bi işaret parmagı boyundysa digeri daha büyük ee gramaj olarakta ister istemez farkediyodur yani.hangisini baz alıyoruz kafama tkıldı kalorisi de ona göre artıp azalıyodur
evet gülüm aynen öyle dediyok mide ameliyatı degil dinledim ben onu renkli sayfalar programına katılmıstı orda anlattı.dedigin gibi iki ögün sabah kahvaltı namına pek bişey yok zaten gün içinde iş yeri kosustrmacası aksam da hafif seyler yiyerek vermiş
kızlar seda akgül varya o da mide ameliyatı falan diyorlardı kadın telefonla bağlandı tv ye hayır diyor ameliyat olmadım 2 öğün beslendim ve spor yaptım diyor kadın cillobistan oldu resmen
yok mide ameliyatı degil dinledim ben onu renkli sayfalar programına katılmıstı orda anlattı.dedigin gibi iki ögün sabah kahvaltı namına pek bişey yok zaten gün içinde iş yeri kosustrmacası aksam da hafif seyler yiyerek vermiş
gülüm bende tam anlamıyla yapamıyorum zaten karatayı kendi yaşam şeklime uydurdum öyle 30 zeytin falan yemiyorum yani sadece protein ağırlıklı beslen 2 öğün ve spor.karataya baksan kahveye tereyağı koyun diyorasyacigim oncelikle cok tesekkur ederim.
acikcasi benim 2 ogun yemekle bir sorunum yok ama karataydaki bol yag beni dusundurttu cunku ben normalde hic yag tuketmeyen bir insanim. bu acidan dukan bana daha yakin geldi ama onda da bir program olmadigi icin anlayamadim.
evet canım kadın çatır çatır verdim dedi onun boyuda çok uzunben de denk gelmiştim o programa 7-8 ay önce falan hatta demiştim ki bildiğin karatay yapmış.
gülüm bende tam anlamıyla yapamıyorum zaten karatayı kendi yaşam şeklime uydurdum öyle 30 zeytin falan yemiyorum yani sadece protein ağırlıklı beslen 2 öğün ve spor.karataya baksan kahveye tereyağı koyun diyormümkün değil içemem
hahhaAy Allasen sen ekmek yeme boşver 2 gram aklımı darma duman ettin ağzımı açıp okudum resmen
kadının güzellği ortaya cıktı amaevet canım kadın çatır çatır verdim dedi onun boyuda çok uzun
öğlen tam bi fiyasko benceHayırlı günler kızla
Dünki Menüm
Sabah: yarıma yakın simit, peynir , Zeytin
Ara: 1 ceviz
Öğlen : 3 dilim kıymalı pide , maydonoz
Ara: 2 ceviz, salatalık
Akşam: Yeşil fasulye, salata, yoğurt
Su:3 lt
Spor 60 squat, dünki harektten 80 sağ 80 sol
@AKovser canım pek iyi sayılmam, çok yeme isteğim var nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Resmen kendimle savaşıyorum. Ha bide tabi 60,900 çıkmamında etkisi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?