Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah ılık suya koydum yarım saat beklettim yedim.
geceden denemen gerekiyo sanırım gece yatarken koyucaksın sabaha kadar yumusuyo bayagı o o cok işe yarıyo diyolar bende denedm ama bir yada iki kez yiyebilmşimdir yumusynca midem almadı cünkü.bide baska bi tavsiye olarak hamilelik dönemimde bende cok kabız oluyodum zaten normalde de oluyodum ama hamlelikle bayagı ileri byttaydı ona da sey yapıyodum elma sabah aç karnına kalkar kalkmaz elma yiyodum

super. kullanici adi Asya mi?
taglesem bana da listeyi anlatir mi?
sen yanlış bir yere bakmışsın bence gülüm karatayda 2 öğün var bak netten araştır bir sağlam kaynaktan daha açıklamalı olur.sabah yumurta peynir yoğurt süt ve kuru meyvvede yiyebilirsin
2. öğünde yine protein ağırlıklı ve hiçbirşekilde paketli katkılı bişey ağzına sürmüyorsun ekmek makarna falan yok yani

kızlar seda akgül varya o da mide ameliyatı falan diyorlardı kadın telefonla bağlandı tv ye hayır diyor ameliyat olmadım 2 öğün beslendim ve spor yaptım diyor kadın cillobistan oldu resmen

kızlar seda akgül varya o da mide ameliyatı falan diyorlardı kadın telefonla bağlandı tv ye hayır diyor ameliyat olmadım 2 öğün beslendim ve spor yaptım diyor kadın cillobistan oldu resmen
yok mide ameliyatı degil dinledim ben onu renkli sayfalar programına katılmıstı orda anlattı.dedigin gibi iki ögün sabah kahvaltı namına pek bişey yok zaten gün içinde iş yeri kosustrmacası aksam da hafif seyler yiyerek vermiş

asyacigim oncelikle cok tesekkur ederim.
acikcasi benim 2 ogun yemekle bir sorunum yok ama karataydaki bol yag beni dusundurttu cunku ben normalde hic yag tuketmeyen bir insanim. bu acidan dukan bana daha yakin geldi ama onda da bir program olmadigi icin anlayamadim.

Ay Allasen sen ekmek yeme boşver 2 gram aklımı darma duman ettin ağzımı açıp okudum resmen

bi aralar ben çakma dukan yapmıştım kendime göre adapte edip ve baya kilo vermiştim. ama dukan zengin diyeti resmen, tatlandırıcıları unları vs bi dünya teferruatı var. ama güzeldi ben az buçuk yapmıştım

evet gülüm aynen öyle dedi

ben de denk gelmiştim o programa 7-8 ay önce falan hatta demiştim ki bildiğin karatay yapmış.

gülüm bende tam anlamıyla yapamıyorum zaten karatayı kendi yaşam şeklime uydurdum öyle 30 zeytin falan yemiyorum yani sadece protein ağırlıklı beslen 2 öğün ve spor.karataya baksan kahveye tereyağı koyun diyormümkün değil içemem

hadi bakalim. isvec bitince hemen baslasam etkili olur mu yoksa ara vermek mi gerekir?

Hayırlı günler kızla
Dünki Menüm
Sabah: yarıma yakın simit, peynir , Zeytin
Ara: 1 ceviz
Öğlen : 3 dilim kıymalı pide , maydonoz
Ara: 2 ceviz, salatalık
Akşam: Yeşil fasulye, salata, yoğurt
Su:3 lt
Spor 60 squat, dünki harektten 80 sağ 80 sol

@AKovser canım pek iyi sayılmam, çok yeme isteğim var nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Resmen kendimle savaşıyorum. Ha bide tabi 60,900 çıkmamında etkisi var.

öğlen tam bi fiyasko bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…