- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
vallahi onu bilemiyorum gülüm orasına sen karar ver.ama benim fikrimi sorarsan şu diyet bu diyet diye koyma hayatına ben mesela artık bu şekilde beslenicem diye hayatıma düzen oturttum 2 öğün.hıı ama misafirim bişeyim olur o ayrı mecbur bazen 3 öğün olur ama istisna dışında 2 öğün artık.neden biliyormusun diyet dediğin bırakınca geri alırsın ama bunu yaşam şeklimize uydurursak giden kilolar geri gelmezhadi bakalim. isvec bitince hemen baslasam etkili olur mu yoksa ara vermek mi gerekir?
hemde nasılhahha
kadının güzellği ortaya cıktı ama
Ben duktay yapayım olmadı. Dukanı Karatay gibi iki öğüne indireyimvallahi onu bilemiyorum gülüm orasına sen karar ver.ama benim fikrimi sorarsan şu diyet bu diyet diye koyma hayatına ben mesela artık bu şekilde beslenicem diye hayatıma düzen oturttum 2 öğün.hıı ama misafirim bişeyim olur o ayrı mecbur bazen 3 öğün olur ama istisna dışında 2 öğün artık.neden biliyormusun diyet dediğin bırakınca geri alırsın ama bunu yaşam şeklimize uydurursak giden kilolar geri gelmez
bi aralar ben çakma dukan yapmıştım kendime göre adapte edip ve baya kilo vermiştim. ama dukan zengin diyeti resmen, tatlandırıcıları unları vs bi dünya teferruatı var. ama güzeldi ben az buçuk yapmıştım
Ben duktay yapayım olmadı. Dukanı Karatay gibi iki öğüne indireyim
öğlen oldu fatimemGünaydın canlar..
Gorsum canim , duzelttimm :) 1,5 yasinda tam :)
hoşgeldin canım,
günaydın kızlar nasılsınız ?Dahlia_ canım ölçülerimi aldım ama eksik aldım, geç kalmıştım iyice geç kalcaktım, akşama kalanlarıda yazarım
BEL :68 CM
GÖBEK : 81 CM
GÖĞÜS: 84 CM
BACAKLARIMI ÖLÇEMEDİM
internet o kadar yavaş ki , 1 saattir alıntı yapacağım yaa
afiyet olsun canım aslında abartı bir şey yok ama sarma yemeyeydin iyiydi geç saatte. ama bugün telafisini yaparsın dert etme
afiyet olsun canım
canım gerçekten de az bu yediklerin özellikle sabah kahvaltısını çeşitlendir. ymurta ve zeytin yerine, süt yulaf kuru meyve ceviz tüketebilirsin. simit= karbonhidrat sadece.
ben de kollarıma ve basene takmış durumdayım.
ayyyy o baklava değil ki, cısss o
bir baklava için yapacağın sporu düşün ve yeme, siz aslen nerelesiniz yağmur. benim dedemin dedeleri de kırım tatarı. ordan göçmüşler.
helal olsun canım bizim ki şaka, tabii ki yiyeceğiz ama şimdi değil 1 baklavayla kimseye birşey olmaz ama yakmak şartıyla
gelmez gelmez yaptıkça yapasın gelir.
kaptanımDahlia_ beni bugün izinli saysan. akşam iş çıkışı yemeğe davetliyiz. gittiğimiz yerde yapabilir miyim bilmem zor yani. iş yerinde yapayım desem uygun değil yere yatmam lazım o da olmaz. ya da bana başka bir hareket versek iş yerinde yapılabilecek bir şey olur mu ki ?
Arkadaşlar günaydın.
Benim grupta olmama engel mi bilemiyorum ama isvec diyetinin 11'inci günündeyim. 2 günüm kaldı.
Bugünkü beslenme listem
Sabah: kahve
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç
Akşam: 3-4 adet kuru kayısı, 100 gram yoğurt
günaydınlarrr
pazartesı menum
1,5 dılım ekmek
ppeynır
zeytın
salatalık
yumurta
1 cay kasıgı bal
ogle
ızgara tavuk salata
ayran
ara
kuruyemıs
aksam
ıspanaklşı yumurta
ara
1 muz
1 kıvı
2 lt su
spor yapamadım malesef dun cok yorgundum sızmısım dırek.
Dahlia_
ve karşınızda muhteşem ölçülerim. sabah ki halimiz komik. telefondan youtubedan ölçü alma videosu açık , aynanın karşısındayım traji komik hallerde ölçü aldım
göğüs: 104
bel: 88
göbek: 96
kalça: 106
basen: 108
sağ -sol bacak 64
kolları ölçmeye unuttum. halbuki en çok ondan dertliyim. ama 15 gün sonrası için değişiklik beklemiyorum yalan yok belki 1 ay sonra falan incelir.
Arkadaşlar Kabızlık sorunuma çözüm bulamadımcumartesinden beridir wc ye gidemiyorum.
Hurma
Kayısı Kurusu
Zeytinyağ denedim.
Başka bir önerisi olan arkadaşım var mı?
dünkü menüm
Sabah
Kayısı kıvamı haşlanmış yumurta
Süt
Sıcak suda ıslanmış evde kurutulmuş çir.
öğlen
1 adet küçük biber dolması
1 kase tavuk suyu çorba
akşam
salata
Çipura
Mantar sote
2lt su
spora gidemedim
suyuma, yarim limon dilimledim. insallah bugun daha fazla odem atarim.
bu arada ben latex korse kullaniyorum.
benim yediğim ya 1 dilim etimek ya da uno nun 1 dilim çavdar ekmeği o da belli gramı kalorisi diğerlerini bilmiyommmm
seninkide mantıklı bnde fırndan alıyorum ondann bilmiorumm tabii =)
hadi bakalim. isvec bitince hemen baslasam etkili olur mu yoksa ara vermek mi gerekir?
Hayırlı günler kızla
Dünki Menüm
Sabah: yarıma yakın simit, peynir , Zeytin
Ara: 1 ceviz
Öğlen : 3 dilim kıymalı pide , maydonoz
Ara: 2 ceviz, salatalık
Akşam: Yeşil fasulye, salata, yoğurt
Su:3 lt
Spor 60 squat, dünki harektten 80 sağ 80 sol
Dahlia_ canım pek iyi sayılmam, çok yeme isteğim var nasıl başedeceğimi bilmiyorum. Resmen kendimle savaşıyorum. Ha bide tabi 60,900 çıkmamında etkisi var.
Günaydın canlar..
En tatlı zamanları bence
Olsun canım, gün içinde artan bel ve göbek, onları da almışsın, diğerlerini sonra da alabilirsin..
Tamam canım benim..
Yapablirsen squat yap.. Çalışanlar hep wc-de squat yapıyordu :))
Kolların için de duvar şınav yap, her yerde yapabileceğin birşey :)
Canım, normalde böyle listeli diyet takım kurallarına göre yasak ama zaten 2 günün kalmış, sorun yok yani :)
Sporunu gördüm yazmışsın ama içtiğin su miktarını da yazman gerek..
Menü güzel canım ama meyveleri akşam yeme..
Güldürdün beni
Kollarını da akşam ölç canım, aynı günde ölçmüş ol yani :)
Mucize beklemiyoruz tabi ama 15 gün düzenli kol egzersizleri yaparsak faydası olur bence..
15 güne olmasa bile ondan sonra olur..
Dumbell çok etkili kollar için, eski üyelerden biri yanlış hatırlamıyorsam 100-200 kadar dumbella egzersiz yapıyordu sık sık, çok faydalı diyordu..
Bir de kivi ye canım..
Aç karnına ye sabah, üzerine de arkadaşın söylediği gibi geceden suda bekletilmiş kayısı kurusu ye suyunu da iç..
Afiyet olsun canım..
İnceltiyor mu o korse ?
Yapmayın etmeyin1 dilim ekmek 1 dilim ekmektir, büyüklüğü küçüklüğü o ekmeğe göre.. Yani bu kadar üstüne düşmeye gerek yok.. Tabi çok büyükse dilimi 1.5 sayın mesela..
O tamamen sana kalmış birşey canım..
Hem niye ara veresin ki ?
Menünden belli canım..
Ama niye moralini düşürüyorsun ki, bazen artı bazen eksi çıkarız, o yüzden sık sık tartılmak iyi değil..
Ben yeme isteğimi yeşilçayla bastırıyorum canım, sen de dene istersen bir..
Ama zamanında içmen gerek..
Yani yeme isteğin olan zamanlardan biraz önce.. Biraz da kendini oyalamalısın, başka yolu yok
öğlen oldu fatimemgülüm dünkü yarışmanın skoru ne
benım dıyet lıstemde hep aksam da meyve olurdu ama bu ara muz cok yıyorum galıba o benm kılo vermeme engel dıyetsyende zamannda ınsulun yuksek cıkınca muzu kesmısdı bende kesıcem bundan sonra daha dıkkatlı olmam lazım.
Ya sen kendi bünyeni biliyorsun bünyene uyacak şekilde beslen
Sporunu gördüm yazmışsın ama içtiğin su miktarını da yazman gerek.
İnceltiyor mu o korse ?
günaydınn canımmmGünaydın canlar..
En tatlı zamanları bence
Olsun canım, gün içinde artan bel ve göbek, onları da almışsın, diğerlerini sonra da alabilirsin..
Tamam canım benim..
Yapablirsen squat yap.. Çalışanlar hep wc-de squat yapıyordu :))
Kolların için de duvar şınav yap, her yerde yapabileceğin birşey :)
Canım, normalde böyle listeli diyet takım kurallarına göre yasak ama zaten 2 günün kalmış, sorun yok yani :)
Sporunu gördüm yazmışsın ama içtiğin su miktarını da yazman gerek..
Menü güzel canım ama meyveleri akşam yeme..
Güldürdün beni
Kollarını da akşam ölç canım, aynı günde ölçmüş ol yani :)
Mucize beklemiyoruz tabi ama 15 gün düzenli kol egzersizleri yaparsak faydası olur bence..
15 güne olmasa bile ondan sonra olur..
Dumbell çok etkili kollar için, eski üyelerden biri yanlış hatırlamıyorsam 100-200 kadar dumbella egzersiz yapıyordu sık sık, çok faydalı diyordu..
Bir de kivi ye canım..
Aç karnına ye sabah, üzerine de arkadaşın söylediği gibi geceden suda bekletilmiş kayısı kurusu ye suyunu da iç..
Afiyet olsun canım..
İnceltiyor mu o korse ?
Yapmayın etmeyin1 dilim ekmek 1 dilim ekmektir, büyüklüğü küçüklüğü o ekmeğe göre.. Yani bu kadar üstüne düşmeye gerek yok.. Tabi çok büyükse dilimi 1.5 sayın mesela..
O tamamen sana kalmış birşey canım..
Hem niye ara veresin ki ?
Menünden belli canım..
Ama niye moralini düşürüyorsun ki, bazen artı bazen eksi çıkarız, o yüzden sık sık tartılmak iyi değil..
Ben yeme isteğimi yeşilçayla bastırıyorum canım, sen de dene istersen bir..
Ama zamanında içmen gerek..
Yani yeme isteğin olan zamanlardan biraz önce.. Biraz da kendini oyalamalısın, başka yolu yok
Meyveler o kadar da masum değil canım..
Şekerli olduğu için akşam yediğinde gece boyunca vücuda depolanıyor..
Benim sözüm değil bu :))
Muz deme ya bıraksan günde 2 kilo yerim
Oturduğum yerde uyuyorum
Gidip bir yeşilçay içip kendime geleyim..
bende ole hıc acımam yanı o yuzden bu ara pek kılomda bı degısıklık yok sankı artıdayım o yuzden muzu bırakıyprum ama ben alısmısım aksam atıstırmalıgına nasıl bırakcam bakalım smdı 6 da yıyıp cıkıcam sonra spor dusunuyorum cnku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?