Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi bakalim. isvec bitince hemen baslasam etkili olur mu yoksa ara vermek mi gerekir?
vallahi onu bilemiyorum gülüm orasına sen karar ver.ama benim fikrimi sorarsan şu diyet bu diyet diye koyma hayatına ben mesela artık bu şekilde beslenicem diye hayatıma düzen oturttum 2 öğün.hıı ama misafirim bişeyim olur o ayrı mecbur bazen 3 öğün olur ama istisna dışında 2 öğün artık.neden biliyormusun diyet dediğin bırakınca geri alırsın ama bunu yaşam şeklimize uydurursak giden kilolar geri gelmez

Ben duktay yapayım olmadı. Dukanı Karatay gibi iki öğüne indireyim

Ben şu an eşimin görevi gereği paristeyim. Burada dukanın kendi ürünlerini TEM'in etmek açıkcası ucuz. Ama benim bana adam akıllı dukanı anlatacak. Gün gün yahut hafta hafta bunu yiyeceksib diyen birine ihtiyacım var.

Gorsum canim , duzelttimm :) 1,5 yasinda tam :)

En tatlı zamanları bence

Olsun canım, gün içinde artan bel ve göbek, onları da almışsın, diğerlerini sonra da alabilirsin..

Tamam canım benim..
Yapablirsen squat yap.. Çalışanlar hep wc-de squat yapıyordu :))
Kolların için de duvar şınav yap, her yerde yapabileceğin birşey :)

Canım, normalde böyle listeli diyet takım kurallarına göre yasak ama zaten 2 günün kalmış, sorun yok yani :)
Sporunu gördüm yazmışsın ama içtiğin su miktarını da yazman gerek..

Menü güzel canım ama meyveleri akşam yeme..

Güldürdün beni
Kollarını da akşam ölç canım, aynı günde ölçmüş ol yani :)
Mucize beklemiyoruz tabi ama 15 gün düzenli kol egzersizleri yaparsak faydası olur bence..
15 güne olmasa bile ondan sonra olur..
Dumbell çok etkili kollar için, eski üyelerden biri yanlış hatırlamıyorsam 100-200 kadar dumbella egzersiz yapıyordu sık sık, çok faydalı diyordu..

Arkadaşlar Kabızlık sorunuma çözüm bulamadım cumartesinden beridir wc ye gidemiyorum.
Hurma
Kayısı Kurusu
Zeytinyağ denedim.
Başka bir önerisi olan arkadaşım var mı?

Bir de kivi ye canım..
Aç karnına ye sabah, üzerine de arkadaşın söylediği gibi geceden suda bekletilmiş kayısı kurusu ye suyunu da iç..

Afiyet olsun canım..

suyuma, yarim limon dilimledim. insallah bugun daha fazla odem atarim.
bu arada ben latex korse kullaniyorum.

İnceltiyor mu o korse ?

benim yediğim ya 1 dilim etimek ya da uno nun 1 dilim çavdar ekmeği o da belli gramı kalorisi diğerlerini bilmiyommmm

seninkide mantıklı bnde fırndan alıyorum ondann bilmiorumm tabii =)

Yapmayın etmeyin 1 dilim ekmek 1 dilim ekmektir, büyüklüğü küçüklüğü o ekmeğe göre.. Yani bu kadar üstüne düşmeye gerek yok.. Tabi çok büyükse dilimi 1.5 sayın mesela..

hadi bakalim. isvec bitince hemen baslasam etkili olur mu yoksa ara vermek mi gerekir?

O tamamen sana kalmış birşey canım..
Hem niye ara veresin ki ?

Menünden belli canım..
Ama niye moralini düşürüyorsun ki, bazen artı bazen eksi çıkarız, o yüzden sık sık tartılmak iyi değil..
Ben yeme isteğimi yeşilçayla bastırıyorum canım, sen de dene istersen bir..
Ama zamanında içmen gerek..
Yani yeme isteğin olan zamanlardan biraz önce.. Biraz da kendini oyalamalısın, başka yolu yok

benım dıyet lıstemde hep aksam da meyve olurdu ama bu ara muz cok yıyorum galıba o benm kılo vermeme engel dıyetsyende zamannda ınsulun yuksek cıkınca muzu kesmısdı bende kesıcem bundan sonra daha dıkkatlı olmam lazım.

Meyveler o kadar da masum değil canım..
Şekerli olduğu için akşam yediğinde gece boyunca vücuda depolanıyor..
Benim sözüm değil bu :))
Muz deme ya bıraksan günde 2 kilo yerim

Günaydın canlar..
günaydınn canımmm

en tatlı zamanıı evet yarım kelimeler yaramazlıklarr oh ohhh :)

yapanda edende soruyu soranda benim arkadasın bi sucu yok haha

Meyveler o kadar da masum değil canım..
Şekerli olduğu için akşam yediğinde gece boyunca vücuda depolanıyor..
Benim sözüm değil bu :))
Muz deme ya bıraksan günde 2 kilo yerim

bende ole hıc acımam yanı o yuzden bu ara pek kılomda bı degısıklık yok sankı artıdayım o yuzden muzu bırakıyprum ama ben alısmısım aksam atıstırmalıgına nasıl bırakcam bakalım smdı 6 da yıyıp cıkıcam sonra spor dusunuyorum cnku.

ben de muz çok severim aylar oldu yemeyeli belki bir kez çeyrek yemişimdir. spordan önce 1 muz ye, sonrasında da tarçınlı süt iç bir de öyle dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…