Sen 47 kiloda iyi kalmışsın bu sporla..
masallah bu kdr spora nasıl dayanıyorsun bı saatten snra ben ıptal :):)
Afiyet olsun çok güzel görünüyorDukan sabah omletim
gunluk menum:
sabah:
2 yumurta - maydanoz - yarim kasik yulaf kepegi ile dukan omlet. yagsiz peynir. kahve
ogle:
dukan ekmek - yagsiz peynir
aksam:
kebabciya gidecegiz, bulabildigim sade et :)))
hos geldin; yolun acik, istahin kapali olsun.merhaba arkadaşlar bende burayı takip edeceğim inşallah elimde liste var diyetisyene gitmiştim pek uymadım şimdi sizlerle daha iyi olacak inşallah
hoş buldum inşallah bahar iştahı azaltır derler bende tam terrsi oldu eski günlerime dönmek istiyorum umarım gercek olurhos geldin; yolun acik, istahin kapali olsun.
iyi haftasonlari ve iyi maçlar oğluna inşallah.kizlar buyuk oglumun futbol maci var, oraya gidiyoruz. geldigimde sporumu yapip, yazacagim. herkese iyi hafta sonlari.
kizlar buyuk oglumun futbol maci var, oraya gidiyoruz. geldigimde sporumu yapip, yazacagim. herkese iyi hafta sonlari.
merhaba arkadaşlar bende burayı takip edeceğim inşallah elimde liste var diyetisyene gitmiştim pek uymadım şimdi sizlerle daha iyi olacak inşallah
Anladım anladimYaptığın spor bu hareketin etkilediği yerleri etkilemiyormuş demek ki..
Uykulu halimle böyle bir cümle kurdum sen anlarsın beni
Çok çok geçmiş olsun canım..
Şükür, bitmiş gitmiş hepsi..
Mısır için mi kilo vereceksinn ??
Allah kolaylık versin, bir an önce kurtul kilolarından..
kuralları okudum fakat katılım formu tam nerede yani ilk sayfada var ama o olmuyorMerhaba, hoşgeldin :)
İlk sayfada kurallarımız var onları oku, sonra da katılım formunu doldur :)
Oo en sevdigimmm :)*** CUMARTESİ EGZERSİZİMİZ ***
Canim copy paste yapip doldurucaksin karsisina yazicaksin :)hosgeldin ayricakuralları okudum fakat katılım formu tam nerede yani ilk sayfada var ama o olmuyor
*** CUMARTESİ EGZERSİZİMİZ ***
bugün başlayacağım sabah dikkat etmedim akşam için uyarak ise başlayacağım umarım 6 7 kilom gider hepimiz istediğimiz kilolara ineruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?