Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunluk menum:

sabah:

2 yumurta - maydanoz - yarim kasik yulaf kepegi ile dukan omlet. yagsiz peynir. kahve

ogle:

dukan ekmek - yagsiz peynir

aksam:

kebabciya gidecegiz, bulabildigim sade et :)))

Anladım anladim biz emojilerle anlasmisiz guzelim yaziylami anlasamiycaz
Ama dogru soyluyosun canim

2 gündür niyetliydim biliyorsunuz.iftardan sonra baş ağrısı tutar insanı ramazanlıktada öyledir hep.yaa insan çocuğuyla ilgilenmez mi yaa.sanki bekar hayatı yaşıyor habire sigara içiyor netten film izliyor umrunda değil demiyor bişeyin ucundan tutsam kadının yükü biraz hafifler.ağzını açıyor ben çalışıyorum diyor vallahi kimse karısını aç koymuyor herkes çalışıyor bende akşama kadar evde koşturuyorum dedim.eve geliyor yemek önüne çay kahve nette film sigara üstüne sigara yatana kadar tamamen keyfince hareket ediyor.2 gündür evde demedi ki şu kadını avm ye götüreyim açılsın biraz dışarı çıkmıyorum yavrum üşütmesin diye ama alternatif var yani.çocuk sadece sevmeye gelince agu magu o kadar bana yardımcı olması açısından el atmıyor bişeye.bir ondan bir benden girdik birbirimize dün ne kadar ağladım oruçlu oruçlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…