Benimde kuzenimin dugunu var eylulde abiyeye sardim'sayendeYa vallahi insanı motive ediyorben sürekli bakıyorum
Yok canım normal krep boyuntundaydi:)canım sabahki börek neyse miktarı az olmuş ama yarim tabak bulgur çok olmuşbiraz daha az olursa miktarı çok iyi olur
su çok az olmuş canım
menü güzel olmuş
güzel olmuş canim
lahmacuna Akovser ne der bilemiyorumoonun dışında güzel
güzel olmuş canım ama ikinci menü de su yazmamışsın
güzel olmuş canım
güzel olmuş canım :) ne güzel kendi cezani kendin kesmişsin
krepler çok büyük degildir inşaallah :) ve tabi cornetto
hayırlısı geçen hafta daha güzeldi ama buda kötünün iyisi
ne güzel ödülü hakettim diyeceğim ama malesef çok ters zamana denk geldi canım hic bisey istemiyor
hoşgeldin canım :)
canini hic sıkma canım hepsi ayni ya bizde kavga ettik 2ettik gün önce ikimizde hastayiz .. Neymiş beyfendi isten gelmiş te istediğiyemegi bulamamis.. O hasta hasta ise gitmiş ben evde olduğum halde ona düzgün yemek hazirlamamisim ne var sanki olmessin ya bi günde düzgün yemek yemesen bende hastayım iste.. Yok yere birsuru canımı sıktı valla :$
Mor cok asil ve sik obutu cok kisa yaw cocuk elbisesi gibi duruo :)Eki Görüntüle 1975883 Eki Görüntüle 1975882 kızlar sizce hangisi bordoyu sipariş verdm ama moru da görünce kararsız kaldım.yalnız mor daha olgun mu gösterir sanki
Kızlar günaydın. Paxarınız huzurlu geçsin. Burada saat 5, ben oğlanı sallıyorum
asya_01 yazdıysan da göremedim konuyu ancak şunu diyebilirim ki zaman zaman yanlış anlaşılmalar bğyğyebiliyor hele ki yorgunluk varsa taraflarda. Ben kadınının yapıcı olmasından yanayım. Uyurken sarıl kocacıgına. Göm başını sırtına. Onun için değil, kendin için yap. Kendi sevgin an gelir ikinize de yeter.
İnanılmaz susuyorum ben bu gece. İnşallah oğlan da yatar, Ben de uyurum.
Günaydin kizlar,mutlu pazarlar
kızlar herkese günaydın gününüz güzel gecsin
Kizlar menum biraz kotu sporla telafi etmeye calistim bende:)
Sabah
1 dilim ekmek kk peynir
Ogle
1 avuc badem findik karisik
1.5 kase kısır
Aksam
1 ince dilim pasta abimin dogum gunuydu kendi ellerimle yaptim ucundan tadiyim dedim 1 dilim bitmis
Eki Görüntüle 1976071
@AKovser güzel olmus mu merdaneyle kovalamadan bi baksanaspor cok yaptim buguuuun aakoooovseeeeeer
Su 2 lt
Spor
650 side bend
100 duvar sinavi
35 dk.yuksek tempo kosu bandi
20de bugunki ödevden
Heryerim agriyor ama püüffff:/
Bunlar da benim Yeni spor salonu cicilerim.
bordoyu sipariş verdim gülüm bakalım nasıl olacak şimdi olmaz sa 2 ay sonra olur.elbet olur yani bir güntamam canım elbise olayı riskli kesim kumaş ben alamazdim ya olmazsa diye. model olarak ve renk olarak bordo güzel
ne güzel :)
aaa bak ne güzel işte...ben bilerek küçük beden alıyorum ki hırs yapsın diye.Benimde kuzenimin dugunu var eylulde abiyeye sardim'sayende
bombeli at kuyruğu yaparım diye düşündüm bende.ama bordoyu çok bekledim ya takiptedim sürekli.10 güne ulaşır elime
güle güle kullan balımmBunlar da benim Yeni spor salonu cicilerim.
sagol canım kendimi kötü hissettim ve yaptım iyi de oldu.
bence olursun çünkü kalori ne kadar az da olsa protein aldın karbonhidrat almadığını için verirsin.
afiyet olsun canım çok şükür iyiyim ben
canım benim mekanı cennet olsun. ben de bugun taziye gittim bu ay 3. Bu çok üzülüyorum ama elden ne gelir vade bu kadarmış. kalanlara sabır versin Rabbim
kaptanim eline saglik. akşamdan bu yana 120 mesaj olmuş okudum hepsini de. bi yandan kızımla resim yapıyorum bi yandan kardeşim arıyor öbür taraftan babam tam yazacam 1 saat oldu valla anca yazıyorum
benim bir grup vardi orda dukan yapan biri B12 yerlerde, saçları dökülmüş değerleri düşmüş çok pişmandi. yani evet kilo veriliyor ama sağlığından oluyorsun
her kelimesine katılıyorum
Tebrikler canım daha da fazla gider merak etme
senin meslek neydi unuttum. Eşin genç profesörler den galiba. branşı nedir merakımdan soruyorum
ayyyy Asyaa hangi site bu... Bordo çok asil ve cok şık ama ben mor hastasıyım onun mor u yok mu ? uzun elbise kusuru kapatır ve daha zayıf gösterir zannediyorum yani emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?