Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün ki menüm
Oruçluydum
İftarda; yarım porsiyon etli kuru fasulye, yarım porsiyon pilav, salata, ayran
Ödül öğünümü de yedim; 1porsiyon sütlaç
Su 1.5 litre ancak içebildim
Spor; 30dk yürüyüş

Yok canım normal krep boyuntundaydi:)

Kizlar menum biraz kotu sporla telafi etmeye calistim bende:)
Sabah
1 dilim ekmek kk peynir
Ogle
1 avuc badem findik karisik
1.5 kase kısır
Aksam
1 ince dilim pasta abimin dogum gunuydu kendi ellerimle yaptim ucundan tadiyim dedim 1 dilim bitmis

@AKovser güzel olmus mu merdaneyle kovalamadan bi baksana spor cok yaptim buguuuun aakoooovseeeeeer
Su 2 lt
Spor
650 side bend
100 duvar sinavi
35 dk.yuksek tempo kosu bandi
20de bugunki ödevden
Heryerim agriyor ama püüffff:/

Kızlar günaydın. Paxarınız huzurlu geçsin. Burada saat 5, ben oğlanı sallıyorum

asya_01 yazdıysan da göremedim konuyu ancak şunu diyebilirim ki zaman zaman yanlış anlaşılmalar bğyğyebiliyor hele ki yorgunluk varsa taraflarda. Ben kadınının yapıcı olmasından yanayım. Uyurken sarıl kocacıgına. Göm başını sırtına. Onun için değil, kendin için yap. Kendi sevgin an gelir ikinize de yeter.

İnanılmaz susuyorum ben bu gece. İnşallah oğlan da yatar, Ben de uyurum.

Günaydin kizlar,mutlu pazarlar

kızlar herkese günaydın gününüz güzel gecsin

Günaydın kızlarr :)))

Pasta çok güzel görünüyorrr kız bizede birer dilim versene göz hakkı canımm kaptan daha uyuyorken çaktırmadan yiyelimm bari

tamam canım elbise olayı riskli kesim kumaş ben alamazdim ya olmazsa diye. model olarak ve renk olarak bordo güzel

ne güzel :)
bordoyu sipariş verdim gülüm bakalım nasıl olacak şimdi olmaz sa 2 ay sonra olur.elbet olur yani bir günbenim asıl sıkıntılı bölgem göbek bacak basen falan yoktur.göbekten kurtulsam zaten kurban kesecem

sağol canim..Allah iyilik versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…