hangi konuyu gülüm?ama etiketlerimAsya konuyu anlatırken beni de tagle kaçırıyorum benasya_01
aynen gülüm yabu günde temizlik var kızlar
sobayı kaldırtacağız eşim başladı bile bende arkasından temizliyeyim kapıları falan silmem lazım
bide az kendime ödül vereyim dedim reglde olunca bu
sabah ki kahvaltı ödül niyetine oldu ama çok yedim midem şişti
asya_01 canım erkeklerin baba olmalarını anlamaları genelde çocuklar konuşmaya başlayıp babayla iletişime geçince oluyor
2 çocuğum var önceleri bende çok şikayet ediyordum ki halada ederim ama
erkekler kadınlar gibi değiller
tabi ki çocuklar onlarında çocukları bakmaları lazım ama
bunu malesef çok geç anlıyorlar o arada da olan bizim sinirlerimize oluyor
Hoşgeldin cnmKullanıcı Adı :tugbap
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane yasib1 buçuk
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :162
Kilonuz:60.3
Hedef kilonuz :54
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?su an ki halimden memnun değilim kıyafetlerime rahat giremiyorum
hos buldum canım.Hoşgeldin cnm
Hahahah sagol canimPasta çok güzel görünüyorrrkız bizede birer dilim versene göz hakkı canımm kaptan daha uyuyorken çaktırmadan yiyelimm bari
Walla bende spora yuklendim pastanin acisini cikarmak icin her yerim ağrıyor bugungüzel olmuş canım
güzel olmuş canım
menü güzel canım birtek su az olmuş
canım menü güzel ama kalori az olmuş benimki gibi günde en az 1000 kalori almak gerekiyormus.. Birde su miktarini biraz artırsan iyi olur canım
güzel olmuş canım
güzel olmuş canım
oruçlu olduğun için menüyü pek sorgulayamiyorum canım sonuçta acikiyorsun birden yiyordum :)
pasta harika görünüyor evet ama menü olmamış
ssanada gunaydin canim :)
Öğle birtabak makarna olmamış canım ve aksamki biskuvide olmamis.. Birde suyu biraz artirmaya çalış canım
günaydın canım :)
Günaydın canım :)
Hos geldin canim aramiza :)bendeniz takimin gözdesihos buldum canım.
Hoşgeldin canım. Az kilo vererek ideal kilosuna ulaşacak şanslı arkadaşlarımızdan birisin. Azimle en kısa sürede verirsin umarım, bizde grubumuzdan mezun verme mutluluğu yaşarız :)Kullanıcı Adı :tugbap
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane yasib1 buçuk
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :162
Kilonuz:60.3
Hedef kilonuz :54
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve sonrası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?su an ki halimden memnun değilim kıyafetlerime rahat giremiyorum
kızlar napıyorsunuz?eşim düğüne gitti ben tek kaldım evde
Canim kac gün yapiyosun atak evresini zaten en zoru atakKızlar yürüyüş yaptım tempolu 35 dakika. 218 kalori yaptım, 3.6 km'de.
Şimdi akşam 200 gram biftek yiteceğim ve dukan atak bitecek bugünle beraber.
Yarın seyir evresine gececeğim.
Iyiyiz ablacim walla bizde evden apar topar ciktik ablamin evine geldikkızlar napıyorsunuz?eşim düğüne gitti ben tek kaldım evde
3 gün vermişti bana, üçüncü günüm bu.Canim kac gün yapiyosun atak evresini zaten en zoru atakbitmis ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?