- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
Günaydnlar herkese
Eki Görüntüle 1976407
78.3tüm cuma 78bugn 300grm gitmiş mutluyum mutlusun mutlular:) :)
ayy canım bende auy sonu dıcem 10 yıl oldu nerdeyse bende dusunuyorum nasıl dıcem dıye gercekden zor ya ama sole gec kalma bununda süresi var cünkü.
30 badem de cok dııl mı canım ya dıger menulerını bılmıyorum ama.
1 badem 7 kalori , 30 badem 210 kalori. kahvaltım ortalama: 250 kalori, ara öğün; 50-100 arası meyvesine göre, öğlen; ortalama 220 kalori, akşam da aynı sayılsa
toplamda; 1200 civarı falan herhalde verdiği.
afıyet olsun.
Kızlar benim moralim çok bozuldu cuma 72,3 tüm bu sabah tartıldım 74,4 gördüm tartıda çok üzüldüm o kadar spor yapıyordum evde listeye yazmadıklarım bile oluyordu yediklerime de dikkat ediyordum ama artıyı görünce oturdum ağladım sinirden. Annemde bana teselli veriyor kas yapmışsındır sen eskisinden daha zayıf görünüyorsun diyor popon falan daha sıkı duruyor dedi ama teselli amaçlı mı böyle söyledi yoksa gerçek mi bilemedim. Çok korkuyorum tekrar eski 90'lı kiloma döneceğim diye
sagol canım :) reglden kurtuldugumun işaretleri :)Tebrik ederim çok güzel vermişsin canımmm
Kızlar benim moralim çok bozuldu cuma 72,3 tüm bu sabah tartıldım 74,4 gördüm tartıda çok üzüldüm o kadar spor yapıyordum evde listeye yazmadıklarım bile oluyordu yediklerime de dikkat ediyordum ama artıyı görünce oturdum ağladım sinirden. Annemde bana teselli veriyor kas yapmışsındır sen eskisinden daha zayıf görünüyorsun diyor popon falan daha sıkı duruyor dedi ama teselli amaçlı mı böyle söyledi yoksa gerçek mi bilemedim. Çok korkuyorum tekrar eski 90'lı kiloma döneceğim diye
benim de regl günleri şu günlersagol canım :) reglden kurtuldugumun işaretleri :)
bende bu hafta yürüyüşe asılıcam inşallah sabitte kaldım bu hafta emeğime yazık.bu 2 haftayı yürüyüşe ayırıcam esneme hareketleri incelme yaptı belli oluyor ama kilodan gitmediben de artıdayım. bozma moralini bak ben de bozarım yoksa...mevsim geçişlerindeyiz ödem olabilir, fırsatın varsa yürüyüş yapta gel evde durma. bak ben birazdan yürüyüşe gideceğim pes etmek yok hadi.
sınava çalışmaya çalışıyorum oda arkadaşım izin verdiği müddetçegunaydnn ıste pazartesı ne kadar iyi olunursa sen nasılsın..
allah kolaylık versin asyacım valla ve bir an önce gelsin dilegimle gelmeyince cıldırıyor insan :)benim de regl günleri şu günlerşimdi kimbilirr ne zaman olurum.
ben de artıdayım. bozma moralini bak ben de bozarım yoksa...mevsim geçişlerindeyiz ödem olabilir, fırsatın varsa yürüyüş yapta gel evde durma. bak ben birazdan yürüyüşe gideceğim pes etmek yok hadi.
canım hemen uzulme annenn dedıgıde dogru olabılır ben dıyetsyene gıttgım zaman kılodan vermeyıp yagdan gıttıgıne gorurdum cnku kastan alıyorsun yagdan verıorsun mesela o zman tartıda goremıyorsun vucudundan daha ıyı anlarsın sende bunu.
5 numara oluyorum bende galiba :) eskiden 8 dim :)))
@AKovser canım nerdesin sen ya
EVET CANIM NORMALDE 15GÜN ÖNCE SÖYLEMEM LAZIM AMA BEN YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE SÖYLİCEM. YÜZÜSTÜ BIRAKMAK GİBİ OLMASIN DİYE. NORMALDE EVLENİNCE DAHİ ÇALIŞMAMI İSTİYOLARDI AMA YETİŞTİREMİCEM OLMIYCAK ÇEYİZ VS. MECBURİ AYRILICAM. AY BİLMİYORUM AMA BUGÜN CESARETİMİ TOPLAYIP SÖYLEMEM LAZIMayy canım bende auy sonu dıcem 10 yıl oldu nerdeyse bende dusunuyorum nasıl dıcem dıye gercekden zor ya ama sole gec kalma bununda süresi var cünkü.
30 badem de cok dııl mı canım ya dıger menulerını bılmıyorum ama.
afıyet olsun.
sınava çalışmaya çalışıyorum oda arkadaşım izin verdiği müddetçe
8 ve suan 5sın cok ıyı bence.
EVET CANIM NORMALDE 15GÜN ÖNCE SÖYLEMEM LAZIM AMA BEN YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE SÖYLİCEM. YÜZÜSTÜ BIRAKMAK GİBİ OLMASIN DİYE. NORMALDE EVLENİNCE DAHİ ÇALIŞMAMI İSTİYOLARDI AMA YETİŞTİREMİCEM OLMIYCAK ÇEYİZ VS. MECBURİ AYRILICAM. AY BİLMİYORUM AMA BUGÜN CESARETİMİ TOPLAYIP SÖYLEMEM LAZIM
ınsallah ıyı sonuclar canım fırsat vermıyor mu kı :):)
Ay kuzum inşallah kas yapmışımdır öyle kas ve yağ oranını ölçen tartılar nerde bulabilirim valla moralim bozulmuştu sabah öyle bir tartım olsaydı daha net görürdüm aradaki farkı. Bu hafta egzersizlere fazla yüklenmek istemiyorum yürüyüş yapacağım. Cumaya kadar gitsin bu artılar başka bir şey istemiyorum.
gelmiş gelmiş şimdii yazar :)Dünde göremedim bi kaç gündür yoğun herhalde .
bile bile gürültü yapıyor kapıları çarpıyor müzik açıyor oda da olmasa da müziği açık bırakıyor çalıştığımı görüyor kendi kendine yüksek sesle konuşmaya başladı artık kasten yaptığı besbelli kulaklıkla çalışmaya çalışıyorum oda öğrenme seviyesini çok düşürüyor uyaramıyorum da uyarsam karakteri belli 7 daireden kovuldu 5 yılda çirkef biri uyarsam direk saldırır biliyorum böylelerini de memur diye alıyorlar ya ne diyeyim amire söyledim güzellikle uyar dediınsallah ıyı sonuclar canım fırsat vermıyor mu kı :):)
Afiyet olsun tatlım :))
afıyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?