Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de artıdayım. bozma moralini bak ben de bozarım yoksa...mevsim geçişlerindeyiz ödem olabilir, fırsatın varsa yürüyüş yapta gel evde durma. bak ben birazdan yürüyüşe gideceğim pes etmek yok hadi.

canım hemen uzulme annenn dedıgıde dogru olabılır ben dıyetsyene gıttgım zaman kılodan vermeyıp yagdan gıttıgıne gorurdum cnku kastan alıyorsun yagdan verıorsun mesela o zman tartıda goremıyorsun vucudundan daha ıyı anlarsın sende bunu.

5 numara oluyorum bende galiba :) eskiden 8 dim :)))[/QUOTE]

8 ve suan 5sın cok ıyı bence.

bende bu hafta yürüyüşe asılıcam inşallah sabitte kaldım bu hafta emeğime yazık.bu 2 haftayı yürüyüşe ayırıcam esneme hareketleri incelme yaptı belli oluyor ama kilodan gitmedi

Evet canım dışarı çıktım havada çok güzel yürüyüş yaptım geldim. Dediğin gibi ödem olabilir bu hafta ekstra su içeceğim şuana kadar 1 lt bitti akşama kadar 3 lt tamamlasam nede güzel olur :))) sen yaptın mı yürüyüşünü

8 ve suan 5sın cok ıyı bence.[/QUOTE]

Ay kuzum inşallah kas yapmışımdır öyle kas ve yağ oranını ölçen tartılar nerde bulabilirim valla moralim bozulmuştu sabah öyle bir tartım olsaydı daha net görürdüm aradaki farkı. Bu hafta egzersizlere fazla yüklenmek istemiyorum yürüyüş yapacağım. Cumaya kadar gitsin bu artılar başka bir şey istemiyorum.

EVET CANIM NORMALDE 15GÜN ÖNCE SÖYLEMEM LAZIM AMA BEN YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE SÖYLİCEM. YÜZÜSTÜ BIRAKMAK GİBİ OLMASIN DİYE. NORMALDE EVLENİNCE DAHİ ÇALIŞMAMI İSTİYOLARDI AMA YETİŞTİREMİCEM OLMIYCAK ÇEYİZ VS. MECBURİ AYRILICAM. AY BİLMİYORUM AMA BUGÜN CESARETİMİ TOPLAYIP SÖYLEMEM LAZIM

sınava çalışmaya çalışıyorum oda arkadaşım izin verdiği müddetçe

ınsallah ıyı sonuclar canım fırsat vermıyor mu kı :):)
8 ve suan 5sın cok ıyı bence.

Ay kuzum inşallah kas yapmışımdır öyle kas ve yağ oranını ölçen tartılar nerde bulabilirim valla moralim bozulmuştu sabah öyle bir tartım olsaydı daha net görürdüm aradaki farkı. Bu hafta egzersizlere fazla yüklenmek istemiyorum yürüyüş yapacağım. Cumaya kadar gitsin bu artılar başka bir şey istemiyorum.[/QUOTE]

canım bende hıc bılmıyoruym ben o yuzden dıyetsyene gıderken cok sevınırdm nerden verdıgımı derdı yoksa anlamıyoruz kı o gercekden kotu arastrmak lazm kesın vardır ınternete yazınca cıkar ama

söle canım sonucta emeklerı var onlarda kısı bulsun bende 2 ay kala solucem kı baksınlar zaten solemessem tazmınatımda yanmasın dıe bakalım zor gercekden hakkımızda hayrlısı olsun.

canım bende hıc bılmıyoruym ben o yuzden dıyetsyene gıderken cok sevınırdm nerden verdıgımı derdı yoksa anlamıyoruz kı o gercekden kotu arastrmak lazm kesın vardır ınternete yazınca cıkar ama

söle canım sonucta emeklerı var onlarda kısı bulsun bende 2 ay kala solucem kı baksınlar zaten solemessem tazmınatımda yanmasın dıe bakalım zor gercekden hakkımızda hayrlısı olsun.[/QUOTE]
AMİN CANIM BENİM İNŞALLAH

ınsallah ıyı sonuclar canım fırsat vermıyor mu kı :):)
bile bile gürültü yapıyor kapıları çarpıyor müzik açıyor oda da olmasa da müziği açık bırakıyor çalıştığımı görüyor kendi kendine yüksek sesle konuşmaya başladı artık kasten yaptığı besbelli kulaklıkla çalışmaya çalışıyorum oda öğrenme seviyesini çok düşürüyor uyaramıyorum da uyarsam karakteri belli 7 daireden kovuldu 5 yılda çirkef biri uyarsam direk saldırır biliyorum böylelerini de memur diye alıyorlar ya ne diyeyim amire söyledim güzellikle uyar dedi
ben bir kere iş konusunda yardımcı olmak istedim oflayıp pofluyordu sadece bildiğim bir konu olduğu için yardım etmek istedim hem de kibar bir şekilde boş oturup duruyorum istersen beraber yapalım dedim bana akıl mı veriyorsun sen kimsin demeye başladı bağırdı çağırdı hemen neye uğradığımı şaşırdım resmen şoka girdim öylece baka kaldım hayır ben karşılık verirsem çok kötü yerlere gidecek biliyorum onun yüzünden benim de adım çıksın istemiyorum
yeşil çay bile içsem of bu ne koku diyor ya piskopat anlayacağınız

napıyorsunuz kızlar?ne var ne yok?ben şimdi bir kahve yaptım sert kendime geleyim diye,her yerim ağrıyor belim hepsinden fena.oğluş yattı yürüsem biraz bantta dedim de belim çok kötü kendimde göremedim hiç en iyisi bir kahve yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…