Günaydnlar herkesegünaydın kızlaaaaarr, hafta sonu kaçamak yapmadan aranıza döndümm
cumartesi sabah: (ablam bendeydi saat 11 gibi ) : 2 haş. yumurta, domates zeytin peynir
ara yok
öğlen yok
akşam: 1 tabak kuru fasulye
su spor belli değil
pazar : 1 haş. yumurta, ufak 1 dilim ıspanaklı börek
ara yok yine
öğlen yok
akşam: kayınvalidemler mangal yapmaya çağırdılar, orada 2 tane köfte 1tane kanat , 5 tanede minik tavuk but ve bol salata
bu kadar kızlarrrbu hafta p.tesi + başlamadımm
ve gece 3te uyudumniye uyuyamadım bilmiyorum
asya_01 ablacım benim hedefim 59.9 bu hafta @AKovser
Rakibecigimafiyet,bal seker olsun bozma moralini.su ic at hemen o tuzu :)
İnşallah olacak iyi düşün iyi olsun:)Herkese günaydın iyi haftalar kızlar
atamadım sanırım dün akşam 1 lt elmalı tarçınlı su içtim baya da wc ye gittim ama olmadı. cuma ya kadar 73 görmem lazım diyetisyen hedef koydu ve çok emin konuştu. artık 70 ler yeter, bu ay sonu bitirelim artık dedi.
kilo bildirimi
cuma 74,4 düm galiba
p.tesi 74,9
Eki Görüntüle 1976406
günaydın kızlaaaaarr, hafta sonu kaçamak yapmadan aranıza döndümm
cumartesi sabah: (ablam bendeydi saat 11 gibi ) : 2 haş. yumurta, domates zeytin peynir
ara yok
öğlen yok
su spor belli değil
ara yok yine
öğlen yok
akşam: kayınvalidemler mangal yapmaya çağırdılar, orada 2 tane köfte 1tane kanat , 5 tanede minik tavuk but ve bol salata
Eki Görüntüle 1976407
78.3tüm cuma 78bugn 300grm gitmiş mutluyum mutlusun mutlular:) :)
İnşallah olacak iyi düşün iyi olsun:)
haklısın ablacımm, ama ablam bende olunca dengem şaşıyo. 2 çocuk la ne yiyoruz ne içiyoruz anlamıyorum. ablamda hep hamur işi yer içer, ya hiç ağzımı açmamam lazım yada ağzımı açıp kiloları kucaklamam lazım. en mantıklısı buyducanım çok geçiştirme bir h.sonu olmuş. hele c.tesi neredeyse birşey yememişsin kendini bu kadar güçsüz bırakma
Günaydın arkadaşlar
Gunaydın kızlar. 3 günlük atağın bitti, şeyinin ilk günü bugün.
günaydın kızlaaaaarr, hafta sonu kaçamak yapmadan aranıza döndümm
ara yok
öğlen yok
su spor belli değil
ara yok yine
öğlen yok
Günaydnlar herkese
Gunaydin kizlarHerkese günaydın iyi haftalar kızlar
atamadım sanırım dün akşam 1 lt elmalı tarçınlı su içtim baya da wc ye gittim ama olmadı. cuma ya kadar 73 görmem lazım diyetisyen hedef koydu ve çok emin konuştu. artık 70 ler yeter, bu ay sonu bitirelim artık dedi.
kilo bildirimi
cuma 74,4 düm galiba
p.tesi 74,9
Eki Görüntüle 1976406
kızlar ben 5 numarayım sizler kaç numarasınız iyi inceleyin
Bu bki tablosu deglmi.normalde 30bki idim ama goruntu itibari ile bende 5im :) kilom boyumdan oturu pek belli degil[/QUOTE]mutluyuz çok şükür tebrikler az olsun bizim olsun
olacak olacak. acaba diyorum akşam yarım saat de olsa dışarıda yürüyüş mü yapsam, şaşırtmak adına bilemedim
haklısın ablacımm, ama ablam bende olunca dengem şaşıyo. 2 çocuk la ne yiyoruz ne içiyoruz anlamıyorum. ablamda hep hamur işi yer içer, ya hiç ağzımı açmamam lazım yada ağzımı açıp kiloları kucaklamam lazım. en mantıklısı buydu
Bu bki tablosu deglmi.normalde 30bki idim ama goruntu itibari ile bende 5im :) kilom boyumdan oturu pek belli degil
maaşallaahhhhEveet yasasin mi diyim ne diyim yaa regl ödemi yavas yavas gidiyor sanirm :) ay pek mutluyum
Cuma:88kg
Pazartesi:86.9kg :)
Eki Görüntüle 1976417
tesekkur ederim 2 günde 1kg gitmişmaaşallaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?