Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlaaaaarr, hafta sonu kaçamak yapmadan aranıza döndümm

cumartesi sabah: (ablam bendeydi saat 11 gibi ) : 2 haş. yumurta, domates zeytin peynir

ara yok

öğlen yok

akşam: 1 tabak kuru fasulye

su spor belli değil

pazar : 1 haş. yumurta, ufak 1 dilim ıspanaklı börek

ara yok yine

öğlen yok

akşam: kayınvalidemler mangal yapmaya çağırdılar, orada 2 tane köfte 1tane kanat , 5 tanede minik tavuk but ve bol salata

bu kadar kızlarrr bu hafta p.tesi + başlamadımm
ve gece 3te uyudum niye uyuyamadım bilmiyorum

asya_01 ablacım benim hedefim 59.9 bu hafta @AKovser

Günaydnlar herkese

Dünkü menüm
SABAH
1Fincan ıhlamur çayı,4kaşık menemn yumurtasz,2dilim kepek ekmek,zeytin beyazpeynir,1tatli kaşığı bal tereyağ oda bir tatlı kaşığı
ARA
2kivi soda
AKSAM
Sebzeli bulgur pilavı 3kaşık 1kase cacık
4kanat tavuk soslu
2.5lt su 1saatten az sabah yürüyüş

Rakibecigim afiyet,bal seker olsun bozma moralini.su ic at hemen o tuzu :)

Herkese günaydın iyi haftalar kızlar

atamadım sanırım dün akşam 1 lt elmalı tarçınlı su içtim baya da wc ye gittim ama olmadı. cuma ya kadar 73 görmem lazım diyetisyen hedef koydu ve çok emin konuştu. artık 70 ler yeter, bu ay sonu bitirelim artık dedi.

kilo bildirimi

cuma 74,4 düm galiba
p.tesi 74,9

İnşallah olacak iyi düşün iyi olsun:)

canım çok geçiştirme bir h.sonu olmuş. hele c.tesi neredeyse birşey yememişsin kendini bu kadar güçsüz bırakma

dün kayınvalidemlerde, kayınvalidemin kız kardeşinin gelinide vardı. evlendikleri 1 sene olacak 3 4 ay sonra. kız kardeşi vefat ettiği için kaynanalığı benim kayınvalidem yapıyo ona. çakma elti diyorum ben ona çünkü sürekli eltin eltin deyip duruyo bana kayınvalideciğim. kızın bana zararı olmadı ama annemin yaptığı şeylerden dolayı ( habersiz rekabet diyelim ona ayrı bana ayrı konuşup) kızla aramıza mesafe girdi. dünde o diyo kilo almışsın vs diye. ay bir sinirlendim. annem bişey veriyo kız gelin olcak verme istemiyosa vs diyo. dedim canım yağmurcum, bu iş böyle asla gitmez. eşşek gibi ya vericen bu kiloları ya verecen.
bakınız bugün + değilim, 4 saatlik uykuylayım ama yinede mutluyum, çünkü bu kilolar gidecekkkk

canım çok geçiştirme bir h.sonu olmuş. hele c.tesi neredeyse birşey yememişsin kendini bu kadar güçsüz bırakma
haklısın ablacımm, ama ablam bende olunca dengem şaşıyo. 2 çocuk la ne yiyoruz ne içiyoruz anlamıyorum. ablamda hep hamur işi yer içer, ya hiç ağzımı açmamam lazım yada ağzımı açıp kiloları kucaklamam lazım. en mantıklısı buydu

Günaydın arkadaşlar

Gunaydın kızlar. 3 günlük atağın bitti, şeyinin ilk günü bugün.

Günaydnlar herkese

Gunaydin kizlar

kızlar ben 5 numarayım sizler kaç numarasınız iyi inceleyin

ben bence 4üm, size fotoğraf çekicektim ama oda müsait değil daha sonra çekip atarımm.

bende dün karar verdim kapımızın önünde park var, eve gidince gidip 1 saat orda spor aletlerinde spor yapıcam, basenler için falan aletler var faydalı olr diye. bakalım bu kararı eve gidincede sürdürebilcekmiyimm

Son düzenleme:

mutluyuz çok şükür tebrikler az olsun bizim olsun

olacak olacak. acaba diyorum akşam yarım saat de olsa dışarıda yürüyüş mü yapsam, şaşırtmak adına bilemedim [/QUOTE]
Olabilir aslnda değişklik ben ilk zamanlar lesli jilian yapiyodum sonralari yürüyüse devam ettim ama ondada degisklk lazm tin tin ilerliyom hormonlarla alakalmi bilemedim

olacak olacak. acaba diyorum akşam yarım saat de olsa dışarıda yürüyüş mü yapsam, şaşırtmak adına bilemedim
Bu bki tablosu deglmi.normalde 30bki idim ama goruntu itibari ile bende 5im :) kilom boyumdan oturu pek belli degil[/QUOTE]
Ben 8im:)

olacak olacak. acaba diyorum akşam yarım saat de olsa dışarıda yürüyüş mü yapsam, şaşırtmak adına bilemedim [/QUOTE]

EVET HAMUR ,İŞİ yiyene kadar böyle iyi yapmışsın

Bu bki tablosu deglmi.normalde 30bki idim ama goruntu itibari ile bende 5im :) kilom boyumdan oturu pek belli degil

ben de öyle yani 30 üstü kilolu diyor ama görüntü olarak çok ciddi bir göbeğim yok 5-6 arası gibiyim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…