Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

heart'ın da dediği gibi içinde hiçbişei tutma söyle onu kaybedicem korkusu olabiliyo insanda ama yapma de sonra pişmanlık oluyor :/ evlilik öncesii oluyor böyle şeyler.

Kaybetme değil de yanlış anlaşılma korkusunu yenemedim ben hiç..
Genel olarak öyleyim, başkasıyla da konuşurken yanlış anlarmı diye düşünmeden edemiyorum..
Bu yüzden belki de çoğu şeyi konuşmaktan vazgeçiyorum..
İçimde kala kala şişiyor sonra..

yaaa ben de başka sorunlar sandım....bunlar olsun yeter ki, zaman az gibi olur ama bir bakmışsın ohohohoh gelmiş düğün zamanı. ev konusunda haklı önümüz yaz evlilik zamanı bir an önce evi tutun ki, mobilyanızı da ona göre alın.

eşim, evin her odasını ölçmüştü ona göre mobilyayı almıştık rastgele olmuyor maalesef. erken davranın ona göre yol alın

ben de öyleyimdir. ama biliyor musun böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz. ömrümüzü kısaltıyoruz.
gamsız insanlara bayılıyorum. aklına geleni düşünmeden pat diye söyleyenler oh ne güzel hayat onlara güzel

canım şişirme kendini soyle.cunku yanlis anlarmi diye bisey yok inan bana.bende cogu zaman yanlis anlasilirim ama zamanla sunu ogrendim insanlar inanki anlamak istedigi gibi anliyor.o sebepten soylemen senin icin daha iyi oyle seni yiyecegine,birak karsindaki seni anlasin.yoksa susarsan sinir hastasi olursun,susma benden tavsiye

Ve birsey daha acaba yanlis anlarmi diye onu dusunuyosun ya yapma.zaman geliyo insajin karsisina lafini tartip olcmeden konusan oyle biri cikiyo ve kisi okadar kiriliyo ki ,misal ben.eskiden kimseye bisey demezdim karsiyi uzmiyim diye ama insanlar cok hoyratca davrana davrana yontuldum.simdi ne icimde tutucam soyle gitsin diyorum,soylemedigim zamanlarda zamanini bekliyorum,zamani gelincdde lafi gedigine cokta guzel oturtuyorum. Dahlia_

kahveyi içtim oğlan uyandıama mutlaka yuricem hiç olmadı akşam eşime bırakırım oğlanı öyle yürürüm.bende inceldiğimi düşünüyorum fark ediliyor arkadaştan mezurayı alıp ölçücem bir ama yağdan gitmedi sanırım ki aynı kilodayım.bu kafta da kardio ya asılıcam.düğünden sonraki hedefim ramazan baramı dün bahsi geçen kılkuyrukları bayramda görücem çünkü

Bak tam yarama dokundunn he bu olayla.sakinn ama sakinn kimseye cokca taviz verme.zaman gectikce senin uzulmen bile kimsenin umrunda olmuyor bu da x2 kat uzuyor seni.muhim olan oncelikle sensin.hep bu sekilde bak.tabi olabildigince yumusak yaklasimla ki sanmam senin ters bi tarafin olacagini.bastan nasil olursan yada soyle diyim ilerleyen zamanlarda nasil olmasini istiyosan ona gore yon ver hayatina.sonrasinda uzulme :) i mi bitanem :)

Geçmiş olsun ablacımmm
geçmiş olsun tatlım
evvvet canımm

Anlatacak pek bir şey yok canım, düğün öncesi gerginlik, anlaşılmamazlık..
Daha aylar var, şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin..
bende genelde daha şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin diyorum ama, aramız iyiyken de yüzüne bakmaya doyamıyorum . öyle düşünme bende senle aynı pozisyondayım şuan ve bizim düğün sizinkinden hatırladğım kadarıyla 1 ay önce. ve daha biz kırık iğne almadık ve bakmadık... balayı yeri desen tam bir fiyasko ve benimki çok ama çok gevşek
Allah herşeyin yolunu biçmiş hazırlamıştır. sen sabret sadece. olmayacak bişey yok illaki olacak sen strest yapma sdece canım benim. ne kadar strest yaparsan kendine zararı. bende bi dünya beyaz saç oldu düşün düşün kur kur kur resmen yaşlandığımı hissediyorum.

akşam kafama takmışım patronla nasıl konuşcağımı gece 3 ben hala uyuyamıyodum. takma kafana bak daha sonra ben gibi en basit şeyleri bile büyütür durursun

gunluk menum:

sabah: bir yumurta-bir kasik yulak kepegi ile omlet. ceri domates - salatalik. yagsiz 2ye 2 cm peynir. nespresso.
ogle: 330 cc kola zero - gobek salata - 300 gram izgara somon
aksam: haslanmis tavuk - gobek salata.

su: (hedef 2 litre)

not: sporu baliklari yedikten sonra yapacagim. firini bekliyorum :)

kesinlikle katııyorum

kizlar bir sey soracagim:

300 gram somon 700 kalori ediyormus. bugun aldigim yag orani bu durumda proteinden fazla oldun yanlis mi yaptim acaba? simdilik kahvalti ve ogle yemegi ile 872 kalori almisim.

300 gram somon 700 kalori ediyormus. bugun aldigim yag orani bu durumda proteinden fazla oldun yanlis mi yaptim acaba? simdilik kahvalti ve ogle yemegi ile 872 kalori almisim.

sonuçta listeye göre hareket ediyorsun bence kaloriyi düşünerek değil bu dukan....ne kadarsa onu yemen gerek değil mi

off somona bak sen kalori hesabı yapıyorsan eğer abartmadan ye gülüm.şaşırdım ay 300 gr ne kadar ki zaten

kendi cezami verdim iste
Ev hediyesi canım hediyem gelirse burdada paylasirim e bide madalyam var

kola hariç güzel canım :)
kendi cezami verdim iste
Ev hediyesi canım hediyem gelirse burdada paylasirim e bide madalyam var
tebrikler canım :)

sonuçta listeye göre hareket ediyorsun bence kaloriyi düşünerek değil bu dukan....ne kadarsa onu yemen gerek değil mi

off somona bak sen kalori hesabı yapıyorsan eğer abartmadan ye gülüm.şaşırdım ay 300 gr ne kadar ki zaten

Kızlar içime dert oldu tempolu yürüyüşe çıktım. 48 dakika 5.14 km yürüdüm. 323 kalori yaktım.

Kızlar içime dert oldu tempolu yürüyüşe çıktım. 48 dakika 5.14 km yürüdüm. 323 kalori yaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…