heart'ın da dediği gibi içinde hiçbişei tutma söyle onu kaybedicem korkusu olabiliyo insanda ama yapma de sonra pişmanlık oluyor :/ evlilik öncesii oluyor böyle şeyler.
Sağol canım..
Gerginiz zaten ne zamandır, o ev arıyor ben eksikleri halletmeye çalışıyorum..
Daha zaman var aslında ama günler de çok çabuk geçiyor, ilerleme olmayınca da stres yaşıyoruz ister istemez..
O stresle bir birimize çattık..
*** PAZARTESİ EGZERSİZİMİZ ***
Kaybetme değil de yanlış anlaşılma korkusunu yenemedim ben hiç..
Genel olarak öyleyim, başkasıyla da konuşurken yanlış anlarmı diye düşünmeden edemiyorum..
Bu yüzden belki de çoğu şeyi konuşmaktan vazgeçiyorum..
İçimde kala kala şişiyor sonra..
canım şişirme kendini soyle.cunku yanlis anlarmi diye bisey yok inan bana.bende cogu zaman yanlis anlasilirim ama zamanla sunu ogrendim insanlar inanki anlamak istedigi gibi anliyor.o sebepten soylemen senin icin daha iyi oyle seni yiyecegine,birak karsindaki seni anlasin.yoksa susarsan sinir hastasi olursun,susma benden tavsiye
Kaybetme değil de yanlış anlaşılma korkusunu yenemedim ben hiç..
Genel olarak öyleyim, başkasıyla da konuşurken yanlış anlarmı diye düşünmeden edemiyorum..
Bu yüzden belki de çoğu şeyi konuşmaktan vazgeçiyorum..
İçimde kala kala şişiyor sonra..
kahveyi içtim oğlan uyandıben de yürüyüş olayına asılacağım leslie nin pek etkisi olmuyor ama ben de yağdan verdiğim için hep incelme oldu ama tartı pek öyle demiyor
yürüdüm geldim tam 5 km 1 saat, şimdi yemeğimi de yedim çay içeceğim
benim de su 2 lt bitti. işten çıkana kadar 500 ml daha içerim, kalanı da evde içerim.
oh işte bak kahve içtin, yavaş yavaş belini acıtmadan bantta yürü asyacım, oğluşun uyanana kadar yürüyüş öncesi kahve yağ yakımını hızlan dırıyor bunu avantaja çevir
eğimden dolayı öyle, benim 6 yıldır tartı sabit değiştirmiyorum o yüzden
evet ya ben soracaktım nerde kaptanım diye kızlar sormuş...
geçmiş olsun tatlım. az kaldi vakit olur böyle strese girecek kadar ne yaşandı ki canım paylaşmak istersen buradayız rahatlarsın
Yok canım, gereksiz sorunlar aslında, ikimiz de gerginiz şu sıralar ondan oldu biraz da..
Hoşbulduk canım..
Almak istemiyordum ama alıcam sanırım, gözlerim kapanıyor ağrıdan..
Geçmiş olsun ablacımmmnapıyorsunuz kızlar?ne var ne yok?ben şimdi bir kahve yaptım sert kendime geleyim diye,her yerim ağrıyor belim hepsinden fena.oğluş yattı yürüsem biraz bantta dedim de belim çok kötü kendimde göremedim hiç en iyisi bir kahve yapayım dedim
geçmiş olsun tatlımSelam canlar...
Dün hiç gelemedim..
Bir ara misafirim vardı, sonra nişanlımla tartışdım, gerginliğim, stresim geçmedi bütün gün, başımın ağrısından hiç bakamadım buraya da.. Hala başım, boynum çok fena
evvvet canımmsabahki nutella olmasa daha iyi olurmuş :)
evet abla rahatsızdımbiraz ondan
güzel olmuş canım ama keske yediklerinin hepsini aksama sigdiracagina en azından
ya eti ya da pilavı Öğle menüsünde yseydin
evet canım gidecek moralini hiçbi ama aynı ggazladevam bu kiloları vereceğiz :)
bende genelde daha şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin diyorum ama, aramız iyiyken de yüzüne bakmaya doyamıyorum . öyle düşünme bende senle aynı pozisyondayım şuan ve bizim düğün sizinkinden hatırladğım kadarıyla 1 ay önce. ve daha biz kırık iğne almadık ve bakmadık... balayı yeri desen tam bir fiyaskoAnlatacak pek bir şey yok canım, düğün öncesi gerginlik, anlaşılmamazlık..
Daha aylar var, şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin..
kesinlikle katııyorumben de öyleyimdir. ama biliyor musun böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz. ömrümüzü kısaltıyoruz.
gamsız insanlara bayılıyorum. aklına geleni düşünmeden pat diye söyleyenler oh ne güzel hayat onlara güzel
kizlar bir sey soracagim:
300 gram somon 700 kalori ediyormus. bugun aldigim yag orani bu durumda proteinden fazla oldun yanlis mi yaptim acaba? simdilik kahvalti ve ogle yemegi ile 872 kalori almisim.
off somona bak senkizlar bir sey soracagim:
300 gram somon 700 kalori ediyormus. bugun aldigim yag orani bu durumda proteinden fazla oldun yanlis mi yaptim acaba? simdilik kahvalti ve ogle yemegi ile 872 kalori almisim.
Dün hiç spor yapmadım canım, dinlenmiş olmuş geçti çok şükür.. Birden fazla yüklendim sanırım..
Hele de elbise alman gerekiyorsa çok daha motive oluyorsun canım :)
Bir de düzeltmeye çalışıyor çok spor yaptım diye
Ellerine sağlık canım :)
Sorucam hep unutuyorum, yarışmanın ödülü neydi ?
Yalnız bırakmaya gelmiyorsunuz
Güle güle giy canım :)
Ödem ise yavaş yavaş gider canım..
Güzel gitmiş :)
Gözlerim açıldı rakamı görünce
Hadi gözün aydın cuma listedesin inşaAllah
Tebrikler ablacım :)
Çok iyi gitmiş, istediğinden daha erken 57 olacaksın :)
Bozma moralini..
Niye tekrar 90-a çıkasın ki ?
O kadar dikkat ediyorsun, ara sıra böyle olması normal..
Ödemin de olabilir, giderse aniden düşer kilon..
Olsun canım, her hafta veriyorsun, arada bir gitmeye bilir..
Hem bu haftayı stresli geçirdin, o da etkilemiş olabilir..
Burdayım sanırım :))
gunluk menum:
sabah: bir yumurta-bir kasik yulak kepegi ile omlet. ceri domates - salatalik. yagsiz 2ye 2 cm peynir. nespresso.
ogle: 330 cc kola zero - gobek salata - 300 gram izgara somon
aksam: haslanmis tavuk - gobek salata.
su: (hedef 2 litre)
not: sporu baliklari yedikten sonra yapacagim. firini bekliyorum :)
tebrikler canım :)kendi cezami verdim iste
Ev hediyesi canım hediyem gelirse burdada paylasirime bide madalyam var
sonuçta listeye göre hareket ediyorsun bence kaloriyi düşünerek değil bu dukan....ne kadarsa onu yemen gerek değil mi
off somona bak senkalori hesabı yapıyorsan eğer abartmadan ye gülüm.şaşırdım ay 300 gr ne kadar ki zaten
sonuçta listeye göre hareket ediyorsun bence kaloriyi düşünerek değil bu dukan....ne kadarsa onu yemen gerek değil mi
off somona bak senkalori hesabı yapıyorsan eğer abartmadan ye gülüm.şaşırdım ay 300 gr ne kadar ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?