- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Eveet yasasin mi diyim ne diyim yaa regl ödemi yavas yavas gidiyor sanirm :) ay pek mutluyum
Cuma:88kg
Pazartesi:86.9kg :)
Eki Görüntüle 1976417
evet canım ya, ay darısı bana valla ilk hedefime ulaşırımtesekkur ederim 2 günde 1kg gitmişrüya gibi
hepimiizz inşallahh canımm benimm :) tığ gibi olalımmm ,her kıyafet üzerimize cuk otursun.valla benim en cok istedigim kıyafetten ziyade zayıflayamaz oo diyen pisliklere inat vermek vee sonucu gördüklerinde verecegimm mikemmeeel cevaplar olucakk hediyemm:)evet canım ya, ay darısı bana valla ilk hedefime ulaşırımkıskanmadım değil amma velakin rabbim daha çok vermeni nasip etsin tığ gibi oll
gunaydınnHerkese günaydın iyi haftalar kızlar
atamadım sanırım dün akşam 1 lt elmalı tarçınlı su içtim baya da wc ye gittim ama olmadı. cuma ya kadar 73 görmem lazım diyetisyen hedef koydu ve çok emin konuştu. artık 70 ler yeter, bu ay sonu bitirelim artık dedi.
kilo bildirimi
cuma 74,4 düm galiba
p.tesi 74,9
Eki Görüntüle 1976406
Günaydın hanımlar nasılsınız görümeyeli
AYNEN ÖYLE CANIMM, BAZILARINA ZAYIFLADIĞIMDA ATTIĞIM BAKIŞI DAHA ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYORUM. AMA MALESEF BENİM İLK 20 KG VERDİĞİMDEKİ GİBİ ETKİLİ OLMAYACAK TABİ İNSANLAR ALIŞTILAR ŞUAN BENİ ZAYIF GÖRMEYE. EN FAZLA 5 KG FARKINI GÖRÜRLER O DA İLKİ KADAR ETKİ ETMEYECEK AMA OLSUN. BEN 29 28 BEDEN PANTOLONA TEKRARDAN SIĞABİLİCEMMhepimiizz inşallahh canımm benimm :) tığ gibi olalımmm ,her kıyafet üzerimize cuk otursun.valla benim en cok istedigim kıyafetten ziyade zayıflayamaz oo diyen pisliklere inat vermek vee sonucu gördüklerinde verecegimm mikemmeeel cevaplar olucakk hediyemm:)
gunaydınn
dıyetsyen emın konusdu ama lıstede degısıklık yaptı mı vermen ıcın yardımcı olması lazm zaten. ama genede stres yapma gorursun bence bazen sıslık oluyor bı gunde kılo alınmaz.
Eveet yasasin mi diyim ne diyim yaa regl ödemi yavas yavas gidiyor sanirm :) ay pek mutluyum
Cuma:88kg
Pazartesi:86.9kg :)
Eki Görüntüle 1976417
Bana afiyet ve şifalar :))
AYNEN ÖYLE CANIMM, BAZILARINA ZAYIFLADIĞIMDA ATTIĞIM BAKIŞI DAHA ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYORUM. AMA MALESEF BENİM İLK 20 KG VERDİĞİMDEKİ GİBİ ETKİLİ OLMAYACAK TABİ İNSANLAR ALIŞTILAR ŞUAN BENİ ZAYIF GÖRMEYE. EN FAZLA 5 KG FARKINI GÖRÜRLER O DA İLKİ KADAR ETKİ ETMEYECEK AMA OLSUN. BEN 29 28 BEDEN PANTOLONA TEKRARDAN SIĞABİLİCEMM
BEN BUGÜN BİRAZ BAŞAĞRILIYIM UYKUSUZLUKTAN. AMA ÇOK ZİNDEYİM ÇOK ŞÜKÜR.. SEN NASILSIN
AY KIZLAR BUGÜN PATRONİÇEME 1 MAYISTA İŞTEN AYRILACAĞIMI SÖYLİCEM AMA NASILKADINDA BUGÜN BANA BİR İYİ Kİ ŞAŞILIR. AMA SÖYLEMEMDE LAZIM AY NASIL DİCEM NE DİCEMM KORKUYORUMM
şimdiden süper cuma kesin 62 ler olur
yaptı sabah 1 dilim ekmek, gün içinde toplam 30 badem, gece kefir verdi
günaydın iyiyiz sen nasılsın?
Bana afiyet ve şifalar :))
kızlar ben 5 numarayım sizler kaç numarasınız iyi inceleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?