Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım ya, ay darısı bana valla ilk hedefime ulaşırım kıskanmadım değil amma velakin rabbim daha çok vermeni nasip etsin tığ gibi oll
hepimiizz inşallahh canımm benimm :) tığ gibi olalımmm ,her kıyafet üzerimize cuk otursun.valla benim en cok istedigim kıyafetten ziyade zayıflayamaz oo diyen pisliklere inat vermek vee sonucu gördüklerinde verecegimm mikemmeeel cevaplar olucakk hediyemm:)

günaydınlarr kusura bakmayın kızlar dun ugrayamadım hafta sonu ev ısı gezme derken denge sasırıyor

hafta sonu ıstedgım gıbı olmadı demısdım mevlut var dıe

cumartesı menum
sabah
tost kasarlı maydonozlu
domates

oglen
tavuklu pılav

ara
sütlü tatlı

aksam 1 dılım ekmek peynır cok acıkınca yedım

pazar menu

sucuklu yumurta
1 dılım ekmek
peynır zeytın

oglen kahve

aksam
tavuk mantarlı
1 engınar
1 dılım ekmek

gunaydınn

dıyetsyen emın konusdu ama lıstede degısıklık yaptı mı vermen ıcın yardımcı olması lazm zaten. ama genede stres yapma gorursun bence bazen sıslık oluyor bı gunde kılo alınmaz.

kizlar benim sabah da yazdigim gibi dukan atak surem bitti, 3 gun vermisti test sureyi. bu sabah seyir evresine basliyorum. 64 gun surecek.

atak evresine 58.8 ile baslamistim cuma gunu, bu sabah seyir evresine 57.6 ile basliyorum.

Eklentiler

• IMG_4905.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 28
AYNEN ÖYLE CANIMM, BAZILARINA ZAYIFLADIĞIMDA ATTIĞIM BAKIŞI DAHA ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜYORUM. AMA MALESEF BENİM İLK 20 KG VERDİĞİMDEKİ GİBİ ETKİLİ OLMAYACAK TABİ İNSANLAR ALIŞTILAR ŞUAN BENİ ZAYIF GÖRMEYE. EN FAZLA 5 KG FARKINI GÖRÜRLER O DA İLKİ KADAR ETKİ ETMEYECEK AMA OLSUN. BEN 29 28 BEDEN PANTOLONA TEKRARDAN SIĞABİLİCEMM

Günaydın hanımlar nasılsınız görümeyeli

BEN BUGÜN BİRAZ BAŞAĞRILIYIM UYKUSUZLUKTAN. AMA ÇOK ZİNDEYİM ÇOK ŞÜKÜR.. SEN NASILSIN

AY KIZLAR BUGÜN PATRONİÇEME 1 MAYISTA İŞTEN AYRILACAĞIMI SÖYLİCEM AMA NASIL KADINDA BUGÜN BANA BİR İYİ Kİ ŞAŞILIR. AMA SÖYLEMEMDE LAZIM AY NASIL DİCEM NE DİCEMM KORKUYORUMM

Eki Görüntüle 1976431 Günaydın çıtırlar
Cuma 64.2
Bu gün 63.7

şimdiden süper cuma kesin 62 ler olur

gunaydınn

dıyetsyen emın konusdu ama lıstede degısıklık yaptı mı vermen ıcın yardımcı olması lazm zaten. ama genede stres yapma gorursun bence bazen sıslık oluyor bı gunde kılo alınmaz.

yaptı sabah 1 dilim ekmek, gün içinde toplam 30 badem, gece kefir verdi

Günaydın hanımlar nasılsınız görümeyeli

günaydın iyiyiz sen nasılsın?

ayy canım bende auy sonu dıcem 10 yıl oldu nerdeyse bende dusunuyorum nasıl dıcem dıye gercekden zor ya ama sole gec kalma bununda süresi var cünkü.
şimdiden süper cuma kesin 62 ler olur

yaptı sabah 1 dilim ekmek, gün içinde toplam 30 badem, gece kefir verdi

günaydın iyiyiz sen nasılsın?

30 badem de cok dııl mı canım ya dıger menulerını bılmıyorum ama.
Bana afiyet ve şifalar :))

afıyet olsun.

Kızlar benim moralim çok bozuldu cuma 72,3 tüm bu sabah tartıldım 74,4 gördüm tartıda çok üzüldüm o kadar spor yapıyordum evde listeye yazmadıklarım bile oluyordu yediklerime de dikkat ediyordum ama artıyı görünce oturdum ağladım sinirden. Annemde bana teselli veriyor kas yapmışsındır sen eskisinden daha zayıf görünüyorsun diyor popon falan daha sıkı duruyor dedi ama teselli amaçlı mı böyle söyledi yoksa gerçek mi bilemedim. Çok korkuyorum tekrar eski 90'lı kiloma döneceğim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…