Kızlar benim moralim çok bozuldu cuma 72,3 tüm bu sabah tartıldım 74,4 gördüm tartıda çok üzüldüm o kadar spor yapıyordum evde listeye yazmadıklarım bile oluyordu yediklerime de dikkat ediyordum ama artıyı görünce oturdum ağladım sinirden. Annemde bana teselli veriyor kas yapmışsındır sen eskisinden daha zayıf görünüyorsun diyor popon falan daha sıkı duruyor dedi ama teselli amaçlı mı böyle söyledi yoksa gerçek mi bilemedim. Çok korkuyorum tekrar eski 90'lı kiloma döneceğim diye
napıyorsunuz kızlar?ne var ne yok?ben şimdi bir kahve yaptım sert kendime geleyim diye,her yerim ağrıyor belim hepsinden fena.oğluş yattı yürüsem biraz bantta dedim de belim çok kötü kendimde göremedim hiç en iyisi bir kahve yapayım dedim
her zaman aynı yerde tartıl canım ben eczanede bile aynı karoya çekip hep orda tartılıyorumsoyle bir sey var ki, ben ayni sabah, ayni dakika icinde evin farkli yerlerinde farkli kilolarda cikiyorum. ayni mutfak icinde kilom 1 kilo oynuyor.
var gülüm kahve mi içiyorum şimdi.belim çok ağrıyor sabah kalktım üstüm açık yatmışım ondan galibaevde yuruyus makinan varsa yavas tempoda yuru kahveden sonra. sahane olur.
her zaman aynı yerde tartıl canım ben eczanede bile aynı karoya çekip hep orda tartılıyorum
var gülüm kahve mi içiyorum şimdi.belim çok ağrıyor sabah kalktım üstüm açık yatmışım ondan galiba
3 litre ictim.
kızlar bütün öğleden sonra temizlik yaptım
menümü yazayım
sabah 11 gibi
2 krep, beynir zeytin,
tavada yumurta, domates
nutella kaç çatal saymadım ama bayağı yedim
ara 2 fincan yeşil çay
çeyrek elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 küçük karnıyarık
bolca salata
2,5 lt su bolca şekersiz çay
4 mil leslie
az olmuş sanki
günaydın kızlaaaaarr, hafta sonu kaçamak yapmadan aranıza döndümm
cumartesi sabah: (ablam bendeydi saat 11 gibi ) : 2 haş. yumurta, domates zeytin peynir
ara yok
öğlen yok
akşam: 1 tabak kuru fasulye
su spor belli değil
pazar : 1 haş. yumurta, ufak 1 dilim ıspanaklı börek
ara yok yine
öğlen yok
akşam: kayınvalidemler mangal yapmaya çağırdılar, orada 2 tane köfte 1tane kanat , 5 tanede minik tavuk but ve bol salata
bu kadar kızlarrrbu hafta p.tesi + başlamadımm
ve gece 3te uyudumniye uyuyamadım bilmiyorum
Ekşi olman güzel canım tebrikler ama az yemissin sanki iki günde
asya_01 ablacım benim hedefim 59.9 bu hafta Dahlia_
Dünkü menüm
SABAH
1Fincan ıhlamur çayı,4kaşık menemn yumurtasz,2dilim kepek ekmek,zeytin beyazpeynir,1tatli kaşığı bal tereyağ oda bir tatlı kaşığı
ARA
2kivi soda
AKSAM
Sebzeli bulgur pilavı 3kaşık 1kase cacık
4kanat tavuk soslu
2.5lt su 1saatten az sabah yürüyüş
evet canım gidecek moralini hiçbi ama aynı ggazladevam bu kiloları vereceğiz :)dün kayınvalidemlerde, kayınvalidemin kız kardeşinin gelinide vardı. evlendikleri 1 sene olacak 3 4 ay sonra. kız kardeşi vefat ettiği için kaynanalığı benim kayınvalidem yapıyo ona. çakma elti diyorum ben ona çünkü sürekli eltin eltin deyip duruyo bana kayınvalideciğim. kızın bana zararı olmadı ama annemin yaptığı şeylerden dolayı ( habersiz rekabet diyelim ona ayrı bana ayrı konuşup) kızla aramıza mesafe girdi. dünde o diyo kilo almışsın vs diye. ay bir sinirlendim. annem bişey veriyo kız gelin olcak verme istemiyosa vs diyo. dedim canım yağmurcum, bu iş böyle asla gitmez. eşşek gibi ya vericen bu kiloları ya verecen.
bakınız bugün + değilim, 4 saatlik uykuylayım ama yinede mutluyum, çünkü bu kilolar gidecekkkk
Selam canlar...
Dün hiç gelemedim..
Bir ara misafirim vardı, sonra nişanlımla tartışdım, gerginliğim, stresim geçmedi bütün gün, başımın ağrısından hiç bakamadım buraya da.. Hala başım, boynum çok fena
bile bile gürültü yapıyor kapıları çarpıyor müzik açıyor oda da olmasa da müziği açık bırakıyor çalıştığımı görüyor kendi kendine yüksek sesle konuşmaya başladı artık kasten yaptığı besbelli kulaklıkla çalışmaya çalışıyorum oda öğrenme seviyesini çok düşürüyor uyaramıyorum da uyarsam karakteri belli 7 daireden kovuldu 5 yılda çirkef biri uyarsam direk saldırır biliyorum böylelerini de memur diye alıyorlar ya ne diyeyim amire söyledim güzellikle uyar dedi
ben bir kere iş konusunda yardımcı olmak istedim oflayıp pofluyordu sadece bildiğim bir konu olduğu için yardım etmek istedim hem de kibar bir şekilde boş oturup duruyorum istersen beraber yapalım dedim bana akıl mı veriyorsun sen kimsin demeye başladı bağırdı çağırdı hemen neye uğradığımı şaşırdım resmen şoka girdim öylece baka kaldım hayır ben karşılık verirsem çok kötü yerlere gidecek biliyorum onun yüzünden benim de adım çıksın istemiyorum
yeşil çay bile içsem of bu ne koku diyor ya piskopat anlayacağınız
Selam canlar...
Dün hiç gelemedim..
Bir ara misafirim vardı, sonra nişanlımla tartışdım, gerginliğim, stresim geçmedi bütün gün, başımın ağrısından hiç bakamadım buraya da.. Hala başım, boynum çok fena
Dikkat et Fatimem ağrıyor mu hala
Dünün acısını çıkardım Fatimem bordo elbiseyi aldım m beden.bilerek küçük aldım hirslandim daha da elbise için.ama çok güzel değil mi yaa.ben sürekli elbiselere bakıp motive oluyorum
Kizlar menum biraz kotu sporla telafi etmeye calistim bende:)
Sabah
1 dilim ekmek kk peynir
Ogle
1 avuc badem findik karisik
1.5 kase kısır
Aksam
1 ince dilim pasta abimin dogum gunuydu kendi ellerimle yaptim ucundan tadiyim dedim 1 dilim bitmis
Eki Görüntüle 1976071
Dahlia_ güzel olmus mu merdaneyle kovalamadan bi baksana spor cok yaptim buguuuun aakoooovseeeeeer
Su 2 lt
Spor
650 side bend
100 duvar sinavi
35 dk.yuksek tempo kosu bandi
20de bugunki ödevden
Heryerim agriyor ama püüffff:/
Pasta çok güzel görünüyorrrkız bizede birer dilim versene göz hakkı canımm kaptan daha uyuyorken çaktırmadan yiyelimm bari
Bunlar da benim Yeni spor salonu cicilerim.
Herkese günaydın iyi haftalar kızlar
atamadım sanırım dün akşam 1 lt elmalı tarçınlı su içtim baya da wc ye gittim ama olmadı. cuma ya kadar 73 görmem lazım diyetisyen hedef koydu ve çok emin konuştu. artık 70 ler yeter, bu ay sonu bitirelim artık dedi.
kilo bildirimi
cuma 74,4 düm galiba
p.tesi 74,9
Eki Görüntüle 1976406
Eki Görüntüle 1976407
78.3tüm cuma 78bugn 300grm gitmiş mutluyum mutlusun mutlular:) :)
Eveet yasasin mi diyim ne diyim yaa regl ödemi yavas yavas gidiyor sanirm :) ay pek mutluyum
Cuma:88kg
Pazartesi:86.9kg :)
Eki Görüntüle 1976417
kizlar benim sabah da yazdigim gibi dukan atak surem bitti, 3 gun vermisti test sureyi. bu sabah seyir evresine basliyorum. 64 gun surecek.
atak evresine 58.8 ile baslamistim cuma gunu, bu sabah seyir evresine 57.6 ile basliyorum.
Kızlar benim moralim çok bozuldu cuma 72,3 tüm bu sabah tartıldım 74,4 gördüm tartıda çok üzüldüm o kadar spor yapıyordum evde listeye yazmadıklarım bile oluyordu yediklerime de dikkat ediyordum ama artıyı görünce oturdum ağladım sinirden. Annemde bana teselli veriyor kas yapmışsındır sen eskisinden daha zayıf görünüyorsun diyor popon falan daha sıkı duruyor dedi ama teselli amaçlı mı böyle söyledi yoksa gerçek mi bilemedim. Çok korkuyorum tekrar eski 90'lı kiloma döneceğim diye
kızlar kilom sabit 78
Dahlia_ canım nerdesin sen ya
hayırdır tatlımm anlatmak istermisin :/Selam canlar...
Dün hiç gelemedim..
aleykum selam canım önemli bi sıkıntı yok deil mi
ay canım o ne ya hasta mı o ne kadar ayıp ya degısemıyorlar mı odanı sölesen sen mı ugrascaksn bunla böle sey mı olur odadan cıkıcak muzık acık durcak baska
selam hosgeldın tatlım...
bı agrı kesıcı alsan stres yapma düzelir bole seyler nısanlılık donemınde cok.
bende bu hafta yürüyüşe asılıcam inşallah sabitte kaldım bu hafta emeğime yazık.bu 2 haftayı yürüyüşe ayırıcam esneme hareketleri incelme yaptı belli oluyor ama kilodan gitmedi
Evet canım dışarı çıktım havada çok güzel yürüyüş yaptım geldim. Dediğin gibi ödem olabilir bu hafta ekstra su içeceğim şuana kadar 1 lt bitti akşama kadar 3 lt tamamlasam nede güzel olur :))) sen yaptın mı yürüyüşünü
napıyorsunuz kızlar?ne var ne yok?ben şimdi bir kahve yaptım sert kendime geleyim diye,her yerim ağrıyor belim hepsinden fena.oğluş yattı yürüsem biraz bantta dedim de belim çok kötü kendimde göremedim hiç en iyisi bir kahve yapayım dedim
soyle bir sey var ki, ben ayni sabah, ayni dakika icinde evin farkli yerlerinde farkli kilolarda cikiyorum. ayni mutfak icinde kilom 1 kilo oynuyor.
Selam canlar...
Dün hiç gelemedim..
Anlatacak pek bir şey yok canım, düğün öncesi gerginlik, anlaşılmamazlık..hayırdır tatlımm anlatmak istermisin :/
Anlatacak pek bir şey yok canım, düğün öncesi gerginlik, anlaşılmamazlık..
Daha aylar var, şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin..
inşallah canm benim :)))Dün hiç spor yapmadım canım, dinlenmiş olmuş geçti çok şükür.. Birden fazla yüklendim sanırım..
Hele de elbise alman gerekiyorsa çok daha motive oluyorsun canım :)
Bir de düzeltmeye çalışıyor çok spor yaptım diye
Ellerine sağlık canım :)
Sorucam hep unutuyorum, yarışmanın ödülü neydi ?
Yalnız bırakmaya gelmiyorsunuz
Güle güle giy canım :)
Ödem ise yavaş yavaş gider canım..
Güzel gitmiş :)
Gözlerim açıldı rakamı görünce
Hadi gözün aydın cuma listedesin inşaAllah
Tebrikler ablacım :)
Çok iyi gitmiş, istediğinden daha erken 57 olacaksın :)
Bozma moralini..
Niye tekrar 90-a çıkasın ki ?
O kadar dikkat ediyorsun, ara sıra böyle olması normal..
Ödemin de olabilir, giderse aniden düşer kilon..
Olsun canım, her hafta veriyorsun, arada bir gitmeye bilir..
Hem bu haftayı stresli geçirdin, o da etkilemiş olabilir..
Burdayım sanırım :))
ben de yürüyüş olayına asılacağım leslie nin pek etkisi olmuyor ama ben de yağdan verdiğim için hep incelme oldu ama tartı pek öyle demiyor
yürüdüm geldim tam 5 km 1 saat, şimdi yemeğimi de yedim çay içeceğim
benim de su 2 lt bitti. işten çıkana kadar 500 ml daha içerim, kalanı da evde içerim.
oh işte bak kahve içtin, yavaş yavaş belini acıtmadan bantta yürü asyacım, oğluşun uyanana kadar yürüyüş öncesi kahve yağ yakımını hızlan dırıyor bunu avantaja çevir
eğimden dolayı öyle, benim 6 yıldır tartı sabit değiştirmiyorum o yüzden
evet ya ben soracaktım nerde kaptanım diye kızlar sormuş...
geçmiş olsun tatlım. az kaldi vakit olur böyle strese girecek kadar ne yaşandı ki canım paylaşmak istersen buradayız rahatlarsın
heart'ın da dediği gibi içinde hiçbişei tutma söyle onu kaybedicem korkusu olabiliyo insanda ama yapma de sonra pişmanlık oluyor :/ evlilik öncesii oluyor böyle şeyler.Anlatacak pek bir şey yok canım, düğün öncesi gerginlik, anlaşılmamazlık..
Daha aylar var, şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin..
biliyor musun ben mesela bazı şeyleri evlenmeden önce söyleyemediğim için çok pişmandım ( evliliğimin ilk 3 senesinde) sonra baktım ki alışmışım gidiyor. içinde kalacağına söyle, sonrasında düzeltmek daha zor oluyor.
belki de söylemek her ikinizi de rahatlatacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?