Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

soyle bir sey var ki, ben ayni sabah, ayni dakika icinde evin farkli yerlerinde farkli kilolarda cikiyorum. ayni mutfak icinde kilom 1 kilo oynuyor.

evde yuruyus makinan varsa yavas tempoda yuru kahveden sonra. sahane olur.

soyle bir sey var ki, ben ayni sabah, ayni dakika icinde evin farkli yerlerinde farkli kilolarda cikiyorum. ayni mutfak icinde kilom 1 kilo oynuyor.
her zaman aynı yerde tartıl canım ben eczanede bile aynı karoya çekip hep orda tartılıyorum

her zaman aynı yerde tartıl canım ben eczanede bile aynı karoya çekip hep orda tartılıyorum

vallahi nereyi baz aacagimi sasirdim, ayni yerde tartilayim da hangi ayni yer dogru

var gülüm kahve mi içiyorum şimdi.belim çok ağrıyor sabah kalktım üstüm açık yatmışım ondan galiba

yuru yuru yuruuuu, yavas yuru ama yuru.

Dahlia_ bugun odev nedir?

sabahki nutella olmasa daha iyi olurmuş :)

evet abla rahatsızdımbiraz ondan

güzel olmuş canım ama keske yediklerinin hepsini aksama sigdiracagina en azından
ya eti ya da pilavı Öğle menüsünde yseydin

evet canım gidecek moralini hiçbi ama aynı ggazladevam bu kiloları vereceğiz :)

aleykum selam canım önemli bi sıkıntı yok deil mi

ay canım o ne ya hasta mı o ne kadar ayıp ya degısemıyorlar mı odanı sölesen sen mı ugrascaksn bunla böle sey mı olur odadan cıkıcak muzık acık durcak baska

selam hosgeldın tatlım...
bı agrı kesıcı alsan stres yapma düzelir bole seyler nısanlılık donemınde cok.

Dün hiç spor yapmadım canım, dinlenmiş olmuş geçti çok şükür.. Birden fazla yüklendim sanırım..
Hele de elbise alman gerekiyorsa çok daha motive oluyorsun canım :)

Bir de düzeltmeye çalışıyor çok spor yaptım diye
Ellerine sağlık canım :)
Sorucam hep unutuyorum, yarışmanın ödülü neydi ?

Pasta çok güzel görünüyorrr kız bizede birer dilim versene göz hakkı canımm kaptan daha uyuyorken çaktırmadan yiyelimm bari

Yalnız bırakmaya gelmiyorsunuz

Bunlar da benim Yeni spor salonu cicilerim.

Güle güle giy canım :)

Ödem ise yavaş yavaş gider canım..

Eki Görüntüle 1976407
78.3tüm cuma 78bugn 300grm gitmiş mutluyum mutlusun mutlular:) :)

Güzel gitmiş :)

Eveet yasasin mi diyim ne diyim yaa regl ödemi yavas yavas gidiyor sanirm :) ay pek mutluyum
Cuma:88kg
Pazartesi:86.9kg :)

Eki Görüntüle 1976417

Gözlerim açıldı rakamı görünce
Hadi gözün aydın cuma listedesin inşaAllah

Eki Görüntüle 1976431 Günaydın çıtırlar
Cuma 64.2
Bu gün 63.7

Tebrikler ablacım :)

kizlar benim sabah da yazdigim gibi dukan atak surem bitti, 3 gun vermisti test sureyi. bu sabah seyir evresine basliyorum. 64 gun surecek.

atak evresine 58.8 ile baslamistim cuma gunu, bu sabah seyir evresine 57.6 ile basliyorum.

Çok iyi gitmiş, istediğinden daha erken 57 olacaksın :)

Bozma moralini..
Niye tekrar 90-a çıkasın ki ?
O kadar dikkat ediyorsun, ara sıra böyle olması normal..
Ödemin de olabilir, giderse aniden düşer kilon..

kızlar kilom sabit 78

Olsun canım, her hafta veriyorsun, arada bir gitmeye bilir..
Hem bu haftayı stresli geçirdin, o da etkilemiş olabilir..

Dahlia_ canım nerdesin sen ya

Burdayım sanırım :))

hayırdır tatlımm anlatmak istermisin :/

aleykum selam canım önemli bi sıkıntı yok deil mi

Yok canım, gereksiz sorunlar aslında, ikimiz de gerginiz şu sıralar ondan oldu biraz da..

Hoşbulduk canım..
Almak istemiyordum ama alıcam sanırım, gözlerim kapanıyor ağrıdan..

bende bu hafta yürüyüşe asılıcam inşallah sabitte kaldım bu hafta emeğime yazık.bu 2 haftayı yürüyüşe ayırıcam esneme hareketleri incelme yaptı belli oluyor ama kilodan gitmedi

ben de yürüyüş olayına asılacağım leslie nin pek etkisi olmuyor ama ben de yağdan verdiğim için hep incelme oldu ama tartı pek öyle demiyor

yürüdüm geldim tam 5 km 1 saat, şimdi yemeğimi de yedim çay içeceğim
benim de su 2 lt bitti. işten çıkana kadar 500 ml daha içerim, kalanı da evde içerim.

oh işte bak kahve içtin, yavaş yavaş belini acıtmadan bantta yürü asyacım, oğluşun uyanana kadar yürüyüş öncesi kahve yağ yakımını hızlan dırıyor bunu avantaja çevir

eğimden dolayı öyle, benim 6 yıldır tartı sabit değiştirmiyorum o yüzden

evet ya ben soracaktım nerde kaptanım diye kızlar sormuş...

geçmiş olsun tatlım. az kaldi vakit olur böyle strese girecek kadar ne yaşandı ki canım paylaşmak istersen buradayız rahatlarsın

Anlatacak pek bir şey yok canım, düğün öncesi gerginlik, anlaşılmamazlık..
Daha aylar var, şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin..

biliyor musun ben mesela bazı şeyleri evlenmeden önce söyleyemediğim için çok pişmandım ( evliliğimin ilk 3 senesinde) sonra baktım ki alışmışım gidiyor. içinde kalacağına söyle, sonrasında düzeltmek daha zor oluyor.

belki de söylemek her ikinizi de rahatlatacaktır.

inşallah canm benim :)))

Sağol canım..
Gerginiz zaten ne zamandır, o ev arıyor ben eksikleri halletmeye çalışıyorum..
Daha zaman var aslında ama günler de çok çabuk geçiyor, ilerleme olmayınca da stres yaşıyoruz ister istemez..
O stresle bir birimize çattık..

Anlatacak pek bir şey yok canım, düğün öncesi gerginlik, anlaşılmamazlık..
Daha aylar var, şimdiden böyleysek Allah sonumuzu hayır etsin..
heart'ın da dediği gibi içinde hiçbişei tutma söyle onu kaybedicem korkusu olabiliyo insanda ama yapma de sonra pişmanlık oluyor :/ evlilik öncesii oluyor böyle şeyler.

Çok haklısın.. Konuşmak lazım.. Sonradan pişmanlık yaşamayı hiç istemem..
Ben sakinleştim, o nasıl hiç bilmiyorum ama.. Toparlansın bir konuşmayı deneyelim sakin kafayla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…