sonuçta listeye göre hareket ediyorsun bence kaloriyi düşünerek değil bu dukan....ne kadarsa onu yemen gerek değil mi
off somona bak senkalori hesabı yapıyorsan eğer abartmadan ye gülüm.şaşırdım ay 300 gr ne kadar ki zaten
zaten psikolojik sorunları var başka bir odaya geçirirlerse kız bana kafayı takabilirmiş müdürüm idare etmeye çalış diyoray canım o ne ya hasta mı o ne kadar ayıp ya degısemıyorlar mı odanı sölesen sen mı ugrascaksn bunla böle sey mı olur odadan cıkıcak muzık acık durcak baska
selam hosgeldın tatlım...
bı agrı kesıcı alsan stres yapma düzelir bole seyler nısanlılık donemınde cok.
Sagol canım tesekkurlerkola hariç güzel canım :)
tebrikler canım :)
zaten psikolojik sorunları var başka bir odaya geçirirlerse kız bana kafayı takabilirmiş müdürüm idare etmeye çalış diyor
tam bir görgüsüz ne günaydın ne iyi akşamlar tam bir zavallı psikolojik sorunları olduğunu sanmıyorum milleti sindirmek için kendi uydurdu gibi geliyor
ondaki hayat kimse de yok yurt dışına gezi turlarına katılıyor çok rahat aldığı parayı sırf kendisi için harcar bir de benimle kendini bir tutuyor hele ikinci evi aldığımı duyunca iyice taktı
Kızlar patronla konuştum üstümden büyük bi yük kalktı. ama yarın daha detaylı kesin konuşucaz. yani o şuan karar vermemi bekliyo. ben yarın kesin çıkıcağımı söylicem... evlenince balayından dönünce işe başlamamı istiyo ama bizde adetler farklı. gelin gezdirmesi gelin mevlütü yemeğe çağırıp her gün yada her hafta birini ağırlaması vs vs vs... o yüzden hem iş hem o yükün altından kalkamıycağımı anladım.. mayıs 1de çıkarım diyodum ama daha erkende postalanabilirim
çok iyi yapmışsın gülümKızlar içime dert oldu tempolu yürüyüşe çıktım. 48 dakika 5.14 km yürüdüm. 323 kalori yaktım.
çok iyi yapmışsın gülümzaten sıkıntımız yediklerimizi yakmamızda.benim kuzen de yiğende biri 48 kilo biri 56 kilo yiğenimlede yaşıtız bu arada annemle ablam yakın hamile kalmışlar 6 ay var aramızda neyse mesela oturup yarım yaşpastayı götürdüklerni bilirim 1 büyük tabakk dolusu helva yer mesela kuzen ama ertesi gün bir öğünü atlar yemez ekmek hakkını yemez.maşşallahh öyle fitler ki bizde ki hata yedikten sonra telafi etmememiz o yüzden kilo aldım ben kendi adıma söyleyim.
kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
zeytin
peynir
salatalık
marul
şekersiz çay
2. öğün
koca tabak salata
karnabahar yoğurtladım
su 2,5 tamamlicam
spor 30+30 dk yürüyüş,200 twist,600 side bend
kızlar bugunku menum
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
500ml su
kahvaltı:
1dilim karabugdaylı ve cavdarlı ekmek
1.5 kk peynir
2çeri domates
1haşlanmış yumurta
1salatalık
2yaprak marul
1bardak süt
ara:
türk kahvesi
öğle:
3/4elma
1tk findik ezmesi
1sb süt
ara:
5adet etiform mısır patlağı
2kk peynir
akşam:
ton balıklı salata
spor:
50yarım mekik
tabletab pozisyonunda bisiklet 100adet,her bacaga 50 dusuyor yani
Makas hareketi 90adet
su:
3lt yatana kadar tamamlanır hatta geçebilir :)
akşam otururken:yeşil çay
yatmadan önce:yoğurt kürü
Bugün yediklerim
Sabah
Kurutulmuş domatesli yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1bardak az şekerli çay
Öğlen
Salata
5 kaşık pirinç yine 5kaşığa yakın fasulye
Akşam
Patates yemeği çok az bir kaseden azdı
Kurutulmuş domatesli yoğurt
Öğlen 2 çilek kük bir muz ve 5 tane küçük çağla yedim az şekerli çay içtim 1 şekerli 3bardak 2.5 litre su spor olarak 50 mekik yarım saat yürüyüş
Sagol canım tesekkurler
kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
zeytin
peynir
salatalık
marul
şekersiz çay
2. öğün
koca tabak salata
karnabahar yoğurtladım
su 2,5 tamamlicam
spor 30+30 dk yürüyüş,200 twist,600 side bend
eti form peynir flan fazla kaçtı aslındagüzel olmuş canım :)
canım 5 kaşık pirinç pilavı fazla. Olmuş sende benim gibii çok seviyorsun heralde. :)
:)
güzel olmuş canım
allah yardımcın olsun canım işin çok zor yolyordam bilmeyen insancıklarla denk gelmişliğim var cok cok zor yani :/tam bir görgüsüz ne günaydın ne iyi akşamlar tam bir zavallı psikolojik sorunları olduğunu sanmıyorum milleti sindirmek için kendi uydurdu gibi geliyor
ondaki hayat kimse de yok yurt dışına gezi turlarına katılıyor çok rahat aldığı parayı sırf kendisi için harcar bir de benimle kendini bir tutuyor hele ikinci evi aldığımı duyunca iyice taktı
Benim bebek hala uyumadı, tüm gün. Uyursa sporumu yapacağım
madalyasıda varmışş amanın yarabbiimmmSagol canım tesekkurler
Hehhehe yakisti dimi kıızmadalyasıda varmışş amanın yarabbiimmm
çok afilli duruyo vallaHehhehe yakisti dimi kıız
Lelouch'a da madalya yakisti diyosunçok afilli duruyo vallaprofil resminle de uyumlu kırmızılı kırmızılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?