- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
her ne kadar komisercigim begenmese de profilini bence orjinal duruyo lelouch kimdir nedir bilmem ama senle bagdastıgı kesin bu profilinLelouch'a da madalya yakisti diyosunsirf ondan degistim ya profili leouch'a takilsin madalyam diye
eti form peynir flan fazla kaçtı aslındaama dün az geldi herhalde yediklerim baş dönmem falan vardı akşam bişeyde yemek istemedim :/ 3öğünden 2ye düşürmeye calısıyorum aslında aralar falan olmadan öğle sadece bir meyveyle geçiştirmek ama bakalım zamanla oturtucam insallah :)
olsun canım ya yarısını da yaksan karına yani.Yani bir balıktaki yağ kadar yakmış olamam ama bana ders oldu. Hoş dukanda kalori hesabı YÖK diyorlar.
6 günün kaldı, zayıf olmam gerek.
Kuzum bir de 30 dakikada kaç kalori yakıyorsun?
nasıl oldun canım?güzel olmuş canım :)
canım 5 kaşık pirinç pilavı fazla. Olmuş sende benim gibii çok seviyorsun heralde. :)
:)
güzel olmuş canım
He kiz bi alisamadi benim profillerime saskin kaptanher ne kadar komisercigim begenmese de profilini bence orjinal duruyo lelouch kimdir nedir bilmem ama senle bagdastıgı kesin bu profilin
Güzel olmuş bence ben bi türlü tutturamadım ama en son 300 gram daha verdim sonra birden şiştim adetim yaklaştı ondan olabilir miSabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
1 tane domates
1 tatlı kaşığı reçel
Öğle
5 tane ızgara köfte
3 4 tane aci biber tursusu
2 dilim ekmek
Ara
yarim avuç çekirdek
2 kare bitter
aksam
2 kaşık pilav
4 kasik salata
yarim kase yoğurt
Su 3lt 1 bardak yeşil cay
egzersiz 300 bacak ve karin egzersiz
30 squat
20 yarım mekik
olsun canım ya yarısını da yaksan karına yani.
6 güne ne var gülüm?düğün falan mı?şimdi şöyle gülüm yürüyüş bandında 4,0 ile başlıyorum 5 e kadar çıkıyorum fazlasını yapamıyorum çünkü hem dikiş yerlerim yanıyor hemde vucut kitlem fazla yani daha fazla hızı bünyem de kaldırmıyor sanırım 6 ları görünce koşmaya da başlarım.mesela bugün 30 dk da 150 kalori yaktım
kızlar ben 5 numarayım sizler kaç numarasınız iyi inceleyin
Güzel olmuş bence ben bi türlü tutturamadım ama en son 300 gram daha verdim sonra birden şiştim adetim yaklaştı ondan olabilir mi
Guzel bence :) senin ismin neydi 4.takimin lelouch'uHe kiz bi alisamadi benim profillerime saskin kaptan
Lelouch kimdire gelince kahramanca ölen britanya prensi diyeyimböyle pis pis gülmüs ya ondan bu profili seviyorum
Tuzlu fazla yemedim adetten galibasağol canım.. Tabi adetten dolayida olabilir tuzlu yediysen ya da turşu falan yediysen ondan da olabilir
Ben de 4numarayım cnm[/QUOTE]mutluyuz çok şükür tebrikler az olsun bizim olsun
olacak olacak. acaba diyorum akşam yarım saat de olsa dışarıda yürüyüş mü yapsam, şaşırtmak adına bilemedim
Ben de 4numarayım cnm[/QUOTE]mutluyuz çok şükür tebrikler az olsun bizim olsun
olacak olacak. acaba diyorum akşam yarım saat de olsa dışarıda yürüyüş mü yapsam, şaşırtmak adına bilemedim
Tuzlu fazla yemedim adetten galiba
Yerim kiz seniGuzel bence :) senin ismin neydi 4.takimin lelouch'u
kızlar bugunku menum
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
500ml su
kahvaltı:
1dilim karabugdaylı ve cavdarlı ekmek
1.5 kk peynir
2çeri domates
1haşlanmış yumurta
1salatalık
2yaprak marul
1bardak süt
ara:
türk kahvesi
öğle:
3/4elma
1tk findik ezmesi
1sb süt
ara:
5adet etiform mısır patlağı
2kk peynir
akşam:
ton balıklı salata
spor:
50yarım mekik
tabletab pozisyonunda bisiklet 100adet,her bacaga 50 dusuyor yani
Makas hareketi 90adet
su:
3lt yatana kadar tamamlanır hatta geçebilir :)
akşam otururken:yeşil çay
yatmadan önce:yoğurt kürü
Bugün yediklerim
Sabah
Kurutulmuş domatesli yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1bardak az şekerli çay
Öğlen
Salata
5 kaşık pirinç yine 5kaşığa yakın fasulye
Akşam
Patates yemeği çok az bir kaseden azdı
Kurutulmuş domatesli yoğurt
Öğlen 2 çilek kük bir muz ve 5 tane küçük çağla yedim az şekerli çay içtim 1 şekerli 3bardak 2.5 litre su spor olarak 50 mekik yarım saat yürüyüş
kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
zeytin
peynir
salatalık
marul
şekersiz çay
2. öğün
koca tabak salata
karnabahar yoğurtladım
su 2,5 tamamlicam
spor 30+30 dk yürüyüş,200 twist,600 side bend
Hahahah iyidir madalyalı beybii , senden naberyagmuraydin naber kiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?