Hehehehe e madalya almışım durur muyum kafanizi sisirecem wallaHahahah iyidir madalyalı beybii , senden naber
İnşallah yaödemden olabilir canım bende artıdayım hemde 1 kilodan fazla anlayamadım . Spor yaptığım için kas yapmış olabilirim diye düşünüyorum. Cuma gününe eksi görürüz inşaAllah
Ohh maşallah canım benim ne güzel. Bende uzattım ayaklarımı, tv falan bile açmadım karanlıkta öylece yatıyorumHehehehe e madalya almışım durur muyum kafanizi sisirecem wallabende iyiyim canim cay keyfi annemle
Dinlen canim tv kafa sisiriyo zatenOhh maşallah canım benim ne güzel. Bende uzattım ayaklarımı, tv falan bile açmadım karanlıkta öylece yatıyorum
Vallahi öyle, bütün gün zaten kafam fil gibi oluyoDinlen canim tv kafa sisiriyo zaten
Benimde spor yapmam lazim:/ ben bide 5te uyumustum gerci sabah gec uyandimVallahi öyle, bütün gün zaten kafam fil gibi oluyokalkıp spor yapıcam. Hala kendime şaşırıyorum geve 3 te uyudum şuan sızmış olmam lazımdı hala enerjim var
aa niye :O
Yok canim evdeyim :) okulu biraktim tesettüre girdim:)
Bilmem taninmak istemiyorum ondan olabilir belki canim:)aa niye :O
Tebrik ederim canım :)Hehhehe yakisti dimi kıız
kızlar bugunku menum
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
500ml su
kahvaltı:
1dilim karabugdaylı ve cavdarlı ekmek
1.5 kk peynir
2çeri domates
1haşlanmış yumurta
1salatalık
2yaprak marul
1bardak süt
ara:
türk kahvesi
öğle:
3/4elma
1tk findik ezmesi
1sb süt
ara:
5adet etiform mısır patlağı
2kk peynir
akşam:
ton balıklı salata
spor:
50yarım mekik
tabletab pozisyonunda bisiklet 100adet,her bacaga 50 dusuyor yani
Makas hareketi 90adet
su:
3lt yatana kadar tamamlanır hatta geçebilir :)
akşam otururken:yeşil çay
yatmadan önce:yoğurt kürü
Kızlar patronla konuştum üstümden büyük bi yük kalktı. ama yarın daha detaylı kesin konuşucaz. yani o şuan karar vermemi bekliyo. ben yarın kesin çıkıcağımı söylicem... evlenince balayından dönünce işe başlamamı istiyo ama bizde adetler farklı. gelin gezdirmesi gelin mevlütü yemeğe çağırıp her gün yada her hafta birini ağırlaması vs vs vs... o yüzden hem iş hem o yükün altından kalkamıycağımı anladım.. mayıs 1de çıkarım diyodum ama daha erkende postalanabilirim
eti form peynir flan fazla kaçtı aslındaama dün az geldi herhalde yediklerim baş dönmem falan vardı akşam bişeyde yemek istemedim :/ 3öğünden 2ye düşürmeye calısıyorum aslında aralar falan olmadan öğle sadece bir meyveyle geçiştirmek ama bakalım zamanla oturtucam insallah :)
Sabah
2 dilim ekmek
Kk peynir
1 tane domates
1 tatlı kaşığı reçel
Öğle
5 tane ızgara köfte
3 4 tane aci biber tursusu
2 dilim ekmek
Ara
yarim avuç çekirdek
2 kare bitter
aksam
2 kaşık pilav
4 kasik salata
yarim kase yoğurt
Su 3lt 1 bardak yeşil cay
egzersiz 300 bacak ve karin egzersiz
30 squat
20 yarım mekik
Bugün menüm Kahvaltı; 1haslanmis yumurta ,peynir, 1dilim ekmek
Öğlen;kıymalı karnabahar yemeği, yoğurt
Akşam; çorba, salata, iki köfte
Su 2litre
Spor 2mil leslie
Yok canim evdeyim :) okulu biraktim tesettüre girdim:)
Bilmem taninmak istemiyorum ondan olabilir belki canim:)
Sagol canim tesekkurler:)Tebrik ederim canım :)
Insallah istedigin gibi olur canim:)Anladım canım. Bende sandığımdan erken postalanmazsam mayıs itibariyle ev kızı olup ev hanımlığına geçiş yapıcam
pekiyi gizemli kıızzYok canim evdeyim :) okulu biraktim tesettüre girdim:)
Bilmem taninmak istemiyorum ondan olabilir belki canim:)
canım yemekleri ayarlayamadım ondan oldu normalde 3ü degil en fazla 2tane yiyiodum birden açlık krizine girdim resmenyaaa eti form patlak ben de severim bi ara çok yedim ama yeme sen. faydası yok illa yiyeceksen bitter ye daha iyi. 5 tane de çok 3 u geçme canım
vay anasını nasıl adet onlar ben hiç bilmem yapmadık evlendi evimize geldik herkes isinde gücünde oldu. Bu arada konuşman iyi olmuş devami da gelir yarın cesaret olmuştur sana
bir anda 2 yapacaksan Karatay yap yoksa kafanı kaldiramazsin
ara öğün yapmiyormusun genelde
Tatar adetleri bayaa ağır ablacım, dün eski çalıştığım yerden bi abla aradı, kız tarafı bizim tarafa bohça getirmiş. Bohçayı katlarken köşelerin iki ucunu birleştirip kapatmak istemişler bizim tatarlar öyle olmaz öyle yapılmaz flan demiş. Beni aradı erkek tarafı bohça getiricek neler yapıyosınuz nasıl yapıyosınuz söyle sizinkiler çok farklı falan dedi. Bizde gelin balayından gelir düğünden 15 gün sonra gelin mevlüdü okutulur, sonra akrabalar arkadaşlar farklı günlerde yemeğe alınır. Gelini kayınvalide kendi akrabalarına götürür va bi dünya teferruat var bunlar daha en basitiyaaa eti form patlak ben de severim bi ara çok yedim ama yeme sen. faydası yok illa yiyeceksen bitter ye daha iyi. 5 tane de çok 3 u geçme canım
vay anasını nasıl adet onlar ben hiç bilmem yapmadık evlendi evimize geldik herkes isinde gücünde oldu. Bu arada konuşman iyi olmuş devami da gelir yarın cesaret olmuştur sana
bir anda 2 yapacaksan Karatay yap yoksa kafanı kaldiramazsin
ara öğün yapmiyormusun genelde
Yok canım ya, ben evde en fazla okul iş dahil 2 hafta durmuşumdue. Bünyem evde durmaya alışık değil kafayı yicem kesinSagol canim tesekkurler:)
Insallah istedigin gibi olur canim:)
Ohh en rahati
İyi akşamlar çok güzel olmuşAlıntı yaptım ama cevaplar çıkmadı beceremiyorum tlf dan. yapanlara selam olsun benden
menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmek, 1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, yeşillik,1/2 zeytinyağı ve 1 tk reçel
ara; 1 küçük muz 1 tk tarçın ( muz 60 gr)
öğlen; 6 yk pırasa, salata, 10 badem
ara; 15 badem
aksam; 3 parça çiğ brokoli, salata, 5 badem, 1 yk lor
ara; 1 şu bardağı kefir
su; 3 lt
Spor; 1 saat 45 dk yürüyüş
ben biter ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?