Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünki menüm, okadar azmime karşılık bu mu demeyin istemsiz oldu...

Sabah; yarım litre su uyanınca
Kahvaltı: 1dl kepek ekmeği 1haş yumurta 4zeytin peynir

Ara yok

Öğlen: 2yk pilav, yarım porsyon kuru fasulye (çorba hakkımı pilava ittim) 1kase yoğurt

Ara şekersiz kahve

Akşam: nişanlım aldı işten karnım tok desemde illaki yemeğe götürdü. 1 tane bol acılı lahmacun 1büyük ayran..

Su 2,5 lt yürüyüş 45 dakika( işyeri içinde yürüdüm çocuğu uyuturken)

50squats yapıcam bugün bukadar midem yanıyoorrr . Çabuk yansın diye bastım acıyı ama, hemoroidimi hiç umursamadım

Vallahi öyle, bütün gün zaten kafam fil gibi oluyo kalkıp spor yapıcam. Hala kendime şaşırıyorum geve 3 te uyudum şuan sızmış olmam lazımdı hala enerjim var
Benimde spor yapmam lazim:/ ben bide 5te uyumustum gerci sabah gec uyandim

yaaa eti form patlak ben de severim bi ara çok yedim ama yeme sen. faydası yok illa yiyeceksen bitter ye daha iyi. 5 tane de çok 3 u geçme canım

vay anasını nasıl adet onlar ben hiç bilmem yapmadık evlendi evimize geldik herkes isinde gücünde oldu. Bu arada konuşman iyi olmuş devami da gelir yarın cesaret olmuştur sana

bir anda 2 yapacaksan Karatay yap yoksa kafanı kaldiramazsin

H Heart of Gold canim gönderdiğin resimde bende 5 noyum malesef

Bugün menüm Kahvaltı; 1haslanmis yumurta ,peynir, 1dilim ekmek
Öğlen;kıymalı karnabahar yemeği, yoğurt
Akşam; çorba, salata, iki köfte
Su 2litre
Spor 2mil leslie

ara öğün yapmiyormusun genelde

Alıntı yaptım ama cevaplar çıkmadı beceremiyorum tlf dan. yapanlara selam olsun benden

menüm

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvalti; 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmek, 1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, yeşillik,1/2 zeytinyağı ve 1 tk reçel

ara; 1 küçük muz 1 tk tarçın ( muz 60 gr)

öğlen; 6 yk pırasa, salata, 10 badem

ara; 15 badem

aksam; 3 parça çiğ brokoli, salata, 5 badem, 1 yk lor

ara; 1 şu bardağı kefir

su; 3 lt
Spor; 1 saat 45 dk yürüyüş

ben biter ii geceler

canım yemekleri ayarlayamadım ondan oldu normalde 3ü degil en fazla 2tane yiyiodum birden açlık krizine girdim resmen yarınn daha güzell olucak herşeyy

Tatar adetleri bayaa ağır ablacım, dün eski çalıştığım yerden bi abla aradı, kız tarafı bizim tarafa bohça getirmiş. Bohçayı katlarken köşelerin iki ucunu birleştirip kapatmak istemişler bizim tatarlar öyle olmaz öyle yapılmaz flan demiş. Beni aradı erkek tarafı bohça getiricek neler yapıyosınuz nasıl yapıyosınuz söyle sizinkiler çok farklı falan dedi. Bizde gelin balayından gelir düğünden 15 gün sonra gelin mevlüdü okutulur, sonra akrabalar arkadaşlar farklı günlerde yemeğe alınır. Gelini kayınvalide kendi akrabalarına götürür va bi dünya teferruat var bunlar daha en basiti
Sagol canim tesekkurler:)

Insallah istedigin gibi olur canim:)
Ohh en rahati
Yok canım ya, ben evde en fazla okul iş dahil 2 hafta durmuşumdue. Bünyem evde durmaya alışık değil kafayı yicem kesin ama evlenir evlenmezde iş başı olmaz ya yeni evli insan ne biliyim yani benim açımdan, kira derdi vs yok çok şükür evime alışıyım diyorum bikaç ay sonra işe devam

İyi akşamlar çok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…