Alismis iste ckk zor oluyo benim kizimda oyleydi simdi zar zor alistirdimmValla normalde hiç uyumuyor. Ayakta en azından uyuyor. Fakat kendi yatağına geçince gece boyu kalkıyor sürekli.
Nasıl alıştırdın?Alismis iste ckk zor oluyo benim kizimda oyleydi simdi zar zor alistirdimm
Allah yardımcın olsun, gerçekten zor. Sabah erken kaldırıp keşke uyusada öğlen uyutabilsen.Yada sana yardımcı olacak kimse yokmu, çok yıpranırsın böyleNasıl alıştırdın?
Mesela bugun hiç uyumadı. Akşam 7yi gece uyku krizine girdi.
7.30 gibi yattı.
Gece 12 gibi uyandı süt içti.
Şimdi 2.30 gibi uyandı ve yatırmaya çalıştıkça agladı. Salına bıraktım baby tv açtım.
Mahvoldum yani bu uyku şeyinden. Çöktüm yemin ediyorum.
Kızlar sağ olun, 47 kg ile hamile kaldım. Şu an 57 küsür, en kötü 50ye ineyim istiyorum.
sabah
2 yumurta kavurmalı
zeytin, peynir
yarım dilim kek
akşam
1 tabak tarhana çorbası
bolca salata
ara 2 fincan yeşil çay
ara 1 ayva
3 kayısı 3 ceviz
3 lt su, bolca şekersiz çay
5 mil leslie
Eki Görüntüle 1977956 Eki Görüntüle 1977956 Bugünkü menüm
Sabah
1fincan yesil cay sandivic kepek ekmek arasi peynir domates marul
ARA
1Elma
ÖĞLE
4köfe yesillikli salata limonlu zeytin yaglı
1dilim kepek ekmek
ARA
Bir bardak sodalı ayran limolu 2 galete
AKŞAM
4Kasik prasa 1kase corba
2.5su ictim 90dk lı bişe yürüyüş
Günaydın hatunlar , gününüz güzel geçsin. Kızlar menülerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum şu sıra. Akşam yemek ye bulaşık yıka 8-8,30 oluyor. Sonrada derse oturuyoruz bi ara gevşek bıraktım hemen gerilemiş küçük hanım, sonrada oğlan oyun istiyor onla oynuyoruz. Saat 12 yi buluyor.Tabi ben pert. Düzene koymaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Çoğu zaman yetemediğimi düşünüyorum
İşyerinde lavaboda falan atlayıp zıplayıp, gün içinde hareket etmek en güzeli olacak sanırım.
Valla yavrum benle uyumaya alismisti bide ayakta sallanmaya.once ayakta sallanma isini yanima yatirarak cozdum uyku vakti deyip isiklari sonduruyorum.kolumla yuzumle oynarken uyuyup kaliyo.sonrada kendi yatagina alistirdim koydum yatagina agladi fln baslarda ki en iyi dize getirme yontemleridir biliyosun katilio gibi agliyo mesela.benmkide.renk degistiriyo resmen :) iste zamanla aglaya aglaya bakti ilgilenen yok uyuyo.bazen kiyamiyorum aliyorum uzerimde uyumaya alisti simdideNasıl alıştırdın?
Mesela bugun hiç uyumadı. Akşam 7yi gece uyku krizine girdi.
7.30 gibi yattı.
Gece 12 gibi uyandı süt içti.
Şimdi 2.30 gibi uyandı ve yatırmaya çalıştıkça agladı. Salına bıraktım baby tv açtım.
Mahvoldum yani bu uyku şeyinden. Çöktüm yemin ediyorum.
Olmak istediğim kilodasın ne güzel :)Kızlar sağ olun, 47 kg ile hamile kaldım. Şu an 57 küsür, en kötü 50ye ineyim istiyorum.
Sabaha kadar otursam benle otururlar heralde, öyle uyku düzenimiz yok oluşamadı.4,5 yaşında canım yorulmak nedir bilmiyor, çok hareketli.günaydın...Allah kolaylık versin 2 çocukla ilgilenmek zor. oğlan 12 ye kadar nasıl duruyor yorulmuyor mu? küçük müydü? yetememek değil, zaman yetmiyor aslında. çalışan annenin zorlukları işte.
Ne zamandan beri yok, internet paketi bittiysegünaydın kızlaaaryarın cumaa, 59.9 olmam lazım o 59u ucundan sevmem lazım @AKovser cim hala ortalarda yokk
Internetle pek alakasi yok bence en son girdiginde nisanlisiyla sknti oldugunu fln soylemisti.bide benim aklima sey geldi onuda demisti iste surekli forumda durmasina kiziyor onunla ilgilenemiyorum tarzinda bisey acaba ondan mi girmiyor diye dusunuyorum :\ merak ediyoruz,ozledikte kaptanimiziiOlmak istediğim kilodasın ne güzel :)
Sabaha kadar otursam benle otururlar heralde, öyle uyku düzenimiz yok oluşamadı.4,5 yaşında canım yorulmak nedir bilmiyor, çok hareketli.
Ne zamandan beri yok, internet paketi bittiyse
Dediğin gibi olsa kesin haber verir, habersiz gitmez. @AKovser açağa çıkta aydınlat bizi:) Hayr olsun diyelim.Internetle pek alakasi yok bence en son girdiginde nisanlisiyla sknti oldugunu fln soylemisti.bide benim aklima sey geldi onuda demisti iste surekli forumda durmasina kiziyor onunla ilgilenemiyorum tarzinda bisey acaba ondan mi girmiyor diye dusunuyorum :\ merak ediyoruz,ozledikte kaptanimizii
Geçen resim koymuşsun ama kaçırdım canım bi ara yine bekleriz:)günaydın kızlaaaryarın cumaa, 59.9 olmam lazım o 59u ucundan sevmem lazım @AKovser cim hala ortalarda yokk
Valla benim aklima o geldi.aman kotu bisey olmasinda gerisi hallolur bi sekilde.Dediğin gibi olsa kesin haber verir, habersiz gitmez. @AKovser açağa çıkta aydınlat bizi:) Hayr olsun diyelim.
Cok ıyısın masallah canım gule gule de gıy
GünaydınlarGünaydın hanımlar
tesekkur ederim, 7 degil 10iyi günlerde giy canım. haklısın evet o 7 kg sana yük oluyordur alışmadığından bize hayal gibi geldiği için :)
Valla yavrum benle uyumaya alismisti bide ayakta sallanmaya.once ayakta sallanma isini yanima yatirarak cozdum uyku vakti deyip isiklari sonduruyorum.kolumla yuzumle oynarken uyuyup kaliyo.sonrada kendi yatagina alistirdim koydum yatagina agladi fln baslarda ki en iyi dize getirme yontemleridir biliyosun katilio gibi agliyo mesela.benmkide.renk degistiriyo resmen :) iste zamanla aglaya aglaya bakti ilgilenen yok uyuyo.bazen kiyamiyorum aliyorum uzerimde uyumaya alisti simdideolsun ama uyuyo hemen kokumda alip yatagina yatiriyorum uyuyo.ama benmki 1.5 yasnda soyleneni anliyo senin bebis anlamazda o sknti.gun icinde yorsan aslnda uyutmasan bi sekilde hergun yarim saat yarim saat kaydirarak rayina oturtsan olur.o gece gunduz kavramini algilayamamis daha belkide ondan.bitki cayi fln denedin mi yada bu uykuya hazirlayan yaglar var masaj yapsan rahatlatir belki onu
Olmak istediğim kilodasın ne güzel :)
Cok ıyısın masallah canım gule gule de gıy
Hala duruyor fotoğraflar izle beni görebilirsinGeçen resim koymuşsun ama kaçırdım canım bi ara yine bekleriz:)
GünaydınnnGünaydın hanımlar
Valla sen bilirsin şekerimCanim bisey istemiyor ya :/
Konustuk ve tekrar gordum ki kimse sen gibi degil.benim onun icin dusunduklerimi dusundugunu sanmiyorum artik.net belli oldu.benim.hareketlerimden ona olan ilgimden sıkılmış,,kocasiyla konusmuyormus okadar.onceden konusuyodun ama hergun simdi mi bu sekilde dusunuyosun.benim derdmden bahsetmem falan cok skmıs onu.tamam dedm ozur dilerim bidaha olmaz.benim durumumda olmadigi icin empatide yapmadigi icin dal duz konustu yine.ozur diledim alttan aldim ve kapattik konuyu.artik hicbisey eskisi gibi olmaz.cok sey degismiste ben anlamamisim o yani.birde kirgin olan oymus ilginc bir sekilde yazik bana cidden cok yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?