Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alismis iste ckk zor oluyo benim kizimda oyleydi simdi zar zor alistirdimm
Nasıl alıştırdın?
Mesela bugun hiç uyumadı. Akşam 7yi gece uyku krizine girdi.
7.30 gibi yattı.
Gece 12 gibi uyandı süt içti.
Şimdi 2.30 gibi uyandı ve yatırmaya çalıştıkça agladı. Salına bıraktım baby tv açtım.
Mahvoldum yani bu uyku şeyinden. Çöktüm yemin ediyorum.

Allah yardımcın olsun, gerçekten zor. Sabah erken kaldırıp keşke uyusada öğlen uyutabilsen.Yada sana yardımcı olacak kimse yokmu, çok yıpranırsın böyle

Günaydın hatunlar , gününüz güzel geçsin. Kızlar menülerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum şu sıra. Akşam yemek ye bulaşık yıka 8-8,30 oluyor. Sonrada derse oturuyoruz bi ara gevşek bıraktım hemen gerilemiş küçük hanım, sonrada oğlan oyun istiyor onla oynuyoruz. Saat 12 yi buluyor.Tabi ben pert. Düzene koymaya çalışıyorum ama beceremiyorum. Çoğu zaman yetemediğimi düşünüyorum
İşyerinde lavaboda falan atlayıp zıplayıp, gün içinde hareket etmek en güzeli olacak sanırım.

Kızlar geldim ben. 27 beden kot aldım. Foto paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 1977938

Kızlar sağ olun, 47 kg ile hamile kaldım. Şu an 57 küsür, en kötü 50ye ineyim istiyorum.

iyi günlerde giy canım. haklısın evet o 7 kg sana yük oluyordur alışmadığından bize hayal gibi geldiği için :)

sabah
2 yumurta kavurmalı
zeytin, peynir
yarım dilim kek

akşam
1 tabak tarhana çorbası
bolca salata

ara 2 fincan yeşil çay

ara 1 ayva
3 kayısı 3 ceviz

3 lt su, bolca şekersiz çay
5 mil leslie

afiyet olsun, su ve spor çok güzel

afiyet olsun canım.

günaydın...Allah kolaylık versin 2 çocukla ilgilenmek zor. oğlan 12 ye kadar nasıl duruyor yorulmuyor mu? küçük müydü? yetememek değil, zaman yetmiyor aslında. çalışan annenin zorlukları işte.

Valla yavrum benle uyumaya alismisti bide ayakta sallanmaya.once ayakta sallanma isini yanima yatirarak cozdum uyku vakti deyip isiklari sonduruyorum.kolumla yuzumle oynarken uyuyup kaliyo.sonrada kendi yatagina alistirdim koydum yatagina agladi fln baslarda ki en iyi dize getirme yontemleridir biliyosun katilio gibi agliyo mesela.benmkide.renk degistiriyo resmen :) iste zamanla aglaya aglaya bakti ilgilenen yok uyuyo.bazen kiyamiyorum aliyorum uzerimde uyumaya alisti simdide olsun ama uyuyo hemen kokumda alip yatagina yatiriyorum uyuyo.ama benmki 1.5 yasnda soyleneni anliyo senin bebis anlamazda o sknti.gun icinde yorsan aslnda uyutmasan bi sekilde hergun yarim saat yarim saat kaydirarak rayina oturtsan olur.o gece gunduz kavramini algilayamamis daha belkide ondan.bitki cayi fln denedin mi yada bu uykuya hazirlayan yaglar var masaj yapsan rahatlatir belki onu

Kızlar sağ olun, 47 kg ile hamile kaldım. Şu an 57 küsür, en kötü 50ye ineyim istiyorum.
Olmak istediğim kilodasın ne güzel :)

günaydın...Allah kolaylık versin 2 çocukla ilgilenmek zor. oğlan 12 ye kadar nasıl duruyor yorulmuyor mu? küçük müydü? yetememek değil, zaman yetmiyor aslında. çalışan annenin zorlukları işte.
Sabaha kadar otursam benle otururlar heralde, öyle uyku düzenimiz yok oluşamadı.4,5 yaşında canım yorulmak nedir bilmiyor, çok hareketli.

günaydın kızlaaar yarın cumaa, 59.9 olmam lazım o 59u ucundan sevmem lazım @AKovser cim hala ortalarda yokk
Ne zamandan beri yok, internet paketi bittiyse

Internetle pek alakasi yok bence en son girdiginde nisanlisiyla sknti oldugunu fln soylemisti.bide benim aklima sey geldi onuda demisti iste surekli forumda durmasina kiziyor onunla ilgilenemiyorum tarzinda bisey acaba ondan mi girmiyor diye dusunuyorum :\ merak ediyoruz,ozledikte kaptanimizii

Dediğin gibi olsa kesin haber verir, habersiz gitmez. @AKovser açağa çıkta aydınlat bizi:) Hayr olsun diyelim.

iyi günlerde giy canım. haklısın evet o 7 kg sana yük oluyordur alışmadığından bize hayal gibi geldiği için :)
tesekkur ederim, 7 degil 10

inanilmaz zor gercekten cok yiprandim.

Olmak istediğim kilodasın ne güzel :)

:)

Cok ıyısın masallah canım gule gule de gıy

tesekkur ederim.

GÜNAYDINLARR

dünkü menumu geceyım

sabah
kepenklı ekmege kasarlı maydonuzlu tost
salatalık
cay

ara yesıl cay

oglen
kuru fasulye
2 kasık bulgur
1 kase cacık

ara
1 portakal
ara
etiform bıskuvu

aksam
taze fasulye
salatalık
1 dılım ekemk

aksam
portakal

1,5 lt su
spor yok dun tatıl ettm kendıme bugun ınsallah..

Valla sen bilirsin şekerim de bakalım bir daha trip atabiliyor mu
bir de kendine yeni arkadaşlar edin onu biliyorsa üzerine çok gelir yoksa
sana yeni bir hayat
yeni beden
yeni bir aşk lazım anlaşılan ( Evli olduğun için kocana yeniden aşık olursan yeter )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…