- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
sıpalar varya neşe kaynağı resmen yaa senin ki yaşına girmiş mi
Evet inşallah o halime dönücem, şu 2 gündür acaip azimliyim özellikle akşamları. ama şuan 1 top kek yuttum. acaip sinirliyimMaşallah sana güzelim , hiç göbeğin yok ne güzel:)) , 55 kilo halin süpermiş
evet bende 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum nasipse. izlemeye aldım bakabilirsinzorlanıyorsan bırakma ama günde 4 dilimi geçme
benim arkadaş diyetisyene gidiyor
normalde ekmek yemez diyetisyen
günde 3-4 dilim ye demiş
söyleniyordu ben yemiyorum da kilo veremiyorum yiyince nasıl olacak falan
geçen sordum ne oldu randevuda dedi 1 kilo gitmiş
kendisi de şaşkındı
benimkilerde öyle canım biz gece hep beraber yatıyoruz 12 -1 ben kaçta yatarsam onlarda öyle yatıyor
aslında bizim bir düzenimiz vardı ama yazın hastamız vardı ben ona bakıyordum çocuklarla doğru düzgün ilgilenmedim
öyle allaha emanet ne düzen kaldı ne bir şey
sonrada biliyorsunuz hastane süreçleri hastamızı kaybettik eşim hala iyi değil
bende düzeni oturtamadım çokta uğraşmadım bu arada
ama bir iki aya yavaş yavaş düzene koymam lazım
benim büyük kızımda seneye birinci sınıfa başlayacak erken yatıp erken kalkmayı öğrenmesi lazım
ben spora onlarıda dahil ediyorum ilk zamanlar benimle uzun uzun yapıyorlardı şimdi 10 dk yapıyorlar sonra oyuna falan dalıyorlar yada ben babalarına yönlendiriyorum
bende görmek istiyorum canım izlemeye alır mısın beni de
bu arada patronunun sana açık kapı bırakması çok iyi
ki bence bir bayan çalışmalı eyer düğünden 1-2 ay sonra senin için zor olmayacaksa başlaya bilirsin
semurcan güle güle giy
@AKovser kaptanım hepimiz meraktayız
umarım iyisindir
yanında ne diye açıyosun elbiseyi. başka bişey de özel de, kendime gecelik aldım oooh süper de. daha çok çatlasın.kızlar o benim elbiseden alacak olan şuursuz dün gitti gitti geldi defalarca elbise nasıl olacak diye hasedinden öldü resmen tam o geldi üstüne elbise geldi,elbisede küçük beden ya olmadı aaa sen buna nasıl gireceksin hayatta giremezsin falan dedi nerden biliyorsun giremiceğimi kainmisin dedim girenler benden iyi demi giriyor dedim renk attı resmen.açıkçası kalkıp gitsin diyede surat yaptım böylesi benle konuşmasa daha iyi fesat insandan kime ne hayır gelmiş.mor abiye daha gelmedi baykuş gibi pencerede bekliyor
Selammm kızlarrr gece geç yattım bi kalktım ki saat 12 olmuş ilk defa bu kadar geç uyanıyorum şuan sersem gibiyim
semurcan Çok güzel görünüyorsun canım hayalimdeki kilodasın şuan çok pis kıskandım şimdi seniii 10 kilo vermek istiyorsan ver bence sonuçta eski kilona dönmek istiyorsun ama vermesende olur yani böyle de çok fitsin
semurcan güle güle giy
öğle hariç güzel canım ama su yu yazmamışsın
baya az olmuş canım yacok tesekkur ederim.
valla yarim litre anca ictim saniyorum :/
Sabah
2.5 dilim ekmek
Karnabahar kızartması
1 kase yoğurt
Öğle
2 dilim ekmek
Kk peynir
Ara
2 kare bitter
(Regli Oldum canım çok çekti )
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Yarim kase yoğurt
Su 2lt
Egzersiz yok
kızlar o benim elbiseden alacak olan şuursuz dün gitti gitti geldi defalarca elbise nasıl olacak diye hasedinden öldü resmen tam o geldi üstüne elbise geldi,elbisede küçük beden ya olmadı aaa sen buna nasıl gireceksin hayatta giremezsin falan dedi nerden biliyorsun giremiceğimi kainmisin dedim girenler benden iyi demi giriyor dedim renk attı resmen.açıkçası kalkıp gitsin diyede surat yaptım böylesi benle konuşmasa daha iyi fesat insandan kime ne hayır gelmiş.mor abiye daha gelmedi baykuş gibi pencerede bekliyor
Kaptanımız hala gelmedi mi ? Kimsede numarası yok mu arasaydık belki bi sıkıntısı falan var giremedi .. çok merak ettim inşallah iyidir
Evet inşallah o halime dönücem, şu 2 gündür acaip azimliyim özellikle akşamları. ama şuan 1 top kek yuttum. acaip sinirliyim
evet bende 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum nasipse. izlemeye aldım bakabilirsin
yanında ne diye açıyosun elbiseyi. başka bişey de özel de, kendime gecelik aldım oooh süper de. daha çok çatlasın.
ay kızlar şuan çok kızgınım ya, bebiş benden başkasında ymeek yemiyo demiştim. sabah cam rende getirdi bi abla, meyvede getirmiş sağolsun meyve püresi yaptım yesin diye, ağız tadı alışkın değil yemedi.çorba ısıttım pilav yoğurt yediriyim dedim yemedi. resmen bi elimde kaşık bi elimle bebek arabasını ittirip fabrika içinde gezdirdim 2 kaşık yesin diye, 1 kaşık zor yedi. uyuyakaldı
ben bunları yaparken annesi toplantıya gitti ( satış ypması için buraya eleman alıp, o elemanın yanına içerden işi bilen bi bayan daha alıp üstüne yetmeyip kendi gitti. giderkende yağmur yemek yedir ona dedi. ay dedim allahım sen biliyosun herkes duydu şaşırdı tavrına anlatıyodum inanmıyolardı)
yemedikçe sinirlerim kalkıyo. kendi çocuğum gibi üzülüyorum şuan ağlayasım geliyo. ama ben bukadar düşünürken annesiaay neyse sustum
ben varım bakıcı olarakafıyet olsun canm sabahla ogle karısmıs gıbı :) karnıbahar kızarmasnıda cok severm bıdeyogurtlu sos yapıorsun ya ustune :):)
aaa ne kadar merklı ya fazla gorusme bence ne haset ınsanlar var gercekden ıyı olmanı ıstıcegıne dedıklerıne bak ya ıyı cvp vermıssın.
evet malesef gelmedı acaba bişey mı oldu haber de verırdı ama. bakalım hafta sonuna kadar ses cıkar herhalde.
canım benım uzulme bazen cocukların yemedıgıde oluyor bıde cok deme bencede ıstem dısı goze bıle gelır bebek belkı halsızdır bebekde bılemıyorsun kı. acıkınca yer bı uyansın hep orda mı duruyor bakıcısı falan yok galıba
ben varım bakıcı olarakevet sürekli burda. hastalanıyo evde duruyo 1 hafta sonra yine geliyo yine hastalanıyo. kısır döngü
afıyet olsun canm sabahla ogle karısmıs gıbı :) karnıbahar kızarmasnıda cok severm bıdeyogurtlu sos yapıorsun ya ustune :):)
aaa ne kadar merklı ya fazla gorusme bence ne haset ınsanlar var gercekden ıyı olmanı ıstıcegıne dedıklerıne bak ya ıyı cvp vermıssın.
evet malesef gelmedı acaba bişey mı oldu haber de verırdı ama. bakalım hafta sonuna kadar ses cıkar herhalde.
canım benım uzulme bazen cocukların yemedıgıde oluyor bıde cok deme bencede ıstem dısı goze bıle gelır bebek belkı halsızdır bebekde bılemıyorsun kı. acıkınca yer bı uyansın hep orda mı duruyor bakıcısı falan yok galıba
valla canım istemeyince öğle öyle gecistirdim..evet canım çok güzel oluyor soslu :)
Su 8bardak spor 1saat yürüyüşÇarsamba menüm
Kahvaltı
limonlu su,lor peyniri,az tereyağı, yarım simit,zeytin
Öğlen; 4kasık tavuklu pilav, yoğurt
Akşam; oruç tutacağım için geç yedim
2yumurta, salatalık domates 1dilim ekmek 5zeytin çay
aleykum selam canım napıyorsun :)Slm kızlar
çok kalorili deil canım 100 gr 85 kalori benim programda öyle yaziyor yanihıc evde deneemdm ama ısyerınde yerdm karnıbahar yemegını sevmıyorum ama dıger turlu guzel ama yagda da kalorılı olur bılemedım
Bugün oruçluyum
Sahurda kahvaltı yaptım 10 civarında
İftarda şehriye çorbası ve salata yiyeceğim
Ara yaparım leblebi ve kahve ile
Suyu 1.5 litreye tamamlayabilirim
Spor 30 dk yürüyüş ve 1mile leslie
Su 8bardak spor 1saat yürüyüş
ya dun butun gun alisveristeydim ve dukana gore yemek bulacagim bir alanim yoktu, bebek huysuzdu. zaten yolda da migrenim tuttu fena oldum.baya az olmuş canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?