Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selammm kızlarrr gece geç yattım bi kalktım ki saat 12 olmuş ilk defa bu kadar geç uyanıyorum şuan sersem gibiyim

semurcan Çok güzel görünüyorsun canım hayalimdeki kilodasın şuan çok pis kıskandım şimdi seniii 10 kilo vermek istiyorsan ver bence sonuçta eski kilona dönmek istiyorsun ama vermesende olur yani böyle de çok fitsin

Kaptanımız hala gelmedi mi ? Kimsede numarası yok mu arasaydık belki bi sıkıntısı falan var giremedi .. çok merak ettim inşallah iyidir

sıpalar varya neşe kaynağı resmen yaasenin ki yaşına girmiş mi

valla benimki nesenin yaninda sinir kaynagi ayni zamanda çok şımarık aşırı ve çok hırçın yaşıtları ni ve büyükleri dövüyor

Son düzenleme:
Maşallah sana güzelim , hiç göbeğin yok ne güzel:)) , 55 kilo halin süpermiş
Evet inşallah o halime dönücem, şu 2 gündür acaip azimliyim özellikle akşamları. ama şuan 1 top kek yuttum. acaip sinirliyim
evet bende 1 ay sonra başlamayı düşünüyorum nasipse. izlemeye aldım bakabilirsin
yanında ne diye açıyosun elbiseyi. başka bişey de özel de, kendime gecelik aldım oooh süper de. daha çok çatlasın.

ay kızlar şuan çok kızgınım ya, bebiş benden başkasında ymeek yemiyo demiştim. sabah cam rende getirdi bi abla, meyvede getirmiş sağolsun meyve püresi yaptım yesin diye, ağız tadı alışkın değil yemedi. çorba ısıttım pilav yoğurt yediriyim dedim yemedi. resmen bi elimde kaşık bi elimle bebek arabasını ittirip fabrika içinde gezdirdim 2 kaşık yesin diye, 1 kaşık zor yedi. uyuyakaldı

ben bunları yaparken annesi toplantıya gitti ( satış ypması için buraya eleman alıp, o elemanın yanına içerden işi bilen bi bayan daha alıp üstüne yetmeyip kendi gitti. giderkende yağmur yemek yedir ona dedi. ay dedim allahım sen biliyosun herkes duydu şaşırdı tavrına anlatıyodum inanmıyolardı )
yemedikçe sinirlerim kalkıyo. kendi çocuğum gibi üzülüyorum şuan ağlayasım geliyo. ama ben bukadar düşünürken annesi aay neyse sustum

cok tesekkur ederim, Allah gonlune gore versin kuzum.

Sabah
2.5 dilim ekmek
Karnabahar kızartması
1 kase yoğurt

Öğle
2 dilim ekmek
Kk peynir

Ara
2 kare bitter
(Regli Oldum canım çok çekti )
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Yarim kase yoğurt

Su 2lt
Egzersiz yok

afıyet olsun canm sabahla ogle karısmıs gıbı :) karnıbahar kızarmasnıda cok severm bıdeyogurtlu sos yapıorsun ya ustune :):)

aaa ne kadar merklı ya fazla gorusme bence ne haset ınsanlar var gercekden ıyı olmanı ıstıcegıne dedıklerıne bak ya ıyı cvp vermıssın.
Kaptanımız hala gelmedi mi ? Kimsede numarası yok mu arasaydık belki bi sıkıntısı falan var giremedi .. çok merak ettim inşallah iyidir

evet malesef gelmedı acaba bişey mı oldu haber de verırdı ama. bakalım hafta sonuna kadar ses cıkar herhalde.

canım benım uzulme bazen cocukların yemedıgıde oluyor bıde cok deme bencede ıstem dısı goze bıle gelır bebek belkı halsızdır bebekde bılemıyorsun kı. acıkınca yer bı uyansın hep orda mı duruyor bakıcısı falan yok galıba

ben varım bakıcı olarak evet sürekli burda. hastalanıyo evde duruyo 1 hafta sonra yine geliyo yine hastalanıyo. kısır döngü

ben varım bakıcı olarak evet sürekli burda. hastalanıyo evde duruyo 1 hafta sonra yine geliyo yine hastalanıyo. kısır döngü

anladım kuzum ole de zor cocuk ofiste büyüdü he kadın sanırım patronunuz evde de bakıcı tutabılırdı sen yokken napıcak

valla canım istemeyince öğle öyle gecistirdim..evet canım çok güzel oluyor soslu :)

valla canım istemeyince öğle öyle gecistirdim..evet canım çok güzel oluyor soslu :)

hıc evde deneemdm ama ısyerınde yerdm karnıbahar yemegını sevmıyorum ama dıger turlu guzel ama yagda da kalorılı olur bılemedım

Bugün oruçluyum
Sahurda kahvaltı yaptım 10 civarında
İftarda şehriye çorbası ve salata yiyeceğim
Ara yaparım leblebi ve kahve ile
Suyu 1.5 litreye tamamlayabilirim
Spor 30 dk yürüyüş ve 1mile leslie

Çarsamba menüm
Kahvaltı
limonlu su,lor peyniri,az tereyağı, yarım simit,zeytin
Öğlen; 4kasık tavuklu pilav, yoğurt
Akşam; oruç tutacağım için geç yedim
2yumurta, salatalık domates 1dilim ekmek 5zeytin çay

aleykum selam canım napıyorsun :)

hıc evde deneemdm ama ısyerınde yerdm karnıbahar yemegını sevmıyorum ama dıger turlu guzel ama yagda da kalorılı olur bılemedım
çok kalorili deil canım 100 gr 85 kalori benim programda öyle yaziyor yani

Bugün oruçluyum
Sahurda kahvaltı yaptım 10 civarında
İftarda şehriye çorbası ve salata yiyeceğim
Ara yaparım leblebi ve kahve ile
Suyu 1.5 litreye tamamlayabilirim
Spor 30 dk yürüyüş ve 1mile leslie

Allah kabul etsin canım :)

Salı menüm
Kahvaltı; patatesli yumurta, peynir, domates biber
Öğlen; kuru fasulye, salata, az bulgur pilavı
Akşam;çorba, yoğurt, 2parça tavuk eti
Su 2litre spor 15dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…