Her foto koyduğumda yanlşlk yapyom:)Eki Görüntüle 1977956 Eki Görüntüle 1977956 Bugünkü menüm
Sabah
1fincan yesil cay sandivic kepek ekmek arasi peynir domates marul
ARA
1Elma
ÖĞLE
4köfe yesillikli salata limonlu zeytin yaglı
1dilim kepek ekmek
ARA
Bir bardak sodalı ayran limolu 2 galete
AKŞAM
4Kasik prasa 1kase corba
2.5su ictim 90dk lı bişe yürüyüş
semurcan vallahi psikolojimi bozuyosun sen ben daha bekar ve doğum yapmadığım halde 29 giyiyorum ay ağlıycam ben hiç 27 giymedim Allahımmmm totom erisin yaa
Dukan için bana maddyat lazım ablacım o da bu sıralar ona ayıracağım bi bütçe içinde değil. Evlenince kocam alır malzemelrini öyle yaparım ancaKuzum erirsin, benimle 2 arkadaşımı da dukana başlattım; biri üçüncü, diğeri de 5-6ıncı günde pes etti.
Azim önemli ve inanç.
Iyi geceler tatlişİyi geceler kızlaaarrr
iyi geceler canimmİyi geceler kızlaaarrr
Yalniz degilsinnn,yalnizz degilsinnn :)kendimi inanilmaz yalniz hissettim birden, @AKovser den de hala ses yok sanirim.
Yalniz degilsinnn,yalnizz degilsinnn :)
Neden yorgunsun ne konuda yani
istanbul'a gitmeme cok az kaldi ve oyle yorgunum ki.
Neden yorgunsun ne konuda yani
Uykusuzluk kotuu.bebegini ayaginda mi salliyosun yoksa alisirsa kotu yavrum yaa :/ eger oyleyse tabikii :)Kuzum benim bebeğim hiç uyumuyor, 9 aylık artık. Gece uyumadı gerekirken ben sabaha dek sallıyorum. Cok yoruluyorum.
Hiç uykusuz diyet yapmak hiç olay olmuyor.
Valla normalde hiç uyumuyor. Ayakta en azından uyuyor. Fakat kendi yatağına geçince gece boyu kalkıyor sürekli.Uykusuzluk kotuu.bebegini ayaginda mi salliyosun yoksa alisirsa kotu yavrum yaa :/ eger oyleyse tabikii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?