Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

semurcan vallahi psikolojimi bozuyosun sen ben daha bekar ve doğum yapmadığım halde 29 giyiyorum ay ağlıycam ben hiç 27 giymedim Allahımmmm totom erisin yaa

Kuzum erirsin, benimle 2 arkadaşımı da dukana başlattım; biri üçüncü, diğeri de 5-6ıncı günde pes etti.
Azim önemli ve inanç.

Kuzum erirsin, benimle 2 arkadaşımı da dukana başlattım; biri üçüncü, diğeri de 5-6ıncı günde pes etti.
Azim önemli ve inanç.
Dukan için bana maddyat lazım ablacım o da bu sıralar ona ayıracağım bi bütçe içinde değil. Evlenince kocam alır malzemelrini öyle yaparım anca

5 nisan menüm :
sabah:yumurta ,zeytin , 1kk peynir,
öğle: bitter cikolata yedim maalesef bugün regl oldum bahane gibi oldu ama..
Akşam :fırında tavuk , salata , iki elma dilim patates.

3 litre su onu yazmayı unuttum.spor yapmadım sadece ise gidip geldim 15 dl anca okul yakın.

bir de sabah 2 dilim çavdarlı ekmek vardı.çok oldu ama yedim.ekmeği bırakmak çok zor mide yanmasına iyi geliyor bende.

Kuzum benim bebeğim hiç uyumuyor, 9 aylık artık. Gece uyumadı gerekirken ben sabaha dek sallıyorum. Cok yoruluyorum.
Hiç uykusuz diyet yapmak hiç olay olmuyor.
Uykusuzluk kotuu.bebegini ayaginda mi salliyosun yoksa alisirsa kotu yavrum yaa :/ eger oyleyse tabikii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…