Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım

şimdi, ben de senin gibi düşünüyorum. on kez aradığım insan 1 kez geri dönüyorsa bilirim ki eskisi gibi değildir. niye hep ben düşüneyim ki, enayimiyim. gençlik zamanlarında anlamıyorsun da, sonradan dank ediyor. 19 yıllık arkadaşımla son 1 yılda belki 2 kez konuştum. aramıyor ben de aramıyorum artık. faceden bile bakmıyorum. ben onun yaptığı yorumları görüyorum ama o yapmıyor...haaa demek ki yeni arkadaş çevresiyle mutlu o zaman eyvallah bye bye

kimse vazgeçilmez değil, seni anlıyorum. ben de tekim bulunduğum yerde. yeni çevre edindim 6 yılda. iyi kötü gidiyor.
eski arkadaşlarımla da 2 -3 ayda bir konuşuyorum herkesin hayat koşturması var çünkü.

arkadaşına öyle bir anlam yüklemişsin ki, o bunun farkında. sen hep verici olmuşsun o da alışmış. bence, taktik uygula. geri dur arama yazma ki zaten hatalı...bakalım p.tesiye kadar ne olacak. baktın ki konuşuyor demek ki düzeltmek istiyor seni seviyor yok değilse, umursama...şimdi senin geceni mahvetti değer miydi? DEĞMEZ.

BEN DE ÇOK SEVERİM, sevmeyi severim. o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım. ama öğrendim ki, çok da sevmeyeceksin.

afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.[/QUOTE]

menü de aralar çok ağır olmuş canım

browni hariç güzel canım birde su biraz az olmuş

güzel olmuş canım
ayy acıktım yaaaaaa

sabah: 1 haş. yumurta 1 dilim kepek ekmeği yedim öğlende 3 yk ıspanak yarım kase çorba çok az salata yedim acıktımm

az olmuş canım aksam için de hafif biseyler atıştır

su ve spor yazmamışsın canım menu güzel :)

pirinç pilavı fazla olmuş ama her zaman yemiyorsun zaten .. Çok tatlısı isteğin varsa kare bitter ye

kek ve kabak tatlisi olmamış canım

güzel olmus canım ama çayi tek içmeye alış

güzel olmuş ama kaçamak en azından aşırı olmamış

güzel olmuş canım

şimdi, ben de senin gibi düşünüyorum. on kez aradığım insan 1 kez geri dönüyorsa bilirim ki eskisi gibi değildir. niye hep ben düşüneyim ki, enayimiyim. gençlik zamanlarında anlamıyorsun da, sonradan dank ediyor. 19 yıllık arkadaşımla son 1 yılda belki 2 kez konuştum. aramıyor ben de aramıyorum artık. faceden bile bakmıyorum. ben onun yaptığı yorumları görüyorum ama o yapmıyor...haaa demek ki yeni arkadaş çevresiyle mutlu o zaman eyvallah bye bye

kimse vazgeçilmez değil, seni anlıyorum. ben de tekim bulunduğum yerde. yeni çevre edindim 6 yılda. iyi kötü gidiyor.
eski arkadaşlarımla da 2 -3 ayda bir konuşuyorum herkesin hayat koşturması var çünkü.

arkadaşına öyle bir anlam yüklemişsin ki, o bunun farkında. sen hep verici olmuşsun o da alışmış. bence, taktik uygula. geri dur arama yazma ki zaten hatalı...bakalım p.tesiye kadar ne olacak. baktın ki konuşuyor demek ki düzeltmek istiyor seni seviyor yok değilse, umursama...şimdi senin geceni mahvetti değer miydi? DEĞMEZ.

BEN DE ÇOK SEVERİM, sevmeyi severim. o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım. ama öğrendim ki, çok da sevmeyeceksin.

afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.[/QUOTE]

menü de aralar çok ağır olmuş canım

browni hariç güzel canım birde su biraz az olmuş

güzel olmuş canım
ayy acıktım yaaaaaa

sabah: 1 haş. yumurta 1 dilim kepek ekmeği yedim öğlende 3 yk ıspanak yarım kase çorba çok az salata yedim acıktımm

az olmuş canım aksam için de hafif biseyler atıştır

su ve spor yazmamışsın canım menu güzel :)

pirinç pilavı fazla olmuş ama her zaman yemiyorsun zaten .. Çok tatlısı isteğin varsa kare bitter ye

kek ve kabak tatlisi olmamış canım

güzel olmus canım ama çayi tek içmeye alış

güzel olmuş ama kaçamak en azından aşırı olmamış

Menum
Sabah
Kk peynir kasar 2 dilim ekmek
Ogle
Kabak dolmasi 1 pors.
Aksam firinda tavuk ve bi kac catal patates
Su 2 lt
Spor
700 side bend
100 duvar sinavi 50 yarim sinav
100 bacak hareketi 50 bi hareket
Spor bugun karisik oldu karisik izgara gibi hehee

Çarşamba menüm
Sabah uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı
Yumurta
Iki çeri domates
Bir çay kaşığı pekmez

Öğlen
Bir porsiyon kıymalı ıspanak
1sb yoğurt

Akşam
Bir porsiyon kıymalı ıspanak
1/2 sb yoğurt

2,5 litere su
1 saat yürüyüş+ 100 ip atlama+ 150 ayakta mekik

Valla ben 27yim de o 24 fln sanirim.takinti haline getirmek degil olay eskiden bu sekilde degildi ne bu hale getirdi ben gibi gorunuyorum ama ben olumsuz bisey yaptigimi dusunmuyorum fazla anlam yuklemekten baska .ozur dilememn sebebi de pazartesi yuzyuze bakacagz yazmasini beklemeden yazmak geldi aklima ya yazmazsa diye yoksa o gun elimi kolumu koycak yer bulamam ben bu sekilde en azindan konuyu duzgunce netlestirdik hiddetsiz..ben birine kizdigim yada kirildigim zaman gozune yuzune bakamam .heleki kavgali sekilde olsaydi bu kipkirmizi olurdum.tuhaf davranirdim iyice
Bende oyle dusunuyorum.beni anlamaya calismiyor artik bende onu anlamiyorum ben a diyosam o b anliyor.kopmusuz.neyse herkes kendi isine gucune bakicak artik.mrb mrb.kimseyi sıkmaya hakkm yok onunda beni psikopat gibi gormesine hakki haddi yok.benden sklma gibi bi luksu de olamaz ben sevdigimden vardim.ustune okadar o anlamamis yapabilcek biseyim malesefki yok artik.gecmis olsun

Iste boyle canim:) aferin sana

Anladım o da çok büyük değil sıkılmış olabilir. Ama fazla üstüne düşme bırak. Senin derdini kendi derdi bilecek bi arkadaşa illaki rastlarsın ablacım

Anladım o da çok büyük değil sıkılmış olabilir. Ama fazla üstüne düşme bırak. Senin derdini kendi derdi bilecek bi arkadaşa illaki rastlarsın ablacım
Insallahh herkese lazim oyle bi arkadas,dost.olmayana da versin rabbim.ya da kendi icinde bulsun bulayim bulalim o dostu.bu daha saglikli gibi
Bi gelsin biliyorum ona yapcagimiverem etti beni ya simdi kizamiyorumda tek Inşallah onemli biseyi yoktur diyorumof cok karisik duygular icindeyim bi mazereti olmadan gelsin waryaaaa
Bende cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir :/

ben de bilmiyorum hr gün olmadığı için Aavutuyorum kendimi. çok Kasınca da soğuyorum. bakalım cuma ne olacak
Bende fındık yedim akşam saat sekiz de pişman oldum keşke yemeseydim dedim evde 1 saat yürüyüş mü yapayım yoksa leslie mi yapayım ??
hepsi olur.

evet çok haklısın. her haliyle kabul edememis demek ki. yol yakınken fark etmesi en iyisi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…