- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Arkadaşlar okuyamadım sayfaları
Çok yoğun bir gündü menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Öğlen 1 kase erişteli yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Ara 1 ayva
2 avuç kuru üzüm fıstık karışımı
Akşam
1 tabak patates hindi yemeği
1 kase yoğurt
3,5 lt su bolca şekersiz çay
5 mil Leslie
Acayip şişkinlik var
güzel olmuş canım
nerden anladın kız ben teraziyimm
çok sağol canımm Allah razı olsunn
valla canım fazla değer kimseye vermiceksin. benim oturduğum yerde de (köyümden 10 dk uzaklıkta biyerdeyim, ve tüm akrabam arkadaşlarım orada kaldı ben babamla yalnız kaldım) okulum burdaydı ama lisede de öyle çok arkadaş edinmedim. 1 tane arkadaşım vardı, onla sırf aynı ünide olalım diye bölüm değiştirdim. yeri geldi parası olmadı haftalarca her gün sabah kahvaltsından tut sigarasına kahvesine kadar karşıladım.. ne oldu bigün yine parası olmadığında destek istedi gitti sınf arkadaşlarıyla yemeğe... ben kaldım mal gbi..
bikaç zaman sonra yine para istedi verdim. zaman geçti ağzından kumbarası olduğunu, 60 tl o kumbaradan çıktığını ve istediği bişeye 20tlsi yetmediğini söyledi. ve o gün o kız bende bitti. he hala görüşürüz konuşuruz ama eskisi gibi değil. önceden yalvarırdım hep ben geliyorum bkere sen gel diye babam izin vermiyo derdi ama başka arkadaşına gider 2 3 gün kalırdı. o kızında babası içerdi benmkide, o kızında annesi yok benimde. e benim farkım ne ? ki 1 sokak var aramızda o kızla 25 dk yol var arabayla.. neyse gün geldi bu bana sordu hayırdır küsmüyüz diye. çat çat çat içimdekileri saydırdım. bundan sonra yüzün varsa gelir yine kahvemi içer sohbetini edersin ha yok dersen artık yoksun zaten bende dedim. şimdi ayda 1 belki görüşürüz belki görüşmeyiz..
demem o ki takma boşver
Günaydın Kızlar
gece yazacaktım ama şarjım bitti. 169 mesaj okudum. başlıyorum yorumlara.
sevgili sevgilicim, şimdi sabahları elma falan olmaz. neden olmaz elma çabuk acıktırır kan şekerini hızlı yükseltir ve düşürür. geçiştirmeyle, 96 yı görene kadar az yemeyle olmaz. herkesin bünyesi farklı. benim tavsiyem bir diyetisyene gidip vücut kitlene göre beslenmeye başlaman. madem kararlısın o zaman ilk durak= diyetisyen. ayrıca yediklerin çok az ben bile daha fazla yiyorum ve veriyorum yani biliyorsun. az yiyerek, depoladığın yağları kullanıyorsun onlar da korumaya geçiyor. taktik ters, ve mutlaka ara öğün yap.
çok güzelsin tatlım, hayatın güzelliklerini görmemeye ertelememeye değer mi, silkelen kendine gel, bu sene ünv sınavına girdin mi bence herşeye sıfırdan başla. bak ben de üniversitede çalışıyorum. ne çocuklar gördüm, ilk sene başları önde konuşamazlardı şimdi son sene çatır çatır konuşuyorlar. açıldılar özgüvenleri yerine geldi. farkındalar kendilerindeki farklılığın. kimi kilolu kimi zayıf ne fark eder ki, bu bir kriter değildir. eski haline dön ve üniversiteyi oku, o havayı tat, ortamı gör tamam öğreneceksin ama iyi ki okumuşum diyeceksin.
yazınca kayısı çayı aklıma geldi. almayı unuttum.
güzel günlerde giyin canım.
color afiyet olsun sanki ben paylaşmışım bu menüyü bir an öyle hissettim. spor su da çok güzel.
afiyet olsun canım. hala rahatsız mısın nasılsın. akşam niye yemedin birşeyler. ?
asyacım, hata sende. niye söylüyorsun ki, türkiye de elbise mi kalmamış başka...sırf sana gıcıklığından sipariş etmiş. sinir olurum böye tiplere. bir daha aldığını söyleme kimseye. bak ben de dün aldım kıyafet kız kardeşime fikir sordum o da yardımcı oldu, eşim de tamam dedi bitti gitti
kuzum ben göremedim ama gönül gözüm gördü
Rabbim daha iyilerini de versin.
merhaba aseeel sohbetlerde yoksun hiç, sen de katıl geceleri ben de yokum ama gündüz yazmaya çalışıyorum
menü spor çok güzel.
eski haline döneceksin sakın pes etme.
hay ağzına sağlık. katılıyorum. kına kırmızı , gelin beyaz... başka renk mi kalmadı dimi yaaaaa.
izlemeye aldım seni.
bu tarz şeylere hiç girme, fikrin de zikrin de sana kalsın. ben kimseye güvenmiyorum artık hele bu temmuzdan sonra çevremizdekiler bile bizi şaşırttı o yüzden sen de kalsın..başını ağrıttığına ağzını yorduğuna değmez güzelim.
şimdi diyiver bakalım 5 tane 3 cm lik pırasa da ney. nasıl ölçtün onu. çiğ miydi?
evet biz çok detaycı dolambaçlıyızz yaaaa. erkekler tak tak son nokta
aşağıya yazacağım.
artık insanlar güvenmiyor birbirine. ben de rahatsızlık duymazdım, ama zaman kötü fotoğraflar alınıp başka yerlerde paylaşılıyor falan hani ortam uygun değil artık.
Amin cümlemizden canım
semurcan
M Mitsuomi cigim valla hamilelik donemimizde bide ayni zamana denk gelmisti beraber gecirdik cocuklarimizi beraber buyuttuk bu kiz poyasaya cikana kadar resmen ya.diyorum kendi kendime seni kaybetmeyi goze alani sen neden kazanmata ugrasiyosun diye ama degisigim ben yaa :/ boyle kafami vurasim var duvarlara duvarlara.en basinda kendisi benim gibiydi bi kere arkadasimla arkasindan konusuyoruz falan sanip paranoya fln.yapmisti yani ondan sonra sanirim ben ilgi ayarini cok kacirdimsimdi pazartesi yine gunumuz var ve onda gitmem gerek ve o pazartesiye kadar biaey yazmazsaki yazicani sanmiyorum napicam nasil edicem.bilmiyorum samimiyetsiz bi sekilde gulucuk sacarak dolasamam.napardiniz siz olsaniz :/
şimdi, ben de senin gibi düşünüyorum. on kez aradığım insan 1 kez geri dönüyorsa bilirim ki eskisi gibi değildir. niye hep ben düşüneyim ki, enayimiyim. gençlik zamanlarında anlamıyorsun da, sonradan dank ediyor. 19 yıllık arkadaşımla son 1 yılda belki 2 kez konuştum. aramıyor ben de aramıyorum artık. faceden bile bakmıyorum. ben onun yaptığı yorumları görüyorum ama o yapmıyor...haaa demek ki yeni arkadaş çevresiyle mutlu o zaman eyvallah bye bye
kimse vazgeçilmez değil, seni anlıyorum. ben de tekim bulunduğum yerde. yeni çevre edindim 6 yılda. iyi kötü gidiyor.
eski arkadaşlarımla da 2 -3 ayda bir konuşuyorum herkesin hayat koşturması var çünkü.
arkadaşına öyle bir anlam yüklemişsin ki, o bunun farkında. sen hep verici olmuşsun o da alışmış. bence, taktik uygula. geri dur arama yazma ki zaten hatalı...bakalım p.tesiye kadar ne olacak. baktın ki konuşuyor demek ki düzeltmek istiyor seni seviyor yok değilse, umursama...şimdi senin geceni mahvetti değer miydi? DEĞMEZ.
BEN DE ÇOK SEVERİM, sevmeyi severim. o yüzden çok hayal kırıklığı yaşadım. ama öğrendim ki, çok da sevmeyeceksin.
afiyet olsun....mevsim geçişlerinden şişkinlik. regl var mıydı o da yapar.[/QUOTE]
04 nisan menüsü
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmek, 1 yumurta, 1 kk keçi peyniri, 5 zeytin, yeşillik
ara: 1 küçük muz
öğlen; 6 yk pırasa, salata ve 10 badem
ara: türk kahvesi ve 20 gr sütlü çikolata ( akşam işim vardı. eve geç gideceğim diye ara fazla yaptım)
ara: 1 kivi ve 15 badem
akşam: yemek olarak yok maalesef. geç geldim gelince de, 5 yk yoğurt, 1 yk chia, 1 yk yulaf karıştırdım zencefil zerdaçal ve 10 badem ekleyip yedim.
su: 4 lt
spor: 1 saat yürüyüş
menü de aralar çok ağır olmuş canım
4 nısan menum
sabah
kasarlı maydonzlu yost
cay
ara
3 kayısı yesılcay
oglen
tavuk sıs
salata ayran
ara
1 portakal
ara
brovnı yedm kek (adetken tatlı ıstegm cok geldı )
aksam
taze fasulye
1 dılım ekmek
salatalık
spor
30 dk hızlı yuruyus yurume mandında
15 dk bısıklet
sonra kol calısdım
1,5 lt su
aksam yesılcay10 fındık spor snrası
browni hariç güzel canım birde su biraz az olmuş
4 nisan menüm:
sabah: 1kk peynir,2 tatlı kaşığı pekmez, yumurta,4 zeytin
öğle yemeği:çorba salata
ara:bir avuc leblebi reflüme iyi geliyor
akşam: 2 parça tavuk, salata ,ıspanak ekmek yerine 2 yk makarna.
2 litre su 6000 adım yürüdüm.
güzel olmuş canım
ayy acıktım yaaaaaa
sabah: 1 haş. yumurta 1 dilim kepek ekmeği yedim öğlende 3 yk ıspanak yarım kase çorba çok az salata yedim acıktımm
az olmuş canım aksam için de hafif biseyler atıştır
Kızlar hemen menümü paylaşıp kaçıyorum misafirliğe gideceğiz .
Sabah 10:00 3 kuru kayısı
11:00 kaşarlı sucuklu domatesli tost (kepekli ekmek ile)
14:00 1 çay bardağı tarçınlı süt
1/2 portakal
18:00 1 tabak türlü yemeği (patlıcan, kabak, patates, havuç ile) 1/2 dilim kepek ekmeği ve salata
su ve spor yazmamışsın canım menu güzel :)
menüm kızlar normalde regl zamanım canım bir tatlı istiyorr nasıl tutucam kendimi
1. öğün
2 haş yum
peynir
salatalık
sütlü kahve
2. öğün
5 kaşık pirinç pilavı(aylar oldu yemeyeli canım istedi)
tavuk haşlama 300 gr kadar
salata
yoğurt
sütlü kahve
su 2 lt
spor eşim gelsin 1 saat yürüyüş yapıcam akşam kaçırdım birazher zamankinden fazla oldu
pirinç pilavı fazla olmuş ama her zaman yemiyorsun zaten .. Çok tatlısı isteğin varsa kare bitter ye
Bugunku menum
Kalkinca:
2sb su
Kahvalti:
Tereyagli omlet
2ceri domates
1salatalik
3yaprak marul
2dilim karabugdayli cavdarli ekmek
1.5kk peynir
Sekersiz cay
Ogle:
4adet etli lahana sarma
1pket kek hindistan cevizli
1bardak sut
1turk kahvesi
Kabak tatlisi minik bir parca
Aksam:
Yok
Spor yok su 2lt
kek ve kabak tatlisi olmamış canım
menüm
1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 1 yumurta, 1 kk peynir, yeşillik,1 salatalık, 5 zeytin, 1 tk zeytinyağı, 1 dilim ekmek ve 1 çk nutella..ne yemisim bee
ara; elma
öğlen; yürüyüşten geldim. Eşim Yemekhande imiş.gittim balık helva var. ayyyy böyle gözlerimden yıldızlar çıktı resmen. Eşim dedi ki biraz ye, 4 çatal aldım ucundan. sonra 60 kez zıpladim
yemegim; ton balıklı salata, 10 badem
ara; yeşil çay, 15 badem
aksam; salata, 2 köfte, 1 çb kefir
ara; çay içiyorum şu an 6-7 tane krater yedim hemen 50 kez ip atladim.
çayı tek icemiyorum midem bulanıyor ya icmeyecegim ya da yemeyecegim ama bilemedim
su; 3 lt
Spor ; 1 saat yürüyüs
güzel olmus canım ama çayi tek içmeye alış
Bugün menüm
Sabah: uyanınca 2 bardak su
Kahvaltı: 1haş yumurta 1ufak dere otlu poğaça 4zeytin 1kk peynir (poğaçayı patron getirmiş ye de ye deyip durdu ben kıza bakarken odalarında, çay iç ye iç ye demesinden bıktım ayıp olmasın diye yedm)
Ara yok
Öğlen: yarım kase mercimek çorbası, 5yk kadar ıspanak 1ufak kase yoğurt , salata çok çok az (ekmek yok)
Ara 2jelibon ayuvcuk, 1 tutku, 1 şekersiz kahve
Ara: sade türk kahvesi
Akşam: 2su bardağı chia tohumlu ayran( 3 e çıkabilir)
Spor 20 dk yürüyüş 200 ip zıplama 30 squats
Su: 2lt
@AKovser gelmedimi hala ya
güzel olmuş ama kaçamak en azından aşırı olmamış