Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biraz suyu arttırsan keşke suyu çok içemiyorsan limon sık

su gün muhabbeti bitsin bu da biticek suan mecburi yani yemn ederm kmsede de boyle olmamstm he tadım tuzum yok kc gundur sevgilimden ayrlmış gibi

ooo aslında kreş vakti gelmiş. bizimki kreşe gittiğinden beri düzenli herşey. uyku yemek oyun saati. ben düşünemiyorum kendimi gece yarılarına kadar çok şükür kızımla aynı anda yatabiliyoruz ben erken yattığım o da alıştı benimle.

biraz suyu arttırsan keşke suyu çok içemiyorsan limon sık

ıcemıyorum kuzum ya hele ıste zor oluyor sureklı lavobaya cık ın bıde bzm 2 kat yukarıda eve gıdınce zaten hıc aklıma gelmıyor ama denıcem genede. bıde suan adetm daha cok lavobaya cıkıyorum

bir de sabah 2 dilim çavdarlı ekmek vardı.çok oldu ama yedim.ekmeği bırakmak çok zor mide yanmasına iyi geliyor bende.

zorlanıyorsan bırakma ama günde 4 dilimi geçme
benim arkadaş diyetisyene gidiyor
normalde ekmek yemez diyetisyen
günde 3-4 dilim ye demiş
söyleniyordu ben yemiyorum da kilo veremiyorum yiyince nasıl olacak falan
geçen sordum ne oldu randevuda dedi 1 kilo gitmiş
kendisi de şaşkındı

benimkilerde öyle canım biz gece hep beraber yatıyoruz 12 -1 ben kaçta yatarsam onlarda öyle yatıyor
aslında bizim bir düzenimiz vardı ama yazın hastamız vardı ben ona bakıyordum çocuklarla doğru düzgün ilgilenmedim
öyle allaha emanet ne düzen kaldı ne bir şey
sonrada biliyorsunuz hastane süreçleri hastamızı kaybettik eşim hala iyi değil
bende düzeni oturtamadım çokta uğraşmadım bu arada
ama bir iki aya yavaş yavaş düzene koymam lazım
benim büyük kızımda seneye birinci sınıfa başlayacak erken yatıp erken kalkmayı öğrenmesi lazım
ben spora onlarıda dahil ediyorum ilk zamanlar benimle uzun uzun yapıyorlardı şimdi 10 dk yapıyorlar sonra oyuna falan dalıyorlar yada ben babalarına yönlendiriyorum
Hala duruyor fotoğraflar izle beni görebilirsin

Günaydınnn
bende görmek istiyorum canım izlemeye alır mısın beni de
bu arada patronunun sana açık kapı bırakması çok iyi
ki bence bir bayan çalışmalı eyer düğünden 1-2 ay sonra senin için zor olmayacaksa başlaya bilirsin

semurcan güle güle giy

@AKovser kaptanım hepimiz meraktayız
umarım iyisindir

Şuan kızım öğlenci olduğu için onun içinde aynı yatıramıyorum, sabahları uyuyo. Seneye sabahcı olacak, küçüğüde göndereceğim bakalım o zaman bi düzen oluşur inşallah. Lavaboya gitsem peşimdeler inan, babaya yönlendirsemde illa yanlarında olacağım.Beraber yapmak en güzeli aslında aile boyu :))

sabah
2 yumurta kavurmalı
zeytin, peynir
yarım dilim kek

akşam
1 tabak tarhana çorbası
bolca salata

ara 2 fincan yeşil çay

ara 1 ayva
3 kayısı 3 ceviz

3 lt su, bolca şekersiz çay
5 mil leslie

güzel olmuş abla

güzel olmuş canım

Menü:

Sabah: 2 yk yulaf kepeği-domates-salatalık-yağsız peynir
Öğle: kola zero-iceberg 100 gram
Akşam: 210 gram biftek-yağsız peynir-200 gram iceberg

Spor: 3.3 km yürüyüş-212 kalori
öğle hariç güzel canım ama su yu yazmamışsın
5 nisan menüm :
sabah:yumurta ,zeytin , 1kk peynir,
öğle: bitter cikolata yedim maalesef bugün regl oldum bahane gibi oldu ama..
Akşam :fırında tavuk , salata , iki elma dilim patates.

güzel olmuş canım su ve sporu bi alt mesajda yazmıştın heralde dimi

güzel olmuş canım ama su az olmuş

Sabah
2.5 dilim ekmek
Karnabahar kızartması
1 kase yoğurt

Öğle
2 dilim ekmek
Kk peynir

Ara
2 kare bitter
(Regli Oldum canım çok çekti )
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Yarim kase yoğurt

Su 2lt
Egzersiz yok

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-06-12-12-16.webp
    10 KB · Görüntüleme: 19
kızlar o benim elbiseden alacak olan şuursuz dün gitti gitti geldi defalarca elbise nasıl olacak diye hasedinden öldü resmen tam o geldi üstüne elbise geldi,elbisede küçük beden ya olmadı aaa sen buna nasıl gireceksin hayatta giremezsin falan dedi nerden biliyorsun giremiceğimi kainmisin dedim girenler benden iyi demi giriyor dedim renk attı resmen.açıkçası kalkıp gitsin diyede surat yaptım böylesi benle konuşmasa daha iyi fesat insandan kime ne hayır gelmiş.mor abiye daha gelmedi baykuş gibi pencerede bekliyor

canım ben emziriyorum acaba ondan mi zor liste vermedi dedim 3 dilim ekmek var 7 kilo gibi gidecek kilom var inşallah gider hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…