- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Salı menüm
Kahvaltı; patatesli yumurta, peynir, domates biber
Öğlen; kuru fasulye, salata, az bulgur pilavı
Akşam;çorba, yoğurt, 2parça tavuk eti
Su 2litre spor 15dk yürüyüş
ya dun butun gun alisveristeydim ve dukana gore yemek bulacagim bir alanim yoktu, bebek huysuzdu. zaten yolda da migrenim tuttu fena oldum.
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli.
aleykum selam canım napıyorsun :)
çok kalorili deil canım 100 gr 85 kalori benim programda öyle yaziyor yani
Allah kabul etsin canım :)
persembe hallerim
sabah: iki yumurta, bir kasik yulaf kepegi ile omlet - kahve - yagsiz peynir
ogle: somon
aksam: biftek - dukan ekmegi - yagsiz peynir
su: simdilik 1,5 litre
yok ben planlarimdan sasmiyorum, o sebeple yaziyorum.afıyet olsun aksam derken bıttı mı gün orda
yok ben planlarimdan sasmiyorum, o sebeple yaziyorum.
mesela dun disaridaydim, yiyecek bir sey bulamayinca ogunumu iptal ettim. bugun evdeyim, program belli. sporumu aksam yazacagim ama, hala bebek uyumadigi icin bir sey yapamadim cunku.anladım canım bellı lısten menun varsa evdede dogru dıyorsun.
onlarda şuan onu düşünüyolaranladım kuzum ole de zor cocuk ofiste büyüdü he kadın sanırım patronunuz evde de bakıcı tutabılırdı sen yokken napıcak
aleyküm selaamSlm kızlar
mesela dun disaridaydim, yiyecek bir sey bulamayinca ogunumu iptal ettim. bugun evdeyim, program belli. sporumu aksam yazacagim ama, hala bebek uyumadigi icin bir sey yapamadim cunku.
onlarda şuan onu düşünüyolarbende evlendikten sonra balayından dönerim işlerim hafifler, siz işe gelirken bırakırsınız bana hazır yol üstü zaten dönerken alırsınız dedim onlarda güldü falan, ya evde bakıcılığını yaparım ya da dönerim ya dönmem hiç belli değil
aleyküm selaam
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli.
Iyiyim canım çok şükür.hoşgeldin abla iyiyiz sen nasılsın
@AKovser yerine kimseyi bırakmadı mı acabakizlar yarin nasil derecelendirilecek yarisma?
ben öğleden önce atıyorum canım saat sınırı kaçtı hatırlamıyorum bu arada hoş geldinkızlar benim ilk haftam da 5 gün oluyor başlayalı yarın tartılıp tartı fotosunu atacağız saat fark etmiyor dimi bir de sayfaya atacağız değil mi
kızlar benim ilk haftam da 5 gün oluyor başlayalı yarın tartılıp tartı fotosunu atacağız saat fark etmiyor dimi bir de sayfaya atacağız değil mi
Iyiyim canım çok şükür.[/QUOT]
Allah iyilik versin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?