Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Salı menüm
Kahvaltı; patatesli yumurta, peynir, domates biber
Öğlen; kuru fasulye, salata, az bulgur pilavı
Akşam;çorba, yoğurt, 2parça tavuk eti
Su 2litre spor 15dk yürüyüş

güzel olmuş canım

ya dun butun gun alisveristeydim ve dukana gore yemek bulacagim bir alanim yoktu, bebek huysuzdu. zaten yolda da migrenim tuttu fena oldum.

anladım canım

persembe hallerim

sabah: iki yumurta, bir kasik yulaf kepegi ile omlet - kahve - yagsiz peynir
ogle: somon
aksam: biftek - dukan ekmegi - yagsiz peynir

su: simdilik 1,5 litre

aleykum selam canım napıyorsun :)

çok kalorili deil canım 100 gr 85 kalori benim programda öyle yaziyor yani

Allah kabul etsin canım :)

ıyımıs cnm bı gun denerım bende su bıraz verımde :) o program guzelmıs ya bakdım da resmıne

persembe hallerim

sabah: iki yumurta, bir kasik yulaf kepegi ile omlet - kahve - yagsiz peynir
ogle: somon
aksam: biftek - dukan ekmegi - yagsiz peynir

su: simdilik 1,5 litre

afıyet olsun aksam derken bıttı mı gün orda

anladım canım bellı lısten menun varsa evdede dogru dıyorsun.
mesela dun disaridaydim, yiyecek bir sey bulamayinca ogunumu iptal ettim. bugun evdeyim, program belli. sporumu aksam yazacagim ama, hala bebek uyumadigi icin bir sey yapamadim cunku.

anladım kuzum ole de zor cocuk ofiste büyüdü he kadın sanırım patronunuz evde de bakıcı tutabılırdı sen yokken napıcak
onlarda şuan onu düşünüyolar bende evlendikten sonra balayından dönerim işlerim hafifler, siz işe gelirken bırakırsınız bana hazır yol üstü zaten dönerken alırsınız dedim onlarda güldü falan, ya evde bakıcılığını yaparım ya da dönerim ya dönmem hiç belli değil
aleyküm selaam

mesela dun disaridaydim, yiyecek bir sey bulamayinca ogunumu iptal ettim. bugun evdeyim, program belli. sporumu aksam yazacagim ama, hala bebek uyumadigi icin bir sey yapamadim cunku.

Anladım dısardayekn cok zor oluyor dıyet denge sasıyor bende aralar falan kalmıyor
Bebegıde babaya verıp aksam yapabılırsın evet bu aksam bende yapcam su hedefe gelsem cok panıgım hemen gtsın ıstıyorum

ay canım hıc kıyamıyorsun masallah evde bakıcılıkda ıyı ama cocukla gecırceksın butun gununu ölede pekı ısyerıne eleman bakıyorlarmı pekı bı kac ay sonrada calısmayı düşünmüyor musun.

kızlar benim ilk haftam da 5 gün oluyor başlayalı yarın tartılıp tartı fotosunu atacağız saat fark etmiyor dimi bir de sayfaya atacağız değil mi

kızlar benim ilk haftam da 5 gün oluyor başlayalı yarın tartılıp tartı fotosunu atacağız saat fark etmiyor dimi bir de sayfaya atacağız değil mi
ben öğleden önce atıyorum canım saat sınırı kaçtı hatırlamıyorum bu arada hoş geldin

saat 7 den once at canım hatta 7 ye bırakma 3 4 gibi en geç at canım
Evet buraya atiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…