- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
@AKovser yerine kimseyi bırakmadı mı acaba
Benim 3 hafta olacak sanırım listeye de alınmadım iki arkadaş daha vardı bu hafta eksi olursa listeye alıncaktı benim bildiğim. Yarında fatime gelmezse ne olcak peki? Keşke kendine kaptan yardımcısı seçseydi hem bütün yük onda olmazdı hem o yokken yerine bakardı. Yarın olsun bakarız artıkvalla bildiğim birakmadi ama bi bakalim yarin biseyler yapmaya çalışırız nasıl olacak bilmiyorum gerçi
bugunku menumude yazm aksamıda yedım
sabah
1 dılım ekmek
lor peynır
kasar
salatalık
yumurta
oglen
fırında tavuk but 2 parca
1 dılım ekmek
yogurt
ara
portaka
aksamı smdı yedım aksam spor var
bıtterlı kfleks sadesı yoktu 156 kalorı yazıyor süt
1,5 lt ıcdım aksam da ıcer 2 tamamlarım :)
Noluyo benim haberim yok :/sorun değil kızlar kardeş takımdan yardım isteriz onlar yardımcı olur. listeye gircek olan bendim birdeColorayzn bizde haftaya gireriz sorun değil. önemli olan biz akşam 4e kadar kilo bildirimi yapalım, son listeyi de taşırız güncel sayfaya, ona göre yüzdeleri değişimleri yapıp kardeş takıma yazarız
sorun değil kızlar kardeş takımdan yardım isteriz onlar yardımcı olur. listeye gircek olan bendim birdeColorayzn bizde haftaya gireriz sorun değil. önemli olan biz akşam 4e kadar kilo bildirimi yapalım, son listeyi de taşırız güncel sayfaya, ona göre yüzdeleri değişimleri yapıp kardeş takıma yazarız
evet canım böyle durumlarda yardımcı takım oluyoAa kardeş takımda mı var neler öğreneceğim daha :)))
asya naptiiiinkızlar 2 aydan bu yana ilk kez benim diyet gümledi
Aksam spordan snra gelebılırsem yazarm gene canım tesekkur ederım benım de 2 haftam olcakdı lısteye alıncakdık bakalım yarın belkı @AKovser aramıza gelır.Güzel menü canım spor yaptıktan sonra da bildirim yap :)
Cok ıyı devamı aksama mı 39 dkka o kdr yuru 163 kalorı dimi bı cıkolata yıyınce o klorıyı alıyoruz ne kadar zor kılo vermek gercekdenkizlar yuruyus yaptim buyuk ve kucuk oglusla. hafif tonlu oldu tabi cocuklarla. 39 dakika, 163 kalori.
ne yedın asyacımkızlar 2 aydan bu yana ilk kez benim diyet gümledi
off battı resmennasya naptiiiin
hiç saymayım varya rezillik rezillikCok ıyı devamı aksama mı 39 dkka o kdr yuru 163 kalorı dimi bı cıkolata yıyınce o klorıyı alıyoruz ne kadar zor kılo vermek gercekden
ne yedın asyacım
Bugün yediklerim
Sabah
Yarım simit
Çay az şekerli
Bir dilim peynir
Domates
Öğlen
Yayla çorbası
2 dilim ekmek salata
Akşam
Patates salatası mercimek çorbası
Tavuk bir but
Aralarda
1 elma 1 portakal
Tarçınlı süt
Yoğurt kurutulmuş domatesli
2 litre kadar su
50 mekik 20 dakika yürüyüş
kızlar bugün kü menüm..
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
500ml su
kahvaltı:
2dilim çavdarlı karabuğdaylı ekmek
1.5 kk peynir
2çeri domates
1salatalık
3yaprak marul
1yumurta haşlanmış
1yk zeytinyağı
şekersiz çay
ara:
türk kahvesi
öğle:
1kase kısır
2fincan şekersiz çay
ara:
1bardak süt
akşam:
bol yeşillikli ton balıklı salata
birazdan bir kahve daha yaparım kendime
su:
şuanlık 1litre.ama yatana kadar 3 yaparım onu ben
spor:
yürüyüş 20dk kadar
akşam otururkende yeşil çay
kizlar yuruyus yaptim buyuk ve kucuk oglusla. hafif tonlu oldu tabi cocuklarla. 39 dakika, 163 kalori.
kızlar 2 aydan bu yana ilk kez benim diyet gümledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?