Aksam spordan snra gelebılırsem yazarm gene canım tesekkur ederım benım de 2 haftam olcakdı lısteye alıncakdık bakalım yarın belkı @AKovser aramıza gelır.
Yapacaayiiim :)Güzel menü canım
Suyu 3 yapmaya çalış canım menün güzel :)
Çok güzel canım bende evde biraz yürüdüm niyetliydim midem bulanınca oturdum .
Niye gümledi ne yedin de öyle ablammm
Liste disinin avantaji ne kizTamam kuzum bende birazdan yürüyüş yaparım yine yzarım :) ben aslında listeye alınmak istemiyorum böyle liste dışı daha iyi benim için :))
Çok normal ya insanın morali bozuldumu yemeğe saldırıyo zaten inşallah maddi durumunuz en kısa zamanda düzelirçok canım sıkkın kızlar yaa bildiğiniz gibi değil anlatmadım sizlere ama maddi olarak baya sıkıntıdayız öyle böyle değil eşim çok yansıtıyor bana elbise konusunda teferruta girmedim anlatmadım size ama o elbiseyi almasın diye baya konuştum sırf gözümde kalmasın diye aldı aslında hiçç alacak durumu yokken.borç harç etmeye başladı artık...sanırım psikolojik durumdan diyeti gümlettim resmen.birde ailemiz den de vefasızlık diz boyu kv geldi bugün ne dedi biliyormusunuz?eltimgil ona diyormuş ki güya sen arada çocuğa bakıyon asyagil sana para vermiyor mu?resmen kan beynime sıçradı derler ya hani kan beynime sıçradı zaten ondan sonra yemeye vurdum hemde abuk subuk şeyler yani.
Eltine neymiş bu durumdan. Terbiyesizliğr bak. Severken seviyolarda bakarken çok mu zormuş? Ayrıca hadi o ona söylerde kayınvaliden neden gelip bunu sana söylüyo? Ben bunun altında asyacım bak söylüyorum haberin olsun hani ben demiyorum ama bişeyler ver dediğini anlarım. Senin yerinde olsam ben bu konularda çok pis birisiyimdir. Bişey yapacağı zaman aman anne yapma sonra ücrete tabii tutuluyo ben hallederim der lafı koyarım. Ayrıca çocuk sadece senin miymiş? Gitsin oğluna söylesin Allahım yarabbim ya.çok canım sıkkın kızlar yaa bildiğiniz gibi değil anlatmadım sizlere ama maddi olarak baya sıkıntıdayız öyle böyle değil eşim çok yansıtıyor bana elbise konusunda teferruta girmedim anlatmadım size ama o elbiseyi almasın diye baya konuştum sırf gözümde kalmasın diye aldı aslında hiçç alacak durumu yokken.borç harç etmeye başladı artık...sanırım psikolojik durumdan diyeti gümlettim resmen.birde ailemiz den de vefasızlık diz boyu kv geldi bugün ne dedi biliyormusunuz?eltimgil ona diyormuş ki güya sen arada çocuğa bakıyon asyagil sana para vermiyor mu?resmen kan beynime sıçradı derler ya hani kan beynime sıçradı zaten ondan sonra yemeye vurdum hemde abuk subuk şeyler yani.
arkadaşlar benisimsiz965 arkadaş @AKovser yardımcı oluyor diye biliyordum yanılmışta olabilirim
yani biz yarın öğlene kadar bildirimleri yapalım biri kaptan gelmezseyagmuraydin arkadaşın dediği gibi kardeş takımdan yardım isteriz
hiç saymayım varya rezillik rezillikşu 3 gün oruç tutar gibi bişey yemezsem bana müstehak yani
Bugün oruç tuttum kızlar
Sahurda
1/2 dilim kepek ekmek
Yoğurt
Türlü yemeği az bir şey
Salata
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane lahana sarması
Su 2 bardak olduyatana kadar içerim baya .
Spor: squat yaptım ve evde yürüyüş 5.000 adım.
Benim 3 hafta olacak sanırım listeye de alınmadım iki arkadaş daha vardı bu hafta eksi olursa listeye alıncaktı benim bildiğim. Yarında fatime gelmezse ne olcak peki? Keşke kendine kaptan yardımcısı seçseydi hem bütün yük onda olmazdı hem o yokken yerine bakardı. Yarın olsun bakarız artık
Benim 3 hafta olacak sanırım listeye de alınmadım iki arkadaş daha vardı bu hafta eksi olursa listeye alıncaktı benim bildiğim. Yarında fatime gelmezse ne olcak peki? Keşke kendine kaptan yardımcısı seçseydi hem bütün yük onda olmazdı hem o yokken yerine bakardı. Yarın olsun bakarız artık
Bugün yediklerim
Sabah
Yarım simit
Çay az şekerli
Bir dilim peynir
Domates
Öğlen
Yayla çorbası
2 dilim ekmek salata
Akşam
Patates salatası mercimek çorbası
Tavuk bir but
Aralarda
1 elma 1 portakal
Tarçınlı süt
Yoğurt kurutulmuş domatesli
2 litre kadar su
50 mekik 20 dakika yürüyüş
kızlar bugün kü menüm..
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
500ml su
kahvaltı:
2dilim çavdarlı karabuğdaylı ekmek
1.5 kk peynir
2çeri domates
1salatalık
3yaprak marul
1yumurta haşlanmış
1yk zeytinyağı
şekersiz çay
ara:
türk kahvesi
öğle:
1kase kısır
2fincan şekersiz çay
ara:
1bardak süt
akşam:
bol yeşillikli ton balıklı salata
birazdan bir kahve daha yaparım kendime
su:
şuanlık 1litre.ama yatana kadar 3 yaparım onu ben
spor:
yürüyüş 20dk kadar
akşam otururkende yeşil çay
çok canım sıkkın kızlar yaa bildiğiniz gibi değil anlatmadım sizlere ama maddi olarak baya sıkıntıdayız öyle böyle değil eşim çok yansıtıyor bana elbise konusunda teferruta girmedim anlatmadım size ama o elbiseyi almasın diye baya konuştum sırf gözümde kalmasın diye aldı aslında hiçç alacak durumu yokken.borç harç etmeye başladı artık...sanırım psikolojik durumdan diyeti gümlettim resmen.birde ailemiz den de vefasızlık diz boyu kv geldi bugün ne dedi biliyormusunuz?eltimgil ona diyormuş ki güya sen arada çocuğa bakıyon asyagil sana para vermiyor mu?resmen kan beynime sıçradı derler ya hani kan beynime sıçradı zaten ondan sonra yemeye vurdum hemde abuk subuk şeyler yani.
Bugün oruç tuttum kızlar
Sahurda
1/2 dilim kepek ekmek
Yoğurt
Türlü yemeği az bir şey
Salata
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane lahana sarması
Su 2 bardak olduyatana kadar içerim baya .
Spor: squat yaptım ve evde yürüyüş 5.000 adım.
jelibon olmamış canım ve keske bugün perşembe aksam biraz hafif tutup lahmacun yemeseydinMenüm:
Sabah: 1haş. Yumurta 4zeytin 1 domates 1 kk peynir
Ara 1 top kek
Ara sekrsiz nescafe
Öğlen: 1 kaseden az domates çorbası 6tane parmak köfte 2 yk patates püresi
Ara: şekersiz kahve 3 jelibon ayuvcuk
Akşam: 1 büyük ayran 1 lahmacun bol acılı, acının su tutacağını sonradan hatırladım..
Spor çocuk bütün gün bendeydi, sürekli koşturdum peşinde
Su
güzel olmuş canım
kısır bi kase fazla olmuş canım onun disinda guzel
canım öncelikle Rabbim yardim etsin maddiyatla ugraşmak zor .. Eltinin yaptığı da halt yemek yani..ama sen üzme kendini bosver
Allah kabul etsin canım. Güzel olmuş
jelibon olmamış canım ve keske bugün perşembe aksam biraz hafif tutup lahmacun yemeseydin
Menüm:
Sabah: 1haş. Yumurta 4zeytin 1 domates 1 kk peynir
Ara 1 top kek
Ara sekrsiz nescafe
Öğlen: 1 kaseden az domates çorbası 6tane parmak köfte 2 yk patates püresi
Ara: şekersiz kahve 3 jelibon ayuvcuk
Akşam: 1 büyük ayran 1 lahmacun bol acılı, acının su tutacağını sonradan hatırladım..
Spor çocuk bütün gün bendeydi, sürekli koşturdum peşinde
Su
Off kızlar ya bi zayıflasam bi şu bacaklarım incelsee, bu elbiseyi istiyorum yaaa
hoş buldum cani m sağolasinben öğleden önce atıyorum canım saat sınırı kaçtı hatırlamıyorum bu arada hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?