Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok canım sıkkın kızlar yaa bildiğiniz gibi değil anlatmadım sizlere ama maddi olarak baya sıkıntıdayız öyle böyle değil eşim çok yansıtıyor bana elbise konusunda teferruta girmedim anlatmadım size ama o elbiseyi almasın diye baya konuştum sırf gözümde kalmasın diye aldı aslında hiçç alacak durumu yokken.borç harç etmeye başladı artık...sanırım psikolojik durumdan diyeti gümlettim resmen.birde ailemiz den de vefasızlık diz boyu kv geldi bugün ne dedi biliyormusunuz?eltimgil ona diyormuş ki güya sen arada çocuğa bakıyon asyagil sana para vermiyor mu?resmen kan beynime sıçradı derler ya hani kan beynime sıçradı zaten ondan sonra yemeye vurdum hemde abuk subuk şeyler yani.

Bugün oruç tuttum kızlar

Sahurda
1/2 dilim kepek ekmek
Yoğurt
Türlü yemeği az bir şey
Salata

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
5 tane lahana sarması

Su 2 bardak oldu yatana kadar içerim baya .
Spor: squat yaptım ve evde yürüyüş 5.000 adım.

Aksam spordan snra gelebılırsem yazarm gene canım tesekkur ederım benım de 2 haftam olcakdı lısteye alıncakdık bakalım yarın belkı @AKovser aramıza gelır.

Tamam kuzum bende birazdan yürüyüş yaparım yine yzarım :) ben aslında listeye alınmak istemiyorum böyle liste dışı daha iyi benim için :))

Çok normal ya insanın morali bozuldumu yemeğe saldırıyo zaten inşallah maddi durumunuz en kısa zamanda düzelir

Eltine neymiş bu durumdan. Terbiyesizliğr bak. Severken seviyolarda bakarken çok mu zormuş? Ayrıca hadi o ona söylerde kayınvaliden neden gelip bunu sana söylüyo? Ben bunun altında asyacım bak söylüyorum haberin olsun hani ben demiyorum ama bişeyler ver dediğini anlarım. Senin yerinde olsam ben bu konularda çok pis birisiyimdir. Bişey yapacağı zaman aman anne yapma sonra ücrete tabii tutuluyo ben hallederim der lafı koyarım. Ayrıca çocuk sadece senin miymiş? Gitsin oğluna söylesin Allahım yarabbim ya.

Maddi konu da da bu devirde borçsuz geçinen insan yok, oh bu ay cebime 5 lira koydum diyene helal olsun derim. 8aydır çalışıyorum 2 maaş toprlayamadım ben bile. Ki kendimi okadar çok sıkıyorum ki inanamazsınız tek harcadığım sigara parası o da haftada 2 paket dahi almıyorum. Ev kira değil elektrik su babam da hemde siz düşünün... para gidiyo tutamıyodun ki

asya_01 canım arada olur böyle diyet bozmalar kaçamaklar önemli olan toparlamak ve kaldığın yerden devam etmek
nasıl olsa bozuldu şunuda yiyeyim bunuda yiyeyim deme sakın
maddi konulara gelince umarım kısa sürede toparlarsınız bu aralar durumu iyi olan duymadım zaten
adı yok ama bir kriz var
kayınvaliden konusuna gelince bence de sanki kendi para istiyor gibi yada hani verseler fena olmaz der gibi
bence ne çağır nede laf getirsin sana

abla ben yardimciyim evet ama sadece ben menulere yorum yapmak için yardimci seçildim telden girdigim için öyle paylaşımları ben yaparım demisti akovser bana sadece menuler ve cezalar konusunda yardımcı ol demisti

hiç saymayım varya rezillik rezillikşu 3 gün oruç tutar gibi bişey yemezsem bana müstehak yani

tek seferden bir şey olmaz şu an kilo alırım düşüncesi beynini kemiriyorsa kötü o zaman artı dasin demektir... tamam olmuş bitmiş bizimde oluyor. aman allahım nasıl yaparsın demek bana düşmez ki ben zaten olumsuz düşünmem. o durumda belki ben de yerdım

bakma para mevzuları çok hassas yani para olarak vermzsin de bir çarşıya çıkarsın bir ayakkabı kıyafet vs alırsın. bir hafta market pazar görürsün belki de bunu bekliyordum asyacim olumsuz düşünme sonuçta sana yardimci oLuyor.

Allah kabul etsin canım T tahataprens1990 canım sen de oructun allah kabul etsin

yarin olsun hele illaki biseyler yaparız canım

yarin olsun hele illaki biseyler yaparız canım

Menüm:
Sabah: 1haş. Yumurta 4zeytin 1 domates 1 kk peynir

Ara 1 top kek

Ara sekrsiz nescafe

Öğlen: 1 kaseden az domates çorbası 6tane parmak köfte 2 yk patates püresi

Ara: şekersiz kahve 3 jelibon ayuvcuk

Akşam: 1 büyük ayran 1 lahmacun bol acılı, acının su tutacağını sonradan hatırladım..

Spor çocuk bütün gün bendeydi, sürekli koşturdum peşinde
Su

Off kızlar ya bi zayıflasam bi şu bacaklarım incelsee, bu elbiseyi istiyorum yaaa

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-30-00-16-56.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 32

güzel olmuş canım

kısır bi kase fazla olmuş canım onun disinda guzel

canım öncelikle Rabbim yardim etsin maddiyatla ugraşmak zor .. Eltinin yaptığı da halt yemek yani..ama sen üzme kendini bosver

Allah kabul etsin canım. Güzel olmuş
jelibon olmamış canım ve keske bugün perşembe aksam biraz hafif tutup lahmacun yemeseydin

Nişanlıma kalsa pide yicektik... ben bu kadarla kurtardım. Ki akşamlrı ayran içiyodum bugün böyle oldu ama olsun toprlarımm

acı şu mu tutuyormus yaaa bilmiyordum ben herşeye pul biber döker im ne olacak şimdi
Off kızlar ya bi zayıflasam bi şu bacaklarım incelsee, bu elbiseyi istiyorum yaaa

asimetrik kesim ben de beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…