- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
sağol canım öyle yaparım inşallah sayfaya atiyoruz pekisaat 7 den once at canım hatta 7 ye bırakma 3 4 gibi en geç at canım
Evet buraya atiyorsun canım
inan ki çocoğum 5 aylık oldu 2 defa baktı gülüm ona öyle lafımı koyacağım ki varya işine gelmiyorsa konuşmasın daha.umrumda bile değil.şu an tek düşündüğüm maddi durumumuz.hayat şartları çok zorrEltine neymiş bu durumdan. Terbiyesizliğr bak. Severken seviyolarda bakarken çok mu zormuş? Ayrıca hadi o ona söylerde kayınvaliden neden gelip bunu sana söylüyo? Ben bunun altında asyacım bak söylüyorum haberin olsun hani ben demiyorum ama bişeyler ver dediğini anlarım. Senin yerinde olsam ben bu konularda çok pis birisiyimdir. Bişey yapacağı zaman aman anne yapma sonra ücrete tabii tutuluyo ben hallederim der lafı koyarım. Ayrıca çocuk sadece senin miymiş? Gitsin oğluna söylesin Allahım yarabbim ya.
Maddi konu da da bu devirde borçsuz geçinen insan yok, oh bu ay cebime 5 lira koydum diyene helal olsun derim. 8aydır çalışıyorum 2 maaş toprlayamadım ben bile. Ki kendimi okadar çok sıkıyorum ki inanamazsınız tek harcadığım sigara parası o da haftada 2 paket dahi almıyorum. Ev kira değil elektrik su babam da hemde siz düşünün... para gidiyo tutamıyodun ki
gülüm dengesiz yaa 5 aydır 2 defa baktı zaten.eltim demeye demiştir o kalitede ama eltimin 3 çocuğunu kendi büyüttü.hepsine sıra gelecek...laflarını verip oturtmassam benim adım da asya değil.yiyici takımı bunlarasya_01 canım arada olur böyle diyet bozmalar kaçamaklar önemli olan toparlamak ve kaldığın yerden devam etmek
nasıl olsa bozuldu şunuda yiyeyim bunuda yiyeyim deme sakın
maddi konulara gelince umarım kısa sürede toparlarsınız bu aralar durumu iyi olan duymadım zaten
adı yok ama bir kriz var
kayınvaliden konusuna gelince bence de sanki kendi para istiyor gibi yada hani verseler fena olmaz der gibi
bence ne çağır nede laf getirsin sana
akşamı salatayla kapatma sebebim o zaten ama kalori olarak bakıldıgında 1 kase kısır 196 kalori yani ögün olarak tek basına tüketilebilir bence ,yanlışmıı düşünüyorum :)güzel olmuş canım
kısır bi kase fazla olmuş canım onun disinda guzel
canım öncelikle Rabbim yardim etsin maddiyatla ugraşmak zor .. Eltinin yaptığı da halt yemek yani..ama sen üzme kendini bosver
Allah kabul etsin canım. Güzel olmuş
jelibon olmamış canım ve keske bugün perşembe aksam biraz hafif tutup lahmacun yemeseydin
kız ne yardımı 2 defa baktıtek seferden bir şey olmaz şu an kilo alırım düşüncesi beynini kemiriyorsa kötü o zaman artı dasin demektir... tamam olmuş bitmiş bizimde oluyor. aman allahım nasıl yaparsın demek bana düşmez ki ben zaten olumsuz düşünmem. o durumda belki ben de yerdım
bakma para mevzuları çok hassas yani para olarak vermzsin de bir çarşıya çıkarsın bir ayakkabı kıyafet vs alırsın. bir hafta market pazar görürsün belki de bunu bekliyordum asyacim olumsuz düşünme sonuçta sana yardimci oLuyor.
Allah kabul etsin canım @tahataprens1990 canım sen de oructun allah kabul etsin
ilk yazdıgında okudum yazamadım kuzum.yagmur söylüceklerime tercuman olmus resmen.kayınvaliden bişey bekliyor bence ondan sana o sekilde söylüyor işine gelmiş eltinin ona o sekilde bi soru sorması o da fırsat bu fırsattır moduna girmiş sana cıtlatmıs kendini de aradan eltinin üzerinden sallayarak kurtarmışgülüm dengesiz yaa 5 aydır 2 defa baktı zaten.eltim demeye demiştir o kalitede ama eltimin 3 çocuğunu kendi büyüttü.hepsine sıra gelecek...laflarını verip oturtmassam benim adım da asya değil.yiyici takımı bunlar
o zaman haklısın canım, ah bu eltilerkız ne yardımı 2 defa baktınormalde geldiği zaman etrafında dönerdim ama bugün surat yaptım kalkana kadar eşimede söyledim o benden daha çok sinirlendi eltimle altlı üstlü otururlar 3 çocuğunu bu büyüttü.bide bizim ne kadar beklediğimiz ortada ne kadar tedavi gördük çocuk için.Allah ıslah etsin
evet gülüm ben kaçç defa söyledim boşver sonra elimiz genişleyince alırız ben her türlü bişeyler uydururum dedim ama yine kendisi siparişini verdi hatta.çok şükür o konuda hiç sıkıntım yok.Rabbim yavrumuza bize sağlık versin gerisi herşey hallolur.bende onu böyle görünce yıpranıyorum.nette elbiselere bakıyorum diyetti falan böyle kafamı dağıtıyorum bende moral bozmayayım diye ama ister istemez üzülüyor insan.Asyacim Allah yardımcınız olsun...geçinmek zor eşine sabır kuvvet versin. onca zorluga ragmen seni cok seviyor değer veriyormus ki o elbiseleri almış üzülme diye her erkek yapmaz.
eşim ne dedi biliyormusun madem kendi kanından olan torununu böyle hesapla kitapla bakıyor bundan sonra geldiğinde bir kuru çay ver gönder.bu çocuğu dört gözle bekledik biz dedi bide çocuk olmuyor diye bana kısır diodu arkamdan al çocuk oldu bu defa para derdindeilk yazdıgında okudum yazamadım kuzum.yagmur söylüceklerime tercuman olmus resmen.kayınvaliden bişey bekliyor bence ondan sana o sekilde söylüyor işine gelmiş eltinin ona o sekilde bi soru sorması o da fırsat bu fırsattır moduna girmiş sana cıtlatmıs kendini de aradan eltinin üzerinden sallayarak kurtarmış
bazı insanlara ölsen yaranamazsın o tiplerden kayınvalidende.iyi demiş eşinde.şöyle kaynana değilde anne gibi olmayı beceremiyor bazıları ne yazık ki.sende evlatsın sonucta gelin diye bastan bi belleniyosun el kızı modları falan.gerüüüülereşim ne dedi biliyormusun madem kendi kanından olan torununu böyle hesapla kitapla bakıyor bundan sonra geldiğinde bir kuru çay ver gönder.bu çocuğu dört gözle bekledik biz dedi bide çocuk olmuyor diye bana kısır diodu arkamdan al çocuk oldu bu defa para derdinde
ana geldi miii komserimmm
kız nerde kaptann hanii ben neden görmedim
ana geldi miii komserimmm
aaa ben aradımm resmen sayfalarda göremedimm inşş gelmiştirr :)evet bildirim geldi az önce 5 dk önce forumda sanırım hepsini okursa sabaha ancak biter. biz özet geçerdik kaptanim yorulmasinDahlia_
öyle şeyler yaptı ki zamanında başka gelin olsa çocuğu bile sevdirmezdibazı insanlara ölsen yaranamazsın o tiplerden kayınvalidende.iyi demiş eşinde.şöyle kaynana değilde anne gibi olmayı beceremiyor bazıları ne yazık ki.sende evlatsın sonucta gelin diye bastan bi belleniyosun el kızı modları falan.gerüüüüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?