Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inan ki çocoğum 5 aylık oldu 2 defa baktı gülüm ona öyle lafımı koyacağım ki varya işine gelmiyorsa konuşmasın daha.umrumda bile değil.şu an tek düşündüğüm maddi durumumuz.hayat şartları çok zorr

gülüm dengesiz yaa 5 aydır 2 defa baktı zaten.eltim demeye demiştir o kalitede ama eltimin 3 çocuğunu kendi büyüttü.hepsine sıra gelecek...laflarını verip oturtmassam benim adım da asya değil.yiyici takımı bunlar

menüm

1 tk corek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvalti; 2 tuzsuz etimek, 1 yumurta, 1 yk lor, yeşillik , salatalik ,5 zeytin

ara; elma

öğlen; 2 köfte, 10 badem, salata

ara; 15 badem , bitki çayı

aksam; gözüm döndü acıktım kızımla eşim uyudu 7 de zor kalktılar otur ye derken 7.30 oldu

6 yk zeytinyağlı fasulye, salata
normalde badem ve kefir de vardı ama ben 4 yk yogurta 1 yk yulaf ve chia ve 1 hurma ekledim çünkü Kabızlığım var offf geçen gun yediğim de çıkmıştım bir umut işte

su; 3 lt
Spor; 1 saat yürüyüs

bu arada yoğurt un içine hurma acayip güzel oluyor tavsiye ederim.

akşamı salatayla kapatma sebebim o zaten ama kalori olarak bakıldıgında 1 kase kısır 196 kalori yani ögün olarak tek basına tüketilebilir bence ,yanlışmıı düşünüyorum :)

kız ne yardımı 2 defa baktınormalde geldiği zaman etrafında dönerdim ama bugün surat yaptım kalkana kadar eşimede söyledim o benden daha çok sinirlendi eltimle altlı üstlü otururlar 3 çocuğunu bu büyüttü.bide bizim ne kadar beklediğimiz ortada ne kadar tedavi gördük çocuk için.Allah ıslah etsin

Asyacim Allah yardımcınız olsun...geçinmek zor eşine sabır kuvvet versin. onca zorluga ragmen seni cok seviyor değer veriyormus ki o elbiseleri almış üzülme diye her erkek yapmaz.

ilk yazdıgında okudum yazamadım kuzum.yagmur söylüceklerime tercuman olmus resmen.kayınvaliden bişey bekliyor bence ondan sana o sekilde söylüyor işine gelmiş eltinin ona o sekilde bi soru sorması o da fırsat bu fırsattır moduna girmiş sana cıtlatmıs kendini de aradan eltinin üzerinden sallayarak kurtarmış

o zaman haklısın canım, ah bu eltiler

Asyacim Allah yardımcınız olsun...geçinmek zor eşine sabır kuvvet versin. onca zorluga ragmen seni cok seviyor değer veriyormus ki o elbiseleri almış üzülme diye her erkek yapmaz.
evet gülüm ben kaçç defa söyledim boşver sonra elimiz genişleyince alırız ben her türlü bişeyler uydururum dedim ama yine kendisi siparişini verdi hatta.çok şükür o konuda hiç sıkıntım yok.Rabbim yavrumuza bize sağlık versin gerisi herşey hallolur.bende onu böyle görünce yıpranıyorum.nette elbiselere bakıyorum diyetti falan böyle kafamı dağıtıyorum bende moral bozmayayım diye ama ister istemez üzülüyor insan.

eşim ne dedi biliyormusun madem kendi kanından olan torununu böyle hesapla kitapla bakıyor bundan sonra geldiğinde bir kuru çay ver gönder.bu çocuğu dört gözle bekledik biz dedi bide çocuk olmuyor diye bana kısır diodu arkamdan al çocuk oldu bu defa para derdinde

bazı insanlara ölsen yaranamazsın o tiplerden kayınvalidende.iyi demiş eşinde.şöyle kaynana değilde anne gibi olmayı beceremiyor bazıları ne yazık ki.sende evlatsın sonucta gelin diye bastan bi belleniyosun el kızı modları falan.gerüüüüler

öyle şeyler yaptı ki zamanında başka gelin olsa çocuğu bile sevdirmezdi

İyi akşamlar canlar.. Nasılsınız ?

Gelemedim kaç gündür, biraz işlerim vardı, bilgisayarım da çalışmıyordu..
Telefondan da giremiyorum hiç..
Gelememek iyi oldu aslında, işlerimi hallettim, cumaya kadar bitti çok şükür..

Okumam gereken 708 mesaj var

Bu arada daha önce de söylemiştim benim bir yardımcıya ihtiyacım var..
Çok yoğun olucam önümüzdeki günlerde de..
Fırsat buldukca geleceğim ama yine de yardımcısız olmuyor..
Hele de cuma günü gelemezsen listeyi halledecek biri olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…