yapmıştır inanırım şöyle bişey var kaynana yapmazsa kayınpeder yapıyor kayınpeder yapmazsa dedeler nineler giriyor işin içine illaki bi kılkuyruk cıkıyo biir yerlerdenöyle şeyler yaptı ki zamanında başka gelin olsa çocuğu bile sevdirmezdi
ayyyy canımmm hoşgeldinnnnn :) özledikk yahuu :) öğretirsen işi memnuniyetle yaparımm ben gönüllüyümmİyi akşamlar canlar.. Nasılsınız ?
Gelemedim kaç gündür, biraz işlerim vardı, bilgisayarım da çalışmıyordu..
Telefondan da giremiyorum hiç..
Gelememek iyi oldu aslında, işlerimi hallettim, cumaya kadar bitti çok şükür..
Okumam gereken 708 mesaj var
Bu arada daha önce de söylemiştim benim bir yardımcıya ihtiyacım var..
Çok yoğun olucam önümüzdeki günlerde de..
Fırsat buldukca geleceğim ama yine de yardımcısız olmuyor..
Hele de cuma günü gelemezsen listeyi halledecek biri olmalı..
Bende öyleyim ablacım ama bu turşu acı biber o yüzden tuzlu ya haniacı şu mu tutuyormus yaaa bilmiyordum ben herşeye pul biber döker im ne olacak şimdi
asimetrik kesim ben de beğeniyorum
İnşallah rabbim bollaştırır elinizde olanı , devamı diğer yorumda yapıcaminan ki çocoğum 5 aylık oldu 2 defa baktı gülüm ona öyle lafımı koyacağım ki varya işine gelmiyorsa konuşmasın daha.umrumda bile değil.şu an tek düşündüğüm maddi durumumuz.hayat şartları çok zorr
Ay ben söylemeyi unuttum dün 4 hurma yedim. 1 tanesinde çok kalori vardı bakmıştım unuttum. Gözüm korktu sende dikkat etmenüm
1 tk corek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 2 tuzsuz etimek, 1 yumurta, 1 yk lor, yeşillik , salatalik ,5 zeytin
ara; elma
öğlen; 2 köfte, 10 badem, salata
ara; 15 badem , bitki çayı
aksam; gözüm döndü acıktım kızımla eşim uyudu 7 de zor kalktılar otur ye derken 7.30 oldu
6 yk zeytinyağlı fasulye, salata
normalde badem ve kefir de vardı ama ben 4 yk yogurta 1 yk yulaf ve chia ve 1 hurma ekledim çünkü Kabızlığım var offf geçen gun yediğim de çıkmıştım bir umut işte
su; 3 lt
Spor; 1 saat yürüyüs
bu arada yoğurt un içine hurma acayip güzel oluyor tavsiye ederim.
kız ne yardımı 2 defa baktınormalde geldiği zaman etrafında dönerdim ama bugün surat yaptım kalkana kadar eşimede söyledim o benden daha çok sinirlendi eltimle altlı üstlü otururlar 3 çocuğunu bu büyüttü.bide bizim ne kadar beklediğimiz ortada ne kadar tedavi gördük çocuk için.Allah ıslah etsin
Nazar değmesin eşine vallahi ablacım. Elinde ykken karısını düşünen adam ve ay anama laf söyletmem diyen tiplerden olmadığı için maşallah maşallah. Kısırlık insanın kendi seçimi değil... ki kendiside kadn. Çok sinirlendim. Çok şey yazardım ama faydasız. ALLAH İSLAH EYLESİN ELTİNİ DE KAYINVALİDENİDE.eşim ne dedi biliyormusun madem kendi kanından olan torununu böyle hesapla kitapla bakıyor bundan sonra geldiğinde bir kuru çay ver gönder.bu çocuğu dört gözle bekledik biz dedi bide çocuk olmuyor diye bana kısır diodu arkamdan al çocuk oldu bu defa para derdinde
ayyyy canımmm hoşgeldinnnnn :) özledikk yahuu :) öğretirsen işi memnuniyetle yaparımm ben gönüllüyümm
geçen yıldan arkadaşlarım çok çok iyi bilirler çok çektim ya eşimle boşanma noktasına kadar geldik bu kadın yüzünden eşime bırak beni diye inleye inleye ağladığımı bilirim bu kadının beni aşağılamalarından dolayı.Allah ıslah etsin yavrumun canı rahat olsun da gerisi boş.sende nişanlına kendini güzel ifade et eğer anamdı şuydu buydu derse yandınBende öyleyim ablacım ama bu turşu acı biber o yüzden tuzlu ya hani
İnşallah rabbim bollaştırır elinizde olanı , devamı diğer yorumda yapıcam
Ay ben söylemeyi unuttum dün 4 hurma yedim. 1 tanesinde çok kalori vardı bakmıştım unuttum. Gözüm korktu sende dikkat et
Nazar değmesin eşine vallahi ablacım. Elinde ykken karısını düşünen adam ve ay anama laf söyletmem diyen tiplerden olmadığı için maşallah maşallah. Kısırlık insanın kendi seçimi değil... ki kendiside kadn. Çok sinirlendim. Çok şey yazardım ama faydasız. ALLAH İSLAH EYLESİN ELTİNİ DE KAYINVALİDENİDE.
Benim başımda çakma elti varken bile kaynanam beni onla kıyaslıyoken.... ohoo ne çileliyiz be ablacım. Allaha havale et en güzeli..
nerden öğrenicem sen bana ayrıntılı yaptıgını ettigini yaz ben yapıveririm zevkle nasılsa gece gündz burdaym :)Hoşbulduk canım :)
Çok şükür şimdi iyiyim canım..
Alerjiyle de uğraştım biraz, yeni yeni kendime geliyorum..
Sen nasılsın ?
Hoşbuldukk :)
Ben de çok özledimmmm :)
Kendimi yabancı yere düşmüş gibi hissediyorum, adapte olmaya çalışıyorum daha
Valla yaparsan çok sevinirim canım..
Öğretilecek pek birşey yok aslında, önce yarışma kurallarını öğrenmekle başlayabilirsin :)
nerden öğrenicem sen bana ayrıntılı yaptıgını ettigini yaz ben yapıveririm zevkle nasılsa gece gündz burdaym :)
Valla benim kayınvalidemde melekti. taa ki nişan olana kadar. Nişandan 3 gün önce atıyodum nişanı. 6buçuk yıldır( annem vefat ettikten 4 ay sonra başladık nişanlımla ilişkimize, hem ana hem baba hemde nefesim yerşne koydum onu zor zamanımda o oldu yanımda ) zar zor kavuştum oh tamam demiştim. Ki onun bide 4 yıl öncesi var platonik onun haberi olmadan sevmiştim onu rabbim demekki çok temiz sevdim diye nasip etti onu. Neyse mesela eşya bakıyoruz ufaktan, kaynanam diyoki o öyle olmasın böyle olsun. Ufak oda da bile tv yi hangi duvara koycağımıza karıştı daha 1 hafta önce. Ben balkona ferforje koltuk istiyorum bana diyo başka koltuk takımı alalım ki o benim hayalim. Nilanlandkktan sonra evi boyatmış kendi istediği renge. Evi bir gördüm ben şok oldum. Nişanlıma ben bunu istemiyorum dedim bişey beğenmiyosun sende dedi. Dün konuştuk güzelce dedim ki nolur ferforje alalım balkona. E tamam alıcaz dedim ya aşkım dedi. Ama annen başka diyo dedim. O oturmayacak orada o ne karışıyo dedi. Boyatma konusunda da bordo koltuk istiyormuş nişanlım. Bordo koltuk duvarlar öor uymaz dedim. Boyatalım dedm kem küm dedi. bana hiç bi fikrimi sormuyo annen ne isterse onu yapıyo byatalım lütfen dedim tamam dedi. İnşallah ta böyle devam eder. Ki ben anne kız olmayı çok istedim. Sözümde ne dese sustum alttan aldım. Taa ki beni köye rezil edene kadar... evinden dahi üstü kapalı kovuldum. Ama sorsan bemi çok sever sarılır öper.. ay çok konuştum. Daha şimdiden dolmuşum Allahım sen kurtar bian önce amingeçen yıldan arkadaşlarım çok çok iyi bilirler çok çektim ya eşimle boşanma noktasına kadar geldik bu kadın yüzünden eşime bırak beni diye inleye inleye ağladığımı bilirim bu kadının beni aşağılamalarından dolayı.Allah ıslah etsin yavrumun canı rahat olsun da gerisi boş.sende nişanlına kendini güzel ifade et eğer anamdı şuydu buydu derse yandın
Kız nerelerdesin kafamızda ne senaryolar kurduk. İyimisin? 708 okuma kız kafan kaldırmaz yazık biz özet geçrizTamam canım, ilk fırsatta özelden yazarım..
ee ne var ne yok ?
Önemli birşey varsa söyleyin.. 708 mesajı okumam biraz zaman alacak malum
Herkes sorunluydu bu ara dertlesme cogusuu :) he bide 4te 1 seni aradikk sorduk nerelerde bu akovserimiiizz diye :)Tamam canım, ilk fırsatta özelden yazarım..
ee ne var ne yok ?
Önemli birşey varsa söyleyin.. 708 mesajı okumam biraz zaman alacak malum
ayyyy canımmm hoşgeldinnnnn :) özledikk yahuu :) öğretirsen işi memnuniyetle yaparımm ben gönüllüyümm
Tatlim evini istedigin gibi dose kesinlikle cunku sonra pisman oluyosu.benim kayinvalidem sessizdir iyidir ilk esya alirken takintilari var onunda renk uyumu gibi.gomme dolap yaptirnislar zamaninda oturdugum yere oturma odasina kahverengi mdf.kanepelerimi ben beyinsiz begendigim koltuk takimi.uymaz dedi kayinvalidem diye gittim katalogdan aldm okuz gibi hantal :/ simdi cok pismanim ki kaynanamda car car degil he.kimiside cekemez yap gitsin ev senin yuva senin.benim begendigim kiltuklar beyazdi olmaz dedi bak gecenlerde badana yaparken bi gectik baslarina dolaplarin tek tek ellerimle zimpara yaptim koca koca kapaklara.astarladimm bembeyaz sakiiizz gibi boyadimm su haliyle gayette olurdu meselaValla benim kayınvalidemde melekti. taa ki nişan olana kadar. Nişandan 3 gün önce atıyodum nişanı. 6buçuk yıldır( annem vefat ettikten 4 ay sonra başladık nişanlımla ilişkimize, hem ana hem baba hemde nefesim yerşne koydum onu zor zamanımda o oldu yanımda ) zar zor kavuştum oh tamam demiştim. Ki onun bide 4 yıl öncesi var platonik onun haberi olmadan sevmiştim onu rabbim demekki çok temiz sevdim diye nasip etti onu. Neyse mesela eşya bakıyoruz ufaktan, kaynanam diyoki o öyle olmasın böyle olsun. Ufak oda da bile tv yi hangi duvara koycağımıza karıştı daha 1 hafta önce. Ben balkona ferforje koltuk istiyorum bana diyo başka koltuk takımı alalım ki o benim hayalim. Nilanlandkktan sonra evi boyatmış kendi istediği renge. Evi bir gördüm ben şok oldum. Nişanlıma ben bunu istemiyorum dedim bişey beğenmiyosun sende dedi. Dün konuştuk güzelce dedim ki nolur ferforje alalım balkona. E tamam alıcaz dedim ya aşkım dedi. Ama annen başka diyo dedim. O oturmayacak orada o ne karışıyo dedi. Boyatma konusunda da bordo koltuk istiyormuş nişanlım. Bordo koltuk duvarlar öor uymaz dedim. Boyatalım dedm kem küm dedi. bana hiç bi fikrimi sormuyo annen ne isterse onu yapıyo byatalım lütfen dedim tamam dedi. İnşallah ta böyle devam eder. Ki ben anne kız olmayı çok istedim. Sözümde ne dese sustum alttan aldım. Taa ki beni köye rezil edene kadar... evinden dahi üstü kapalı kovuldum. Ama sorsan bemi çok sever sarılır öper.. ay çok konuştum. Daha şimdiden dolmuşum Allahım sen kurtar bian önce amin
Yeapp winter is comingg bu sene degistirmisler sezonu nisan dedimi baslardi bayiliyorum her karaktere.olmeseydi ned starka hayrandim ama olduu :) tabikii dragonss motherr numberone hele o gercekte olmasa ejderhalaaarr of diyorum.ama her karakteri seviyorum ben yaa kucuk seytani da seviyorum lannister i :) adaleti severimm onlarda olabildigince adaletlii.jin sniw bilmiyorum biraz uzak kaldi bana aslinda starklari cok sevmistim en basindan arya falan on numara ama iste en cok bahsettigim.ikiliyii seviyorum :)ayyyy ne güzel gönüllü bulduk...Bu arada görmedim sanma winter is coming haaa...en sevdiğin karakter hangisi? az kaldı yeni sezona...ayyyyBluedreamer02 prisoners izledim bugün ayyyy Ayy sanki yıllar geçmemiş geçen hafta son bölümü izlemiş gibi hissettim.
Bide su sey varya hani ned starkin karisinin kiz kardesi vardi ruh hastasi onun kocasi olarak cikmisti ortaya uzun aradan sonra adini simdi unuttum.heh baktim.netten lord baelish varya o adamda ilginc ama.bi cekiyo kendine yanii birden cikiveriyo.kimin yaninda oldugu belli degil hepsi iyi yaa cok yabanci dizi izlemem ama buna tutkunum resmenayyyy ne güzel gönüllü bulduk...Bu arada görmedim sanma winter is coming haaa...en sevdiğin karakter hangisi? az kaldı yeni sezona...ayyyyBluedreamer02 prisoners izledim bugün ayyyy Ayy sanki yıllar geçmemiş geçen hafta son bölümü izlemiş gibi hissettim.
Ben şuraya şunu buraya bunu alcam deyince kadının yüzü değişiyo. Ama kusura bakmasın kimse, he fikir alırım o ayrı. Ama o değil bu derlerse. Ben gider kendi paramla yaparım alırım koyarım şok olurlar. Ki nişanlım o huyumu çok iyi biliyo. He anasını saymasın sevmesin asla ama asla demiyorum. Karısını karı anasını ana bilmesi lazım o ayrı. Yoksa o gemi zor yürür.Tatlim evini istedigin gibi dose kesinlikle cunku sonra pisman oluyosu.benim kayinvalidem sessizdir iyidir ilk esya alirken takintilari var onunda renk uyumu gibi.gomme dolap yaptirnislar zamaninda oturdugum yere oturma odasina kahverengi mdf.kanepelerimi ben beyinsiz begendigim koltuk takimi.uymaz dedi kayinvalidem diye gittim katalogdan aldm okuz gibi hantal :/ simdi cok pismanim ki kaynanamda car car degil he.kimiside cekemez yap gitsin ev senin yuva senin.benim begendigim kiltuklar beyazdi olmaz dedi bak gecenlerde badana yaparken bi gectik baslarina dolaplarin tek tek ellerimle zimpara yaptim koca koca kapaklara.astarladimm bembeyaz sakiiizz gibi boyadimm su haliyle gayette olurdu mesela
Kiskanclikta olabilir aziciik ozeniyodur tamammi sebep bulup alamiyodur var oyleleri de yaristirirlat gelinle.bende var mesela kayinvalidemde esimin ananeside aynil binadayiz sirf yaristirmak icin giderler alcagimbiseyden soz edersemki cok saftirigim ben soylerim alirla koyarlar evlerine.yada kiyafey gider kaynana benim kendime begendigim.seyi kendine alirBen şuraya şunu buraya bunu alcam deyince kadının yüzü değişiyo. Ama kusura bakmasın kimse, he fikir alırım o ayrı. Ama o değil bu derlerse. Ben gider kendi para
Bence cok var cinimmmss :) dugunun mu vardi senin ozamann :) evlencek biri icinn az tabikiColorayzn kız Temmuz'a çok mu var saçmalamaaaaaaa. Ne kaldı ki şunun şurasında. Ay heyecan yaptırma bana yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?