Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel canım bende evde biraz yürüdüm niyetliydim midem bulanınca oturdum .
Allah kabul etsin.

asyacigim,

hayatta ne yazik ki en sarsici sinavlardan biridir maddi sinavlar. allah evveliyatla tez zamanda kurtulmayi nasip etsin.
esinin yoktan var edip de gonlunu kirmayip, boynunu bukmemis olmasi bence en buyuk zenginlik. bu, senin en buyuk motivasyonun olsun hayata karsi.
diyet bazen bozulur, olur oyle. sen yarin ayaga kalkip da devam edecek guctesin.
kayyum valide ve eltini kaideye almamani tavsiye ederim. her zaman mesafen olsun bu insanlara karsi.

Bence cok var cinimmmss :) dugunun mu vardi senin ozamann :) evlencek biri icinn az tabiki

Bişey diyim mi? Benim kayınvalidem kendi evini baştan aşağı yaptırdı 2 ay önce.. herşeyi yeniledi mutfağı banyoyu koltukları tülleri perdeleri boya badana heeeerşeyiiii. Ve nişanlıma nişandan sonra demiş ki ev eşyalarında pahalı beğenmyin çok uçmayın demiş...
Ve zenginler yani öyle çalışıp kazanma değil dedelerden kalan miraslarla.
Evet düğün var Allah yardımcımız olsun inşallah

düğün koşuşturma ve yapılacak bir ton iş.o sebepten kaç ay önce başlarsan başla zaman hep yetersizdir :)
bence hasetlik ediyo kayınvaliden yaptırdığı yetmemiş sanırım

düğün koşuşturma ve yapılacak bir ton iş.o sebepten kaç ay önce başlarsan başla zaman hep yetersizdir :)
bence hasetlik ediyo kayınvaliden yaptırdığı yetmemiş sanırım
Ay neyse çok konuştum olur da tanıyan biri olur içimizde beni varya Allah korusun nişanlımın gazabındanda herkesinkindendee

kuzum lutfen yanlis anlama ama kimse size hicbir sey yapmak zorunda degil. anne babanin gorevi okutup, buyutup, eli ekmek tutan yasa getirmektir.
elbette ki ana-baba olarak destekleri arkanizdadir ancak evlenecek kisilerin sorumluluklarini kendilerinin almalari gerekir.
varlikli bir ailem var. esimin annesi beni istemedigi icin biz iki tarafin da ailelerinin olmadigi, yurt disinda arkadaslarimizla olan bir davetle evlendik. her seyimizi esimle beraber yaptik. kimseden hicbir sey beklemedik. ve hickimsenin dahil olamadigi bir evliligimiz var.
eger ki birilerinden bir sey beklerseniz, o birileri de her zaman hayatiniza mudahale hakkini kendilerinde gorurler.

Ben tabikide herşeyimizi onlar karşılayacak demiyorum, ama yeri gelince de tabiki destek olmaları lazım. Ve kayınvalidem çalışıp didinip eklediği parayı demiyorum. Nişanlım lise 1 den beri çalışıp birikim yapan biri. Konu zaten onların alması almaması değil. Ben öyle bişey demedim yanlış anlaşılmasın asla . Ben hala çalışıyosam ikimiz bişeyler yapalım diye. Ama destek olunacak diye herşeye söz sahibi olmak hakkını getirmiyo bence

yagmurcugum destek olmayacaklarini, olmamalari gerektigini kabul edersen cok mutlu bir hayatin olur. benden sana abla tavsiyesi, mutluluklar dilerim.

yagmurcugum destek olmayacaklarini, olmamalari gerektigini kabul edersen cok mutlu bir hayatin olur. benden sana abla tavsiyesi, mutluluklar dilerim.
Konu çok farklı yerlere sapacak ben kendimi anlatamadım sanırım . Colorayzn benim ne demek istediğimi anladı. Yine de teşekkür ederim ablacım

Tamam canım, ilk fırsatta özelden yazarım..
ee ne var ne yok ?
Önemli birşey varsa söyleyin.. 708 mesajı okumam biraz zaman alacak malum

Ooooh kaptanımız gelmişş hoşgelmişş kız özlettin kendini 2 mesajdan 1'nde seni sorup durduk . Bu arada yardımcı bulman iyi oldu sen yokken collor arkadaşımız liste falan hazırlar

Ahhh bayılıyorum bu diziye michael için okadar göz yaşı dökmüştüm ilk bölümde görünce bi hüzünlendim 45 dk yetmiyor ama bana ;( bakalım scofieldı yemendeki hapishaneden nasıl çıkaracaklar :)))

Bu hangi dizi kızzz aa ben nasıl izlemedim bu diziyi

Bluedreamer02 valla baba evinin tadını çıkar gez toz eğlen. Ben o konuda çok iyiyim. Tabi hava kararmadığı sürece sıkıntı olmuyo. Sonrası sıkıntı. Daha şimdiden özgürlüğümü özledim

Meraba kizlar nabersiniz gelemedim bugun:)evde degildim
Sabah dünya mutfağı kategorisinde birinci oldugum icin Kknin gonderdigi hediyem geldi kizlar önce madalya simdi hediye cok mutlu oldum yemek bölümünde foto paylaştım ama sizede gostermek istedim O eliyle like yapanda erkek kardesim bana pizza yap diyen oydu fotoyuda boyle paylas deyince kiramadim iyiki dinlemisim onu sayesinde yarismayi kazandim

Gule gule kullan kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…