Allah kabul etsin.Çok güzel canım bende evde biraz yürüdüm niyetliydim midem bulanınca oturdum .
çok canım sıkkın kızlar yaa bildiğiniz gibi değil anlatmadım sizlere ama maddi olarak baya sıkıntıdayız öyle böyle değil eşim çok yansıtıyor bana elbise konusunda teferruta girmedim anlatmadım size ama o elbiseyi almasın diye baya konuştum sırf gözümde kalmasın diye aldı aslında hiçç alacak durumu yokken.borç harç etmeye başladı artık...sanırım psikolojik durumdan diyeti gümlettim resmen.birde ailemiz den de vefasızlık diz boyu kv geldi bugün ne dedi biliyormusunuz?eltimgil ona diyormuş ki güya sen arada çocuğa bakıyon asyagil sana para vermiyor mu?resmen kan beynime sıçradı derler ya hani kan beynime sıçradı zaten ondan sonra yemeye vurdum hemde abuk subuk şeyler yani.
Kiskanclikta olabilir aziciik ozeniyodur tamammi sebep bulup alamiyodur var oyleleri de yaristirirlat gelinle.bende var mesela kayinvalidemde esimin ananeside aynil binadayiz sirf yaristirmak icin giderler alcagimbiseyden soz edersemki cok saftirigim ben soylerim alirla koyarlar evlerine.yada kiyafey gider kaynana benim kendime begendigim.seyi kendine alirruh hastasi oluyo insan sinirden
Bence cok var cinimmmss :) dugunun mu vardi senin ozamann :) evlencek biri icinn az tabiki
düğün koşuşturma ve yapılacak bir ton iş.o sebepten kaç ay önce başlarsan başla zaman hep yetersizdir :)Bişey diyim mi? Benim kayınvalidem kendi evini baştan aşağı yaptırdı 2 ay önce.. herşeyi yeniledi mutfağı banyoyu koltukları tülleri perdeleri boya badana heeeerşeyiiii. Ve nişanlıma nişandan sonra demiş ki ev eşyalarında pahalı beğenmyin çok uçmayın demiş...
Ve zenginler yani öyle çalışıp kazanma değil dedelerden kalan miraslarla.
Evet düğün var Allah yardımcımız olsun inşallah
Ay neyse çok konuştum olur da tanıyan biri olur içimizde beni varya Allah korusun nişanlımın gazabındanda herkesinkindendeedüğün koşuşturma ve yapılacak bir ton iş.o sebepten kaç ay önce başlarsan başla zaman hep yetersizdir :)
bence hasetlik ediyo kayınvaliden yaptırdığı yetmemiş sanırım
Bişey diyim mi? Benim kayınvalidem kendi evini baştan aşağı yaptırdı 2 ay önce.. herşeyi yeniledi mutfağı banyoyu koltukları tülleri perdeleri boya badana heeeerşeyiiii. Ve nişanlıma nişandan sonra demiş ki ev eşyalarında pahalı beğenmyin çok uçmayın demiş...
Ve zenginler yani öyle çalışıp kazanma değil dedelerden kalan miraslarla.
Evet düğün var Allah yardımcımız olsun inşallah
Ben tabikide herşeyimizi onlar karşılayacak demiyorum, ama yeri gelince de tabiki destek olmaları lazım. Ve kayınvalidem çalışıp didinip eklediği parayı demiyorum. Nişanlım lise 1 den beri çalışıp birikim yapan biri. Konu zaten onların alması almaması değil. Ben öyle bişey demedim yanlış anlaşılmasın asla . Ben hala çalışıyosam ikimiz bişeyler yapalım diye. Ama destek olunacak diye herşeye söz sahibi olmak hakkını getirmiyo bencekuzum lutfen yanlis anlama ama kimse size hicbir sey yapmak zorunda degil. anne babanin gorevi okutup, buyutup, eli ekmek tutan yasa getirmektir.
elbette ki ana-baba olarak destekleri arkanizdadir ancak evlenecek kisilerin sorumluluklarini kendilerinin almalari gerekir.
varlikli bir ailem var. esimin annesi beni istemedigi icin biz iki tarafin da ailelerinin olmadigi, yurt disinda arkadaslarimizla olan bir davetle evlendik. her seyimizi esimle beraber yaptik. kimseden hicbir sey beklemedik. ve hickimsenin dahil olamadigi bir evliligimiz var.
eger ki birilerinden bir sey beklerseniz, o birileri de her zaman hayatiniza mudahale hakkini kendilerinde gorurler.
yagmurcugum destek olmayacaklarini, olmamalari gerektigini kabul edersen cok mutlu bir hayatin olur. benden sana abla tavsiyesi, mutluluklar dilerim.Ben tabikide herşeyimizi onlar karşılayacak demiyorum, ama yeri gelince de tabiki destek olmaları lazım. Ve kayınvalidem çalışıp didinip eklediği parayı demiyorum. Nişanlım lise 1 den beri çalışıp birikim yapan biri. Konu zaten onların alması almaması değil. Ben öyle bişey demedim yanlış anlaşılmasın asla . Ben hala çalışıyosam ikimiz bişeyler yapalım diye. Ama destek olunacak diye herşeye söz sahibi olmak hakkını getirmiyo bence
Ay neyse çok konuştum olur da tanıyan biri olur içimizde beni varya Allah korusun nişanlımın gazabındanda herkesinkindendee
Konu çok farklı yerlere sapacak ben kendimi anlatamadım sanırım .yagmurcugum destek olmayacaklarini, olmamalari gerektigini kabul edersen cok mutlu bir hayatin olur. benden sana abla tavsiyesi, mutluluklar dilerim.
Tamam canım, ilk fırsatta özelden yazarım..
ee ne var ne yok ?
Önemli birşey varsa söyleyin.. 708 mesajı okumam biraz zaman alacak malum
ayyyy ne güzel gönüllü bulduk...Bu arada görmedim sanma winter is coming haaa...en sevdiğin karakter hangisi? az kaldı yeni sezona...ayyyyBluedreamer02 prisoners izledim bugün ayyyy Ayy sanki yıllar geçmemiş geçen hafta son bölümü izlemiş gibi hissettim.
Bide su sey varya hani ned starkin karisinin kiz kardesi vardi ruh hastasi onun kocasi olarak cikmisti ortaya uzun aradan sonra adini simdi unuttum.heh baktim.netten lord baelish varya o adamda ilginc ama.bi cekiyo kendine yanii birden cikiveriyo.kimin yaninda oldugu belli degil hepsi iyi yaa cok yabanci dizi izlemem ama buna tutkunum resmen
game of thrones beybisii :) izlemelisinn benceBu hangi dizi kızzz aa ben nasıl izlemedim bu diziyi
30canım senin yaşın kaç?semurcan
Gule gule kullan kiz :)Meraba kizlar nabersiniz gelemedim bugun:)evde degildim
Sabah dünya mutfağı kategorisinde birinci oldugum icin Kknin gonderdigi hediyem geldi kizlar önce madalya simdi hediye cok mutlu oldumyemek bölümünde foto paylaştım ama sizede gostermek istedim Eki Görüntüle 1978587 O eliyle like yapanda erkek kardesim bana pizza yap diyen oydu fotoyuda boyle paylas deyince kiramadim iyiki dinlemisim onu sayesinde yarismayi kazandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?