Sağol canim benim:))Gule gule kullan kiz :)
Su madalyanda resmen gozumuze giriyooSağol canim benim:))
Bugun yoktumya birden beni gorunce garip gelmistir simdi o duyguyu bilirimSu madalyanda resmen gozumuze giriyoobuyuk buyukk :)
Emeginin karsiligi :) takiliyorumm ikicisini de nasip etsin rabbim :)Karisma kiz madalyama cok ugrastim almak icinlaz boregi sebze dolmasi yaptim da kazanamadim :/ cok ugrastim coook
Oy agzindan bal damliyo amin canimm benimEmeginin karsiligi :) takiliyorumm ikicisini de nasip etsin rabbim :)
Bugun yoktumya birden beni gorunce garip gelmistir simdi o duyguyu bilirimbide yemek topiginde herkesin 2-3 madalyasi vardi ben madalyasiz gariban gibi geziyodum simdi kasila kasila geziyorum Karisma kiz madalyama cok ugrastim almak icin laz boregi sebze dolmasi yaptim da kazanamadim :/ cok ugrastim coook
günaydın beybii. tebrik ederim canıım, güzel günlerde kullan inşallah.Meraba kizlar nabersiniz gelemedim bugun:)evde degildim
Sabah dünya mutfağı kategorisinde birinci oldugum icin Kknin gonderdigi hediyem geldi kizlar önce madalya simdi hediye cok mutlu oldumyemek bölümünde foto paylaştım ama sizede gostermek istedim Eki Görüntüle 1978587 O eliyle like yapanda erkek kardesim bana pizza yap diyen oydu fotoyuda boyle paylas deyince kiramadim iyiki dinlemisim onu sayesinde yarismayi kazandim
tebrik ederim canım maşallahGünaydın hayırlı cumalar
@AKovser hoşgeldin canım
Geçen hafta: 59,800
Bu Hafta: 59,700
Fark : 0,100
Yüzde: 0,167
Eki Görüntüle 1978637
maşallahhEki Görüntüle 1978640 Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 64.2
Bu hafta: 63.1
Giden: 1.1
Yüzde : 1,713
Gelecek hafta için hedef: 62.4
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Niye kuzum lıstede olunca skıntı oluyormu ben lıste nasıl oluyor onuda bılmıyorum amaTamam kuzum bende birazdan yürüyüş yaparım yine yzarım :) ben aslında listeye alınmak istemiyorum böyle liste dışı daha iyi benim için :))
Yeapp winter is comingg bu sene degistirmisler sezonu nisan dedimi baslardi bayiliyorum her karaktere.olmeseydi ned starka hayrandim ama olduu :) tabikii dragonss motherr numberone hele o gercekte olmasa ejderhalaaarr of diyorum.ama her karakteri seviyorum ben yaa kucuk seytani da seviyorum lannister i :) adaleti severimm onlarda olabildigince adaletlii.jin sniw bilmiyorum biraz uzak kaldi bana aslinda starklari cok sevmistim en basindan arya falan on numara ama iste en cok bahsettigim.ikiliyii seviyorum :)
Bide su sey varya hani ned starkin karisinin kiz kardesi vardi ruh hastasi onun kocasi olarak cikmisti ortaya uzun aradan sonra adini simdi unuttum.heh baktim.netten lord baelish varya o adamda ilginc ama.bi cekiyo kendine yanii birden cikiveriyo.kimin yaninda oldugu belli degil hepsi iyi yaa cok yabanci dizi izlemem ama buna tutkunum resmen
Ayy H Heart of Gold benim hassas olayimm bu yaa anlatasimm geldi resmenn.gece bekcileride cok etkileyiciii :) efektler falan iyi yapiyo adamlar :) bu arada az kaldi yeni sezona demissin ya kiz ne azii temmuzda oynucak yeni sezonncok uzgunumm cok
Ooooh kaptanımız gelmişş hoşgelmişş kız özlettin kendini 2 mesajdan 1'nde seni sorup durduk . Bu arada yardımcı bulman iyi oldu sen yokken collor arkadaşımız liste falan hazırlar
Ahhh bayılıyorum bu diziye michael için okadar göz yaşı dökmüştüm ilk bölümde görünce bi hüzünlendim 45 dk yetmiyor ama bana ;( bakalım scofieldı yemendeki hapishaneden nasıl çıkaracaklar :)))
Ben çok rahatım ya bekarlık sultanlıktır yani şimdilik ne kv ne elti görümce derdi varbi 25 yaşına kadar evlenmeyeyim en iyisi dmi kızlar baba evi gibi rahatlığı nerde bulurum sonra
Meraba kizlar nabersiniz gelemedim bugun:)evde degildim
Sabah dünya mutfağı kategorisinde birinci oldugum icin Kknin gonderdigi hediyem geldi kizlar önce madalya simdi hediye cok mutlu oldumyemek bölümünde foto paylaştım ama sizede gostermek istedim Eki Görüntüle 1978587 O eliyle like yapanda erkek kardesim bana pizza yap diyen oydu fotoyuda boyle paylas deyince kiramadim iyiki dinlemisim onu sayesinde yarismayi kazandim
Günaydın hayırlı cumalar
@AKovser hoşgeldin canım
Geçen hafta: 59,800
Bu Hafta: 59,700
Fark : 0,100
Yüzde: 0,167
Eki Görüntüle 1978637
Eki Görüntüle 1978640 Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 64.2
Bu hafta: 63.1
Giden: 1.1
Yüzde : 1,713
Gelecek hafta için hedef: 62.4
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Geçen hafta 61.300 dü
Hedefm 59,9 du ama olmadı dün bugün aynı çıktım...
Cercei bilmiyorum o din adamlari tarafindan akillandirildiktan sonra daha saglam geliyo banada ama bastan tam bir cirkefti :) aaa seyi unutum jaime lannisteeer :) gunaydin bu arada canimcimm :)evet temmuzda başlayacak az kaldı tabii ki 1 yıldır beklemişiz 2 ay daha bekleriz.
ben de şimdi tutkuıyla izlediğim için kendilerini, favorim küçük şeytan, snow, (ölmeden önce ned stark ) , cercei bence muhteşem ve arya...hemen hemen aynı seviyormuşuz. khalesei de güzel son vurgun ondan gelecek en heyecanlı yerde bitti yaaaaaa
ah ah bence de 42 45 dk yetmiyor 2 saat falan sürsün. ay ben de ağlamıştım yaaa
evlenme evlenme gez toz hayatın tadını çıkar.
tebrikler canımmmm yetenekli olmak güzel
tebrikleer
evet ablacım inşallahhtebrikler canım
her zamanki gibi yine çok iyi. pıtır pıtır gitti senin kilolar.
tebrikler canım. yalnız yüzde hesaplaman lazım
olsun canım gitmiş ya sen ona bak. p.tesi de 59,9 olur.
canim işteyim sabah çıkmadan çekip sonra attım çok biliyordün eve gidince yeniden düzenlerim sagolasin .Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Gelecek hafta için hedef kilo:
Haftalık mesaj sayısı:
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
NOT: tartı fotoğrafı eklemekte sorun yaşayan üyeler mazeretlerini bildirmelidir.
S Sevdalinka00 canim bildirim bu sekilde olmali
sagolasin canım ama benim giden kilodan ziyade adet olduğum için o şişkinlik gitti sanirimtebrikleer
evet ablacım inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?