- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Cercei bilmiyorum o din adamlari tarafindan akillandirildiktan sonra daha saglam geliyo banada ama bastan tam bir cirkefti :) aaa seyi unutum jaime lannisteeer :) gunaydin bu arada canimcimm :)
Günaydın tebriklerGeçen hafta:61,300
Bu hafta:60,400
Fark:0,9
Yüzde:1,46%
Gelecek hafta için hedef kilo:59,700
Haftalık mesaj sayısı:+60
sabak tartı resmen benimle oynadı, bi 60.100 çıkıyo bi 60,400 ben fazla olanı baz aldım.. sanırım pili bitiyoo bugün yeni pil alıcam
Menun ıyumıs kuzum hele o lahmacun ne zamandır aklımda ya :)Off kızlar ya bi zayıflasam bi şu bacaklarım incelsee, bu elbiseyi istiyorum yaaa
hurma da cok severım denıcem tesekmenüm
1 tk corek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvalti; 2 tuzsuz etimek, 1 yumurta, 1 yk lor, yeşillik , salatalik ,5 zeytin
ara; elma
öğlen; 2 köfte, 10 badem, salata
ara; 15 badem , bitki çayı
aksam; gözüm döndü acıktım kızımla eşim uyudu 7 de zor kalktılar otur ye derken 7.30 oldu
6 yk zeytinyağlı fasulye, salata
normalde badem ve kefir de vardı ama ben 4 yk yogurta 1 yk yulaf ve chia ve 1 hurma ekledim çünkü Kabızlığım var offf geçen gun yediğim de çıkmıştım bir umut işte
su; 3 lt
Spor; 1 saat yürüyüs
bu arada yoğurt un içine hurma acayip güzel oluyor tavsiye ederim.
hosgeldıİyi akşamlar canlar.. Nasılsınız ?
Gelemedim kaç gündür, biraz işlerim vardı, bilgisayarım da çalışmıyordu..
Telefondan da giremiyorum hiç..
Gelememek iyi oldu aslında, işlerimi hallettim, cumaya kadar bitti çok şükür..
Okumam gereken 708 mesaj var
Bu arada daha önce de söylemiştim benim bir yardımcıya ihtiyacım var..
Çok yoğun olucam önümüzdeki günlerde de..
Fırsat buldukca geleceğim ama yine de yardımcısız olmuyor..
Hele de cuma günü gelemezsen listeyi halledecek biri olmalı..
canım allah yardım Cın olsun senden habersız ev boyatmak da ne bıde mor mu dedın ne alaka sen oturcaksın orda ya bıde kotluga kadar karısıyor hane fılır verır guzel bıseydır ama o kdar da dııl yanıValla benim kayınvalidemde melekti. taa ki nişan olana kadar. Nişandan 3 gün önce atıyodum nişanı. 6buçuk yıldır( annem vefat ettikten 4 ay sonra başladık nişanlımla ilişkimize, hem ana hem baba hemde nefesim yerşne koydum onu zor zamanımda o oldu yanımda ) zar zor kavuştum oh tamam demiştim. Ki onun bide 4 yıl öncesi var platonik onun haberi olmadan sevmiştim onu rabbim demekki çok temiz sevdim diye nasip etti onu. Neyse mesela eşya bakıyoruz ufaktan, kaynanam diyoki o öyle olmasın böyle olsun. Ufak oda da bile tv yi hangi duvara koycağımıza karıştı daha 1 hafta önce. Ben balkona ferforje koltuk istiyorum bana diyo başka koltuk takımı alalım ki o benim hayalim. Nilanlandkktan sonra evi boyatmış kendi istediği renge. Evi bir gördüm ben şok oldum. Nişanlıma ben bunu istemiyorum dedim bişey beğenmiyosun sende dedi. Dün konuştuk güzelce dedim ki nolur ferforje alalım balkona. E tamam alıcaz dedim ya aşkım dedi. Ama annen başka diyo dedim. O oturmayacak orada o ne karışıyo dedi. Boyatma konusunda da bordo koltuk istiyormuş nişanlım. Bordo koltuk duvarlar öor uymaz dedim. Boyatalım dedm kem küm dedi. bana hiç bi fikrimi sormuyo annen ne isterse onu yapıyo byatalım lütfen dedim tamam dedi. İnşallah ta böyle devam eder. Ki ben anne kız olmayı çok istedim. Sözümde ne dese sustum alttan aldım. Taa ki beni köye rezil edene kadar... evinden dahi üstü kapalı kovuldum. Ama sorsan bemi çok sever sarılır öper.. ay çok konuştum. Daha şimdiden dolmuşum Allahım sen kurtar bian önce amin
cok aevındım canımMeraba kizlar nabersiniz gelemedim bugun:)evde degildim
Sabah dünya mutfağı kategorisinde birinci oldugum icin Kknin gonderdigi hediyem geldi kizlar önce madalya simdi hediye cok mutlu oldumyemek bölümünde foto paylaştım ama sizede gostermek istedim Eki Görüntüle 1978587 O eliyle like yapanda erkek kardesim bana pizza yap diyen oydu fotoyuda boyle paylas deyince kiramadim iyiki dinlemisim onu sayesinde yarismayi kazandim
şaz boregımı masallah ne hamaratız nerelısın bu arada o topıgıde merk ettım .Bugun yoktumya birden beni gorunce garip gelmistir simdi o duyguyu bilirimbide yemek topiginde herkesin 2-3 madalyasi vardi ben madalyasiz gariban gibi geziyodum simdi kasila kasila geziyorum Karisma kiz madalyama cok ugrastim almak icin laz boregi sebze dolmasi yaptim da kazanamadim :/ cok ugrastim coook
Masallah ıyı vermıssın canım . AynenEki Görüntüle 1978640 Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 64.2
Bu hafta: 63.1
Giden: 1.1
Yüzde : 1,713
Gelecek hafta için hedef: 62.4
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
cok ıyı canım .
cok ıyı yagmurcum.Geçen hafta:61,300
sabak tartı resmen benimle oynadı, bi 60.100 çıkıyo bi 60,400 ben fazla olanı baz aldım.. sanırım pili bitiyoo bugün yeni pil alıcam
Kiz gece bekcileri dedigim su seyler ya game of thrones da varya neydi onlarin adi yaa masmavii gozlerr onlargünaydın canım..cercei işte kraliçe, evet yaradı günahlarını söyleyince. jamie başlarda bildiğin ...şeydi işte anladın sonradan imana geldigece bekçilerini buldum ama kore dizisi mi tam orjinal ismi nedir canım?
bir de sana tavsiye ediyorum Orphan Black, Walking Dead ve Fringe....ayyyy benim favoriler.
az önce kızkardeşim aradı...tuğba walking sezon finali yapmış hee yapmış, ağladım yaa diyor. ben de ağladım bekleyemem kaç ay napacağız bekleyeceğiz dedim. ay bizdeki bu yabancı dizi aşkları öldürür benidizi muhabbetinden daha kilo bildirimi yapmadım dehşet kilo vermişim heyecan yaptım
Kiz gece bekcileri dedigim su seyler ya game of thrones da varya neydi onlarin adi yaa masmavii gozlerr onlar walking dead baslarda izledim bayagi sonra sıktı beni biraktim.wampire diares izliyodum genclük dizisionu bitirdim gibi oldu hemen hemen ama sonuna kadar izleyemedim tabisii.cnbc e kapanmayaydi iyidi.sabahlari da sponge bob izliyodum ne guzel :) madagaskar penguenleri falann off.ben cizgi filmde cok severm
Eki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30
kız ne paralısı cnbc e kapandı ama baska kanallarda oynuyo tabiii HBO olması lazım izlemek istedinmi bende netten bakıyorumkız Allah seni napmasınnn Ak gezenler onlarrr ayyyyyyyyyyhayır sıkılmaa izle devam et şu an müthiş artık zombie olayı yok tamamen ölü olmayanlarla hayatta kalma mücadelesi ben bildiğin ağlıyorum karakterler o kadar benimsemişim ki yıkıldım yaaa. ben int. den izliyom bizim evde o kanallar yok onlar pahalı paramız yok bizim
tebrikler canım
süper aseeel tebrikler.
Tebrikler. Bu hafta bende lessiye başlıyorum, bakalım haftaya ne kadar gidecek :))Eki Görüntüle 1978640 Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 64.2
Bu hafta: 63.1
Giden: 1.1
Yüzde : 1,713
Gelecek hafta için hedef: 62.4
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Tebrikler canım
Canım listedekiler diğer takımlarla yarışıyorlar. Listeye dahil olmayan yani bizler sadece takım içindeyiz. Listede olanların takım adına daha dikkatli olması lazım.Takımın derecesini düşürmemek adına.Niye kuzum lıstede olunca skıntı oluyormu ben lıste nasıl oluyor onuda bılmıyorum ama
.
Tebrikler güzelimGeçen hafta:61,300
Regl falan değilsen acil toparlanman lazım.Neden artıdasın. Bu hafta daha dikkatli ol canımgeçen hafta 98,2
pazartesi 99,1
bugün 98,4
fark 98,2-98,4 = +200 gr
% -0,02
Tebrikler canımEki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30
Dogru canimmcimgunaydınlarr
dunku sporum
30 dk yuruyu kosu 170 kalorı
10 dk bısıklet
30 squat
kol calısdım bıde
kılom
gecen hafta 66,900
bu hafta 66,500
fark 0,400
adetım ama 4 gunum
yüzde 0,60 ınsallah dogru hesaplamısımdır.
gunaydınlarr
dunku sporum
10 dk bısıklet
30 squat
kol calısdım bıde
kılom
gecen hafta 66,900
bu hafta 66,500
fark 0,400
adetım ama 4 gunum
ne devamı kız :S iki foto koydum işte yazmak yerine tlfnuma kaydedip fotograflıyorum :/ evet regl muhabbetinden zaten 1kgsi şişkinlikti yanitebirkler canım
eee devamı nerde bunun...ama sen sanki 2 kg falan mı verdin
Dogru canimmcim
tebirkler canım
eee devamı nerde bunun...ama sen sanki 2 kg falan mı verdin
gunaydınlarr
dunku sporum
10 dk bısıklet
30 squat
kol calısdım bıde
kılom
gecen hafta 66,900
bu hafta 66,500
fark 0,400
adetım ama 4 gunum
inşallaaahh :) sende istediğin kg ye ulaşırsın inşallah :)tesekkur ederım tatlım. sendıe tebrık ederım cok ıyı 1,700 ınsallah hep bole devam eder
tesekkurler canım.
teşekkür ederim günaydıınGünaydın tebrikler
valla bitane ye canım, ama perşembe çarşmba yemeMenun ıyumıs kuzum hele o lahmacun ne zamandır aklımda ya :)
Evet elbıse cok hosmus az kaldı sende alcaksn yavru gayet ıyısın bence
hurma da cok severım denıcem tesek
hosgeldı
canım allah yardım Cın olsun senden habersız ev boyatmak da ne bıde mor mu dedın ne alaka sen oturcaksın orda ya bıde kotluga kadar karısıyor hane fılır verır guzel bıseydır ama o kdar da dııl yanı
cok aevındım canım
şaz boregımı masallah ne hamaratız nerelısın bu arada o topıgıde merk ettım .
Masallah ıyı vermıssın canım . Aynen
cok ıyı canım .
cok ıyı yagmurcum.
süpersiinEki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30
Geçen hafta: 74,4
Bu hafta: 73,8
Fark: -600 gr
Yüzde: % 0,80
Gelecek hafta için hedef kilo: 73,2
Haftalık mesaj sayısı: + 30
hedefimi 200 gr la kaçırmışımm hep bu wc nin yüzünden... öğlen kontrolüm var acep ne olacak ?
Eki Görüntüle 1978655 @AKovser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?