Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cercei bilmiyorum o din adamlari tarafindan akillandirildiktan sonra daha saglam geliyo banada ama bastan tam bir cirkefti :) aaa seyi unutum jaime lannisteeer :) gunaydin bu arada canimcimm :)

günaydın canım..cercei işte kraliçe, evet yaradı günahlarını söyleyince. jamie başlarda bildiğin ...şeydi işte anladın sonradan imana geldi gece bekçilerini buldum ama kore dizisi mi tam orjinal ismi nedir canım?

bir de sana tavsiye ediyorum Orphan Black, Walking Dead ve Fringe....ayyyy benim favoriler.

az önce kızkardeşim aradı...tuğba walking sezon finali yapmış hee yapmış, ağladım yaa diyor. ben de ağladım bekleyemem kaç ay napacağız bekleyeceğiz dedim. ay bizdeki bu yabancı dizi aşkları öldürür beni dizi muhabbetinden daha kilo bildirimi yapmadım dehşet kilo vermişim heyecan yaptım

Günaydın tebrikler

Off kızlar ya bi zayıflasam bi şu bacaklarım incelsee, bu elbiseyi istiyorum yaaa
Menun ıyumıs kuzum hele o lahmacun ne zamandır aklımda ya :)
Evet elbıse cok hosmus az kaldı sende alcaksn yavru gayet ıyısın bence
hurma da cok severım denıcem tesek
hosgeldı
canım allah yardım Cın olsun senden habersız ev boyatmak da ne bıde mor mu dedın ne alaka sen oturcaksın orda ya bıde kotluga kadar karısıyor hane fılır verır guzel bıseydır ama o kdar da dııl yanı
cok aevındım canım
şaz boregımı masallah ne hamaratız nerelısın bu arada o topıgıde merk ettım .
Eki Görüntüle 1978640 Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 64.2
Bu hafta: 63.1
Giden: 1.1
Yüzde : 1,713
Gelecek hafta için hedef: 62.4

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Masallah ıyı vermıssın canım . Aynen
Eki Görüntüle 1978642
başlangıç kilom:60.3
güncel kilo:59.6
cok ıyı canım .
cok ıyı yagmurcum.

Kiz gece bekcileri dedigim su seyler ya game of thrones da varya neydi onlarin adi yaa masmavii gozlerr onlar walking dead baslarda izledim bayagi sonra sıktı beni biraktim.wampire diares izliyodum genclük dizisi onu bitirdim gibi oldu hemen hemen ama sonuna kadar izleyemedim tabisii.cnbc e kapanmayaydi iyidi.sabahlari da sponge bob izliyodum ne guzel :) madagaskar penguenleri falann off.ben cizgi filmde cok severm

kız Allah seni napmasınnn Ak gezenler onlarrr ayyyyyyyyyy hayır sıkılmaa izle devam et şu an müthiş artık zombie olayı yok tamamen ölü olmayanlarla hayatta kalma mücadelesi ben bildiğin ağlıyorum karakterler o kadar benimsemişim ki yıkıldım yaaa. ben int. den izliyom bizim evde o kanallar yok onlar pahalı paramız yok bizim

tebrikler canım

Eki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30

süper aseeel tebrikler.

kız ne paralısı cnbc e kapandı ama baska kanallarda oynuyo tabiii HBO olması lazım izlemek istedinmi bende netten bakıyorum bende fakirimm kııızzz

Eki Görüntüle 1978640 Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 64.2
Bu hafta: 63.1
Giden: 1.1
Yüzde : 1,713
Gelecek hafta için hedef: 62.4

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Tebrikler. Bu hafta bende lessiye başlıyorum, bakalım haftaya ne kadar gidecek :))

Eki Görüntüle 1978642
başlangıç kilom:60.3
güncel kilo:59.6
Tebrikler canım

Niye kuzum lıstede olunca skıntı oluyormu ben lıste nasıl oluyor onuda bılmıyorum ama

.
Canım listedekiler diğer takımlarla yarışıyorlar. Listeye dahil olmayan yani bizler sadece takım içindeyiz. Listede olanların takım adına daha dikkatli olması lazım.Takımın derecesini düşürmemek adına.

Tebrikler güzelim

geçen hafta 98,2
pazartesi 99,1
bugün 98,4

fark 98,2-98,4 = +200 gr
% -0,02
Regl falan değilsen acil toparlanman lazım.Neden artıdasın. Bu hafta daha dikkatli ol canım
Eki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30
Tebrikler canım

gunaydınlarr

dunku sporum
30 dk yuruyu kosu 170 kalorı
10 dk bısıklet
30 squat
kol calısdım bıde

kılom
gecen hafta 66,900
bu hafta 66,500
fark 0,400
adetım ama 4 gunum

yüzde 0,60 ınsallah dogru hesaplamısımdır.

Eklentiler

• index.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 49

hedef kılomu yazmamısım
65,800 ınsallah

+30 msj sayımda

Günaydın tebrikler
teşekkür ederim günaydıın

valla bitane ye canım, ama perşembe çarşmba yeme inşallah alabilcem öyle elbise, tebrik ederim seni de canım benim
Eki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30
süpersiin

o neydi gızzz... maşallahhhh maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…