Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim günaydıın

valla bitane ye canım, ama perşembe çarşmba yeme inşallah alabilcem öyle elbise, tebrik ederim seni de canım benim

süpersiin

o neydi gızzz... maşallahhhh maşallahhh

yıcem kuzum aklımda da annemle cumartesı dısarı cıkcaz odulumu o zmana saklıyorum dıye yıyemıyorum.
bıde lahmacun dıyetsyenm haftada bır verırdı bana bazen

Psikolocim bozuldu şuan aman nazarım değmesinnn
yıcem kuzum aklımda da annemle cumartesı dısarı cıkcaz odulumu o zmana saklıyorum dıye yıyemıyorum.
Evet canım hafta da 1 bitane iyi bence. Zaten ben hiç ekmek tüketmiyorm binde 1 yiyorum onun için bu hafta 2 tane oldu lahmacun. Ama haftaya daha çok asılıcam. Mayıs'ta çıkana kadar 56 olmam lazım

bugün istediğin bir şey var mı diye sorarsa, yağda yumurta isteyeceğimmmmmm 4 aydır haşlanmış yiyorum yaaa

canısı bozulmasın regl olamıyodum ya olunca zaten cumadan pazartesiye 1kg gitmişti ekstra 700gr vermişim :) sen beni 700 gr vermiş olarak gör :)

int berbat daha şimdi açıldı.... gördüm notlara yazmışsın aferin 1,7 güzel
tenk yuu beybisii

bugün istediğin bir şey var mı diye sorarsa, yağda yumurta isteyeceğimmmmmm 4 aydır haşlanmış yiyorum yaaa
neden yemiyosun yağda yumurta az yağla yap yavrum terayaglı.kasmadan yap diyetini sonra diyet bittignde ufacık sey sana gramda olsa aldırır :/
ben tadıyorum mesela ama yumurtayı gecen tükettim mesela tavada yapıp

KUZUM GAYET IYISIN SEN MASALLAHIN VAR GERCEKDEN HEDEFINE ULASCAKSIN DUGUNE KADAR.
OLSUN EKMEK BIDE PROTIN KIYMA BENCE GAYET IYI
Kızlar günaydın, oğlana süt veriyorum. Halledip tartılacağım.

günaydın semurcum beklıyoruz.

ay kıyamam ben pazarları yıyorum ya sucuklu yapıorum :):)
karatay ne dıyor tereyag yıyın dıyor canım aaa az kır ye nolcak.

neden yemiyosun yağda yumurta az yağla yap yavrum terayaglı.kasmadan yap diyetini sonra diyet bittignde ufacık sey sana gramda olsa aldırır :/
ben tadıyorum mesela ama yumurtayı gecen tükettim mesela tavada yapıp

ya bilmiyorum söylemedi ki, tereyağ falan neeeee yemedim hiç. sadece zeytine, zeytinyağı ekliyorum... akşam canınız çekmesin pilav yaptım fasulye yaptım dünden kalan çorba ve az köfte vardı....3 kişiyiz herkes farklı yiyor. ben salata kefir fasulye, eşim çorba pilav fasulye cacık, kızım pilav cacık köfte...allahım aş evi gibiyiz..neyse o pilav tereyağlı yaptım bir koktu bir koktu tamam dedim varya koklamaktan aldım kilo bir çatalın ucuyla baktım hani pişmiş mi bahanesiyle fark ettim ki özlemişim ki ben pilav aramam yani yılda 3 5 kez belki...ama yasaklı olunca pek bir tatlı geliyorr

yaaa kıymasınlar bana.... ben yiyemiyorum diye eve de sucuk almıyorummmmmm geçenlerde aldım şaka bir yana bir tane yedim yani o kadar değil, salam aldım bir dilim hani nefis körelsin diye. evet karatay doğru diyor karatay yaptığım dönem kocam eve zeytinyağ tereyağ yetiştiremiyordu karatay yapma artık yeter dedi 3 4 güne bir koli yumurta bitiyordu

Günaydın kızlar bu sabah yine moralim bozuldu sıfır kaçamaksız her gün hareket ettim suyumu içtim yine de giden 100 gram şaka gibi yaaa Çıldırıcııııımmmm artık evdekilerin bile psikolojisini bozdum haftalardır 72 deyim yok böyle bir şey

Geçen hafta: 72,3
Bu hafta: 72,2
Fark: 0,1
Yüzde: 0,13
Gelecek hafta için hedef kilo: hedef koyamıyorum nasıl olsa 100 gr tek gidiyor
Haftalık mesaj sayısı: 30+

Bozma moralini kuzum

cok kafana takma canım takıncada takılıp kalıyo kendmden biliyorum bakalım simdi bende de 82 barajı var senelerdir 82den asagı inmedim 82ye geince 81 e düşebilcemmi sıkıntısı daha simdiden var bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…