hahahaateşekkür ederim günaydıın
valla bitane ye canım, ama perşembe çarşmba yemeinşallah alabilcem öyle elbise, tebrik ederim seni de canım benim
süpersiin
o neydi gızzz... maşallahhhh maşallahhh
teşekkür ederim günaydıın
valla bitane ye canım, ama perşembe çarşmba yemeinşallah alabilcem öyle elbise, tebrik ederim seni de canım benim
süpersiin
o neydi gızzz... maşallahhhh maşallahhh
Psikolocim bozuldu şuan aman nazarım değmesinnnhahahaa
Evet canım hafta da 1 bitane iyi bence. Zaten ben hiç ekmek tüketmiyorm binde 1 yiyorum onun için bu hafta 2 tane oldu lahmacun. Ama haftaya daha çok asılıcam. Mayıs'ta çıkana kadar 56 olmam lazımyıcem kuzum aklımda da annemle cumartesı dısarı cıkcaz odulumu o zmana saklıyorum dıye yıyemıyorum.
bıde lahmacun dıyetsyenm haftada bır verırdı bana bazen
ne devamı kız :S iki foto koydum işte yazmak yerine tlfnuma kaydedip fotograflıyorum :/ evet regl muhabbetinden zaten 1kgsi şişkinlikti yani
yıcem kuzum aklımda da annemle cumartesı dısarı cıkcaz odulumu o zmana saklıyorum dıye yıyemıyorum.
bıde lahmacun dıyetsyenm haftada bır verırdı bana bazen
canısı bozulmasın regl olamıyodum ya olunca zaten cumadan pazartesiye 1kg gitmişti ekstra 700gr vermişim :) sen beni 700 gr vermiş olarak gör :)Psikolocim bozuldu şuan aman nazarım değmesinnn
Evet canım hafta da 1 bitane iyi bence. Zaten ben hiç ekmek tüketmiyorm binde 1 yiyorum onun için bu hafta 2 tane oldu lahmacun. Ama haftaya daha çok asılıcam. Mayıs'ta çıkana kadar 56 olmam lazım
tenk yuu beybisiiint berbat daha şimdi açıldı.... gördüm notlara yazmışsınaferin 1,7 güzel
neden yemiyosun yağda yumurtabugün istediğin bir şey var mı diye sorarsa, yağda yumurta isteyeceğimmmmmm 4 aydır haşlanmış yiyorum yaaa
Psikolocim bozuldu şuan aman nazarım değmesinnn
Evet canım hafta da 1 bitane iyi bence. Zaten ben hiç ekmek tüketmiyorm binde 1 yiyorum onun için bu hafta 2 tane oldu lahmacun. Ama haftaya daha çok asılıcam. Mayıs'ta çıkana kadar 56 olmam lazım
Kızlar günaydın, oğlana süt veriyorum. Halledip tartılacağım.
bugün istediğin bir şey var mı diye sorarsa, yağda yumurta isteyeceğimmmmmm 4 aydır haşlanmış yiyorum yaaa
neden yemiyosun yağda yumurtaaz yağla yap yavrum terayaglı.kasmadan yap diyetini sonra diyet bittignde ufacık sey sana gramda olsa aldırır :/
ben tadıyorum mesela ama yumurtayı gecen tükettim mesela tavada yapıp
KUZUM GAYET IYISIN SEN MASALLAHIN VAR GERCEKDEN HEDEFINE ULASCAKSIN DUGUNE KADAR.
OLSUN EKMEK BIDE PROTIN KIYMA BENCE GAYET IYI
günaydın semurcum beklıyoruz.
ay kıyamam ben pazarları yıyorum ya sucuklu yapıorum :):)
karatay ne dıyor tereyag yıyın dıyor canım aaa az kır ye nolcak.
dogruu cnm tebrklerEki Görüntüle 1978689
Kızlar günaydın yeniden.
Geçen hafta: 58.8
Bugün: 57.0
Fark: 1.8 kg
Yüzde: 3.06 (doğru mu bu)
Haftaya hedef kilo: 56
Daha iyileri senin olsun kuzum.dogruu cnm tebrkler
hepimizin olsun :)Daha iyileri senin olsun kuzum.
Günaydın kızlar bu sabah yine moralim bozuldu sıfır kaçamaksız her gün hareket ettim suyumu içtim yine de giden 100 gram şaka gibi yaaaÇıldırıcııııımmmm artık evdekilerin bile psikolojisini bozdum haftalardır 72 deyim yok böyle bir şey
Geçen hafta: 72,3
Bu hafta: 72,2
Fark: 0,1
Yüzde: 0,13
Gelecek hafta için hedef kilo: hedef koyamıyorum nasıl olsa 100 gr tek gidiyor
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Eki Görüntüle 1978694
cok kafana takma canım takıncada takılıp kalıyo kendmden biliyorum bakalım simdi bende de 82 barajı varGünaydın kızlar bu sabah yine moralim bozuldu sıfır kaçamaksız her gün hareket ettim suyumu içtim yine de giden 100 gram şaka gibi yaaaÇıldırıcııııımmmm artık evdekilerin bile psikolojisini bozdum haftalardır 72 deyim yok böyle bir şey
Geçen hafta: 72,3
Bu hafta: 72,2
Fark: 0,1
Yüzde: 0,13
Gelecek hafta için hedef kilo: hedef koyamıyorum nasıl olsa 100 gr tek gidiyor
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Eki Görüntüle 1978694
Eki Görüntüle 1978689
Kızlar günaydın yeniden.
Geçen hafta: 58.8
Bugün: 57.0
Fark: 1.8 kg
Yüzde: 3.06 (doğru mu bu)
Haftaya hedef kilo: 56
Eki Görüntüle 1978692
Gelin bacilar geliinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?