hahaayyy süperr darısı bana.
ben kontrolden gelince içeceğim bunlar beni kesmiyor kupada içiyorum bennn
hahabende bi taneyle kalmıyorum cınımm iki oluyo üç oluyo ama fazla oluncada yaşlı deiliz ama carpıntı yapıyor yavruumm titrek nine moduna girdim suan
tansiyon her insanda var yavrusumm :) ama hastası degilim ani yükselmeler düşmeler olmuyo ama tansiyonumda normal degil benm düsük hep 10 a 5 yada 6 cıkar ölcünce :) genelde de yükselmez düşer o da gıdamı eksik alınca oluyozaten tansiyon varsa 1 den fazla içmeyin, ama 2 yi de geçmeyin diyor. işte benim 1 kupa 2 2,5 fincan eder
Günaydın kızlar bu sabah yine moralim bozuldu sıfır kaçamaksız her gün hareket ettim suyumu içtim yine de giden 100 gram şaka gibi yaaaÇıldırıcııııımmmm artık evdekilerin bile psikolojisini bozdum haftalardır 72 deyim yok böyle bir şey
Geçen hafta: 72,3
Bu hafta: 72,2
Fark: 0,1
Yüzde: 0,13
Gelecek hafta için hedef kilo: hedef koyamıyorum nasıl olsa 100 gr tek gidiyor
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Eki Görüntüle 1978694
cok kafana takma canım takıncada takılıp kalıyo kendmden biliyorum bakalım simdi bende de 82 barajı varsenelerdir 82den asagı inmedim 82ye geince 81 e düşebilcemmi sıkıntısı daha simdiden var bende :)
ya bilmiyorum söylemedi ki, tereyağ falan neeeee yemedim hiç. sadece zeytine, zeytinyağı ekliyorum... akşam canınız çekmesin pilav yaptım fasulye yaptım dünden kalan çorba ve az köfte vardı....3 kişiyiz herkes farklı yiyor. ben salata kefir fasulye, eşim çorba pilav fasulye cacık, kızım pilav cacık köfte...allahım aş evi gibiyiz..neyse o pilav tereyağlı yaptım bir koktu bir koktu tamam dedim varya koklamaktan aldım kilobir çatalın ucuyla baktım hani pişmiş mi bahanesiyle fark ettim ki özlemişim ki ben pilav aramam yani yılda 3 5 kez belki...ama yasaklı olunca pek bir tatlı geliyorr
Eki Görüntüle 1978689
Kızlar günaydın yeniden.
Geçen hafta: 58.8
Bugün: 57.0
Fark: 1.8 kg
Yüzde: 3.06 (doğru mu bu)
Haftaya hedef kilo: 56
yaaa kıymasınlar bana.... ben yiyemiyorum diye eve de sucuk almıyorummmmmmgeçenlerde aldım şaka bir yana bir tane yedim yani o kadar değil, salam aldım bir dilim hani nefis körelsin diye. evet karatay doğru diyor karatay yaptığım dönem kocam eve zeytinyağ tereyağ yetiştiremiyordu karatay yapma artık yeter dedi 3 4 güne bir koli yumurta bitiyordu
Günaydın kızlar bu sabah yine moralim bozuldu sıfır kaçamaksız her gün hareket ettim suyumu içtim yine de giden 100 gram şaka gibi yaaaÇıldırıcııııımmmm artık evdekilerin bile psikolojisini bozdum haftalardır 72 deyim yok böyle bir şey
Geçen hafta: 72,3
Bu hafta: 72,2
Fark: 0,1
Yüzde: 0,13
Gelecek hafta için hedef kilo: hedef koyamıyorum nasıl olsa 100 gr tek gidiyor
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Eki Görüntüle 1978694
canımm bozma moralini, uzun süre bu kiloda kaldıysan o yüzden zorlar. ben de 1,5 ay kadar 77-78 arası gittim geldim. sonra kırıldı ama bozma sakın devam.
bende de vardı o yani illaki takılma duraklama oluyor kimisi ilk 5 10 kg verince kimisi de son 2-35 kg kalınca oluyor.
bugün şeyi soracağım, kilom azaldıkça miktarı da azaltıyor mu kaloriyi ya da sanki bu hafta kalorim hep 1200 lerde gibiydi kabaca yani.
kg azaldıkça degil hareketine göre alabilcegin kalori ayarlanıyo diye biliyorum ben normal yasantı tarzına göre aktifligine göre yani tabii yas kg de etkili ama düştükçe daha cok yakıyor vucut sanırım bu da kalorinin artmasını sey edermi bilmiyorum bende ögrende gel bizide aydnlat :)canımm bozma moralini, uzun süre bu kiloda kaldıysan o yüzden zorlar. ben de 1,5 ay kadar 77-78 arası gittim geldim. sonra kırıldı ama bozma sakın devam.
bende de vardı o yani illaki takılma duraklama oluyor kimisi ilk 5 10 kg verince kimisi de son 2-35 kg kalınca oluyor.
bugün şeyi soracağım, kilom azaldıkça miktarı da azaltıyor mu kaloriyi ya da sanki bu hafta kalorim hep 1200 lerde gibiydi kabaca yani.
sınava hazırlanıyorum çok sabit kalıyorum ona bağlıyorum benTebrikler. Bu hafta bende lessiye başlıyorum, bakalım haftaya ne kadar gidecek :))
Tebrikler canım
Canım listedekiler diğer takımlarla yarışıyorlar. Listeye dahil olmayan yani bizler sadece takım içindeyiz. Listede olanların takım adına daha dikkatli olması lazım.Takımın derecesini düşürmemek adına.
Tebrikler güzelim
Regl falan değilsen acil toparlanman lazım.Neden artıdasın. Bu hafta daha dikkatli ol canım
Tebrikler canım
cok kafana takma canım takıncada takılıp kalıyo kendmden biliyorum bakalım simdi bende de 82 barajı varsenelerdir 82den asagı inmedim 82ye geince 81 e düşebilcemmi sıkıntısı daha simdiden var bende :)
canımm bozma moralini, uzun süre bu kiloda kaldıysan o yüzden zorlar. ben de 1,5 ay kadar 77-78 arası gittim geldim. sonra kırıldı ama bozma sakın devam.
Aynen once ver sonra yap squat fln bende simdi kosu bandim yok pek cocukla da disarida yuruyus yapamiyorum makine yapilana kadar squattir fln yapiyorum ama korkuyorum .evlendigim sene zayiflayayim diye spor salonuna gitmistim boyle sıkılastirici hareketler yaptirdilar fln ben aksine sistim biliyomusun .yurume bandnda yuruyodum ozamanda ama ayni zamanda yok mekikti yok kol calis yok baska sey vermedimm sistimm odemli gibi kasli kasliVallahi kuzum ne yapcam bilmiyorum ister istemez takıyorum kafaya normal mi yani 100 gryürüyüş ve squat mekik falan karışık hareketler yapıyordum onları bırakıp leslieye mi yönelsem
canım spora cok mu yuklenıyorsun acaba kasın artıp yagın gıderse tartıda malesef goremezsn vucudundan anlayabılırsn ama stres yapma..
Aynen once ver sonra yap squat fln bende simdi kosu bandim yok pek cocukla da disarida yuruyus yapamiyorum makine yapilana kadar squattir fln yapiyorum ama korkuyorum .evlendigim sene zayiflayayim diye spor salonuna gitmistim boyle sıkılastirici hareketler yaptirdilar fln ben aksine sistim biliyomusun .yurume bandnda yuruyodum ozamanda ama ayni zamanda yok mekikti yok kol calis yok baska sey vermedimm sistimm odemli gibi kasli kasliyurumek en guzeli tempolu
Spor olarak yürüyüş yaptım bu hafta ve iki günde bir squat mekik basen hareketleri duvar şınavı side bend yapıyordum. Bu hafta leslie yapayım bakalım ne olacak
Meraba kizlar nabersiniz gelemedim bugun:)evde degildim
Sabah dünya mutfağı kategorisinde birinci oldugum icin Kknin gonderdigi hediyem geldi kizlar önce madalya simdi hediye cok mutlu oldumyemek bölümünde foto paylaştım ama sizede gostermek istedim Eki Görüntüle 1978587 O eliyle like yapanda erkek kardesim bana pizza yap diyen oydu fotoyuda boyle paylas deyince kiramadim iyiki dinlemisim onu sayesinde yarismayi kazandim
Günaydın hayırlı cumalar
@AKovser hoşgeldin canım
Geçen hafta: 59,800
Bu Hafta: 59,700
Fark : 0,100
Yüzde: 0,167
Eki Görüntüle 1978637
Eki Görüntüle 1978640 Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 64.2
Bu hafta: 63.1
Giden: 1.1
Yüzde : 1,713
Gelecek hafta için hedef: 62.4
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Geçen hafta:61,300
Bu hafta:60,400
Fark:0,9
Yüzde:1,46%
Gelecek hafta için hedef kilo:59,700
Haftalık mesaj sayısı:+60
sabak tartı resmen benimle oynadı, bi 60.100 çıkıyo bi 60,400 ben fazla olanı baz aldım.. sanırım pili bitiyoo bugün yeni pil alıcam
geçen hafta 98,2
pazartesi 99,1
bugün 98,4
fark 98,2-98,4 = +200 gr
% -0,02
Eki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30
Geçen hafta: 74,4
Bu hafta: 73,8
Fark: -600 gr
Yüzde: % 0,80
Gelecek hafta için hedef kilo: 73,2
Haftalık mesaj sayısı: + 30
hedefimi 200 gr la kaçırmışımm hep bu wc nin yüzünden... öğlen kontrolüm var acep ne olacak ?
Eki Görüntüle 1978655 @AKovser
gunaydınlarr
dunku sporum
30 dk yuruyu kosu 170 kalorı
10 dk bısıklet
30 squat
kol calısdım bıde
kılom
gecen hafta 66,900
bu hafta 66,500
fark 0,400
adetım ama 4 gunum
yüzde 0,60 ınsallah dogru hesaplamısımdır.
Eki Görüntüle 1978689
Kızlar günaydın yeniden.
Geçen hafta: 58.8
Bugün: 57.0
Fark: 1.8 kg
Yüzde: 3.06 (doğru mu bu)
Haftaya hedef kilo: 56
aynen sporunu bı degıs yuruyusu bırakma bence squatda kalsın yanında zumba da olabılır canım bı bak hamngısı uyarsa sana dıger hafta daha ıyı olcak bence.
Tesekkur ederim tatliskom
Tebrik ederim canımm çok güzeller güle güle kullan
Ah kuzum sende benim gibi -100 görmüşsün haftaya daha fazla --- görmek dileğiyle :)))
Maşallah hiç duraklama yok her hafta olduğu gibi yine çok güzel vermişsin ablacımmçok imreniyorum sana
Süpersin canım yüzde hesaplamasını da yapmayı unutma
Tebrik ederim kuzum 58 e az kalmışşşhadi verde şu kiloları göbek atayımm
Bu hafta niye böyle oldu canım? Bu hafta daha fazla hareket etmeye çalış :)
Çok güzel canım
Tebrik ederim kuzumm çok iyi :))
Tebrikler canımm
Vaovvvsüper vermişsin canımm böyle devammm :)))
Maşallah süpersiniz kızlar yaaa
O ne demek kiEşimle bozuştuk, dedi ki:
- bu evde çocuk olmak istemezdim.
Eşimle bozuştuk, dedi ki:
- bu evde çocuk olmak istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?