Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy süperr darısı bana.

ben kontrolden gelince içeceğim bunlar beni kesmiyor kupada içiyorum bennn
haha bende bi taneyle kalmıyorum cınımm iki oluyo üç oluyo ama fazla oluncada yaşlı deiliz ama carpıntı yapıyor yavruumm titrek nine moduna girdim suan

haha bende bi taneyle kalmıyorum cınımm iki oluyo üç oluyo ama fazla oluncada yaşlı deiliz ama carpıntı yapıyor yavruumm titrek nine moduna girdim suan

zaten tansiyon varsa 1 den fazla içmeyin, ama 2 yi de geçmeyin diyor. işte benim 1 kupa 2 2,5 fincan eder

zaten tansiyon varsa 1 den fazla içmeyin, ama 2 yi de geçmeyin diyor. işte benim 1 kupa 2 2,5 fincan eder
tansiyon her insanda var yavrusumm :) ama hastası degilim ani yükselmeler düşmeler olmuyo ama tansiyonumda normal degil benm düsük hep 10 a 5 yada 6 cıkar ölcünce :) genelde de yükselmez düşer o da gıdamı eksik alınca oluyo

canımm bozma moralini, uzun süre bu kiloda kaldıysan o yüzden zorlar. ben de 1,5 ay kadar 77-78 arası gittim geldim. sonra kırıldı ama bozma sakın devam.

cok kafana takma canım takıncada takılıp kalıyo kendmden biliyorum bakalım simdi bende de 82 barajı var senelerdir 82den asagı inmedim 82ye geince 81 e düşebilcemmi sıkıntısı daha simdiden var bende :)

bende de vardı o yani illaki takılma duraklama oluyor kimisi ilk 5 10 kg verince kimisi de son 2-35 kg kalınca oluyor.

bugün şeyi soracağım, kilom azaldıkça miktarı da azaltıyor mu kaloriyi ya da sanki bu hafta kalorim hep 1200 lerde gibiydi kabaca yani.

ay canım evde olunca cok zor gercekden bende esıme yapınca pısmıs mı dıye mutlaka bakıuyordum suan ıkımız dıyetteyz allahdan yapmıyorum yemıyorum bakalım ne kadar surcek tabı brıne gıdınce yıyorsun.
Eki Görüntüle 1978689
Kızlar günaydın yeniden.

Geçen hafta: 58.8
Bugün: 57.0
Fark: 1.8 kg
Yüzde: 3.06 (doğru mu bu)
Haftaya hedef kilo: 56

oy ma

karatay da dımı onda baya masraflı o zman :):)
bence ye yanı bana dıyetsyende verırdı yagda hafta da ıkı yada bır benım esımde sucuk delısı o yuzden pazarları kırıyoruz yumurta ben daha ozel seyler ısterm opatates gıbı :):) salam ben yıyorum bazen asıl jambon verıordu dıyetsyen bazen o daha dıyet herhal :):)

canım spora cok mu yuklenıyorsun acaba kasın artıp yagın gıderse tartıda malesef goremezsn vucudundan anlayabılırsn ama stres yapma.

mıktarı azaltma derken dıyetınde degısıklık yap mesela ben dıyetsyene gıttıgımde bı hafta ekmek verıyorsa dıger hafta vermezdı snra verırdı ay derdım kı ben gecen hafta yemedım bu hafta yersem alırım ama ole olmuyor dıyetsyene gıdıyormusun bu arada.

kg azaldıkça degil hareketine göre alabilcegin kalori ayarlanıyo diye biliyorum ben normal yasantı tarzına göre aktifligine göre yani tabii yas kg de etkili ama düştükçe daha cok yakıyor vucut sanırım bu da kalorinin artmasını sey edermi bilmiyorum bende ögrende gel bizide aydnlat :)

sınava hazırlanıyorum çok sabit kalıyorum ona bağlıyorum ben

cok kafana takma canım takıncada takılıp kalıyo kendmden biliyorum bakalım simdi bende de 82 barajı var senelerdir 82den asagı inmedim 82ye geince 81 e düşebilcemmi sıkıntısı daha simdiden var bende :)

Vallahi kuzum ne yapcam bilmiyorum ister istemez takıyorum kafaya normal mi yani 100 gr yürüyüş ve squat mekik falan karışık hareketler yapıyordum onları bırakıp leslieye mi yönelsem

Geçen sene bu aylarda aynı kilodaydım ve o zamanlr bu kilomu korumaya çalışıyordum inşallah duraklamadır ve önümüzdeki hafta patır patır gider yoksa kafayı yicem

Vallahi kuzum ne yapcam bilmiyorum ister istemez takıyorum kafaya normal mi yani 100 gr yürüyüş ve squat mekik falan karışık hareketler yapıyordum onları bırakıp leslieye mi yönelsem
Aynen once ver sonra yap squat fln bende simdi kosu bandim yok pek cocukla da disarida yuruyus yapamiyorum makine yapilana kadar squattir fln yapiyorum ama korkuyorum .evlendigim sene zayiflayayim diye spor salonuna gitmistim boyle sıkılastirici hareketler yaptirdilar fln ben aksine sistim biliyomusun .yurume bandnda yuruyodum ozamanda ama ayni zamanda yok mekikti yok kol calis yok baska sey vermedimm sistimm odemli gibi kasli kasli yurumek en guzeli tempolu

canım spora cok mu yuklenıyorsun acaba kasın artıp yagın gıderse tartıda malesef goremezsn vucudundan anlayabılırsn ama stres yapma..

Spor olarak yürüyüş yaptım bu hafta ve iki günde bir squat mekik basen hareketleri duvar şınavı side bend yapıyordum. Bu hafta leslie yapayım bakalım ne olacak

Aaa böyle olacaksa kas falan istemiyorum ben kas iyidir ama önce bu kilolardan kurtulayım sonra yaparım sıkılaşma hareketlerini size de ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar vallahi çıldırcak gibiydim evde bağırıp çağırıyordum niye gitmiyo bu lanet kilolar diye beni bilgilendirdiniz ve destek için çokkkkk teşekkür ederimmmm

Spor olarak yürüyüş yaptım bu hafta ve iki günde bir squat mekik basen hareketleri duvar şınavı side bend yapıyordum. Bu hafta leslie yapayım bakalım ne olacak

aynen sporunu bı degıs yuruyusu bırakma bence squatda kalsın yanında zumba da olabılır canım bı bak hamngısı uyarsa sana dıger hafta daha ıyı olcak bence.

Tebrik ederim canımm çok güzeller güle güle kullan

Günaydın hayırlı cumalar
@AKovser hoşgeldin canım
Geçen hafta: 59,800
Bu Hafta: 59,700
Fark : 0,100
Yüzde: 0,167
Eki Görüntüle 1978637

Ah kuzum sende benim gibi -100 görmüşsün haftaya daha fazla --- görmek dileğiyle :)))

Eki Görüntüle 1978640 Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta : 64.2
Bu hafta: 63.1
Giden: 1.1
Yüzde : 1,713
Gelecek hafta için hedef: 62.4

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Maşallah hiç duraklama yok her hafta olduğu gibi yine çok güzel vermişsin ablacımm çok imreniyorum sana

Eki Görüntüle 1978642
başlangıç kilom:60.3
güncel kilo:59.6

Süpersin canım yüzde hesaplamasını da yapmayı unutma

Tebrik ederim kuzum 58 e az kalmışşş hadi verde şu kiloları göbek atayımm

geçen hafta 98,2
pazartesi 99,1
bugün 98,4

fark 98,2-98,4 = +200 gr
% -0,02

Bu hafta niye böyle oldu canım? Bu hafta daha fazla hareket etmeye çalış :)

Eki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30

Çok güzel canım

Tebrik ederim kuzumm çok iyi :))

Tebrikler canımm

Vaovvv süper vermişsin canımm böyle devammm :)))

Eki Görüntüle 1978689
Kızlar günaydın yeniden.

Geçen hafta: 58.8
Bugün: 57.0
Fark: 1.8 kg
Yüzde: 3.06 (doğru mu bu)
Haftaya hedef kilo: 56
Maşallah süpersiniz kızlar yaaa

Tesekkur ederim tatliskom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…