Eşimle bozuştuk, dedi ki:
- bu evde çocuk olmak istemezdim.
Zumbayı nerden takip etcem canım internetten araştırdım uzun videolar bulamadım hep 3-4 dklık vardı
süperr
O ne demek ki
Niye öyle dedi canım noldu ki
neden bısey mı oldu cocuga mı bısey deduın de bole dedı. demesı kolayda cocukla aksama kdar o evde kalsa.
çocuğuma ben bakıyorum gülüm kadın altı üstü 5 ayda 2 defa baktıNiye kuzum lıstede olunca skıntı oluyormu ben lıste nasıl oluyor onuda bılmıyorum ama
Bu arada Allah kabul etsın orucunu menunde guzelmıs.
asya_01 asyacım stres yapma herkez moralı bozuklen yer bende oleyımdır.
Anlaadıgım cocuguna kayınvalıden mı bakıyor sen ev hanımısın sanırsam ne dıye ucret beklıyor hem baksa bıle ne ucretı yabancı mı torununa bakıyor ya resmen kendı ıstemıs eltın dese bıle sana dememesı lazım.
Maddi durumunuzda en kısa zmaanda umarım düzelir.
İyi değilim kuzum ya. Geçen seneki halim ne güzelmiş mis gibi off , ama azalıyorum gerçekten. Ve inanamıyorum sanki kilo vermiyomuşum gibi geliyoKUZUM GAYET IYISIN SEN MASALLAHIN VAR GERCEKDEN HEDEFINE ULASCAKSIN DUGUNE KADAR.
OLSUN EKMEK BIDE PROTIN KIYMA BENCE GAYET IYI
günaydın semurcum beklıyoruz.
ay kıyamam ben pazarları yıyorum ya sucuklu yapıorum :):)
karatay ne dıyor tereyag yıyın dıyor canım aaa az kır ye nolcak.
Allah daha bol versn ablacımmya bilmiyorum söylemedi ki, tereyağ falan neeeee yemedim hiç. sadece zeytine, zeytinyağı ekliyorum... akşam canınız çekmesin pilav yaptım fasulye yaptım dünden kalan çorba ve az köfte vardı....3 kişiyiz herkes farklı yiyor. ben salata kefir fasulye, eşim çorba pilav fasulye cacık, kızım pilav cacık köfte...allahım aş evi gibiyiz..neyse o pilav tereyağlı yaptım bir koktu bir koktu tamam dedim varya koklamaktan aldım kilobir çatalın ucuyla baktım hani pişmiş mi bahanesiyle fark ettim ki özlemişim ki ben pilav aramam yani yılda 3 5 kez belki...ama yasaklı olunca pek bir tatlı geliyorr
Bende de öyle oluyo. Geçenlerde işyerinde 1 nescafe içtim. Eve gittim abim geldi, 1 nescafe 1 türk onla içtim. İlk defa çarptı beni kusucaktım okadar kötü oldum..hahabende bi taneyle kalmıyorum cınımm iki oluyo üç oluyo ama fazla oluncada yaşlı deiliz ama carpıntı yapıyor yavruumm titrek nine moduna girdim suan
Vercem vercem hiç sevinme kaçışın yok
Tebrik ederim canımm çok güzeller güle güle kullan
Ah kuzum sende benim gibi -100 görmüşsün haftaya daha fazla --- görmek dileğiyle :)))
Maşallah hiç duraklama yok her hafta olduğu gibi yine çok güzel vermişsin ablacımmçok imreniyorum sana
Süpersin canım yüzde hesaplamasını da yapmayı unutma
Tebrik ederim kuzum 58 e az kalmışşşhadi verde şu kiloları göbek atayımm
Bu hafta niye böyle oldu canım? Bu hafta daha fazla hareket etmeye çalış :)
Çok güzel canım
Tebrik ederim kuzumm çok iyi :))
Tebrikler canımm
Vaovvvsüper vermişsin canımm böyle devammm :)))
Maşallah süpersiniz kızlar yaaa
Bebek daha ne Anlarmış ki sofradan bağırmadan vs. Hadi büyük çocuk olsa tamam dicem. Madem toplanması temizlenmesi var toparlayıversin bi zahmetBebek gece 4te kalktı sabah 7.30da eşime verdim ben 1 saat uyudum. Kalkınca hemen kahvaltı hazırladım. Bebeğin mama sandalyesinin masaya yaklaştırıp el yıkamaya gitmiş, ben de mutfaktayım. Bebek de örtüyü çek, her şey yerde. Ben de ayyyy diye bağırdım.
Abartı tepki veriyormuşum, ne olur temizlenirmiş. Bu evde çocuk olmak hiç istemezmiş. Dökülmesin diye çocuğa bisküvi bile vermiyormuşum.( o kısım şöyle, ben diyorum ki tabakla alıp masada yiyin; eşim eline veriyor ayakta yiyor çocuk döne döne)
Ters orantı yap 2 yılda 5 defa baktırma bakayım napaçakçocuğuma ben bakıyorum gülüm kadın altı üstü 5 ayda 2 defa baktı
İyi değilim kuzum ya. Geçen seneki halim ne güzelmiş mis gibi off , ama azalıyorum gerçekten. Ve inanamıyorum sanki kilo vermiyomuşum gibi geliyo
Allah daha bol versn ablacımm
Bende de öyle oluyo. Geçenlerde işyerinde 1 nescafe içtim. Eve gittim abim geldi, 1 nescafe 1 türk onla içtim. İlk defa çarptı beni kusucaktım okadar kötü oldum..
Bebek daha ne Anlarmış ki sofradan bağırmadan vs. Hadi büyük çocuk olsa tamam dicem. Madem toplanması temizlenmesi var toparlayıversin bi zahmet
Bende çok kızıyorum ablamın kızları döne döne yada koltuk tepesinde yiyolar. Ya yere bez serip oturtuyorum ya da yedirtmiyorum mecbur yere oturuyolar. Her yer kırıntı koltuk aralarını süpürmkten canım çıkıyo. Ablamda kendini bir saliyo ki oohh
Bebek gece 4te kalktı sabah 7.30da eşime verdim ben 1 saat uyudum. Kalkınca hemen kahvaltı hazırladım. Bebeğin mama sandalyesinin masaya yaklaştırıp el yıkamaya gitmiş, ben de mutfaktayım. Bebek de örtüyü çek, her şey yerde. Ben de ayyyy diye bağırdım.
Abartı tepki veriyormuşum, ne olur temizlenirmiş. Bu evde çocuk olmak hiç istemezmiş. Dökülmesin diye çocuğa bisküvi bile vermiyormuşum.( o kısım şöyle, ben diyorum ki tabakla alıp masada yiyin; eşim eline veriyor ayakta yiyor çocuk döne döne)
çocuğuma ben bakıyorum gülüm kadın altı üstü 5 ayda 2 defa baktı
İyi değilim kuzum ya. Geçen seneki halim ne güzelmiş mis gibi off , ama azalıyorum gerçekten. Ve inanamıyorum sanki kilo vermiyomuşum gibi geliyo
Allah daha bol versn ablacımm
Bende de öyle oluyo. Geçenlerde işyerinde 1 nescafe içtim. Eve gittim abim geldi, 1 nescafe 1 türk onla içtim. İlk defa çarptı beni kusucaktım okadar kötü oldum..
Bebek daha ne Anlarmış ki sofradan bağırmadan vs. Hadi büyük çocuk olsa tamam dicem. Madem toplanması temizlenmesi var toparlayıversin bi zahmet
Bende çok kızıyorum ablamın kızları döne döne yada koltuk tepesinde yiyolar. Ya yere bez serip oturtuyorum ya da yedirtmiyorum mecbur yere oturuyolar. Her yer kırıntı koltuk aralarını süpürmkten canım çıkıyo. Ablamda kendini bir saliyo ki oohh
Cocuklu evlerde genel problemlerden.Bebek gece 4te kalktı sabah 7.30da eşime verdim ben 1 saat uyudum. Kalkınca hemen kahvaltı hazırladım. Bebeğin mama sandalyesinin masaya yaklaştırıp el yıkamaya gitmiş, ben de mutfaktayım. Bebek de örtüyü çek, her şey yerde. Ben de ayyyy diye bağırdım.
hanımlar bugün oğluşumun doğum günübirazdan eve gidip hazırlık yapıcam
yarın görüşürüz işlerden dolayı giremedim işleri bitirip gireyim dedim ama 5 dk sonra çıkmam lazım yetiştiremem sonra hazırlıkları
Kız nerelerdesin kafamızda ne senaryolar kurduk. İyimisin? 708 okuma kız kafan kaldırmaz yazık biz özet geçriz
Sorunsuz, sıkıtısız günleriniz olsun inşaAllah..Herkes sorunluydu bu ara dertlesme cogusuu :) he bide 4te 1 seni aradikk sorduk nerelerde bu akovserimiiizz diye :)
Ooooh kaptanımız gelmişş hoşgelmişş kız özlettin kendini 2 mesajdan 1'nde seni sorup durduk . Bu arada yardımcı bulman iyi oldu sen yokken collor arkadaşımız liste falan hazırlar
Ahhh bayılıyorum bu diziye michael için okadar göz yaşı dökmüştümilk bölümde görünce bi hüzünlendim 45 dk yetmiyor ama bana ;( bakalım scofieldı yemendeki hapishaneden nasıl çıkaracaklar :)))
Meraba kizlar nabersiniz gelemedim bugun:)evde degildim
Sabah dünya mutfağı kategorisinde birinci oldugum icin Kknin gonderdigi hediyem geldi kizlar önce madalya simdi hediye cok mutlu oldumyemek bölümünde foto paylaştım ama sizede gostermek istedim Eki Görüntüle 1978587 O eliyle like yapanda erkek kardesim bana pizza yap diyen oydu fotoyuda boyle paylas deyince kiramadim iyiki dinlemisim onu sayesinde yarismayi kazandim
Günaydın hayırlı cumalar
Dahlia_ hoşgeldin canım
Geçen hafta: 59,800
Bu Hafta: 59,700
Fark : 0,100
Yüzde: 0,167
Eki Görüntüle 1978637
geçen hafta 98,2
pazartesi 99,1
bugün 98,4
fark 98,2-98,4 = +200 gr
% -0,02
Menun ıyumıs kuzum hele o lahmacun ne zamandır aklımda ya :)
Evet elbıse cok hosmus az kaldı sende alcaksn yavru gayet ıyısın bence
hurma da cok severım denıcem tesek
hosgeldı
canım allah yardım Cın olsun senden habersız ev boyatmak da ne bıde mor mu dedın ne alaka sen oturcaksın orda ya bıde kotluga kadar karısıyor hane fılır verır guzel bıseydır ama o kdar da dııl yanı
cok aevındım canım
şaz boregımı masallah ne hamaratız nerelısın bu arada o topıgıde merk ettım .
Masallah ıyı vermıssın canım . Aynen
cok ıyı canım .
cok ıyı yagmurcum.
Eki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30
Geçen hafta: 74,4
Bu hafta: 73,8
Fark: -600 gr
Yüzde: % 0,80
Gelecek hafta için hedef kilo: 73,2
Haftalık mesaj sayısı: + 30
hedefimi 200 gr la kaçırmışımm hep bu wc nin yüzünden... öğlen kontrolüm var acep ne olacak ?
Eki Görüntüle 1978655Dahlia_
Tebrikler :)gunaydınlarr
dunku sporum
30 dk yuruyu kosu 170 kalorı
10 dk bısıklet
30 squat
kol calısdım bıde
kılom
gecen hafta 66,900
bu hafta 66,500
fark 0,400
adetım ama 4 gunum
yüzde 0,60 ınsallah dogru hesaplamısımdır.
Eki Görüntüle 1978689
Kızlar günaydın yeniden.
Geçen hafta: 58.8
Bugün: 57.0
Fark: 1.8 kg
Yüzde: 3.06 (doğru mu bu)
Haftaya hedef kilo: 56
Eki Görüntüle 1978692
Gelin bacilar geliinn :)
Hayırlı cumalar canlar..
Mesajlarda kayboldum yol bulmaya çalışıyorum
Toparlayıp alıntılarımı yazacağım..
İyiyim canım sağol :)
Yok yok okumazsam olmazz
Daha fırsat bulamadım ama
Sorunsuz, sıkıtısız günleriniz olsun inşaAllah..
Geçmişe dalınca bakarım kime ne olmuş..
Hoşbulduk canım :)
Ben de özledim, yardımcıya ayrıca çok sevindim, çok ihtiyac vardı çünkü..
Hoşbuldukk :)
Gülü güle kullan canım
Hoşbulduk :)
Az da olsa gitmiş tebrikler Esram :)
Canım, sen stresten mi alıyorsun yoksa menülerine mi dikkat etmedin ?
Hoşbulduk :)
Tebrikler canım :)
Olsun, iyi vermişsin :)
Gelince yaz bize de diyetisyen ne dedi diye :)
Tebrikler :)
Sporun da güzel :)
Listeye süper giriş yaptın :)
Tebrik ederim canım :)
Tebrikler ve de gözün aydın, istediğin kiloya ulaştın :)
Eline sağlık canım :) Afiyet olsun..
Tenkk yuu yavrulaar evet kaptanim.bomba gibii bi giris yaptim sanirsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?