Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Niye öyle dedi canım noldu ki

neden bısey mı oldu cocuga mı bısey deduın de bole dedı. demesı kolayda cocukla aksama kdar o evde kalsa.

Bebek gece 4te kalktı sabah 7.30da eşime verdim ben 1 saat uyudum. Kalkınca hemen kahvaltı hazırladım. Bebeğin mama sandalyesinin masaya yaklaştırıp el yıkamaya gitmiş, ben de mutfaktayım. Bebek de örtüyü çek, her şey yerde. Ben de ayyyy diye bağırdım.
Abartı tepki veriyormuşum, ne olur temizlenirmiş. Bu evde çocuk olmak hiç istemezmiş. Dökülmesin diye çocuğa bisküvi bile vermiyormuşum.( o kısım şöyle, ben diyorum ki tabakla alıp masada yiyin; eşim eline veriyor ayakta yiyor çocuk döne döne)

çocuğuma ben bakıyorum gülüm kadın altı üstü 5 ayda 2 defa baktı

İyi değilim kuzum ya. Geçen seneki halim ne güzelmiş mis gibi off , ama azalıyorum gerçekten. Ve inanamıyorum sanki kilo vermiyomuşum gibi geliyo
Allah daha bol versn ablacımm
haha bende bi taneyle kalmıyorum cınımm iki oluyo üç oluyo ama fazla oluncada yaşlı deiliz ama carpıntı yapıyor yavruumm titrek nine moduna girdim suan
Bende de öyle oluyo. Geçenlerde işyerinde 1 nescafe içtim. Eve gittim abim geldi, 1 nescafe 1 türk onla içtim. İlk defa çarptı beni kusucaktım okadar kötü oldum..

Vercem vercem hiç sevinme kaçışın yok
Bebek daha ne Anlarmış ki sofradan bağırmadan vs. Hadi büyük çocuk olsa tamam dicem. Madem toplanması temizlenmesi var toparlayıversin bi zahmet
Bende çok kızıyorum ablamın kızları döne döne yada koltuk tepesinde yiyolar. Ya yere bez serip oturtuyorum ya da yedirtmiyorum mecbur yere oturuyolar. Her yer kırıntı koltuk aralarını süpürmkten canım çıkıyo. Ablamda kendini bir saliyo ki oohh

Ters orantı yap 2 yılda 5 defa baktırma bakayım napaçak ay millet torun olsa da baksam der ki okadar beklenmiş kıymetli bir torun kız ona bakmakta ne var mama anasında süt anasında. Peşinde koşmak yok oraya buraya götürmek yorulmak yok. Bi kakasını almak bi gazını çıkartmak neymiş Allahım. Benim kayınvalidem başından diyo bakamam yaşlıyım diye. Ki zaten bende nasip olursa kimseye bırakmak istemiyorum. Bende mahrum kLdığım yada sevmediğim huylarımı çocuklarıma huy edindirmiycem. Aah hayaller aah

Valla biz tek bir çikolatayı bile mini lokumlukta önümüze alıp, yerdik. Ben öyle bir ailede büyüdüğüm için bana anormal geliyor.

bence esın cok haksız gercekden sonucta ınsanlar anıden tepkı verebılır snucta daha dıkaktlı esın olabılırdı olsun gene de bısey dememıssın.
bıde gayette ıyı yetstırıyorsun tabakla yemesı gayet guzel nasıl ogrenırse ole gıder gem mısafırlıkdede zorluk cekmessın bunda kötü ne var dısıplınlısın.

2 defa bakmaya para beklıyor saka gbı gercekden mıllet ghergun bakıyor ne kadar ayıp torunu onun.

canım gayet ıyısın temmuza kadar gecen senekı gıbı de olcaksın merak etme.

Cocuklu evlerde genel problemlerden.

mutlu yıllara oglusuna canım.. dıkakt et kendıne görüsürüz.

Kız nerelerdesin kafamızda ne senaryolar kurduk. İyimisin? 708 okuma kız kafan kaldırmaz yazık biz özet geçriz

İyiyim canım sağol :)
Yok yok okumazsam olmazz
Daha fırsat bulamadım ama

Herkes sorunluydu bu ara dertlesme cogusuu :) he bide 4te 1 seni aradikk sorduk nerelerde bu akovserimiiizz diye :)
Sorunsuz, sıkıtısız günleriniz olsun inşaAllah..
Geçmişe dalınca bakarım kime ne olmuş..

Hoşbulduk canım :)
Ben de özledim, yardımcıya ayrıca çok sevindim, çok ihtiyac vardı çünkü..

Hoşbuldukk :)

Gülü güle kullan canım

Günaydın hayırlı cumalar
Dahlia_ hoşgeldin canım
Geçen hafta: 59,800
Bu Hafta: 59,700
Fark : 0,100
Yüzde: 0,167
Eki Görüntüle 1978637

Hoşbulduk :)
Az da olsa gitmiş tebrikler Esram :)

geçen hafta 98,2
pazartesi 99,1
bugün 98,4

fark 98,2-98,4 = +200 gr
% -0,02

Canım, sen stresten mi alıyorsun yoksa menülerine mi dikkat etmedin ?

Hoşbulduk :)

Eki Görüntüle 1978651
Gecen hafta 78.300
Bu hafta 77.500
Fark 800
Yüzde 1.0218
Gelecek hafta 77
Mesj sayısı + 30

Tebrikler canım :)

Olsun, iyi vermişsin :)
Gelince yaz bize de diyetisyen ne dedi diye :)

Tebrikler :)
Sporun da güzel :)

Listeye süper giriş yaptın :)
Tebrik ederim canım :)

Eki Görüntüle 1978689
Kızlar günaydın yeniden.

Geçen hafta: 58.8
Bugün: 57.0
Fark: 1.8 kg
Yüzde: 3.06 (doğru mu bu)
Haftaya hedef kilo: 56

Tebrikler ve de gözün aydın, istediğin kiloya ulaştın :)

Eline sağlık canım :) Afiyet olsun..

Tenkk yuu yavrulaar evet kaptanim.bomba gibii bi giris yaptim sanirsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…