- 8 Mart 2017
- 769
- 2.396
- 33
acayip stres altındayım yaaa oda arkadaşım sıkıntı çıkarıyor ders çalışırken acayip rahatsız ediyorCanım, sen stresten mi alıyorsun yoksa menülerine mi dikkat etmedin ?
ay canım evde olunca cok zor gercekden bende esıme yapınca pısmıs mı dıye mutlaka bakıuyordum suan ıkımız dıyetteyz allahdan yapmıyorum yemıyorum bakalım ne kadar surcek tabı brıne gıdınce yıyorsun.
karatay da dımı onda baya masraflı o zman :):)
bence ye yanı bana dıyetsyende verırdı yagda hafta da ıkı yada bır benım esımde sucuk delısı o yuzden pazarları kırıyoruz yumurta ben daha ozel seyler ısterm opatates gıbı :):) salam ben yıyorum bazen asıl jambon verıordu dıyetsyen bazen o daha dıyet herhal :):)
mıktarı azaltma derken dıyetınde degısıklık yap mesela ben dıyetsyene gıttıgımde bı hafta ekmek verıyorsa dıger hafta vermezdı snra verırdı ay derdım kı ben gecen hafta yemedım bu hafta yersem alırım ama ole olmuyor dıyetsyene gıdıyormusun bu arada.
kg azaldıkça degil hareketine göre alabilcegin kalori ayarlanıyo diye biliyorum ben normal yasantı tarzına göre aktifligine göre yani tabii yas kg de etkili ama düştükçe daha cok yakıyor vucut sanırım bu da kalorinin artmasını sey edermi bilmiyorum bende ögrende gel bizide aydnlat :)
Geçen sene bu aylarda aynı kilodaydım ve o zamanlr bu kilomu korumaya çalışıyordum inşallah duraklamadır ve önümüzdeki hafta patır patır gider yoksa kafayı yicem
Aynen once ver sonra yap squat fln bende simdi kosu bandim yok pek cocukla da disarida yuruyus yapamiyorum makine yapilana kadar squattir fln yapiyorum ama korkuyorum .evlendigim sene zayiflayayim diye spor salonuna gitmistim boyle sıkılastirici hareketler yaptirdilar fln ben aksine sistim biliyomusun .yurume bandnda yuruyodum ozamanda ama ayni zamanda yok mekikti yok kol calis yok baska sey vermedimm sistimm odemli gibi kasli kasli yurumek en guzeli tempolu
Eşimle bozuştuk, dedi ki:
- bu evde çocuk olmak istemezdim.
Bebek gece 4te kalktı sabah 7.30da eşime verdim ben 1 saat uyudum. Kalkınca hemen kahvaltı hazırladım. Bebeğin mama sandalyesinin masaya yaklaştırıp el yıkamaya gitmiş, ben de mutfaktayım. Bebek de örtüyü çek, her şey yerde. Ben de ayyyy diye bağırdım.
Abartı tepki veriyormuşum, ne olur temizlenirmiş. Bu evde çocuk olmak hiç istemezmiş. Dökülmesin diye çocuğa bisküvi bile vermiyormuşum.( o kısım şöyle, ben diyorum ki tabakla alıp masada yiyin; eşim eline veriyor ayakta yiyor çocuk döne döne)
Valla biz tek bir çikolatayı bile mini lokumlukta önümüze alıp, yerdik. Ben öyle bir ailede büyüdüğüm için bana anormal geliyor.
Meraba kizlar ben ayniyim malesef:/reglden dolayi kilo almadim bunada şükür
Gecen cuma.65.4
Bu cuma 65.4
Giden-
Mesaj +30
Haftaya hedef 65.1Eki Görüntüle 1978757
hanımlar bugün oğluşumun doğum günübirazdan eve gidip hazırlık yapıcam
yarın görüşürüz işlerden dolayı giremedim işleri bitirip gireyim dedim ama 5 dk sonra çıkmam lazım yetiştiremem sonra hazırlıkları
Geçen hafta:81,9
Bu hafta:81,7
Fark:0,2
Yüzde:0,244
Gelecek hafta için hedef kilo:81
Haftalık mesaj sayısı:17
Eki Görüntüle 1978759
@AKovser canım hoş geldin bizleri bu kadar yalnız bırakma bir daha lütfenRegli haftamdayım kızlar üzgünüm. Kilo veren, kilosunu koruyan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Saliverin kucuk enisteyibundan tam 2 saat önce tam alıntılarımı yapmışım yazacağım ne olsun amirim pat içerde...hemen ekranı nasıl kapattıysam gitti bitti ne yazacağımı da unuttum sonra da kontrole gittim geldim derken kaldı
şimdi başlıyorum
ekmeği bana da hep aralarda verdi. sık sık değiştirdi. sucuk bizim de öyleydi eşim çok sever her gün yerdi nerdeyse ama soğudu şimdi 2 3 ayda bir ancak alıyoruz. jambon u bilmiyorum ama hindi füme diyorlar yemedim onu görüyorum listelerde hep
ay soramadım yaaaa sadece aklıma yağda yumurta geldi. tabii tabii menemen tereyağ yumurta yiyebilirsiniz dedi. tutmayınn beniiii
açıkcası ben leslie ile çok veremiyorum.bana iyi gelen 1 saat tempolu yürüyüş farkını görüyorum devam edeceğim yürüyüşlerime.
şimdi öncelikle farklı kültürlerin çatışması çocuk olunca bariz ortaya çıkıyor zaten vardır da çocukla perçinleşiyor... ben de çok derdim. aman dökülmesin falan, sonra da dedim ki aman dökülsün silerim oldum. abartı dökülecek birşey değilse eline veririm yer ve annem çok kızar ben size böyle mi öğrettim diye... iyi de anne onu dökme ona bak diye sinir hastası oldun bırak döksün diyorum. ki benim kızım akrilik boya döktü halıya hem de beyaz halıydı. yıkattık çıktı. çocuğumu üzdüğüme değmez ama kurallar da olmalı tabii. sen annesi olarak mama sandalyesinden o örtüyü çekeceğini hesap edersin ama eşin edemez çünkü o bakmıyor büyütmüyor bebeğin ne yapacağını bilemiyor. tepkilerim benim de tonludur farkında olmadan ama, anneyiz yoruluyoruz evi temizliyoruz, kendince de çok haklısın ama eşine de söylemen gerek demek ki bundan sonra.
olsun haftaya gider.
mutlu yaşlar sağlıkla inşaAllah
tebrikler canım olsun regl bitince gider.
H Heart of Gold diyetisyenin sana donusum recetesi vermedi mii.ne neye esdeger diye
H Heart of Gold diyetisyenin sana donusum recetesi vermedi mii.ne neye esdeger diye
acayip stres altındayım yaaa oda arkadaşım sıkıntı çıkarıyor ders çalışırken acayip rahatsız ediyormemuriyette öyle enufak bir şey için tartışamıyorsun disiplin suçu maalesef hıncımı alamıyorum ya o çok gerdi. Müdür odayı değiştemeyiz dedi yer yok çünkü şöyle bir saçlarına yapışsaydım içim soğuyacaktı valla o derece rahatsız ediyor ve özellikle yaptığı da çok belli çünkü kendi kendine dolapların kapısını çarpıyor bilerek çekmeceleri hızlı kapatıyor sırf gürültü çıksın diye kulaklığı olduğu halde müziği yüksek sesle dinliyor eve gittiğimde kendimi sıkmaktan her yerim ağrıyor o derece yani
çocuklara da yansıyınca iyice kinlendim kıza benden hemen hemen 10 yaş büyük hem de bekar hiç evlenmemiş aşırı kıskanç daha önceki dairelerdekilerden geldi kulağıma ismini duyan Allah kolaylık versin diyor yaaa o derece
ders çalışmaktan da yapışıp kaldım koltuğa kalkamıyorum
Bende var atiyim sana hatta buraya atiyim herkes faydalansinhafta sonu yapacağım
Bende var atiyim sana hatta buraya atiyim herkes faydalansin
zaten ben çatayım diye kaşınıyor ama inşallah Allahtan bulsun cezasını dilerim Rabbim benim yapamadığımı yapsın onacanım ben bıle sırkette masamım onune kolı koyunca bı an korkuyorm hızlı vurunca dıorm abı yavas sennkı resmen snır harbi ole sey mı olur sureklı tak tak bıraz dıkkatlı olsun ne bu ya kımse vazgecemıyor bu kdr sorunlu ınsann o ıs yerınde de ısı yok bence.
yapıp yapmama degilki mesele aslında yani ne yersem neden vazgecerim bunu bilmeli bi insan bence en basından vermesi gerekir diye düşünüyorum liste verir mesela ona göre sen ekmek yemek yerine pilabı secersn tercihler senin olur bu daha mantıklı ve eglenceli hale getirir bence diyeti bilememiş o diyetisyen bana gelsinat bakalım. normalde eski diyetisyenim vermişti. mesela sütlü tatlı yersem, o gün kü ekmek meyve ve yoğurt hakkımdan vazgeçmiş oluyordum
ama biz henüz değişim meğişim yapmıyoruz.
yapıp yapmama degilki mesele aslında yani ne yersem neden vazgecerim bunu bilmeli bi insan bence en basından vermesi gerekir diye düşünüyorum liste verir mesela ona göre sen ekmek yemek yerine pilabı secersn tercihler senin olur bu daha mantıklı ve eglenceli hale getirir bence diyeti bilememiş o diyetisyen bana gelsin
Kızlar desteğiniz için sağ olun. Benim ailemde herkesin haftanın 5 günü kadını vardır. Daha ben ne yatak toplandığını gördüm ailemin kadınlarında, ne yer sildiklerini.
Şu an biz yurt dışındayız ve burada kadın bulmak sorun. Bulduk, ancak 2 hafta da bir geliyor. Çok oahalı.
Ve ben kendi ailemde gördüğüm -5 gün kadınlı ev gibi- bakımlı evi var etmeye çabalıyorum. İnanılmaz yorgun ve gerginim bittabi bu sebeple. Buna ayrıca benim hayatı boyuna iş yapmamış ve görmemiş olmamı da ekleyin.
Üstelik çok zor bir bebeğim var. Ne yürüteçte durur, ne yatakta. Bütün gün kucak ilgi ister. Gece uyumaz, gündüz yalvar yakar 30 dakika en fazla. Ayrıca bir de 7 yasında oğlum var. Okul çıkışı 2 gün sporu var. Her gün serbest kıyafet okulunda. Düşünün çamaşırı. Mutfakta bulaşık makinası imkanı yok, gğnde kaç tencere-tabak yıkanıyor.
Teşekkür ederim.ve sen eşin için fedakarlık yapıp yurt dışında bu sıkıntıları çekiyorsun. bence onun da biraz daha anlayışlı olması gerek. senin için çok zor yani herşey küçüklükten öğrenilir, ama senin hatan değil ki, sen öyle bir evde büyümüşsün. elinden ne geliyorsa onu yap, fazlası için de kendini yıpratma. yıpratıp da ne oluyor sanki aaa aferin hanım çok iyi toz almışsın mı diyecekler ayy çoğu erkek takmaz bile temizliği.
yalnız bulaşık makinesi olayı fena amann bitmezz o işler. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?