Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok kafana takma canım takıncada takılıp kalıyo kendmden biliyorum bakalım simdi bende de 82 barajı var senelerdir 82den asagı inmedim 82ye geince 81 e düşebilcemmi sıkıntısı daha simdiden var bende :)

Öyle düşünme canım ben yaklaşık 5-6 yıldır 58 kg görmemiştim hep 60 62 aradı bırakıyordum diyeti ve hep onun aşağısına inemeyeceğim düşünüyordum ama öyle olmadı hiç takılmadan verdim
Ah ah geçen sene bu zamanlar 58 dim

Oğlunun Doğum günü kutlu olsun

Ğ

Çok gergin bir ortamdasın ve bu insanı çok yıpratıyor
Elinden geldiğince görmemeye ve takmamaya çalış yoksa olan senin sinirlerine olur

Verirsinn yinee kii :)

mersi canım. ekmek değişimi güzelmiş. normalde 1 dilim çavdarlı ve karabuğdaylı yiyorum çok seviyorum ama olmadığında 2 tane etimek yemiştim aynıymış bakkk aferin bana
Ama tabii bunda seyler yok tatlilarr falann ben icinde sebze olan.seyleri mesela menemen sebzeleri saymam yumurtayi gorurum.yada hicbisey olmazsa bile gunluk almam gereken kalori uzerinden degerlendirme yapip sey ediyorum.dusuyorum listeden

Tebrik ederim
Ne güzel bir yetenek
Cok tesekkur ederim canim:)yok kiz öyle ayri bi yetenek degilya
günaydın beybii. tebrik ederim canıım, güzel günlerde kullan inşallah.

kız yoktun ya nickini görünce kuyu cadısı diyesim geldi

tebrik ederim canım maşallah

maşallahh
Sagol canisi <3 o ne kız kuyu cadisi falan
Sagol canimyok canim ayri bi yetenek degil
Cok tesekkurler canimdoğuluyum :) ama laz böregide yaparim yanitopigin linkini atarim buraya bakmak isteyen bakabilir :)bakarsiniz aranizdan yarismaya katilmak isteyende olur
Sagol canim benim

semurcan canım bizde bu sorunu sık yaşıyoruz özellikle ikinci çocuktan sonra çok bağırıp çağırmaya başladım zaman zaman kendime gelip ne yapıyorum ben diyorum
herşeyi temizliye biliriz ileride yanımda olmayacaklar ve ben onları çok özliyeceğim
Sonra diyorum bağırarak çocuklarımda yaralar açıyorum
Mesela ufak kızım sesten ürküyor sanırım bunda payım var ve bu vijdan azabı insanı bitiriyor

Ama eşlerimizde işimizi kolaylaştırmıyor yani en azımdan benimki öyle
Belki o işimi kolaylaştırsam bende daha az gergin olacağım

HAYIRLI YAŞLARI OLSUN İNŞALLAH
NOLMUŞ SANKİ @colorfullifen 'E DE KARA LÜFER DEMİŞTİM O KIZMAMIŞTI

KİLO ALMIŞIM GİBİ GELİYO ÖĞLEN YEMEKTE AÇ KALDIK RESMEN. YEMEK KALMAMIŞ BEN VE CAN ARKADAŞIMA. BENDE 1 TANE ÇOKOPRENS YEDİM. 1 KASE ÇORBA İÇTİM.
NAPİYİM ÖLSEMMİYDİ ACIMDAN ALLAH ALLAHH.
ÇİRKEFLEŞTİM Kİ SİZ KIZMAYIN DİYE

Ayni seymi kara lüfer boyle tatli tatli bide bana bak kuyucadisi at hirsızı gibi

Ayni seymi kara lüfer boyle tatli tatli bide bana bak kuyucadisi at hirsızı gibi
YARIŞMA SAYFASINDA SENİN YAPTIĞINA BAKTIMDA. KIZ KİLO ALICAN ANCA YAPIYOSUN DİYET YEMEKLERİ YARIŞMASI YAPSINLAR. BEN ONA KATILIRIM (YOKSA TABİ)
KIZ SEN KUYU KEBABI YAPSANA AYHH OLSADA YESEK

TAMAM KOVALAMA GİDİYORUMM

Erkeklerin cogu oyle.sinirlenince de sakin ol iyide sakin olmam icin yukumun hafiflemesi lazim.oyle gelip agucuk gugucuk yapip cocugu sevmekle bitmiyor is :/

Vallahi kuzum ne yapcam bilmiyorum ister istemez takıyorum kafaya normal mi yani 100 gr yürüyüş ve squat mekik falan karışık hareketler yapıyordum onları bırakıp leslieye mi yönelsem

Spor değişikliği iyi olur bence de..
Sıkma canını bu kadar, stres yaparsan hiç gitmez..

Nice güzel yılları olsun inşaAllah..

Hoşbulduk canım :)
Buralardayım artık (umarım :))
Az gitmiş ama olsun niye üzülüyorsun..

Dahlia_ gelmiş canım nerdesin sen yaaaa çok korktuk

Korkulacak birşey yok çok şükür :)
Biraz iş güç, biraz aksilik derken gelemedim..

Malesef regliden dolayi aynıyim
Geçen hafta 60.8
Bu hafta 60.8
Fark _
Mesaj sayisi 30+
Haftaya hedef 60 insAllah

Olsun canım, üzülme..
Tamamen iyileştin mi ?

İyi dayanıyorsun.. Allah kolaylık versin..
Ben katlanamazdım hiç böyle birine, sonucu düşünmeden kavga etmiştim çoktan..

Allah kolaylık versin canım..
İş yapmaya alışkın birine bile bazen çok ağır geliyor ev işi, çocuk bakmak, sen bir de alışkın değilsin senin için daha zor.. Eşinin anlayışlı olup hiç değilse gerginliğini hafifletmesi gerek aslında..

Kilo bildirimim
Geçen hafta64.1
Bugün 64.0
Fark;-100gr
yüzde 0.1
Mesaj sayısı -30

Sana da bir değişiklik lazım canım, çok az az gidiyor kilon..

Kiz nicklerine ve profil resimlerine asik ayip ediyosun yagmur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…