cok kafana takma canım takıncada takılıp kalıyo kendmden biliyorum bakalım simdi bende de 82 barajı varsenelerdir 82den asagı inmedim 82ye geince 81 e düşebilcemmi sıkıntısı daha simdiden var bende :)
hanımlar bugün oğluşumun doğum günübirazdan eve gidip hazırlık yapıcam
yarın görüşürüz işlerden dolayı giremedim işleri bitirip gireyim dedim ama 5 dk sonra çıkmam lazım yetiştiremem sonra hazırlıkları
Ğacayip stres altındayım yaaa oda arkadaşım sıkıntı çıkarıyor ders çalışırken acayip rahatsız ediyormemuriyette öyle enufak bir şey için tartışamıyorsun disiplin suçu maalesef hıncımı alamıyorum ya o çok gerdi. Müdür odayı değiştemeyiz dedi yer yok çünkü şöyle bir saçlarına yapışsaydım içim soğuyacaktı valla o derece rahatsız ediyor ve özellikle yaptığı da çok belli çünkü kendi kendine dolapların kapısını çarpıyor bilerek çekmeceleri hızlı kapatıyor sırf gürültü çıksın diye kulaklığı olduğu halde müziği yüksek sesle dinliyor eve gittiğimde kendimi sıkmaktan her yerim ağrıyor o derece yani
çocuklara da yansıyınca iyice kinlendim kıza benden hemen hemen 10 yaş büyük hem de bekar hiç evlenmemiş aşırı kıskanç daha önceki dairelerdekilerden geldi kulağıma ismini duyan Allah kolaylık versin diyor yaaa o derece
ders çalışmaktan da yapışıp kaldım koltuğa kalkamıyorum
Verirsinn yinee kii :)Öyle düşünme canım ben yaklaşık 5-6 yıldır 58 kg görmemiştim hep 60 62 aradı bırakıyordum diyeti ve hep onun aşağısına inemeyeceğim düşünüyordum ama öyle olmadı hiç takılmadan verdim
Ah ah geçen sene bu zamanlar 58 dim
Oğlunun Doğum günü kutlu olsun
Ğ
Çok gergin bir ortamdasın ve bu insanı çok yıpratıyor
Elinden geldiğince görmemeye ve takmamaya çalış yoksa olan senin sinirlerine olur
Ama tabii bunda seyler yok tatlilarr falannmersi canım. ekmek değişimi güzelmiş. normalde 1 dilim çavdarlı ve karabuğdaylı yiyorum çok seviyorum ama olmadığında 2 tane etimek yemiştim aynıymış bakkk aferin bana
Cok tesekkur ederim canim:)yok kiz öyle ayri bi yetenek degilyaTebrik ederim
Ne güzel bir yetenek
Sagol canisi <3günaydın beybii. tebrik ederim canıım, güzel günlerde kullan inşallah.
kız yoktun ya nickini görünce kuyu cadısı diyesim geldi
tebrik ederim canım maşallah
maşallahh
Sagol canimevet temmuzda başlayacak az kaldı tabii ki 1 yıldır beklemişiz 2 ay daha bekleriz.
ben de şimdi tutkuıyla izlediğim için kendilerini, favorim küçük şeytan, snow, (ölmeden önce ned stark ) , cercei bence muhteşem ve arya...hemen hemen aynı seviyormuşuz. khalesei de güzel son vurgun ondan gelecek en heyecanlı yerde bitti yaaaaaa
ah ah bence de 42 45 dk yetmiyor 2 saat falan sürsün. ay ben de ağlamıştım yaaa
evlenme evlenme gez toz hayatın tadını çıkar.
tebrikler canımmmm yetenekli olmak güzel
Cok tesekkurler canimMenun ıyumıs kuzum hele o lahmacun ne zamandır aklımda ya :)
Evet elbıse cok hosmus az kaldı sende alcaksn yavru gayet ıyısın bence
hurma da cok severım denıcem tesek
hosgeldı
canım allah yardım Cın olsun senden habersız ev boyatmak da ne bıde mor mu dedın ne alaka sen oturcaksın orda ya bıde kotluga kadar karısıyor hane fılır verır guzel bıseydır ama o kdar da dııl yanı
cok aevındım canım
şaz boregımı masallah ne hamaratız nerelısın bu arada o topıgıde merk ettım .
Masallah ıyı vermıssın canım . Aynen
cok ıyı canım .
cok ıyı yagmurcum.
Sagol canim benimİyiyim canım sağol :)
Yok yok okumazsam olmazz
Daha fırsat bulamadım ama
Sorunsuz, sıkıtısız günleriniz olsun inşaAllah..
Geçmişe dalınca bakarım kime ne olmuş..
Hoşbulduk canım :)
Ben de özledim, yardımcıya ayrıca çok sevindim, çok ihtiyac vardı çünkü..
Hoşbuldukk :)
Gülü güle kullan canım
Hoşbulduk :)
Az da olsa gitmiş tebrikler Esram :)
Canım, sen stresten mi alıyorsun yoksa menülerine mi dikkat etmedin ?
Hoşbulduk :)
Tebrikler canım :)
Olsun, iyi vermişsin :)
Gelince yaz bize de diyetisyen ne dedi diye :)
Tebrikler :)
Sporun da güzel :)
Listeye süper giriş yaptın :)
Tebrik ederim canım :)
Tebrikler ve de gözün aydın, istediğin kiloya ulaştın :)
Eline sağlık canım :) Afiyet olsun..
HAYIRLI YAŞLARI OLSUN İNŞALLAHhanımlar bugün oğluşumun doğum günübirazdan eve gidip hazırlık yapıcam
yarın görüşürüz işlerden dolayı giremedim işleri bitirip gireyim dedim ama 5 dk sonra çıkmam lazım yetiştiremem sonra hazırlıkları
NOLMUŞ SANKİ @colorfullifen 'E DE KARA LÜFER DEMİŞTİM O KIZMAMIŞTICok tesekkur ederim canim:)yok kiz öyle ayri bi yetenek degilya
Sagol canisi <3o ne kız kuyu cadisi falan
Sagol canimyok canim ayri bi yetenek degil
Cok tesekkurler canimdoğuluyum :) ama laz böregide yaparim yani topigin linkini atarim buraya bakmak isteyen bakabilir :)bakarsiniz aranizdan yarismaya katilmak isteyende olur
Sagol canim benim
Ayni seymi kara lüfer boyle tatli tatli bide bana bak kuyucadisiHAYIRLI YAŞLARI OLSUN İNŞALLAH
NOLMUŞ SANKİ @colorfullifen 'E DE KARA LÜFER DEMİŞTİM O KIZMAMIŞTI
KİLO ALMIŞIM GİBİ GELİYO ÖĞLEN YEMEKTE AÇ KALDIK RESMEN. YEMEK KALMAMIŞ BEN VE CAN ARKADAŞIMA. BENDE 1 TANE ÇOKOPRENS YEDİM. 1 KASE ÇORBA İÇTİM.
NAPİYİM ÖLSEMMİYDİ ACIMDANALLAH ALLAHH.
ÇİRKEFLEŞTİM Kİ SİZ KIZMAYIN DİYE
Ayni seymi kara lüfer boyle tatli tatli bide bana bak kuyucadisiat hirsızı gibi
Erkeklerin cogu oyle.sinirlenince de sakin ol iyide sakin olmam icin yukumun hafiflemesi lazim.oyle gelip agucuk gugucuk yapip cocugu sevmekle bitmiyor is :/semurcan canım bizde bu sorunu sık yaşıyoruz özellikle ikinci çocuktan sonra çok bağırıp çağırmaya başladım zaman zaman kendime gelip ne yapıyorum ben diyorum
herşeyi temizliye biliriz ileride yanımda olmayacaklar ve ben onları çok özliyeceğim
Sonra diyorum bağırarak çocuklarımda yaralar açıyorum
Mesela ufak kızım sesten ürküyor sanırım bunda payım var ve bu vijdan azabı insanı bitiriyor
Ama eşlerimizde işimizi kolaylaştırmıyor yani en azımdan benimki öyle
Belki o işimi kolaylaştırsam bende daha az gergin olacağım
Vallahi kuzum ne yapcam bilmiyorum ister istemez takıyorum kafaya normal mi yani 100 gryürüyüş ve squat mekik falan karışık hareketler yapıyordum onları bırakıp leslieye mi yönelsem
hanımlar bugün oğluşumun doğum günübirazdan eve gidip hazırlık yapıcam
Geçen hafta:81,9
Bu hafta:81,7
Fark:0,2
Yüzde:0,244
Gelecek hafta için hedef kilo:81
Haftalık mesaj sayısı:17
Eki Görüntüle 1978759
Dahlia_ canım hoş geldin bizleri bu kadar yalnız bırakma bir daha lütfen Regli haftamdayım kızlar üzgünüm. Kilo veren, kilosunu koruyan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Dahlia_ gelmiş canım nerdesin sen yaaaa çok korktuk
Malesef regliden dolayi aynıyim
Geçen hafta 60.8
Bu hafta 60.8
Fark _
Mesaj sayisi 30+
Haftaya hedef 60 insAllah
acayip stres altındayım yaaa oda arkadaşım sıkıntı çıkarıyor ders çalışırken acayip rahatsız ediyormemuriyette öyle enufak bir şey için tartışamıyorsun disiplin suçu maalesef hıncımı alamıyorum ya o çok gerdi. Müdür odayı değiştemeyiz dedi yer yok çünkü şöyle bir saçlarına yapışsaydım içim soğuyacaktı valla o derece rahatsız ediyor ve özellikle yaptığı da çok belli çünkü kendi kendine dolapların kapısını çarpıyor bilerek çekmeceleri hızlı kapatıyor sırf gürültü çıksın diye kulaklığı olduğu halde müziği yüksek sesle dinliyor eve gittiğimde kendimi sıkmaktan her yerim ağrıyor o derece yani
çocuklara da yansıyınca iyice kinlendim kıza benden hemen hemen 10 yaş büyük hem de bekar hiç evlenmemiş aşırı kıskanç daha önceki dairelerdekilerden geldi kulağıma ismini duyan Allah kolaylık versin diyor yaaa o derece
ders çalışmaktan da yapışıp kaldım koltuğa kalkamıyorum
Kızlar desteğiniz için sağ olun. Benim ailemde herkesin haftanın 5 günü kadını vardır. Daha ben ne yatak toplandığını gördüm ailemin kadınlarında, ne yer sildiklerini.
Şu an biz yurt dışındayız ve burada kadın bulmak sorun. Bulduk, ancak 2 hafta da bir geliyor. Çok oahalı.
Ve ben kendi ailemde gördüğüm -5 gün kadınlı ev gibi- bakımlı evi var etmeye çabalıyorum. İnanılmaz yorgun ve gerginim bittabi bu sebeple. Buna ayrıca benim hayatı boyuna iş yapmamış ve görmemiş olmamı da ekleyin.
Üstelik çok zor bir bebeğim var. Ne yürüteçte durur, ne yatakta. Bütün gün kucak ilgi ister. Gece uyumaz, gündüz yalvar yakar 30 dakika en fazla. Ayrıca bir de 7 yasında oğlum var. Okul çıkışı 2 gün sporu var. Her gün serbest kıyafet okulunda. Düşünün çamaşırı. Mutfakta bulaşık makinası imkanı yok, gğnde kaç tencere-tabak yıkanıyor.
Kilo bildirimim
Geçen hafta64.1
Bugün 64.0
Fark;-100gr
yüzde 0.1
Mesaj sayısı -30
Kiz nicklerine ve profil resimlerine asikHAYIRLI YAŞLARI OLSUN İNŞALLAH
NOLMUŞ SANKİ @colorfullifen 'E DE KARA LÜFER DEMİŞTİM O KIZMAMIŞTI
KİLO ALMIŞIM GİBİ GELİYO ÖĞLEN YEMEKTE AÇ KALDIK RESMEN. YEMEK KALMAMIŞ BEN VE CAN ARKADAŞIMA. BENDE 1 TANE ÇOKOPRENS YEDİM. 1 KASE ÇORBA İÇTİM.
NAPİYİM ÖLSEMMİYDİ ACIMDANALLAH ALLAHH.
ÇİRKEFLEŞTİM Kİ SİZ KIZMAYIN DİYE
Al kaptanum al yoksa ben cozuturum
Sen nerelisinn yagmur aslenAl kaptanum al yoksa ben cozuturum
Al kaptanum al yoksa ben cozuturum
Ya gaz vermeyin kizdiriyorum onuuuKiz nicklerine ve profil resimlerine asikayip ediyosun yagmur
Hahaha ugrasmasi keyiflu oluyo ivittYa gaz vermeyin kizdiriyorum onuuu
Kırım tatarıyım abla. Doğma büyüme istanbulluyuz ama dedeler falanSen nerelisinn yagmur aslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?