- 3 Mart 2017
- 799
- 2.033
- 28
- 30
Kuyu cadisi he hahahaha
semurcan canım bizde bu sorunu sık yaşıyoruz özellikle ikinci çocuktan sonra çok bağırıp çağırmaya başladım zaman zaman kendime gelip ne yapıyorum ben diyorum
herşeyi temizliye biliriz ileride yanımda olmayacaklar ve ben onları çok özliyeceğim
Sonra diyorum bağırarak çocuklarımda yaralar açıyorum
Mesela ufak kızım sesten ürküyor sanırım bunda payım var ve bu vijdan azabı insanı bitiriyor
Ama eşlerimizde işimizi kolaylaştırmıyor yani en azımdan benimki öyle
Belki o işimi kolaylaştırsam bende daha az gergin olacağım
Erkeklerin cogu oyle.sinirlenince de sakin ol iyide sakin olmam icin yukumun hafiflemesi lazim.oyle gelip agucuk gugucuk yapip cocugu sevmekle bitmiyor is :/
Pis kız ışte ablaya sopa kalkar miKuyu cadisi he hahahahasopayi donanmış hemen
İş yapmaya alışkın birine bile bazen çok ağır geliyor ev işi, çocuk bakmak, sen bir de alışkın değilsin senin için daha zor.. Eşinin anlayışlı olup hiç değilse gerginliğini hafifletmesi gerek aslında
Ooo ozaman ayibi o etmisPis kız ışte ablaya sopa kalkar mi
O aslında anlayışlı da belki de ben tatminsizim.
Bu arada ben listede miyim?
Pis kız ışte ablaya sopa kalkar mi
Ooo ozaman ayibi o etmis
2hafta deneme suresi oluyor ya ondan :)O aslında anlayışlı da belki de ben tatminsizim.
Bu arada ben listede miyim?
HahahaKonuşun konuşun hep o mu benim arkamdan konuşacak
Hahahagelsin ortaligin tozunu attircak oyle hissettimm
Kiz ben girmedim mi listeye :/Listemizi taşıdım canlar, ilk paylaştığımız için durum ne bilmiyorum, akşam öğreniriz artık :)
Esas listemiz bu şekilde, tam halini daha sonra hazırlayıp yazacağım..
***4. Takım 512. Etap ***
isimsiz965 (60.8///%) Kilosu sabit
Kyohei14 (65.4///%) Kilosu sabit
aseeel (78.3/77.5/0.8/%1.02)
tahataprens1990 (64.1/64/0.1/%0.16)
hawar (64.2/63.1/1.1/%1.71)
Heart of Gold (74.4/73.8/0.6/%0.81)
MrtHatice (81.9/81.7/0.2/%0.24)
colorfullifen (88/86.3/1.7/%1.93) Yeni üye; başlangıç kilosu 90; başlangıç tarihi 14 mart; hedef 70
yagmuraydin (61.3/60.4/0.9/%1.47) Yeni üye; başlangıç kilosu 62.8; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 55
4. Takim Ortalaması: %0.815
He tamam girmisim algilayamadimm bi anListemizi taşıdım canlar, ilk paylaştığımız için durum ne bilmiyorum, akşam öğreniriz artık :)
Esas listemiz bu şekilde, tam halini daha sonra hazırlayıp yazacağım..
***4. Takım 512. Etap ***
isimsiz965 (60.8///%) Kilosu sabit
Kyohei14 (65.4///%) Kilosu sabit
aseeel (78.3/77.5/0.8/%1.02)
tahataprens1990 (64.1/64/0.1/%0.16)
hawar (64.2/63.1/1.1/%1.71)
Heart of Gold (74.4/73.8/0.6/%0.81)
MrtHatice (81.9/81.7/0.2/%0.24)
colorfullifen (88/86.3/1.7/%1.93) Yeni üye; başlangıç kilosu 90; başlangıç tarihi 14 mart; hedef 70
yagmuraydin (61.3/60.4/0.9/%1.47) Yeni üye; başlangıç kilosu 62.8; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 55
4. Takim Ortalaması: %0.815
Spor değişikliği iyi olur bence de..
Sıkma canını bu kadar, stres yaparsan hiç gitmez..
Nice güzel yılları olsun inşaAllah..
Hoşbulduk canım :)
Buralardayım artık (umarım :))
Az gitmiş ama olsun niye üzülüyorsun..
Korkulacak birşey yok çok şükür :)
Biraz iş güç, biraz aksilik derken gelemedim..
Olsun canım, üzülme..
Tamamen iyileştin mi ?
İyi dayanıyorsun.. Allah kolaylık versin..
Ben katlanamazdım hiç böyle birine, sonucu düşünmeden kavga etmiştim çoktan..
Allah kolaylık versin canım..
İş yapmaya alışkın birine bile bazen çok ağır geliyor ev işi, çocuk bakmak, sen bir de alışkın değilsin senin için daha zor.. Eşinin anlayışlı olup hiç değilse gerginliğini hafifletmesi gerek aslında..
Sana da bir değişiklik lazım canım, çok az az gidiyor kilon..
Nedeen :/hayırlısı canımiyiyim canım çok şükür ama biraz zorzamanlar geçiriyoruz sütten kesiyorum bebeğimi
Spor değişikliği iyi olur bence de..
Sıkma canını bu kadar, stres yaparsan hiç gitmez..
Nice güzel yılları olsun inşaAllah..
Hoşbulduk canım :)
Buralardayım artık (umarım :))
Az gitmiş ama olsun niye üzülüyorsun..
Korkulacak birşey yok çok şükür :)
Biraz iş güç, biraz aksilik derken gelemedim..
Olsun canım, üzülme..
Tamamen iyileştin mi ?
İyi dayanıyorsun.. Allah kolaylık versin..
Ben katlanamazdım hiç böyle birine, sonucu düşünmeden kavga etmiştim çoktan..
Allah kolaylık versin canım..
İş yapmaya alışkın birine bile bazen çok ağır geliyor ev işi, çocuk bakmak, sen bir de alışkın değilsin senin için daha zor.. Eşinin anlayışlı olup hiç değilse gerginliğini hafifletmesi gerek aslında..
Sana da bir değişiklik lazım canım, çok az az gidiyor kilon..
Nedeen :/
Benim kizim gibi ama ben cok erken biraktirmak zorunda kaldim hem sutum yaramiyordu hemde yemek yemiyordu ek olarak.mama ekleyelim dedik hani duzelir kg alir fln diye ee emme azalinca sutte azaldi kesildi gitti 10aylikmiydi 11 aylikmiydi hos benim sutum yaramamisti ama seninkide ciddi bi konu yemektende almasi lazim cunku anne sutu 6aya kadar iyi sonrasinda karsilamiyo bi cok seyi.Allah kolaylik versin canimcanım hem 21 aylık küçük deil hani hemde hic doğru düzgün yemiyor içmiyor alışkanlık haline getirdi aciksada emiyor acikmasada emiyor her yerde milletin içinde isteyip duruyor yani zorlaniyorum baya .. Bende küçükken çok emermişim ve hic yemek yemezmisim annem kesince yemem düzelmiş bende ondan kkestim. Dun den beri emmiyor
Benim kizim gibi ama ben cok erken biraktirmak zorunda kaldim hem sutum yaramiyordu hemde yemek yemiyordu ek olarak.mama ekleyelim dedik hani duzelir kg alir fln diye ee emme azalinca sutte azaldi kesildi gitti 10aylikmiydi 11 aylikmiydi hos benim sutum yaramamisti ama seninkide ciddi bi konu yemektende almasi lazim cunku anne sutu 6aya kadar iyi sonrasinda karsilamiyo bi cok seyi.Allah kolaylik versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?