Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim eşim ev temiz olmasın ne var der, ben o kadar rahat olamıyorum.

Erkeklerin cogu oyle.sinirlenince de sakin ol iyide sakin olmam icin yukumun hafiflemesi lazim.oyle gelip agucuk gugucuk yapip cocugu sevmekle bitmiyor is :/

Doğru söz...

O aslında anlayışlı da belki de ben tatminsizim.
Bu arada ben listede miyim?

Listemizi taşıdım canlar, ilk paylaştığımız için durum ne bilmiyorum, akşam öğreniriz artık :)
Esas listemiz bu şekilde, tam halini daha sonra hazırlayıp yazacağım..

***4. Takım 512. Etap ***

isimsiz965 (60.8///%) Kilosu sabit
Kyohei14 (65.4///%) Kilosu sabit

aseeel (78.3/77.5/0.8/%1.02)
tahataprens1990 (64.1/64/0.1/%0.16)
hawar (64.2/63.1/1.1/%1.71)
Heart of Gold (74.4/73.8/0.6/%0.81)
MrtHatice (81.9/81.7/0.2/%0.24)
colorfullifen (88/86.3/1.7/%1.93) Yeni üye; başlangıç kilosu 90; başlangıç tarihi 14 mart; hedef 70
yagmuraydin (61.3/60.4/0.9/%1.47) Yeni üye; başlangıç kilosu 62.8; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 55

4. Takim Ortalaması: %0.815

Kiz ben girmedim mi listeye :/

He tamam girmisim algilayamadimm bi an :)

hayırlısı canım iyiyim canım çok şükür ama biraz zorzamanlar geçiriyoruz sütten kesiyorum bebeğimi

hayırlısı canım iyiyim canım çok şükür ama biraz zorzamanlar geçiriyoruz sütten kesiyorum bebeğimi

canım hem 21 aylık küçük deil hani hemde hic doğru düzgün yemiyor içmiyor alışkanlık haline getirdi aciksada emiyor acikmasada emiyor her yerde milletin içinde isteyip duruyor yani zorlaniyorum baya .. Bende küçükken çok emermişim ve hic yemek yemezmisim annem kesince yemem düzelmiş bende ondan kkestim. Dun den beri emmiyor

Benim kizim gibi ama ben cok erken biraktirmak zorunda kaldim hem sutum yaramiyordu hemde yemek yemiyordu ek olarak.mama ekleyelim dedik hani duzelir kg alir fln diye ee emme azalinca sutte azaldi kesildi gitti 10aylikmiydi 11 aylikmiydi hos benim sutum yaramamisti ama seninkide ciddi bi konu yemektende almasi lazim cunku anne sutu 6aya kadar iyi sonrasinda karsilamiyo bi cok seyi.Allah kolaylik versin canim

amin canim valla herkes ister yavrusunu emzirmek ama bi noktada yapacak bisey kalmiyo bi yandan üzülüyorum kesiyorum diye bi yandanda iyiliği için diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…