gene iyi yavrum 2 yasına kadar degilmi zaten anne sütü verilme muhabbeti 3ay sonra zaten kesicektin almış o alcagını masallah :) sıkma canını sen :) yeni besinler kesfetsin sebzelerin vitaminlerindende alsın hepsindenn bide böyle düşün :)anladım canim valla herkes ister yavrusunu emzirmek ama bi noktada yapacak bisey kalmiyo bi yandan üzülüyorum kesiyorum diye bi yandanda iyiliği için diyorumbakalım
gene iyi yavrum 2 yasına kadar degilmi zaten anne sütü verilme muhabbeti 3ay sonra zaten kesicektin almış o alcagını masallah :) sıkma canını sen :) yeni besinler kesfetsin sebzelerin vitaminlerindende alsın hepsindenn bide böyle düşün :)
He tamam girmisim algilayamadimm bi an:)
hayırlısı canımiyiyim canım çok şükür ama biraz zorzamanlar geçiriyoruz sütten kesiyorum bebeğimi
tesekkurler tatlışkom :)Hayırlı olsun canım listen :)
Senin de Yağmurcumyagmuraydin
Allah kolaylık versin canım..
Hepsi onun iyiliği için, çabuk alışırsınız inşaAllah..
listede olunca ne oluyor?Önümüzdeki hafta olacaksın canım..
2hafta deneme suresi oluyor ya ondan :)
neden bosa gitsin kendin için benimde bu 3.haftam regl yüzünden ve 100 gram yzünden geçen hafta girmek yerine bu hftaya sarktım meselaa :)emeklerim bosa mi gitti simdi
Kiz ayda bi yarisma var zaten cogunu aileme yediriyorum bende tadimlik iste gerci ondada kaptan basimin etini yiyoYARIŞMA SAYFASINDA SENİN YAPTIĞINA BAKTIMDA. KIZ KİLO ALICAN ANCA YAPIYOSUN DİYET YEMEKLERİ YARIŞMASI YAPSINLAR. BEN ONA KATILIRIM (YOKSA TABİ)
KIZ SEN KUYU KEBABI YAPSANAAYHH OLSADA YESEK
TAMAM KOVALAMA GİDİYORUMM
E asik olunmicak gibi mi nickimde profilimdeKiz nicklerine ve profil resimlerine asikayip ediyosun yagmur
Bana baaakkkYa gaz vermeyin kizdiriyorum onuuu
Yaaa ben napicam sizle haa biride beni savunmamisHahaha ugrasmasi keyiflu oluyo ivittgizemli bagyaaanla
O salladigin beyaz bayrak olmasa nolcagini biliyodun dimi
Kuyu cadisi he hahahahasopayi donanmış hemen
Pis kız ışte ablaya sopa kalkar mi
Kiz hem dedikodu yapiyonuz hem öpücuk atiyosunuzOoo ozaman ayibi o etmis
Aferim akovser aferin sende düsene vur bi taneKonuşun konuşun hep o mu benim arkamdan konuşacak
Ondan korkan mı var
neden bosa gitsin kendin için benimde bu 3.haftam regl yüzünden ve 100 gram yzünden geçen hafta girmek yerine bu hftaya sarktım meselaa :)
canım hayırlı yaşları olsun iyi ki doğmuş Allah hayırlı güzel omur versin inşallahhanımlar bugün oğluşumun doğum günübirazdan eve gidip hazırlık yapıcam
yarın görüşürüz işlerden dolayı giremedim işleri bitirip gireyim dedim ama 5 dk sonra çıkmam lazım yetiştiremem sonra hazırlıkları
listede olunca ne oluyor?
istiyorum ben yaaaaaav, bu hafta hatta rekor kiracagimŞimdikinden tek farkı sorumluluk almış oluyorsun takımına karşı..
Her hafta 11 takım bir biri ile yarışıyor.. Listede olunca sen de takımının bir yarışmacısı oluyorsun..
Kilo vermen takım ortalamasını iyi yönde etkilediği gibi, alman da kötü etkileyecek..
Sen mesela şimdilik takımın deneme süresinde olan yarışmacılarındansın..
2 cuma deneme süresi var, o bitince esas listeye alınacaksın.. Tabi istersen..
İstemezsen yine böyle devam edersin ama listede olmazsın..
Listede olursan hedef kilona ulaştığında karne alıp ayrılıyorsun takımdan :)
Bu da geçen haftanın sonuçları mesela, istersen bakabilirsin :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-137
Kiz ayda bi yarisma var zaten cogunu aileme yediriyorum bende tadimlik iste gerci ondada kaptan basimin etini yiyobak biliyoda kizcagimi
E asik olunmicak gibi mi nickimde profilimdesuc benim mi bak tek gözü kirmizi kirmizi bide pis pis gülüyo lelouch
Bana baaakkkfazla kizdirma diyorum
Yaaa ben napicam sizle haa biride beni savunmamis
O salladigin beyaz bayrak olmasa nolcagini biliyodun dimiuzuc kurtuldun diyorum bide öpücük atmış simdi nasil kizicam sana
bak pacayi kurtarmak icin simdide yas farkini kulkaniyo . sopamo sevdigime sallarim hadi iyisin cok kizicaktim sizede ah bu yufka yüregim
Kiz hem dedikodu yapiyonuz hem öpücuk atiyosunuzsimdi sevim mi dövim mi akil birakmadiniz bende
Aferim akovser aferin sende düsene vur bi taneo kadar yolunu gözleyeyim sen bana ne de
kiz bak bana bakk sen ayri kaldin kac gun unutmussun benii
benim ablamın kızıda 2,5 3 yaşına kadar emdi. ama ne yemek yiyordu ne bişeyler. sonra 1 yıla yakın biberondan süt içti. yine yemek yemedi. en sonunda ablam o süttende kesti. şimdi bir yemek yiyo şaşırırsınız. gece 1 2 mamaa mama karnım aaç diye geziyo. gözünü açıyo açım diyo maşallahh. süt onları tıkıyocanım hem 21 aylık küçük deil hani hemde hic doğru düzgün yemiyor içmiyor alışkanlık haline getirdi aciksada emiyor acikmasada emiyor her yerde milletin içinde isteyip duruyor yani zorlaniyorum baya .. Bende küçükken çok emermişim ve hic yemek yemezmisim annem kesince yemem düzelmiş bende ondan kkestim. Dun den beri emmiyor
teşekkürler canımmHayırlı olsun canım listen :)
Senin de Yağmurcumyagmuraydin
Allah kolaylık versin canım..
Hepsi onun iyiliği için, çabuk alışırsınız inşaAllah..
oooh canıma değğğsiiinn komiserde bizden yanaaKiz ayda bi yarisma var zaten cogunu aileme yediriyorum bende tadimlik iste gerci ondada kaptan basimin etini yiyobak biliyoda kizcagimi
E asik olunmicak gibi mi nickimde profilimdesuc benim mi bak tek gözü kirmizi kirmizi bide pis pis gülüyo lelouch
Bana baaakkkfazla kizdirma diyorum
Yaaa ben napicam sizle haa biride beni savunmamis
O salladigin beyaz bayrak olmasa nolcagini biliyodun dimiuzuc kurtuldun diyorum bide öpücük atmış simdi nasil kizicam sana
bak pacayi kurtarmak icin simdide yas farkini kulkaniyo . sopamo sevdigime sallarim hadi iyisin cok kizicaktim sizede ah bu yufka yüregim
Kiz hem dedikodu yapiyonuz hem öpücuk atiyosunuzsimdi sevim mi dövim mi akil birakmadiniz bende
Aferim akovser aferin sende düsene vur bi taneo kadar yolunu gözleyeyim sen bana ne de
kiz bak bana bakk sen ayri kaldin kac gun unutmussun benii
zaten ben çatayım diye kaşınıyor ama inşallah Allahtan bulsun cezasını dilerim Rabbim benim yapamadığımı yapsın ona
Cok tesekkur ederim canim:)yok kiz öyle ayri bi yetenek degilya
Sagol canisi <3o ne kız kuyu cadisi falan
Sagol canimyok canim ayri bi yetenek degil
Cok tesekkurler canimdoğuluyum :) ama laz böregide yaparim yani topigin linkini atarim buraya bakmak isteyen bakabilir :)bakarsiniz aranizdan yarismaya katilmak isteyende olur
Sagol canim benim
ben ben ne zman lısteye gırıcem o kıloyu veremedı mı yoksamListemizi taşıdım canlar, ilk paylaştığımız için durum ne bilmiyorum, akşam öğreniriz artık :)
Esas listemiz bu şekilde, tam halini daha sonra hazırlayıp yazacağım..
***4. Takım 512. Etap ***
isimsiz965 (60.8///%) Kilosu sabit
Kyohei14 (65.4///%) Kilosu sabit
aseeel (78.3/77.5/0.8/%1.02)
tahataprens1990 (64.1/64/0.1/%0.16)
hawar (64.2/63.1/1.1/%1.71)
Heart of Gold (74.4/73.8/0.6/%0.81)
MrtHatice (81.9/81.7/0.2/%0.24)
colorfullifen (88/86.3/1.7/%1.93) Yeni üye; başlangıç kilosu 90; başlangıç tarihi 14 mart; hedef 70
yagmuraydin (61.3/60.4/0.9/%1.47) Yeni üye; başlangıç kilosu 62.8; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 55
4. Takim Ortalaması: %0.815
aayy kuymak yapsana kuymaakksıkma canını bosber canım Allaha havale et.
ben pek becerıklı dıılım tek tatlı yapabılıyorum bende karadenızlıyımde :)
ben ben ne zman lısteye gırıcem o kıloyu veremedı mı yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?