Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canim valla herkes ister yavrusunu emzirmek ama bi noktada yapacak bisey kalmiyo bi yandan üzülüyorum kesiyorum diye bi yandanda iyiliği için diyorum bakalım
gene iyi yavrum 2 yasına kadar degilmi zaten anne sütü verilme muhabbeti 3ay sonra zaten kesicektin almış o alcagını masallah :) sıkma canını sen :) yeni besinler kesfetsin sebzelerin vitaminlerindende alsın hepsindenn bide böyle düşün :)

Bilmiyorum canım inşAllah öyle olur

Kiz ayda bi yarisma var zaten cogunu aileme yediriyorum bende tadimlik iste gerci ondada kaptan basimin etini yiyo bak biliyoda kizcagimi
Kiz nicklerine ve profil resimlerine asik ayip ediyosun yagmur
E asik olunmicak gibi mi nickimde profilimde suc benim mi bak tek gözü kirmizi kirmizi bide pis pis gülüyo lelouch
Ya gaz vermeyin kizdiriyorum onuuu
Bana baaakkk fazla kizdirma diyorum
Hahaha ugrasmasi keyiflu oluyo ivitt gizemli bagyaaanla
Yaaa ben napicam sizle haa biride beni savunmamis
Cadı ya ondan gizemli
Cinımmmm M Mitsuomi
O salladigin beyaz bayrak olmasa nolcagini biliyodun dimi uzuc kurtuldun diyorum bide öpücük atmış simdi nasil kizicam sana

Kuyu cadisi he hahahaha sopayi donanmış hemen

Pis kız ışte ablaya sopa kalkar mi
bak pacayi kurtarmak icin simdide yas farkini kulkaniyo . sopamo sevdigime sallarim hadi iyisin cok kizicaktim sizede ah bu yufka yüregim

Ooo ozaman ayibi o etmis
Kiz hem dedikodu yapiyonuz hem öpücuk atiyosunuz simdi sevim mi dövim mi akil birakmadiniz bende
Konuşun konuşun hep o mu benim arkamdan konuşacak
Aferim akovser aferin sende düsene vur bi tane o kadar yolunu gözleyeyim sen bana ne de
Ondan korkan mı var
kiz bak bana bakk sen ayri kaldin kac gun unutmussun benii

bugunki halim:

sabah: 1 yk yulaf kasigi ile 2 yumurtali yagsiz olmet - yagsiz peynir - domates - salatalik
ogle: kola zero - salatalik
aksam: salata - brokoli - 200 gr biftek

su ve sporu aksam uzeri guncelleyecegim.

canım hayırlı yaşları olsun iyi ki doğmuş Allah hayırlı güzel omur versin inşallah

listede olunca ne oluyor?

Şimdikinden tek farkı sorumluluk almış oluyorsun takımına karşı..
Her hafta 11 takım bir biri ile yarışıyor.. Listede olunca sen de takımının bir yarışmacısı oluyorsun..
Kilo vermen takım ortalamasını iyi yönde etkilediği gibi, alman da kötü etkileyecek..
Sen mesela şimdilik takımın deneme süresinde olan yarışmacılarındansın..
2 cuma deneme süresi var, o bitince esas listeye alınacaksın.. Tabi istersen..
İstemezsen yine böyle devam edersin ama listede olmazsın..
Listede olursan hedef kilona ulaştığında karne alıp ayrılıyorsun takımdan :)

Bu da geçen haftanın sonuçları mesela, istersen bakabilirsin :)

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-137

istiyorum ben yaaaaaav, bu hafta hatta rekor kiracagim

dövme bizi abamızz sev bizi sevv lüfffeeennn

kaçıyorum kızlar iyi hafta sonları. yarın tüm gün kızımla gezmece tozmaca yemece içmece var
dediysem de tabii ki menüme uygun olarak. ama kaçamak olabilir yani niye olmasın küçük kaçamaklar mutlu ediyor beni
yerimi de ettim ve giderim.

benim ablamın kızıda 2,5 3 yaşına kadar emdi. ama ne yemek yiyordu ne bişeyler. sonra 1 yıla yakın biberondan süt içti. yine yemek yemedi. en sonunda ablam o süttende kesti. şimdi bir yemek yiyo şaşırırsınız. gece 1 2 mamaa mama karnım aaç diye geziyo. gözünü açıyo açım diyo maşallahh. süt onları tıkıyo
Hayırlı olsun canım listen :)

Senin de Yağmurcum yagmuraydin

Allah kolaylık versin canım..
Hepsi onun iyiliği için, çabuk alışırsınız inşaAllah..
teşekkürler canımm
oooh canıma değğğsiiinn komiserde bizden yanaa

zaten ben çatayım diye kaşınıyor ama inşallah Allahtan bulsun cezasını dilerim Rabbim benim yapamadığımı yapsın ona

sıkma canını bosber canım Allaha havale et.

ben pek becerıklı dıılım tek tatlı yapabılıyorum bende karadenızlıyımde :)
ben ben ne zman lısteye gırıcem o kıloyu veremedı mı yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…