Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menün gayet güzel..bu hızla çok kısa sürede hedefe ulaşacağına inanıyorum opuyorumnanaktan

toparlarsın canım cumaya kadar menü cok güzel afiyet olsun cokacimcoook

anne olmak zor ama güzel zayıf anne olmak daha zor ve daha güzel daha güzeline layıksın yasemin onun için pes etmek yokk kaydirigubbakcemile2

zevcaan biliorum sabah hep tost da ii deil ama 6 30da evden çıkıorum, hiçbişiye vaktim olmuyo. anca uyan giyin tost hazırla ye çık. öğlen de 2ye doğru yiyebiliorum. tost yemezsem çok acıkırım okulda ıvır zıvır yememek için böle yapıorum. anca haftasonları normal kahvaltı yapabiliorum..

anladım canım gercekten klasik kahvaltı sıkıyor insanı..yulaf ezmesi falanda olabilir ama cubuk kreker cok az ...

Kızlar ne olacak benim bu halim ya sıkıldım , cumartesi pazar kopuk , pazartesi salı buhranlı çarşamba perşembe cuma sıkıyönetim , hafta sonu alıyorum 200/ 300 gr cumaya kadargidiyor ama bir türlü yeterli olmuyor iştah kapatıcı lazım bana ya .

şu sıra bende tam bu haldeyim sen yine az az veriyorsun ben hiç veremiyorum ...
gold slim die bişi buldum nette diğer takımlardada arastıranlar var ama daha alana rastlamadım akupunktur ymiyle calısıyormus ve iştah kapatıyormus ama 1 küpe ne kadar süre kullanılıyor onu anlamadım vücuda bişi vermemesi güzel işe yararmı bilemediğimden sana öneremem ama arastır istersen...

Zevcan küpe gibi bir şeye pek inancım olmaz benim ,inanç olmazsada gideceğini sanmıyorum kiloların ...Benim motivasyon çalkantılı o benim sinirimi bozuyor .

Zevcan küpe gibi bir şeye pek inancım olmaz benim ,inanç olmazsada gideceğini sanmıyorum kiloların ...Benim motivasyon çalkantılı o benim sinirimi bozuyor .

canım yaa motivasyonun neden düştü herkes zayıfladığını söylüyordu mutlu oluyordun ne güzel yaza incecik baslıcaktık ... daha yılbası var önümüzde yeni bir yıla dahamı kilolu girmek istiyorsun...yapma böyle..bence senin çözümün oğlunun uykusunu düzene koymaktan geçiyo adı aklıma gelmiyo ama uyku yapan bi ot vardı aksamları 1 kac damla ondan içirsen belki düzene girer..kendin dinlenmediğin sürece zayıflayamazsın hafta içi iş yerinde uğras hafta sonu evde uğras geceleride oğlana bak olmaz böyle kendine hiç varktin kalmıyo... sporuda bıraktın gözümden kacıyo sanma böyle giderse yılbasını gec yaza kadar veremezsin kilolarını bak bana nerdeyse 1 sene oldu ancak 6 kilo verebildim yok iki ileri bi geri geziniyorum şimdilerde toparlan benim gibi olmaa ...
dediğim gibi önce oğlanın uykusunu düzene koy sonra kendine vakit ayır ve hep zayıf olacağın güzel kıyafetler giyeceğin günleri düşün...

Zevcan tam da üstüne bastın , mekiği bir haftadır bıraktım belim çok ağrıyordu o nedenle ama iş çıkışı yürüyorum hala .. Bu akşam çekerim artık ,bir tek anne olan ben değilim ama demek ki potansiyelim bu kadarmış , çok zorlanıyorum uykuya düşkün olmayn bir oğlum var ve gece deliksiz uyudumu bayram ediyorum ama neden bu olmamalı haklısın kendimi kasmam lazım , yoksa hayallerime bye bye diyeceğim .Seninde çok az vaktin kaldı bana göre avantajlısın dilediğin yemeği dilediğin saatte yeme özgürlüğün var sende dikkat et ...

teşekkür ederim kızlar,ağzınızdan bal damlıyo gene yafu. umarım zaman problemim olmasa hiç problem değil yavaş yavaş veririm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

anladım canım gercekten klasik kahvaltı sıkıyor insanı..yulaf ezmesi falanda olabilir ama cubuk kreker cok az ...

bu yulaf ezmesi nasıl birşeydir.hep duyuyorum ama tadı nasıldır bilemiyorum :kedi:

canım iştahını kapatman sadece düşünce gücünle olur onun dışındakiler palavra.zayıfladıkça nasıl mutlu oldugunu düşün.oğlusunu düşün bence kendini yiyeceklere kapatırsın.hafta sonu çalışmadıgın için mi düzenin bozuluyor neden?

bende çıkıyorum birazdan kızlar..iyi akşamlar

kızlarr bişi sorayım yayla çorbası yaptım akşama ama pirinçli falan ya yerken tereddüt ettim. yayla çorbası çok mu kalorili oluyo?? çorba olarak ne öneriyosunuz, pratik ve güzel:)) ?? kremalı bardak çorbalardan bıktım da.......

günaydıııın hanımlar.

sabah cesaret edip tartıldım bide ne göreyiiiim: bi kilo daha vermişimmmkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
bu gün yiceklerim
kalkınca 2 adet altın cilek
sabah 4 dilim tab buğday ekmeği 2 domates 4 zeytin 1 salatalık 1 dilim peynir
öğlen menemen süt (kötü bi öğlen aama arkadas cağırdı)
aksam kıymalı karnıbahar yoğurt

kızlar bu gold slim benim aklıma baya yattı iştah kapatırsa eğer süper olur alayım diyorum siz ne dersiniz...

Son düzenleme:
canım domates corbası var yayladan daha basit şehriye çorbası olabilir aklıma suan için bunlar gelio biz montide pek corba yemediğimzden yani uygun olmadığından yapmıyorum ben baya körelmişim ..
Şenizopuyorumnanaktan

cemrecim tebrik ederim senii cumaya kadar bi yarım kilo daha verirsin inş kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

05.10.2010 yediklerim

sabah 1 haşlamış yumurta peynir k.ekmeği(ramazanda yumurtaya bıkınca uzun zamandır yemediğimi farkettim kaydirigubbakcemile3)
ara 3 tane cubuk kraker
öğlen mercimek çorba 1 tane balık salata
ara 1 elma
akşam mercimek yemeği salata
ara yok (uyuyordum çünkü.son 2 gündür 21.30-22.00 gibi yatıyorum mevsim değişimindenmi bilemedim.ama hiçbirşey yapamaz oldum :sinifsinif:)

cemreciğim harikasın sositosositokaydirigubbakcemile2

lethem bence yogurt çorbası gayet uygun.içine zaten azıcık pirinç koyuyorsun.bence bardak çorblardan daha kalorisiz.yogurtla ohhh mis gibi aklinialirimsmile canım çekti valla bende yapayım

meyvenullcugum güzel bir menü opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

reyhancım günaydın...
iki öğünde mercimek olmamıs mercimek karbonhidrat zaten aksam hiç protein almammıssın ben ne zamn mercimek yesem + cıkıyorum aklında bulunsun canım bunlara dikkat ederek yemeye calıs...
benimde canım yayla corbası istedi ama ben yiyemiyorum kaydirigubbakcemile2

bu ardaa lethemcim atlamısım hazır corbalar diyete hiç uygun değil sen hala onlarlamı devam ediyorsun .. lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…