selam bayanlar.ya bu öğretmen milletinin nöbet işi beni deli ediyo ya,acayip yorucu
05\10\2010
sabah bi yumurta ,i domates,3 light kepekli ekmek,yeşl çay
ara bi bardak süt
öğle mantarlı tavuk sote,bi kase yogurt,bi light kepek ekmek
ara 2 ceviz bi armut
akşam beyaz lahana haslaması,yeşil salata,bi kepçe çorba
ara yeşil çay
bu hafta bakalım nolcak. ne olduysa hafta sonu oldu.ah istanbul ahhh tadından yenmiyosun:) adamı tepe taklak eddiyon be:tomato:
selam bayanlar.ya bu öğretmen milletinin nöbet işi beni deli ediyo ya,acayip yorucu
05\10\2010
sabah bi yumurta ,i domates,3 light kepekli ekmek,yeşl çay
ara bi bardak süt
öğle mantarlı tavuk sote,bi kase yogurt,bi light kepek ekmek
ara 2 ceviz bi armut
akşam beyaz lahana haslaması,yeşil salata,bi kepçe çorba
ara yeşil çay
bu hafta bakalım nolcak. ne olduysa hafta sonu oldu.ah istanbul ahhh tadından yenmiyosun:) adamı tepe taklak eddiyon be:tomato:
of of kendimi çok yorgun hissediyorum ,gece oğlan mamasını yemeden uyuyup kaldı , ondan sonra sabaha kadar yarım saatte bir ağlamalar , acıkıyor ama inatçı içmiyor sütü ...Perişan bir haldeyim önümde kocaman bir pasta olsa yer bitririm yorgunken yemek yemek sadece yemek istiyorum(((
canım menün gayet güzel..bu hızla çok kısa sürede hedefe ulaşacağına inanıyorum opuyorumnanaktan
toparlarsın canım cumaya kadar menü cok güzel afiyet olsun cokacimcoook
Kızlar ne olacak benim bu halim ya sıkıldım , cumartesi pazar kopuk , pazartesi salı buhranlı çarşamba perşembe cuma sıkıyönetim , hafta sonu alıyorum 200/ 300 gr cumaya kadargidiyor ama bir türlü yeterli olmuyor iştah kapatıcı lazım bana ya .
Zevcan küpe gibi bir şeye pek inancım olmaz benim ,inanç olmazsada gideceğini sanmıyorum kiloların ...Benim motivasyon çalkantılı o benim sinirimi bozuyor .
teşekkür ederim kızlar,ağzınızdan bal damlıyo gene yafu. umarım zaman problemim olmasa hiç problem değil yavaş yavaş veririm
anladım canım gercekten klasik kahvaltı sıkıyor insanı..yulaf ezmesi falanda olabilir ama cubuk kreker cok az ...
Kızlar ne olacak benim bu halim ya sıkıldım , cumartesi pazar kopuk , pazartesi salı buhranlı çarşamba perşembe cuma sıkıyönetim , hafta sonu alıyorum 200/ 300 gr cumaya kadargidiyor ama bir türlü yeterli olmuyor iştah kapatıcı lazım bana ya .
cemrehayalciğim daha şubata çok var canım.o zamana kadar hedef kilona ulaşacaksın.süper gidiyorsun süperrr
canım domates corbası var yayladan daha basit şehriye çorbası olabilir aklıma suan için bunlar gelio biz montide pek corba yemediğimzden yani uygun olmadığından yapmıyorum ben baya körelmişim ..kızlarr bişi sorayım yayla çorbası yaptım akşama ama pirinçli falan ya yerken tereddüt ettim. yayla çorbası çok mu kalorili oluyo?? çorba olarak ne öneriyosunuz, pratik ve güzel:)) ?? kremalı bardak çorbalardan bıktım da.......
Şenizopuyorumnanaktan
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
05.10.2010 yediklerim
sabah 1 haşlamış yumurta peynir k.ekmeği(ramazanda yumurtaya bıkınca uzun zamandır yemediğimi farkettim kaydirigubbakcemile3)
ara 3 tane cubuk kraker
öğlen mercimek çorba 1 tane balık salata
ara 1 elma
akşam mercimek yemeği salata
ara yok (uyuyordum çünkü.son 2 gündür 21.30-22.00 gibi yatıyorum mevsim değişimindenmi bilemedim.ama hiçbirşey yapamaz oldum :sinifsinif:)
cemreciğim harikasın sositosositokaydirigubbakcemile2
lethem bence yogurt çorbası gayet uygun.içine zaten azıcık pirinç koyuyorsun.bence bardak çorblardan daha kalorisiz.yogurtla ohhh mis gibi aklinialirimsmile canım çekti valla bende yapayım
meyvenullcugum güzel bir menü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?